33675
-
#27900 Á, így már értem. Akkor csak azokkal foglalkozom - fejből, közel 700 fájl :))) [jó, egy részük, sőt, remélem sok, fordítási szempontból sallang]
-
#27899 Minden anyagot megkaptál. Ami új, az az Athena(dialogue) és a stringtable(registry). (remélem jól írtam fejből) -
#27898 Igaz. De ezt már nem akartam emlegetni.
Az elmúlt 4 év alatt volt 2 "lehetőség", de valahogy elhajtottam őket - nem akartam, hogy úgy, nem önmagamként lássanak, vagy adj' isten szeressenek (meg)... elkeseredés, gyógyszerek, kezelések, halálfélelem...
Ehh, reméljük, még jó pár évig bírja bennem a SZERV.
Still Life 2-vel nyomja valaki? Milyen a játék?
Evin: a teljes Riddick anyagot elküldted nekem? Mert rengeteg ismerős nekem még az első fordításból... azt nem akarom újrafordítani, ha lehet :)
-
#27897 Taky-ról - előre is elnézést kérek - még mindig az a kép maardt meg bennem, amit az iWiW-en láttam róla [tényleg, meg is nézem :)] - egy vékonka, suhanc gyerkőc :)))
-
#27896 4év mínusz betegeskedés. Mert azért betegen némileg nehezebb nőt felszedni. Bár mondjuk a szánalom faktor erősebb. -
#27895 Na, ezt én is megerősítem...:))) -
#27894 Én nem szeretek sétálni, de nem is utálok. Mikor munkába megyek, szeretek minél később elindulni, és minél előbb hazaérni, és erre a legalkalmasabb a bicikli. És nem fogok fél órával korábban elkészülni reggel, hogy beérjek. Meg én nem akarok fogyni. :) -
#27893 BMW 318 a kedvencem. Még a formatervezési forradalom előttről.
-
#27892 [Tudom, és ismerem, milyen érzés...] :(((
[Azt hittem, már össze is házasodtatok.]
Mi, kedvesemmel, csak 2.5 évig éltünk együtt 7/24, s mikor közbelépett egy azurro - azóta valahogy ki nem állom őket -, valami megpattant bennem. Nem, nem lettem langyi, nem kell megijedni... :)
Egyszerűen, hagyom pihenni a lelkem. Igaz, már majd' 4 éve azt teszi. -
#27891 Én azért ha tehetném, vennék egy VW Golf R32 -t, vagy egy BMW 320XD -t az biztos.
Az olyan esetben, amikor előtted megy 6-7 kocsi és az első külterületen 65-el megy jól jönne, hidd el! -
#27890 Pár év és könyörögni fogsz a kerekekért:) Fiatalon könnyű..:) A te korodban én is sétáltam 10-15 kilométereket. Igaz piásan, nyáron és éjszaka...:) -
#27889 ha tehetem, akkor gyalog járok mindenhova már vagy fél éve.
hosszú sztory dióhéjban: eléggé megviselt, hogy elhagyott a barátnőm(végülis 5 évig eltünk együtt, mikor bejelentette h van vki más)
átkozottul sokat sétáltam, és (bár lelkileg már semmi gondom) ezt azóta se hagytam abba.
Meg eredménye is van azért. Norbi módszer nem jöt be, Alexandra nem is tetszett. De a sok sétával és a Gyurcsány módszerrel fél év alatt fogytam picit több, mint 30 kilót. Most 95 vagyok, 80-85 a cél:D
persze ha sietek, akkor bkv-zgatom, de inkább séta:D 25.5 kilométer a napi rekord:D (kosztolányi térről nyócker kínai piac, onnét haza, majd vissza a nyócker rákóczi tér, onnét váci utca, gelért hegy, kóválygás a IX-ben, néhány kör a feneketlen tó küröl, majd haza) másnap mozdulni se bírtam:D (akkor még 110 kilo körül lehettem) -
#27888 Nem kell 500-al menni. Nekem elég ha szép okos és kényelmes:) Most Hondám van, azzal sem megyek 200-al:) -
#27887 Oroszhonban és baromi olcsón:) 1-2 misi környékén. Valamint orosz ismerősöm állítása szerint még mindig elnyűhetetlenek:) -
#27886 hóóóóó, ez kelll!!!!!!
apámnak samarája van:D -
#27885 Pontosan.
