The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trmn
Rhiannon milyen? Játszott vele valaki?

IMYke2.0.0.0
Nekem a PDF2Word 1.4 tökéletesen benyomott egy 26 MB-os képekkel teli Dungeon Siege 2 végigjátszást word-be... 182 MB lett a sok nagy méretû kép miatt :))))
Aztán a FrontPage 2003-al azt csináltam vele, amit nem szégyelltem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

trmn
Mondom, hogy nézzétek meg amiket felraktam. A legjobbak...

kirol
Ezt lehet kipróbálom.

kirol
A találással nincs is gond, csak nem túl jók.

MerlinW
Beírod gugliba hogy pdf to word convert és rögtön találsz sokat.

[merlinw.org]

Atomreaktor
acrobat professional-al lehet karakterfelismerést végeztetni, majd word-be menteni.

Atomreaktor
öööö... hát ekkora távot nem fognak letekerni:)))

trmn
Nézzetek föl a polcra. (143_ alá)

kirol
Nekem megvannak, mert én kértem anno is tõle.
Csak azok nem jók. Gondoltam már azóta csak vannak újak.

Mert ugyan valamit csinálnak, de nem képesek korrekten megcsinálni azt a word szöveget. Vagy mondatonként szövegbe rakják, vagy nem ismerik fel a táblázatokat, és szétcsúsztatnak mindent, vagy egyéb böszmeségeket csinálna.

Van egy netes oldal (így fejbõl nem tudom csak otthon van elmentve), ahova berakod a PDF-edet, és abból mail-ban visszaküldi az átalakított már word fájlt. Azonban ez csak 1-2 oldalt csinál meg.

De azt valami istenkirályul! Na ilyen kellene nekem csak offline és oldalkorlátozás nélkül.

Axon
Egyszer Imyke rakott fel a polcra egy rakás pdf buheráló progit. Azokkal minden létezõ perverziót el lehetett követni egy pdf fileon. Hátha megvannak még valakinek.

moonster
Ilyet én is keresek.
kirol
Tud valaki egy jó progit, ami PDF-bõl word szöveget csinál? És jól használható, nem csak szövegek, hanem ábrákat is kezel.

kirol
Hát nagyon elbeszélünk egymás mellett. :(

Ha hozzád vinném vissza, de a nagykered megszûnt akkor te azt mondanád, persze szívesen kicseréljük a saját költségünkre?
Vagy összebarkácsolnád?

A kérdésem már jó pár hsz-e ez, hogy mi a jogszerû eljárás erre.

MerlinW
Hát az majd kiderül. De ezt is megkérdezheted:) Egyébként nem nagyon szokták javítani.

[merlinw.org]

MerlinW
Kb:) De azok sem sokáig:)

[merlinw.org]

kirol
Mi az újdonság nekem?
Mondom hogy az már nem téma, hogy hogy kerül oda, csak az, hogy mit várhatok, újat, vagy javíthatják is?

Erre meg pont az utazásról írogattok.

moonster
Merlinw: azok akik videkrol koltoztek fel. :)

Axon
Na ezt a két utolsó beírást élvezettel olvastam :-)

MerlinW
Maximálisan egyetértek, de Kirolnak ez az újdonság, nekünk meg az:)
Én is egy híján 30 éve...:) Én sem szeretem a pesti lányok többségét. Bár azért akadnak emberi darabok is köztük...

[merlinw.org]

Lord Myn
Ezért írtam, hogy nem értem a kérdést... Olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy hogy kell kenyeret venni (no offense!).

Merlin: Idétlen "pösti" csajokkal akkor sem ismerkednék, ha fegyvert tartanának a fejemhez, mivel én is sokat utazom, inkább vidéki csajokkal ismerkedem, sokkal kedvesebbek, intelligensebbek és jóval több a természetes szépség közöttük (nem az a pesten annyira divatos mûmell, mûszáj, mûagy, stb.). Hidd el, tudom mirõl beszélek, több mint 30 éve élek a fõvárosban... <#vigyor2>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
Miskolc még nincs is messze. Még vonattal is csak 1,5 óra. Beviszed szervízbe, bevásárolsz Pesten karácsonyra, a visszaszállítást meg futárral kéred - vagy megint idejössz, és sétálsz egyet a Dunaparton:)

Napi szinten utazom 3-4 órákat, belefér az...:) Lehet ismerkedni idétlen pösti csajokkal:)

Nem kell mindent túlbonyolítani. Az élet egyszerû, ha úgy éljük:)

[merlinw.org]

kirol
Ez a kisebbik gondol, mármint az odajuttatás.

