The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán a FrontPage 2003-al azt csináltam vele, amit nem szégyelltem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak azok nem jók. Gondoltam már azóta csak vannak újak.
Mert ugyan valamit csinálnak, de nem képesek korrekten megcsinálni azt a word szöveget. Vagy mondatonként szövegbe rakják, vagy nem ismerik fel a táblázatokat, és szétcsúsztatnak mindent, vagy egyéb böszmeségeket csinálna.
Van egy netes oldal (így fejbõl nem tudom csak otthon van elmentve), ahova berakod a PDF-edet, és abból mail-ban visszaküldi az átalakított már word fájlt. Azonban ez csak 1-2 oldalt csinál meg.
De azt valami istenkirályul! Na ilyen kellene nekem csak offline és oldalkorlátozás nélkül.
Ha hozzád vinném vissza, de a nagykered megszûnt akkor te azt mondanád, persze szívesen kicseréljük a saját költségünkre?
Vagy összebarkácsolnád?
A kérdésem már jó pár hsz-e ez, hogy mi a jogszerû eljárás erre.
[merlinw.org]
Mondom hogy az már nem téma, hogy hogy kerül oda, csak az, hogy mit várhatok, újat, vagy javíthatják is?
Erre meg pont az utazásról írogattok.
Én is egy híján 30 éve...:) Én sem szeretem a pesti lányok többségét. Bár azért akadnak emberi darabok is köztük...
[merlinw.org]
Merlin: Idétlen "pösti" csajokkal akkor sem ismerkednék, ha fegyvert tartanának a fejemhez, mivel én is sokat utazom, inkább vidéki csajokkal ismerkedem, sokkal kedvesebbek, intelligensebbek és jóval több a természetes szépség közöttük (nem az a pesten annyira divatos mûmell, mûszáj, mûagy, stb.). Hidd el, tudom mirõl beszélek, több mint 30 éve élek a fõvárosban... <#vigyor2>#vigyor2>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Napi szinten utazom 3-4 órákat, belefér az...:) Lehet ismerkedni idétlen pösti csajokkal:)
Nem kell mindent túlbonyolítani. Az élet egyszerû, ha úgy éljük:)
[merlinw.org]
A nagyobbik gondom a másik fele az írásomnak.(A csere)
Ebben lenne jó, ha valaki információkkal tudna szolgálni.
[merlinw.org]
Amint anno mondtam, a tápom ciripel. A gari 2009 január 22-éig van rá.
A bolt ahol vettem olyan szarban van, hogy a nagykert bezárta a VPOP.
Igen ez ismerõs lehet, mert az alaplapommal is ugyan ez volt a helyzt.
Szóval nov. 20-án szóltam nekik, és mondták majd hívnak, hogy mi van. Máig se hívtak.
Érthetõ, hogy mire megy a játék. Teljen le a gari, és a probléma számukra megoldva.
Na ezért kell nekem egy olyan futárcég, akinek 2009 január 5-én odaadom, és jan. 6-án
õ átadja a boltnak, amirõl én remélhetõleg kapok papírt, hogy átvették! Ez fontos lenne.
A probléma azonban itt még nem fog megoldódni szerintem. Mert ha azt mondja a bolt, hogy
ennek nincs is semmi baja, ez a kis ciripelés az alapból is van, mit csinálok?
Vagy: megjavítják valahol, úgy, hogy kibírja még azt a 3 hetet, míg lejár rá a gari, és mossák kezeiket.
Egy másik boltban nekem azt mondták, hogy a tápot nem javíták, cserélni kell. Ugye ekkor újraindul a gari is,
és számomra ez a legjobb verzió.
Szóval jó lenne, ha tisztában lennék a jogokkal, ami megillet, nehogy még én járjak rosszul a dologgal.
MErt ugye az ára ma is 35k körül mozog, szóval gondolom ezért nem szívesen vállalják magukra.
Google powa
TNT, UPS, DHL, FedEX a nemzetközi nagy szolgáltatók, drágábbak, cégek használják többnyire. Szállítanak magánszemélynek is természetesen, de lehet érdemesebb a kisebb belföldi futároknál érdeklõdni. Persze, ha idõre kell valami halál pontosan és biztosan, akkor a nagyokat kell hívni.
[merlinw.org]
Csak érdeklõdtem. De már az is valami, hogy tudom ennek a kettõnek a nevét. DHL, TNT.
5 perc az egész, már rég megkérdezhetted volna:)
[merlinw.org]
Csak mert itt olyanok vannak, hogy: DHL Servicepoint feladási pontok.
Hát itt ilyen nincs. De ha kijönnek érte, akkor jó.
[merlinw.org]
Felhívsz egy futárcéget (ld. telefonkönyv, internet, egyéb), aztán ennyi.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
De én, hogyan tudok futárral küldeni csomagot? Tudja valaki?
De nem tudom...
- 0x008-as Clone
- Razor crack (fedor-ral is jól ment)
- commandline.txt -> -renderquality 4 -texturequality 2 -norestrictions -availablevidmem -nomemrestrict -fullspecaudio -novblank
- .NET 3.0
- 8.11 / 8.12-es Catalyst
- Rendszeresen karbantartott Windows
- XP SP3 (Vista-n sokkal lassabb a játék ~10-15fps-el)
- 32 állandó process
- 325MB lefolgalt memória (XP)
- swap: min=4989 max=8196
- Illetve a gépem (BIOS-ban extreme memory usage bekapcsolva)
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
[merlinw.org]
Egyébként a beta nV driverrel nekem is pár fps-sel több volt, de nekem mindenféle hülyeséget csinált a driver úgyhogy visszaraktam a hivatalosat (egyébként is megfogadtam, hogy beta-t csak akkor rakok fel, ha WHQL-es).
Statistics
Average FPS: 48.21
Duration: 37.09 sec
CPU Usage: 76%
System memory usage: 69%
Video memory usage: 95%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Very High
View Distance: 30
Detail Distance: 60
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 260
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: SB Audigy 2 Audio
Intel Pentium III Xeon processzor
A CPU-mat meg fel se ismeri.
Egyébként nem tudom miért szidják a fórumban a grafikáját, szerintem nagyon jól néz ki, szûrõvel (P) már egész filmszerû, csak 10 perc után megfájdul a szemem/fejem tõle...
Mert nekem közel nem fut így. Még 40-50-50-8-on sem olyan folyamatos mindig.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Játékot felraktam, majd telepítettem a 3. dvd-t, ami elite nevû és fogalmam sincs mit csinál. Most patchelem a 2.12-re. Nemsokára indítom.
Most már csak néhány jó tanács kellene, hogy melyik karakterrel érdemes kezdeni (melyik a legerõsebb, vagy legbrutálabb, szóval melyikkel a legkönnyebb), ennek a karinak milyen tulajdonságokat érdemes felvennie, miket érdemes fejleszteni rajta. Ilyesmik érdekelnének. Sajnos elég kevés idõm van mostanában játékra, így nem tudom mindenféle karakterrel és annak többféle kombinációjával kipróbálni a játékot.
A fan oldalakat olvasgatva, talán az árnyékharcos, vagy az inkvizítor tûnik tuti karakternek.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Természetesen privátban közöljétek, ha van egy fülesetek :-)