S ezért nem éri meg Ferrari, Porsche, bivaly gyors Mercedes, BMW (stb.), ad absurdum Bugatti Veyron 16.4 vásárlása Magyarországra... :))))) -
#27884 Nem beszélve a sebesség kihasználhatatlanságáról... -
#27883 Az orosz autókban elég jó anyag volt anno. Van szüleimnél egy Gaz 69-esünk, aminek anyagilag semmi baja. Motort is csak benzinspórolás miatt cseréltünk benne. -
#27882 Kérdés, milyen anyagminőség jellemzi... -
#27881 Adobe Photo Album azt hiszem tudott ilyet valamikor. -
#27880 ez elég komoly:) és ezeket csak oroszhonban árulják? -
#27879 Sziasztok!
nincs valamilyen ötletetek, hogy hogyan lehet ilyen "lapozós könyv" animációkat készíteni? Az online verziók iszonyat drágák, a flash-hez nem értek és egy cd-re kellene kiírnom, hogy örüljön a vevő:) de egyenlőre nem találtam programot hozzá, pedig online verzió nagyon sok van -
#27878 Azt figyelitek, hogy a számunkra eltűnt és igen közkedvelt Lada hol tart oroszhonban?:)
Lada
-
#27877 Nem. Egy Koreai autógyár. :) Olyan kinézetű autókat gyártanak, hogy csak na:
KIA Motors
:))) -
#27876 A KIA az milyen VW coupe altípus? :) -
#27875 Budapesten szarrá törnéd a szar utakon... :()
Ezért kell nagy "marmagasságú" terepjáró sajna Magyarországra...
m1 Híradóban hallottam: a télen és télvíz idején 150.000-nél is több új kátyú keletkezett hazánkban...
-
#27874 KIA?
-
#27873 És egy VW-el is:
A múltkor előttem ment egy VW coupe, és a márkája 3 betűből állt. Még sose láttam olyat, de el is felejtettem mi volt az. Ti tudjátok, mi lehetett? -
#27872 Én egy sima Opellel is ellennék:)
-
#27871 Nem szoktam, csak ráállok az elsőre. pl. *.rar -ra és Fájl>Kicsomagolás. Erre megjelenik a kis sáv, hogy dolgozik, alatta hogy "mégse", de a "kicsomagolás háttérben" sehol. -
#27870 Ne lépj bele az archívumba, hanem Alt+f9-et nyomj rajta. -
#27869 A "kopasz, tetkós vállú napszemüveges szőke maca utánfutós pasi terepjáróban" látványra akartam röviden utalni... :) -
#27868 Én is Porsche-t vennék - igaz, úgy kopaszodom, mint a Ferencesek, de nem vagyok "kopasz", mégis - egy Porsche Cayenne*-t... :))))
* = érdemes megnézni a képeket
-
#27867 Én meg egy Ferrari F40-est szeretnék magamnak. Tudom, hogy szép álom, és az is lehet, hogy csak kényelmetlenül férnék el benne, de attól még kellene... -
#27866 Mi az hogy tömegközlekedés?
Ezt manapság már Közösségi közlekedésnek hívják!
Amúgy nem tudja valaki, azt hol kell beállítani, hogy a Total Commanderben, amikor kicsomagolok valamit (beállított winrar-al) akkor ott legyen a csík alatt a kicsomagolás háttérben gomb? Mert most nekem nincs ott, így a csomagolás ideje alatt mást ott nem lehet csinálni, míg nem végez. -
#27865 Akkor hogy közlekedsz városon belül, gyalog, tömegközlekedéssel? -
#27864 én semmit se értek az autókhoz. általában nem is szeretem őket, nem is érdekelnek
jogsim sincs, egy nap talán lesz, de max szükségből. még biciklizni se nagyon tudok.
imádtam a Fast and Furious minden részét. XD
szerintem ez engem is minősít, meg a filmsorozatot is XD -
#27863 Én csak az első 3 részt láttam a FaF-ból, de szerintem kritikán aluliak... Mondjuk az első rész még megnézhető volt (1x, az autók miatt), mert akkor még új volt ez a nitrós/tuningolós vonal. De már akkor is arra gondoltam, hogy ez egy gyenge, 21. századi kiadása az egyik kedvenc filmemnek a No Man's Land-nek (magyarul Porsche tolvajok címen futott), de amit a FaF-ban csili-vili körettel (csajok, nitró, stb.) adtak el, azt ebben a filmben színészettel és drámával csinálták.
De végül is a világ is ilyen lett, ami a '80-as években érték volt, az mára nem az helyette a csili-vili külső és az üres belső lett az.
Btw, nekem pont a Porsche 911 a kedvenc autóm, egyszer veszek magamnak egyet ezt megfogadtam, de szigorúan valami 198x-es gyártásút (mondjuk fiatalabbra nem is lesz soha pénzem), azok még igazi sportautók voltak: farmotor, hátsókerék-hajtás, léghűtés és még szervó sem volt bennük. -
#27862 ehhez érdemes hozzátenni, 2 dolgot:
-ha egy weblapot felnagyítasz, akkor azt a FF megjegyzi, és legközelebb is automatikusan nagyítja(ez zavaró is lehet akár)
-Ctrl+0 (ctrl+nulla), orginal méretre dobja) -
#27861 Ovatosan kell bánni a FF nagyításával, mert a megnyíló ablakok is nagyítva lesznek.
Így, ami dinamikusan alkalmazkodik a felbontáshoz, abban óriási karaktereke várhatóak, valamint a méretre szabott ablakokban levő képek is nagyulnka, így nem látszódhatnak teljesen.
Ez csak apró szösszenete, amúgy én is már régóta használom a ctrl+gögő vagy + jelet. Nagyon hasznos