33675
-
#28302 Xp-nél nem gyorsabb:) Illetve nincs olyan technológia amit ne tudna és szükségem lenne rá.
Evin: fene tudja, erről zeng az internet. -
#28301 Olyat semmiképpen nem tennék, hogy megveszem, de ha majd egyszer felbukkan egy tökéletesen tört példány, ami frissíti is magát, akkor megfontolás tárgyává teszem a kipróbálását :-) -
#28300 Ebben mondjuk kételkedek. Mert hol abban a pénz? -
#28299 Forever! :-) -
#28298 Nekem Home Premium van..., én sem vagyok híve az áttérésnek, mert biztos lesznek kompatibilitási gondok, de ha gyorsabb mint a Vista, megfontolandó:) -
#28297 Xp powa:) -
#28296 Win7 frissítés elvileg ingyenes lesz Vista tulajoknak (Basic kivételével) -
#28295 "Én személy szerint csak akkor akarok majd áttérni az új operációs rendszerre, ha feltétlenül szükséges."
Ott a pont! Én is így vagyok vele. -
#28294 tényleg értelmesebb lett volna, ha elosztják két külön hónapra, bár nekem az UT3 már megvan szal mind1, de jó lenne ha jövőben is lenne ilyen akció, mondjuk egy Witcher EE-vel:D
Win7-el meg az a baj, hogy kurva drága lesz, Vista megvan eredetiben laptophoz kaptam, egy ideig emiatt biztos nem térek át:( -
#28293 mass effect jó volna nagyon:D
windows7-re azonnal áttérek, amint lehet, mert azt mondják, hogy gyorsabb, mint a vista. és használhatóbb is.
persze előbb adjanak hozzá msdnaa licenszet:D -
#28292 Néhány számítógépes újsághoz adtak már Linux-ot is. Bár azok talán nem játékmagazinok voltak. Mindenki saját belátása szerint döntse el, hogy mit akar feltelepíteni a gépére. Én személy szerint csak akkor akarok majd áttérni az új operációs rendszerre, ha feltétlenül szükséges.
A játékok kapcsán a GoW nekem sem nagyon tetszett, a UT3 pedig néhány éven belül úgyis 2000Ft alatti áron lesz majd megvehető. Ezért külön nem hiszem, hogy vennék GS-t. Persze akkor megvettem volna, ha mind a kettő játékot adják. ;)
Az az egy dolog azonban biztató, hogy úgy tűnik, hogy ez szövetség a CD Projekttel, és így majd jöhetnek számomra izgalmasabb játékok is (The Witcher, Mass Effect, stb). -
#28291 Nem hiszem, hogy "xy nem megy" lesz a gond, hanem hogy "ez nem magyar". -
#28290 Oké, de W7 egy még meg nem jelent support nélküli nemhivatalos izé. Most a sok GS-es pistike a hétvégén W7-et fog telepíteni, aztán sírni hogy nem megy ez+az.
Ráadásul MS oldaláról letölthető két kattintással. -
#28289 de elhanyagolható.
mert az amúgy is letölthető tudtommal:D
de a másik dologban igazad van. szerintem is jobban jönnének ki, ha elosztanák 2 hónapra. -
#28288 A W7 új, épp ezért húzónév. Szerintem más oka nincs, hogy adják hozzá. -
#28287 Win RC-t terjeszteni magazinnal nem kicsi felelőtlenség és butaság. Na meg egy játékmagazin profiljának pont szüksége van erre:)
A választással kapcsolatban én sem értem a logikát. Mondjuk nekem egyik sem kell, GOW-ot kipróbáltam és nagyon nem tetszett, UT3 meg... ugyanaz mint a régiek, és 2004-el sokkal többen játszanak:) -
#28286 Én is elgondolkodtam rajta. Mondjuk azt nem értem, hogy miért pont ehhez a számhoz jár kettő, és miért pont választható. Most valaki azért vegye meg kétszer is a Gamestart, mert kell neki 2 játék? Miért nem tudták külön hónapokra tenni? Az sem elhanyagolható, hogy mostani lemezen rajta van a Windows 7 RC változata is. -
#28285 akkor viszont lesz 2 játékom..
illetve 1 biztos(UT), gow-ot nemtom, mert nem állok jól most pénzügyileg... -
#28284 nincs benne semmi turpisság, dobozos UT 3 vagy GoW jár a GS mellé, lesz hozzá kézikönyv stb, ugyanaz mint bolti verzió, mindössze 2k-ért.
Csütörtöktől lesz megvásárolható. -
#28283 skacok!
nem kalandtéma, nem is TLJ, de érdekes lehet.
Gamestarban ehónapban(csütörtöktől asszem) teljes játék:
Unreal Tournament 3 vagy
Gears of War
nekem is gyanús a dolog kicsit, de majd meglátjuk. UT3-at beújítanék újságáron szívesen.. főleg h eredeti dobozban adják.. -
#28282 Sün? Hol? -
#28281 beépített sün! -
Tomsess #28280 Állati ütős ez az új dizájn :) Gratula -
#28279 ~15k ráfizetéssel:) -
#28278 280 giga nyereség a sebesség mellett :-) -
#28277 Jaja, a 640-es a Samu leggyorsabb darabja a szériából. Már a tesztek is mutatták, ezért vettem ebből kettőt egy db terás helyett:) -
#28276 Töredezettségmentesítve van.
Szerintem is kevés. A te 640-esed viszont elég jó! -
#28275 Nálam:
HD501LJ (500GB) min: 36, max: 77, avg: 58
HD642JJ (640GB) min: 61, max: 101, avg: 85
Nálad a minimum elég kevés, lehet az az oka (segíthet a töredezettségmentesítés), de lehet gond az íróval is, vagy a lemezzel. -
#28274 Egy ilyen tesztet tudna valaki berakni a sajátjáról?
Kíváncsi lennék, mert ez nekem max. 80MB/sec. És egy DVD-t nem tudok megírni 12x-esen (csak próba kedvéért, 8x-osan szoktam), mert nem bírja tolni az adatot. Pedig töredezettségmentesített, meg minden.
-
#28273 Nekem rendesen jeleníti meg a hátteret. Egész jó lett :-) -
#28272 ja, múltkor vásároltam könyvet. ipon-ban
ahol a bolt van(nem a webshop ugye, hanem átvétel), annak az utcájában annyi rakat szemét van, hogy valami rettenetes.. nem a bolt fele, hanem egy 3-400 méterre, de rettenetes
-
#28271 elég komoly, nem ismertem:) Budapest is szép lenne, ilyen magasból nem látszana a sok szemét:) -
#28270 ha valaki kipróbálta már summázhatná;) -
#28269 LOL... Nekem a fehér is bejön... Vagy olyan, ami úgy néz ki, mint egy Excel tábla, és akkor melóban sem olyan feltűnő. :D -
#28268 -
#28267 Már határozottan jobb, de van még hova fejlődni! -
#28266 Ismeritek? Ez rohadt nagy. -
#28264 Milyen felbontást használsz te?:) -
#28263 Jó lett, nem azért mondtam, de a háttérből sokat nem látok.
Csak jobb oldalt egy vicsorgó szájat! :) -
#28262 Szádra csapok! Órákat pepecseltem vele..:)