The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaveAir
Ehh... Nem akarlak felbosszantani, de ma jártam Campona Tescoban, ahol néhány hónapja sikerült 1eFT-ért Obliviont kapni. Nézegettem a játékokat, hátha megint van valami jó akció. Itt láttam a Bioshockot is...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2.999 pénzért
.
Nem vettem meg, mert amikor kipróbáltam annyira nem tetszett.

A GRID viszont tényleg jó! Azt is csak próbálgattam, de nekem tetszett. Vajon mikor lesz elég idõm, hogy azzal játszak, amivel szeretnék és annyit amennyit akarok? Szerintem már soha... Nem mindig olyan jó dolog ez az öregedés.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

MerlinW
Ja tényleg😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
GRID-et írtam én is... <#whatever>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Ha TOCA, akkor már inkább GRID. Hasonló árkád téma, csak sokkal jobb.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nincs is a polcomon a játék... 😞
Olyan gyorsan kerülnek fel a netre ezek a játékok, hogy az ember csak kapkodja a fejét.
Ezért volt jó pár napja a kérdésem, hogy "ezekkel mind játszotok is", mert bizony, ez rengeteg játék és sok idõ kellene hozzájuk.

Amúgy, megint el vagyok havazva hivatalos fordítással - ami anyagilag nem jön rosszul ugye -, így nem sok idõm marad sem a játékra, sem a hobby fordításaimra...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Több is van. Ugye, manapság kényeztetnek minket a kiadók.
Erõsen vágyom a Fallout 3-ra, eredetiben.
Diablo 3-ért már most izzad a tenyerem - eredetiben.
FarCry 2 - már a gépemen, tetszik, de többet vártam tõle, a lelkes hozzászólásokat olvasva - nem lesz megvéve.
Amit még megvennék, ha kicsivel olcsóbb lenne: TOCA Race Driver Grid.
A Red Alert 3 is csak jó egy év múlva lesz esedékes számomra - szintén eredetiben, a sok Patch után.

Axon
Gratulálok hozzá! Melyik játék szerepel a beszerzési listád élén? Szóval melyik játékot szeretnéd megvásárolni legközelebb?

kirol
Ugye a Silent Hill 5 fordítása miatt?<#ravasz1>

IMYke2.0.0.0
A fordítási munka miatt tettem félre - de majd' meghalok a kíváncsiságtól, esküszöm!
Ott hagytam abba - befostam, mondom -, amikor a kislány agyusztált egy hullát, jött valami másik felnõtt, rátámadt és Big Daddy kinyírta. S ugye, én mindezt egy ablaktábla mögül néztem - milyen naív vagyok, lementem a fémállványzaton, hogy közelrõl megnézzem, mit is csinál a kislány...
Amikor az arcomhoz vágta a pasit, majdnem kidõltem a géptõl.
Na, nekem ott és akkor, majdnem leállt a szívem... Öreg vagyok én már ehhez 😊))

Ezért is linkeltem ingyenes, korlátmentes alternatív megoldást 😉
MerlinW
Mondtam én😊 Elõrébb jutsz, a történet is fergeteges lesz.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Az ára barátságos volt, direkt nem nézem meg, hogy máshol mennyibe kerül... 576 bolt, Pécs, 5.999 Ft.

S a játékról: az elmúlt évek alatt ritkán ijedtem meg ennyit!
Az elsõ és egyetlen játék, melyet még most sem merek este játszani: Alien vs. Predator 2.
De ez a játék se semmi...

IMYke2.0.0.0
Megvettem a BioShock-ot! Nekem már most Karácsony van 😊)))
Persze, a dobozoán nincs, hogy aktiválni kell - sem angolul, sem magyarul.
Ellenben, a magyar nyelvû kézikönyvben, egyetlen, apróbetûs mondatban van csak megemlítve!

Ahogy írtam, nekem nincs otthon netem.
Ellenben, már készültem a gondokra, így a könyvtárban, a neten igyekeztem levadászni minden szükségeset hozzá.
S a lényeg: sikerült offline mûködésre bírnom, v1.1 Patch + nem hivatalos honosítás.

Utóbbival, khm, erõs fenntartásaim vannak.
Annyi félrefordítás és helyesírási, elgépelési hiba bújik meg a szövegállományban, mint égen a csillag...

kirol
Európában. De Amerikában már van.

szotyimutyi
Mi történt? Jövõ év eleje volt a sokadik dátum! Persze, jó hír!

Axon
Ki fogom próbálni azt is.

Axon
Köszi rávetem magam.

moonster
Feltoltam a legújabb Ultraiso-t is a MerlinW által kreált könyvtárba, csekkoljatok azt is
moonster
tettem linket, de valszeg moderator bot, ha van ilyen eltuntette
moonster
Axon: Probald ezt:

http://isohunt.com/download/52143926/ultraiso.torrent
kirol
Köszi, majd kipróbálom, de most frissítettem neki egy VGA drivert is, hátha.

U.i.:Van SH Homecoming!

MerlinW
feldobtam ilyeneket. Nem a legújabbak, de mûködnek.
MagicISO
ISOBuster
PowerISO
UltraISO
WinISO

[merlinw.org]

Axon
Pont ezekre a megoldásokra várok :-)

RaveAir
A magyar szövegben is jelentõs lesz a frissítés, mert még mindig lehetett olyan dolgokat találni, hogy az eredeti német nyelvbõl angolra rosszul történt a fordítás...

