Baldur\'s Gate II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MIt tegyek? mert igy nem tudok tovább meni, ey talán bug?
Elõre is thx...csááá <-------ide is eírom , mert látom a sima BG-hez be sem lestek...
A maszk arra használható, hogy az utolsó, láthatatlan dzsinnt észrevedd, de enélkül is megoldható. 😊
Talos Temploma gondolom a Temple Districtben van.... 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
ez már kellett ebbe az unalmas melóba..😄D
hozzáfûzném, hogy a halfing hátán a varázskönyv -kúgyis ez folyik a csapbol is- tomb raider-es hátizsáként jelentkezik, csak hogy ne zavarja mozgásba..😊))
a thief-ünk meg szerintem akár hatásos is lehet, ki az isten kötözködne egy jólmegtermett félorkkal ha épp a zsebedben nyulkál?😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
ahogy így belegondoltam, vígjátéknak beillõ...😊))
A Paladin tényleg fura lesz, de végülis szerintem OK, hogy minden fajnak lehet paladinja, minden fajnak van erkölcse/istene...
Vigyázz, spoiler!:
A sztori természetébõl adódóan pedig különösen ajánlom figyelmedbe az Undead Hunter kitet... 😊
Szóval, NAGYON offtopic, NWN-ban hogy fog menni ez a zsebmetszés vajon? Mert a játékosok közti harcot ugye le lehet tiltani... de, akkor ha az aljas XP-cheeser tolvajod (*lol*) ellopná a +5 csodákat a félelf (inkább félISTEN) fighter/sorcerem-tõl, akkor én nem tudnám, megtorolni?? 😊))
A gépedet meg upgrade-eld, mert majd meg akarom torolni! 😊))
...nem fog mukodni ez a Pick Pocket....ÐÐÐ..igaz meg egy kicsit tréningelnem kell majd😊)))
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Viszont a BG-1ben nagyon gyér mert nagyon lassan fejlõdik, ami igy is lenne természetes a BG2-ben is de itt rakásra hullik az XP.
Aquli
Egy biztos, ha találkozunk a Neverwinter Nights világában, biztosra veheted, hogy halálnak halálával holsz te spekuláns tolvaj. 😊
aqulibulinka ment volna..😄
A dolog hátterével kapcsolatban pedig: keresgéltem de nem találtam semmi hasznosat a neten. Tehát hol lehet megtudni a világ történelmérõl, egyebekrõl dolgokat, amik nem, vagy csak közvetve kapcsolatosak a játékkal? Merthogy nincs a közelben olyan bolt, ami komolyan foglalkozna a szerepjátékokkal.
Kangaxx-ot legegyszerûbb úgy kinyírni, hogy elmész elõtte az Adventurer's Mart-ba, veszel egy protection from magic scrollt, vagy kettõt, meg megveszed a Staff of Rynn-t. Ezekkel már pofonegyszerû lesz.
Könnyítheted a harcot egy-két Mordenkainen's Sworddal is, õk is meg tudják ütni.
Soxerencsét!
Bye
Chris
A lényeg: +4 alatti fegyverekkel nem lehet megsebezni. Milyen fegyverrel érdemes próbálkozni?: Crom Faeyr, Carsomyr, esetleg Staff of the Magi, Silver Sword (gondolom).
A varázslatai ellen két lehetõség: vagy Prot. from Magic scroll, amit Ribald árul (2 van a játékban), vagy esetleg a Spell Immunity mage spell, az Abjuration iskolára állítva (ide tartozik egyébként az Imprisonment). A többi csapattag természetesen így sem mehet a közelébe.
Egyébként rengeteg módon le lehet csapni (érdemes!!!), ha végigolvasod itt a fórumot, vagy az index fórumot, tele van tippekkel. Pl. csapdákkal is le lehet nyomni.
Én a legegyszerûbb módot választottam, a 15. szintû paladinom nekiment egyedül, Carsomyr, Prot. from Magic, és kinyúlt, vmi 40 HP-je van a deminek, semmit nem sebzet rajtam.
Noxon: Ajantis a Friendly Arm Inn-tõl északra fekvõ farmoknál található, ahol ha emlékezetem nem csal valahol a kelet-nyugati úton áll.
Kwis: légy oly szíves és keress meg ICQ-n, a számom 67444704. Elõre is köszi.
Bye,
Chris
Ajantis nevû paladin NPC-t holl lehet megtalálni és felveni a csapatba a BG1-ben?
a béna angolosoknak nagy örömet jelent ez, pl nekem:-))))