A nagyobbik gondom a másik fele az írásomnak.(A csere)
Ebben lenne jó, ha valaki információkkal tudna szolgálni.

MerlinW
2.-án érdemes lebeszélni velük, hogy 5.-én feladnád és 6.-ra érjen oda. Csak biztos ami biztos alapon.

[merlinw.org]

kirol
Ezt nem értem! :D
A bolt lent van Pest faluban, és Miskolcról kellene vinni a csomagot.

Atomreaktor
ha bp, akkor hajtáspajtás;)))

kirol
Hát igazából azért kell nekem most egy futár, mert:

Amint anno mondtam, a tápom ciripel. A gari 2009 január 22-éig van rá.
A bolt ahol vettem olyan szarban van, hogy a nagykert bezárta a VPOP.
Igen ez ismerõs lehet, mert az alaplapommal is ugyan ez volt a helyzt.
Szóval nov. 20-án szóltam nekik, és mondták majd hívnak, hogy mi van. Máig se hívtak.
Érthetõ, hogy mire megy a játék. Teljen le a gari, és a probléma számukra megoldva.

Na ezért kell nekem egy olyan futárcég, akinek 2009 január 5-én odaadom, és jan. 6-án
õ átadja a boltnak, amirõl én remélhetõleg kapok papírt, hogy átvették! Ez fontos lenne.

A probléma azonban itt még nem fog megoldódni szerintem. Mert ha azt mondja a bolt, hogy
ennek nincs is semmi baja, ez a kis ciripelés az alapból is van, mit csinálok?
Vagy: megjavítják valahol, úgy, hogy kibírja még azt a 3 hetet, míg lejár rá a gari, és mossák kezeiket.

Egy másik boltban nekem azt mondták, hogy a tápot nem javíták, cserélni kell. Ugye ekkor újraindul a gari is,
és számomra ez a legjobb verzió.

Szóval jó lenne, ha tisztában lennék a jogokkal, ami megillet, nehogy még én járjak rosszul a dologgal.
MErt ugye az ára ma is 35k körül mozog, szóval gondolom ezért nem szívesen vállalják magukra.

MerlinW
Futárszolgálatok...
Google powa

TNT, UPS, DHL, FedEX a nemzetközi nagy szolgáltatók, drágábbak, cégek használják többnyire. Szállítanak magánszemélynek is természetesen, de lehet érdemesebb a kisebb belföldi futároknál érdeklõdni. Persze, ha idõre kell valami halál pontosan és biztosan, akkor a nagyokat kell hívni.

[merlinw.org]

kirol
Csak jövõre lesz aktuális. :)
Csak érdeklõdtem. De már az is valami, hogy tudom ennek a kettõnek a nevét. DHL, TNT.

MerlinW
Ezért mondtam, hogy telefonálj. Adnak árajánlatot, részleteket stb.
5 perc az egész, már rég megkérdezhetted volna:)

[merlinw.org]

kirol
De az ugye ugyan annyiba kerül, mint amikor kihozzák nekem, kb. 1500-200 HUF?

Csak mert itt olyanok vannak, hogy: DHL Servicepoint feladási pontok.
Hát itt ilyen nincs. De ha kijönnek érte, akkor jó.

MerlinW
Felhívod az egyik céget (DHL, TNT, stb) megmondod mekkora csomagot és hova, adnak árajánlatot és ha megfelel kimegy érte a futár, majd elviszi a megadott címre. Ennyi.

[merlinw.org]

Lord Myn
Igazából nem értem a kérdést, de mindegy...

Felhívsz egy futárcéget (ld. telefonkönyv, internet, egyéb), aztán ennyi.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

kirol
Ha neten rendelek valamit és futáros kiszállítást kérek, akkor ugye szépen idejön hozzám a futár és megkapom a csomagot.

De én, hogyan tudok futárral küldeni csomagot? Tudja valaki?

MerlinW
Egy ideig azt hittem tudom a kérdésre a választ, de a GTA topik láttán...:)

De nem tudom...
- 0x008-as Clone
- Razor crack (fedor-ral is jól ment)
- commandline.txt -> -renderquality 4 -texturequality 2 -norestrictions -availablevidmem -nomemrestrict -fullspecaudio -novblank
- .NET 3.0
- 8.11 / 8.12-es Catalyst
- Rendszeresen karbantartott Windows
- XP SP3 (Vista-n sokkal lassabb a játék ~10-15fps-el)
- 32 állandó process
- 325MB lefolgalt memória (XP)
- swap: min=4989 max=8196
- Illetve a gépem (BIOS-ban extreme memory usage bekapcsolva)

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

[merlinw.org]

Lord Myn
Merlin, kellene egy kis segítség Linuxból, küldtem privit ezügyben, ha teheted nézzél rá! Köszi!