Az UltraISO kapcsán megjegyezném még, hogy vannak olyan megoldások, amikkel átlépheted ezt a 300 megás határt.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Axon
Ráhajtok a magyar verzióra :-)

Axon
Nekem az angol verzió van meg és arra sajnos csak az angol patch mászik fel, így angol is marad, ezért van szükségem a magyarításra. Bár ha küldenél egy tippet privátban, hogy merre található az a "közkézen" akkor mindenképpen beszerezném.

Axon
Csak 300 megáig engedi buherálni az isokat, a mostani játékok meg 7-8 gigásak minimum. Ki szoktam belõlük törölni a sok felesleges szemetet (directx, acrobat reader, mindenféle support fileok), így nem ritka, hogy 100-200 megát is megtakarítok. Több játéknál ez már több gigányi megtakarítás.

takysoft
KmPlayer, GomPlayer, VLC, és mplayer.
nálam ebben a sorrendben😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

moonster
Ez sztem a két legjobb lejátszó program. A vlc kicsivel jobban használja az erõforrásokat, de rendkívül puruttya külsõ, nem felhasználóbarát annyira.
A Kmplayer meg szép, jó, gyors, beépített kodekekkel dolgozik, bár a vlc is így tesz.
A Kmplayert csekkol elõször. Usite.hu-n
kirol
Ezekkel nem próbáltam.

Mert ez lassú gép?

moonster
vlc-vel és Kmplayerrel is szaggat?
Kmplayernel valahol a videobeallitasokban be lehet allitani lassabb gepre
nem emelexem, h hogy mar. Majd utanalesek.
RaveAir
Valószínûleg a héten vagy a következõn fog jönni egy új patch, amiben jelentõs szövegfrissítés is lesz.

kirol
Hát a 260-amat tudnám csak belerakni, de azzal a táppal nem menne, nincs is rajta olyan tápcsati szerintem.

De emlékeim szerint anno nem akadozott. Ezért nem értem, nem történt semmi változás, csak most van benne +2 GB RAM, meg újabb VGA driver.

Egy 720p -s lejátszásához nem elég egy ilyen hardver:

- AsRock ALiveNF7G-FullHD R3.0
- AMD Athlon 64 X2 4800+
- 3 Gb DDR2 800 Mhz RAM

moonster
Kirol: Proólj meg beletolni próbára egy videokarit, hatha megoldaj. Ha meg sikerült, akkor írd már le, h okuljunk, tanuljunk, mi is volt a hiba
takysoft
úgy szokott az lenni

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

IMYke2.0.0.0
Khm, "lemagyarítani"? A hivatalos magyarítás is közkézen terjeng?

Mire akarod hazsnálni az UltraISO-t, amire trial nem jó? (Én is használom, azért kérdezem.)

Nagyobb méretû képfájlok összetákolásához pedig a CDBurnerXP-t szoktam használni.
próbáld ezt:
http://rapidshare.com/files/161466274/UISO9.3.1.2633_By_MBU.rar

Axon
Végre kipróbáltam a sacred 2-t. Sikerült magyarítanom is. Nekem nagyon bejön. Sajnos azon a gépen amin teszteltem (amd3800, 2gb ram, ati x1600) minimum grafikán is állórafagy egy-egy komolyabb fényeffektnél.
Ettõl függetlenül még mindig nem értem a 13 gigás méretet.

Axon
Nem tudtok véletlenül okosságot Ultra iso-hoz. A legutóbbit töltöttem le a 9.3.1-es verziót és sehol sem találok hozzá semmilyen segítséget. Pontosabban sikerült leszednem egy serialt, amit beírva el is fogad és közli, hogy indítsam újra. Újraindításkor pedig közli, hogy õ még mindig csak lebutítva hajlandó mûködni.

Axon
Kisebbfajta csodaként, végre lemászott a sacred 2. Kicsomagolva 13 giga. Gondolom azért ilyen nagy mert belecsempészték az FBI teljes adattárát.
Most kezdtem el telepíteni, ami biztos beletelik néhány órába.

Axon
Csak ez még a régi puritán megjelenésû, de ez legyen a legnagyobb gondom :-)

Axon
Teljes siker:

Axon
Feltettem neki a libsdl1.2-dev csomagot és így már szépen lefutott a ./config parancs. Kiadtam a make parancsot és fordít.

Axon
Sajnos nem. Ugyanaz a hibaüzenet, mint amit bemásoltam.

MerlinW
Axon: sikerült scummot forgatnod?

[merlinw.org]

MerlinW
Én is örülök, hogy még jó idõben vettem a gépemet. Karácsonyi áresés nem lesz olyan nagy, a válság az válság..😞

[merlinw.org]

kirol
Olvastam a GS-en egy VGA-ról cikket, és a jóképességû cikkíró, írta, hogy ha nem vett volna 1 hónapja jó VGA-t, most biztosan venne.

Na és megkukkantottam a bolt árlistáját, ahol én vettem az enyémet kb. 1,5 hónapja és azt láttam, hogy most ugyan az a VGA 17.000 Huf-al drágább, mint amikor én vettem.

Hát tényleg nagyon megéri most vásárolni! Gazdasági válság. <#eljen>

Még jó, hogy kora õsszel cseréltem át a gépem fõbb alkatrészeit, mert ahogy elnézem, vagy 40-45 k-t buknék most rajtuk.

Aki várt a karácsonyi áresésre, hogy majd úgyis csak télen jönnek a nagy nevek, a játéközön, és majd akkor újítanak gépet, hát most eléggé rosszul fognak járni sajna.

kirol
Hát és sima Media Player Classic-al nyomom.

A VGA meg az említett lap integrált vezérlõje.

VGA-tól szerintem csak akkor függ, ha direkt azt kihasználó szoftvert használsz, és abban be is állítod. (pl. Media Player Classic Home Cinema)