The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Myn
"Syberia, Vampyre Story és hasonló játékokat meg vmware-en lehet játszani."

Na ennek a megoldására kiváncsi vagyok, hogy
tudsz VMWare-n 3D-s kártyát emulálni?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
Na, a legfontosabb dolog...😊

[merlinw.org]

MerlinW
"nem kell mountolgatni, meg drivereket vadászni, meg ilyesmi - Linux létezne..."

Pár éve már létezik jópár. Persze a játékok csak DOSBox, Scumm és wine-vel mennek. Akik nem krájziszolnak, csak kalandoznak, azoknak jó a pingvin is. Syberia, Vampyre Story és hasonló játékokat meg vmware-en lehet játszani.

Tudom, mert így csinálom régóta😊

[merlinw.org]

kirol
Köszi. Van ebben a betaban dreamscene?

IMYke2.0.0.0
Béták általában 120 naposak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Nekem a TV-s gépen Vista van. Persze kizárólag a csicsa miatt!
Csak HD film megy rajta, arra meg tökéletes.
A csicsa meg csak arra kell, hogy ***** szép a nagy képernyõn! 😄

Lehet arra rádobom a W7-et, csak lehet már hozzá legálisan beta kulcsot igényelni? És az meddig jó neki, mármint meddig lehet használni?

IMYke2.0.0.0
Ejh, ha lenne valami "windows"-szerû - minden program hibátlanul fut rajta, nem kell mountolgatni, meg drivereket vadászni, meg ilyesmi - Linux létezne... tojnék én magasról a ringyózra.
De, míg a játék programok és az azokat szerkesztõ/fejlesztõ segédprogramok 99,99%-a csak ilyen környezetben futnak, addig...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Most õszintén... Béta Windows-t elsõdleges OS-nek?😊
Másodlagosnak nyomogatni talán, ha kíváncsi vagy, de szerintem tök felesleges egyelõre.

Ha nem izgat a DirectX 10+ akkor XP még mindig minden igényt kielégít, gyorsabb és ugyanolyan stabil, mint a Pista.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0

moonster
Nem pesszimistak vagyunk, hanem más kárából tanulva messze elkerültük. 😊
IMYke2.0.0.0
Én Vista-t is csak mások gépére telepítek... 😊
Az kicsikémet nem terrorizálom holmi széltípussal 😊))

Axon
Ezt a pesszimista bandát! :-)
Azért meggyõztetek...

IMYke2.0.0.0
A Vista egy jól használható béta operációs rendszer.
A Seven meg majd az elsõ Service Pack után köhet maximum szóba: 2011-ben.

moonster
Sztem meg ne válts. Én még a Vistat sem probaltam otthon, csak öcsémnél néztük, de a csicsán kívül semmi elõnye nincs, nekem meg a csicsa is inkább hatrány..

Ha van egy üres partíciód, akkor azopn probald ki w7-et, de meg beta...ez eleg beszedes.
Axon
Megjelent a windows 7 betaja. Próbálta már valaki? Esetleg felkerülhetne a polcra is. Kacérkodom vele, hogy az otthoni gépemen lecserélem az xp-t erre a win7 bétára. Annyi jót olvastam már az elõzõ buildjáról is, hogy talán érdemes lenne váltanom.

takysoft
hehe, asszem én csináltam? link1

link2

ezeket találtam elsõre, elindulásnak jó asszem.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

moonster
hmm atflasheles? vaami linket toljal mar Taky
IMYke2.0.0.0
Nem véletlenül lelkesültem fel: azt mertem hinni, hogy egy egész X-BoX-ot vett 2.000 Ft-ért 😊))
Utólag, és a Te hozzászólásodat olvasva az egész - természetesen - irreális... Bár, nagy az isten állatkertje, lehet, hogy valaki ennyire becsülte a cuccot és így adta el 😊

Lord Myn
Szerintem nem egy egész X360-t vett, csak hibás X360 vinyót kerettel 2000-ért. Én legalábbis így értelmeztem.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

IMYke2.0.0.0
2.000 Ft-ért hibás X-BoX 360-at???
Ilyen jöhet nekem is.
Vinyóm volna bele, átflashelést meg lehetne oldani...