Lord Myn
Mint írtam, vedd lejjebb a View/Detail Distance-t, egyébként lehet, hogy hülyeség amit írok, de én a grafika állításánál úgy vettem észre, hogy a Detail Distance-t nem érdemes magasabbra állítani, a View Distance-nél. A 8/9000-es Core2 szériából elõfordul, hogy Xeon-nak ismeri fel, ezzel nem kell foglalkozni.

Egyébként a beta nV driverrel nekem is pár fps-sel több volt, de nekem mindenféle hülyeséget csinált a driver úgyhogy visszaraktam a hivatalosat (egyébként is megfogadtam, hogy beta-t csak akkor rakok fel, ha WHQL-es).

kirol
Ez a benchmark egy rakás szar. Nekem az átlag a lenti beállítások mellett 48 FPS, mégis lemegy játék alatt 25 alá.

Statistics
Average FPS: 48.21
Duration: 37.09 sec
CPU Usage: 76%
System memory usage: 69%
Video memory usage: 95%

Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Very High
View Distance: 30
Detail Distance: 60

Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 260
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: SB Audigy 2 Audio
Intel Pentium III Xeon processzor

A CPU-mat meg fel se ismeri.

Lord Myn
Merlinnek jól beállított gépe van és/vagy szerencséje... Én még mostanában is finomhangolok rajta, mert utálom amikor lemegy az fps 25 alá (a benchmark átlag 40),azt hiszem megtaláltam a 'legprocizabálobb' opciókat: az elsõ kettõ, ezt levettem 25-15-re, a többit rátettem max-ra (tehát: high/highest, 25-15-100-16) és így megvan a min. 25 fps.

Egyébként nem tudom miért szidják a fórumban a grafikáját, szerintem nagyon jól néz ki, szûrõvel (P) már egész filmszerû, csak 10 perc után megfájdul a szemem/fejem tõle...

kirol
MerlinW neked mégis hogy fut úgy a GTA4, hogy 70-100-100-16 és még játszható is?

Mert nekem közel nem fut így. Még 40-50-50-8-on sem olyan folyamatos mindig.

RaveAir
A 3. lemezen elit textúrák vannak. Igazából csak grafikai pluszt ad, és semmi többet.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Axon
Dobok egy hátast ettõl a szeráftól. Gusztusos kis tûsarkú szandácskájában vidáman rohangászik a vadonban, pedig egy ilyenben egy mai lány legfeljebb csak ácsorogni tud valami kis estélyen. Nem is beszélve a rettenetes páncélzatú miniszoknyácskájáról és az igen tápos értékû haspólójáról. Szigorúan plázacicák részére kifejlesztve :-)

Axon
Most telepítgetem.
Játékot felraktam, majd telepítettem a 3. dvd-t, ami elite nevû és fogalmam sincs mit csinál. Most patchelem a 2.12-re. Nemsokára indítom.

Most már csak néhány jó tanács kellene, hogy melyik karakterrel érdemes kezdeni (melyik a legerõsebb, vagy legbrutálabb, szóval melyikkel a legkönnyebb), ennek a karinak milyen tulajdonságokat érdemes felvennie, miket érdemes fejleszteni rajta. Ilyesmik érdekelnének. Sajnos elég kevés idõm van mostanában játékra, így nem tudom mindenféle karakterrel és annak többféle kombinációjával kipróbálni a játékot.
A fan oldalakat olvasgatva, talán az árnyékharcos, vagy az inkvizítor tûnik tuti karakternek.

RaveAir
A játékot érdemes erõsen felpatchelni, fõleg a stabiltás miatt.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Axon
Tegnap kaptam egy kis segítséget és ma reggel már azzal fogadott éjszakára bekapcsolt gépem, hogy megvan az áhított Sacred 2 :-)

trmn
A majmon is fent van, de 12gb. Onnan le tudom tölteni, nem tudom felrakhatom e a polcra. Ezt nem én döntöm el.

Axon
Csak oda kellene valahogy bejutnom.

MerlinW
Aszfalton fent van.

[merlinw.org]

Axon
Nem tudnátok segíteni, honnan tudnám letölteni a Sacred 2 magyar verzióját. Keresgéltem de nem találtam sehol.
Természetesen privátban közöljétek, ha van egy fülesetek :-)

MerlinW
<#idiota>

[merlinw.org]