The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ennek a megoldására kiváncsi vagyok, hogy
tudsz VMWare-n 3D-s kártyát emulálni?
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Pár éve már létezik jópár. Persze a játékok csak DOSBox, Scumm és wine-vel mennek. Akik nem krájziszolnak, csak kalandoznak, azoknak jó a pingvin is. Syberia, Vampyre Story és hasonló játékokat meg vmware-en lehet játszani.
Tudom, mert így csinálom régóta😊
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak HD film megy rajta, arra meg tökéletes.
A csicsa meg csak arra kell, hogy ***** szép a nagy képernyõn! 😄
Lehet arra rádobom a W7-et, csak lehet már hozzá legálisan beta kulcsot igényelni? És az meddig jó neki, mármint meddig lehet használni?
De, míg a játék programok és az azokat szerkesztõ/fejlesztõ segédprogramok 99,99%-a csak ilyen környezetben futnak, addig...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Másodlagosnak nyomogatni talán, ha kíváncsi vagy, de szerintem tök felesleges egyelõre.
Ha nem izgat a DirectX 10+ akkor XP még mindig minden igényt kielégít, gyorsabb és ugyanolyan stabil, mint a Pista.
[merlinw.org]
Az kicsikémet nem terrorizálom holmi széltípussal 😊))
A Seven meg majd az elsõ Service Pack után köhet maximum szóba: 2011-ben.
Ha van egy üres partíciód, akkor azopn probald ki w7-et, de meg beta...ez eleg beszedes.
Utólag, és a Te hozzászólásodat olvasva az egész - természetesen - irreális... Bár, nagy az isten állatkertje, lehet, hogy valaki ennyire becsülte a cuccot és így adta el 😊
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Ilyen jöhet nekem is.
Vinyóm volna bele, átflashelést meg lehetne oldani...
az új x360 firmwareben van "telepítés" lehetõség, akkor az egéz játékot felmásolja a vinyóra.
nincs vinyó? tessék beszerezni! haver vett egy hibásat(a vinyó szar, de a keret jó) 2000-ért, s beletett egy 10.000-ft os WD átflashelt WD vinyót.
így kb 12-13 ezerbõl lett egy 120 gigás xbox vinyója.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Imgburn vagy Clonecd-vel kell irni.
Kapni fox egy iso-t, meg egy .dvd kiterjesztesu fajlt. A .dvd tartalmazza a retegvaltasi pontot, fontos, h legyen, ezt olvastasd be a cd iro programba.
DVD-DL-re kell irni, max 2,4x sebességgel. kb 40 perc.
minosegi DVD-DL-re ird, sajnos draga cca. 400 HUF
PlayStation3 ID: zSul
Img-burn-el szoktál írni a játékoat rá, abban szépen be lehet állítani.
(minden játéknál ugyanott van a layerváltás)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Öcsém megkért, hogy húzzak le egy játékot xbox360-ra valami haverjának. Megtaláltam torrent oldalon a Splinter Cell Double Agent-et. Nos ha egyszer lejön, akkor mit kell vele csinálni. Elvileg kicsomagolás után kapok egy isot-. Nfo fileban semmi nincs írva errõl. Van hozzá valami crack vagy patch, vagy mágikus ráolvasás? Vagy csak simán ki kell írni és buzgón imádkozni, hogy mûködjön?
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Boldog új évet kívánok a topik minden lakójának!
Az estéhez pedig jó agyatlankodást kívánok!

Van most egy igen nagy projektem, az foglalja a helyet a szerveren.
Megértésüket köszönöm😊
[merlinw.org]