Axon
Köszönöm a segítséget xbox ügyben. Próbálkozni fogok vele, ha lejön végre a játék, bár még 12 %-nál tart. Én nem is ismerem azt akinek ezt meg kell "szereznem", így majd szól ha valami nem jó, öcsémmel meg vetetem sorra a DL-es lemezeket :-)

takysoft
vagy vegyél olyan szer lemezt, amilyen olcsót csak tudsz...
az új x360 firmwareben van "telepítés" lehetõség, akkor az egéz játékot felmásolja a vinyóra.
nincs vinyó? tessék beszerezni! haver vett egy hibásat(a vinyó szar, de a keret jó) 2000-ért, s beletett egy 10.000-ft os WD átflashelt WD vinyót.
így kb 12-13 ezerbõl lett egy 120 gigás xbox vinyója.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

moonster
X360
Imgburn vagy Clonecd-vel kell irni.
Kapni fox egy iso-t, meg egy .dvd kiterjesztesu fajlt. A .dvd tartalmazza a retegvaltasi pontot, fontos, h legyen, ezt olvastasd be a cd iro programba.
DVD-DL-re kell irni, max 2,4x sebességgel. kb 40 perc.
minosegi DVD-DL-re ird, sajnos draga cca. 400 HUF
Heló!!! Tegnapelõtt vittem végig a Dreamfall:The longest journet. Annyira tetszett hogy rögtön szedtem is le a játék elsõ részét a The longest journeyt. A baj csak az hogy nem találom a patcheket meg a magyarítást hogy honnan lehet hozzá letölteni. Aki tudja légyszi dobjon be egy linket. Köszi!!!!!

PlayStation3 ID: zSul

takysoft
majdnem, csak arra kell vigyázni, h a layerváltási pontot jól állítsd be.
Img-burn-el szoktál írni a játékoat rá, abban szépen be lehet állítani.
(minden játéknál ugyanott van a layerváltás)

kirol
Szerintem csak kiírni. Ott magát a gépet kell buherálni, nem a játékot ha jól tudom.

Axon
Tudnátok valami infot adni xbox360 ügyben.
Öcsém megkért, hogy húzzak le egy játékot xbox360-ra valami haverjának. Megtaláltam torrent oldalon a Splinter Cell Double Agent-et. Nos ha egyszer lejön, akkor mit kell vele csinálni. Elvileg kicsomagolás után kapok egy isot-. Nfo fileban semmi nincs írva errõl. Van hozzá valami crack vagy patch, vagy mágikus ráolvasás? Vagy csak simán ki kell írni és buzgón imádkozni, hogy mûködjön?

mandm
Igen, még azt hiszem élek <#circling> A sok munka miatt csak távolról figyelem az eseményeket

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

moonster
ééééésssss BUÉK 😊
RaveAir
BUÉK! 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

BÚÉK for evrivan!!! Remélem jól telt a szilveszteretek <#alien2>

Atomreaktor
BUÉK mindenkinek😊

takysoft
buék

Randal
BUÉK😄

Tudom, régen voltam itt, de azért BUÉÉÉÉÉÉK! 😊
via_mala
B.Ú.É.K!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

IMYke2.0.0.0
Boldogabb Új Évet Kívánok Kalandorok!

MerlinW
BUÉK srácok😊

[merlinw.org]

kirol
Boldog Új Évet mindenkinek !!!

szotyimutyi
Boldog új évet Mindenkinek!!!

Lord Myn
B.U.É.K.! <#bohoc>

trmn
Boldog Új Évet mindenkinek !!

Axon
Na akkor megnyitom a sort:

Boldog új évet kívánok a topik minden lakójának!

Az estéhez pedig jó agyatlankodást kívánok!

MerlinW
144-est lehet, ha nem kell másnak.

[merlinw.org]

trmn
Köszi, lejött. Merlint kérdezem, hogy lehet e törölni?

Lord Myn
Megtörtént. Jó szórakozást hozzá!

trmn
Akkor töröltem a Chronicles-t. Lord Myn várom a hiányzó fileokat. köszi

MerlinW
Én még nem töltöttem le SM-et😊 Chronicles viszont nem kell. Ha elég 1,4GB akkor töröljétek azt.
Van most egy igen nagy projektem, az foglalja a helyet a szerveren.
Megértésüket köszönöm😊

[merlinw.org]

trmn
Köszi

Akkor Merlint megkérném, hogy legyen kedves egy kis helyet csinálni.

Lord Myn
Sajnos még nincs, mert úgy vettem észre, hogy közben betelt a ketteske (pedig csak pár 100 MB hiányzik már, hogy feltöltsem). Merlint kell megkérni, hogy valamit purgáljon (javaslom a S&M 2-t, szerintem már mindenki leszedte akinek kellett) és akkor fel tudom rakni a maradék részt.