The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
i2k: Köszi, hogy felhívtad a figyelmem a DVI szabványra😊 Okosabb lettem😊

RaveAir: Ez az, hogy nincs konkrét elképzelésem:S
Nekem a legjobb az lenne, ha durván 50 monitort ebbõl az árkategóriából benyomnának egy helyre és össze lehetne hasonlítani, vagy egy tesztben megtalálhatnám😄

trmn
...és Boldog Új Évet, ha nem találkoznánk...

RaveAir
Én annyira nem nézegettem ezeket a paramétereket, amiket felsoroltál, de magamnak egy Samsung 2253LW-t néztem ki. Amúgy, ha van valami konkrét elképzelésed, akkor akár rá is kereshetsz az arukereso pont hu oldalon.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Megkésve de Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!

trmn
Köszi, de látom még nincs fönt, vagy már igen?

IMYke2.0.0.0
Ha fontos a DVI, akkor ennyiért sajnos nem kapsz.
Ha nem fontos, azaz jó az analóg is, akkor a Samsung 22"-es családjában érdemes körülnézni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Ott van ketteskén a D.O.G. Annál egyszerûbbel nem találkoztam.

[merlinw.org]

Randal
Ó igen, és még valami:

Max 50-55 ezer forint értékig kellene gy 20"-os vagy 22"-os MVA/PVA-as monitor. Ki tud ilyet ajánlani? Vagy ha nincs akkor egy 22"-es jó minõségû TN+Film paneles.
Esetleg van-e valamiféle hátránya a 22"-esnek játéknál, ha gyengébb a vidkártyám vagy ilyesmi.

Randal
Sziasztok!

Tudtuk mondani a DosBox-hoz egy normális, könnyen kezelhetõ és telepíthetõ GUI-t?
Nem mintha nem tudnám használni, csak a lustaság nagy úr😊

takysoft
még 2600 Ft a boltban, de tényleg igaz, akkor lecsapok rá mindenképp.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Atomreaktor
Boldog Karácsonyt mindenkinek, s ramokban gazdag szentestét😉

szotyimutyi
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
http://www.clicksmilies.com/s1106/weihnachten/xmas-smiley-012.gif[/img

MerlinW
Kellemes bejglimajszolást mindenkinek😊

[merlinw.org]

Lord Myn
Következõ PC Guru-ban meg Sam & Max Season 1 magyarul (elvileg).

Egyébként minden kedves topic-lakónak és családjaiknak Boldog Karácsonyt!

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Felrakom neked karácsonyra... 😉

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

kirol

takysoft
Közben, akit érdekel, a Gamestar decemberi számában a teljes játék a Psychonauts.
Aki ismeri azért vegye meg, aki nem, az meg azért!
(nekem már megvan díszdobozos változatban mondjuk😄)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Hát ezen vagyok. 😊

takysoft
nekem olyan volt, amit nyomtatni se lehetett.
de volt valami weblap, amire feltöltve kiiktatta ezt.
keress vmi unlock megoldást esetleg

kirol
Nem. Még ott nem tartok. Elsõ körben az is elég lenne, ha a Biztonsági beállítások tulajdonságainál mindnél ezt látnám, hogy: Engedélyezve. 😄

trmn
Ez valami ABEV-es sza*ság?

kirol
Nekem megvolt, de letöröltem, mert nem tetszett.

Még lenne egy PDF-es kérdésem. Vannak nem sima PDF-ek is, amelyek rétegekbõl épülnek fel. Konkrétan az a kérdésem, hogy van egy ilyen fájlom. Ez egy úgymond nyomtatvány, amit ki lehet elektronikusan tölteni.

A probléma, hogy elmenteni nem tudod. Mert valahogy védve van szerintem az a rétege. Így vagy egyszerre kitöltöd és kinyomtatod, vagy sehogy, mert elvész a felvitt adat.

Na ezt hogy lehet megoldani, hogy elmenthetõ legyen?

trmn
Valaki fel tudná rakni a polcra a Belief & Betrayal nevû játékot (ami idén jelent meg)?

Elõre is köszi

szotyimutyi
Sajnos én is! 😞

Atomreaktor
a videó többi részében lehet agyonverte a gyereket, csak azt már nem merte feltenni a csákó😊

Atomreaktor
én 23-án 17 óráig, aztán január 5-ig pihi😊)

trmn
Nekem ez kissé durva... Legszívesebben szájon vágnám a fickót, ha ott lennék meg is tenném.

Idén én már csak holnap húzom az igát )))

Axon
Én a két ünnep között is dolgozom. Ráadásul 31-én délig.

RaveAir
Én 23-án olyan 16.00-ig tervezem a melót. Erre az évre ennyi elég is lesz.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

kirol
Én 24-t tegnapelõtt dolgoztam be, így akkor nem kell szerencsére.

Axon
Hamarosan itt a karácsony. Mindig is együttérzéssel néztem azokat az embereket, akiknek még 24-én is dolgozniuk kellett, esetenként akár délután 4-5 óráig is.
Kinek mennyit kell még melóznia karácsony elõtt?
Nekem 23-án 18 óráig kell dolgoznom és szerencsére 24-én már nem kell gályáznom.
Nektek? :-)

Axon
Már megnéztem vagy 80-90 szer, de nehéz betelni vele. A lényeg az tényleg azon a monumentális seggrecsapáson van. Szinte hallja az ember azt az elemi erejû csattanást, ahogy a srác hatalmas tenyere végigvágódik a prímabébi acélkemény, szuper hátsóján. Az már csak hab a tortán, ahogy a habos sütit az ordító szájába gyömöszöli/keni/mázolja kéjes élvezettel :-)

kirol
Nem rossz, de annyira azért nem jó.

