3669
Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
mochee #2050 Kösz, megnézem ezeket a potionoket, örülnék neki, hogyha ezek a varázslat gondjaim megoldódnának. Te milyen csapatot javasolsz? Most Aerie, Keldorn, Minsc, Yoshimo, és Valygar a csapatom tagja. Nemtom Aerie helyett nem lenne e jobb valami másik varázsló, pl Edwin?
Ja, és még egy nagy gondom van: Nalia-t azért bocsátottam el, mrt nem tudott egy idő után varázsolni (amikor varázsolni akartam vele, a varázslatok halványak lettek) Ez miért van, mert szerintem többet tudott mint Aerie, jobb lenne. -
A szem (gondolom beholder) ellen használj olyan pajzsot vagy páncélt, ami tükröz (mirror), mert az visszaveri az ilyen típusú varázslatokat. Az olyan varázslatok ellen, melyek megzavarják (confusion) a csapattagjaid, vannak potion-ök, melyek megnövelik az intelligenciát és bölcsességet és így ellenállóbbá teszik őket. -
mochee #2048 Hali! Valaki tud nekem segíteni? Az a gondom, hogy nem tudok mit csinálni az olyan varázsaltok ellen, amik miatt irányíthatatlanok lesznek a csapattagjaim, vagy pedig ellenfelek. Ezek ellen van valami varázslat, mert sok helyen, pl a gömbben nem tudok emiatt továbbjutni? Továbbá azt szeretném tudni, hogy milyen varázslat az, amivel egy pillanat alatt meghal egy emberem? Már volt több ellenfél is, ami ezt csinálta (pl a szem, annak az uj vallásnak a feje, aminek a küldetését a Helm paptól kapom a templom kerületben), és baromi idegesítő, hogy ez ellen sem tudok védekezni, igy néhány ponton játszhatatlan lesz a játék.
Pls segítség! -
nekem nem kő -
Planescape fordítás már 82%-os! -
Majd ha lesz full magyarítás:) -
Hú megint neki kéne ugrani a gémnek! -
Úgy tudom hogy még csak a ToB-hoz van full. -
Halihó, van már magyarítás teljes? -
Már nálam is.
Mondtad volna 26-án :P -
Tudja valaki mmi van a magyaritasok.jatekok.hu oldallal? Nekem nem jön be! -
Pont én is így vagyok vele. De jó lenne már a full magyarítás. Ríszpekt az eddig elkészült anyagért. -
Az!
Hát....marad az Anarchy Online :) -
kurva suli:D -
A Throne of Baal már kész, a Shadows of Amn meg nég nincs? Hát addig nem akarok a kiegészítőhöz nyúlni, amíg a 2. részt nem játszottam végig. Az 1. rész kihagytam, szívok is miatta, de ezt mégegyszer nem játszom el.
A teljes mikorra várható? -
innen lehet kaparni! Én addig nem nyúlok hozzá amíg nem lesz kész a full de ha elkészül bezárkozok a lakásba és 1 hétig ki se jövök:D -
Asszem a Throne Of Baal már elkészült. -
Kössz. Már töltöm is lefelé :)
Magyarosításról valami hír? -
Javaslom a bioware.com-ot, de legvégső esetben leírod a pontos file-nevet (első néháyn karakter is elég) és beírod a filemirrors.com-on a keresőbe. -
Hali srácok. Megmondaná valaki, honnan lehet letölteni a játékhoz patchot? Az interplay.comon kívül, mert nekem onnan nem megy.
A játék fordítása mikorra lesz teljesen kész, és honnan lehet majd letölteni? -
Braveheart #2027 Na tegnap kipróbáltuk a haverral, nekem volt 3 karkaterem meg neki is, és tök jó a multi! Tényleg nagyon jól megcsináltak mindent, most már a játékon lesz a fő hangsúly :) De az is sokat dobott a hangulaton hogy közben mikrofonnal dumáltunk egymással, így nem ment az idő a sok gépeléssel :) -
Braveheart #2026 Ja tényleg jó az odlal. Csak a multiplayer részről nem találok leírást... -
Ez egész jó oldal! Én is most olvasgatom. -
Braveheart #2024 Hali! Nemrég szereztem meg a játékot, a haverom adta, és gondoltuk, hogy ki kéne próbálni multiban. De hogyan is működik a multi? Ugyanaz a játéktér, mint 1 játékos módban? Mekkora partival lehet kalandozni? És ki beszél az NPC-kkel, ha szövetségesek vagyunk? Lehet kereskedni? El lehet menteni a játékot? De ha tudtok egy jó weblapot, ahol mindez le van írva, azt is szívesen fogadnám
Köszi a segítséget előre is! -
The Glory of Ishtar demo letölthető. Kell hozzá full BG2 és ToB install. Király lesz! -
Én még nem láttam olyan fordítást, ami helyettesíthetné az eredetit a számomra. Nekem csak is az eredeti nyelven tetszenek a játékok (angol, mert csak azt tudok). Eleve a tudat, hogy más nyelven íródott, sokat levon számomra az értékéből. -
nem mintha nekem kéne bármi fordítás -
tudom -
Lassan a Planescape fordítás is elkészül. -
miért nem töltöd le? -
Jacky #2013 KHKH: Elkuldened nekem is a vegigjatszasokat? [email protected]
Koszi! -
hehe, előszőr azt hittem, hogy a Planescape:Torment-ről beszélsz -
Dolgozni kell. :-(((((((((((
Én a GTA-VC-t nyomom ezerrel. Meg nyomogatom a Baldurs Gate 1-et. -
Király a Morrowind! Most azt tolom ezerrel! -
na, te is robotolsz ma reggel, mi? -
Húha, ez izgi! :-) -
Király! és a Shadows of Amn már készen van teljesen? -
a spell rendszer meg egy az egyben a dragonlance-ből van
a halfling fajt leváltja a kender faj (ez is dragonlance) -
nagyjából ugyanazok, de lesznek változások is -
vazz! te lettél a 2000.
egy total conversion bg2-höz a dragonlance világában és persze ingyenes. a jó hír, hogy már tesztfázisban van. nekem a kedvenc d&d világom a dragonlace (a 2. a planescape), ezért már nagyon várom!