De még milyen erõvel vágja seggbe. 😄
Errõl a House, vagy Tré klinika jut eszembe, valamelyikbe volt, hogy a csaj megsérült, és mondta, hogy eltörte a seggét.

Hát azon annyit röhögtem, hogy na.

Axon
Ez valami qrvajó!!! :-)))))

Hétfõ reggel máris bevigyorogva :-)

MerlinW
Ezt csak mert zseniális😊

[merlinw.org]

MerlinW
Jéé te még élsz?😊

[merlinw.org]

Atomreaktor
nem sikerült😊

Atomreaktor
kipróbálom, hátha😉

Atomreaktor
talált, süllyedt, de sör nem jár érte😊

takysoft
az proxyk általában úgy mûködnek, hogy azt tiltják, amit nem akarnak h elérjék.
nem úgy, h azt engedik, amit szabad. (mert akkor szánalmasan semmit se lehetne csinálni a nettel)

így a proxy oldalak legtöbbször nincsenek letiltva. (persze komolyan esetekben igen, de majd eldõl, h itt mi áll fent.)

mandm
Az baj, hogy a "tízezer ingyenes proxy oldal"-t is valahogy el kell érni. A "tízezer ingyenes proxy oldal" a cégesproxy túloldalán van, kint az Interneten, oda is csak a céges proxyn keresztül tud eljutni, vagyis nem tudja azt kikerülni.
Marad a sörös megoldás

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

kirol
Ez a ABBYY PDF Transformer 2.0 egész jó. Köszi.

Olyan progi van, amivel a mindenféle védettséget szedhetem le a PDF-rõl, miközben PDF is marad?

Axon
"olvasó"?

Csak nem könyvtárban dolgozol? :-)

takysoft
ja persze vagy tízezer ilyen ingyenes proxy oldal van, ha ezzel nem mindig megy, akkor google: --> "anonymous surf"
és kidob ezret.

takysoft
esetleg lenne még az a lehetõség, hogy te is használsz egy proxit még pluszban. úgy talán meg van kerülve a dolog.
pl: SchoolProxy
alul bepipálod, h encode url, meg h encode page, beütöd a kongregate-et, és kipróba😄

tudom, tudom, én nem értek semmihez, de azért 1 próbát megér, nem?

nálunk suliban pl a teveclub volt letiltva proxyban, és rokon nagyon szomorú volt miatta. ezzel ment.

majd írd meg, müxik-e😄

Atomreaktor
akkor azt hiszem marad a sörös verzió😊 mindenesetre köszi a segítséget! azért szerencsére a data.hu nincs letiltva, így szinte torrent mennyiségû cuccot tudok letölteni😊
azért ez nem fair, mert az olvasó ha behoz egy laptopot, õ sem tud játszani neten😊 nem mintha az lenne a dolga, de akkor is...😊

Axon
Nos a sörös lehetõség mûködhet, mivel minden egyes gépre külön lehet szabályokat felállítani, így a te gépeden még mehet (mint ahogy valószínûleg a rendszergazdák gépén is mennek ezek a játékok).
Proxy szervert ki lehet kerülni, ha van egy külön gép átjárónak. Ilyenkor az átjáró gép IP címét kell megtudni, majd beállítani a gépeden. Na persze egy jó rendszergazda eleve letilthatja az átjáró közvetlen elérését, mindenesetre egy próbát megér. Esetleg az is elõfordulhat, hogy az átjáró gépen csak a 80-as port van letiltva (ezt használják a böngészõk), mivel vannak olyan szolgáltatások (pl. pop3, smtp, satöbbi) amelyeket nem lehet/szoktak proxyzni, így azokat közvetlenül engednie kell az átjárónak. Ilyenkor más dolgod sincs, mint a böngészõt rávenni, hogy ezután ne a 80-as porton akarjon kommunikálni a külvilággal. Na persze profibb helyeken van az átjárókon IGAZI tûzfal alkalmazás (nem olyan vicces játékok, amelyeket a windóz juzerek használnak a gépeiken tûzfal programként, nemlétezõ biztonságban ringatva magukat). Ilyen például a magyar fejlesztésû Zorp, amely belenéz a csomagokba és ha egy adatcsomag például pop3 tartalomnak hazudja magát, közben pedig web tartalmat rejteget azt a csomagot kíméletlenül pofán vágja (azaz eldobja).

Atomreaktor
és azt nem is lehet sehogy kikerülni? vagy ha a bizalmába férkõzök egy informatikusnak egy-két sörrel, akkor be tudja állítani, hogy az én gépemen mûködjenek ezek az oldalak is? egyébként az egész a nanowar játék miatt indult ki😉

Axon
Ha a munkahelynek proxy szervere van (pl. squid), akkor meg tudják tenni.

Atomreaktor
Sziasztok!

segítséget szeretnék kérni, bár a segítségemhez nem tudok túl sok információt adni. mhelyemen mûködik rendesen az internet, egy kivétellel: pl. a kongregate.com-on a flash alapú multiplayer játékok nem mûködnek. hogyan tudják ezt az informatikus kollegáim letiltani? meg lehet ezt egyáltalán kerülni vhogy?