3669
Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • RaveAir
    Szerintem van esély rá, hogy elkészül. Bár én úgy látom, hogy az Icewind dale első része hamarabb lesz készen, a kiegészítővel együtt.
  • Ottto
    Így értettem.
  • ollie
    nincs benne érthetetlen szöveg, legfeljebb te nem tudsz angolul
  • Ottto
    Ráérek. Van mivel játszani (most haegemonia). A Baldur's Gateet angolul játszani nagyon nehéz. Van jópár érthetetlen szüveg. ráadásul az 1el nem is játszottam Szal jobb lesz magyarul.
    A NWN alapját sehonnan nem bírom megszerezni pedig kerestem :(
  • Gustafson
    Ja, addig is kezd el a NWN Shadows of Undrentide-et, az szinte teljesen le van fordítva.
  • Gustafson
    Rengeteg szöveg van benne, óriási nagy munka. Lehet, hogy több mint egy évet is várhatsz...
    Ráadásul most mindenki az új slágert, a KOTOR-t fordítja (ami már mindjárt kész is, pedig nemrég jött ki). Azt lassan jön a KOTOR 2, és a jó öreg Baldur's Gate-re meg már senkinek nincs ideje és energiája. Úgy hogy szerintem ne várj, kezd el, csak készítsd be az angol-magyart.
  • Ottto
    Én elkezdtem a játékot az 1. chaptert véégig is vittem, de mikor megtudtam hogy lesz magyarítás befejeztem. Inkább megvárom :)
  • Gustafson
    Nem lehet, hogy még él a megváltoztató varázs (tudod, a lovagokat ogrénak láttam, ők is engem stb.)? A vörös sárkányt még nem győztem le...
  • tajfun
    pajzsban van ilyen asszem.
  • tajfun
    Nalam a BG2ben is csak a cuccot cipelni jottek velem a csapattagok. :) Szerintem jo lett a NWN, csak az nem hogy a fele spellkeszlet kimaradt a jatekbol, pont a lenyegesek.
  • ollie
    Köszi szépen. És ez vajon most segít Gustafson barátunkon? ;)
  • tajfun
    Hat pont a TOB az ami nagyon szar lett a SOAhoz kepest. Sajnos nagyon csak a tapolasra allt ra.
  • KH
    nekem van BGII végigjátszásom, a kieggel együtt (ami sokkal jobban sikerült, mint az alapjáték)
    asszem a kettő van vagy olyan 300 oldal (most lusta vagyok megnézni, szóval lehet, hogy túlzok)
  • ollie
    asz lehet
  • Davidus
    Szerintem még az elején a börtönben rossz választ adtál neki és azóta nem szeret;)
  • Gustafson
    Valaki segítsen !!! Windspear Hill-ben járok, és amikor találkozom Valessával, megtámad ! Pedig a dryadokat nem bántottam, csak a makkokat adnám oda neki !
    Ranlothnak üzenem: Nagyon köszi az eddigi magyarítást, további jó munkát !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A frissítést-türelmesen-várom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gandibá
    Nem élőholt az hanem feltámadt :) És igen, Obould király mint isten elég durva :D
  • b-type
    én is mert ezek nagyon jól sikerültek.
    volt egy kissebb hullámvölgy sztem(persze ez szubijektív)
    az első 4-5 könyv nagyon állat...aztán csak jó, aztán némi 'zavar az erőben' a szerelmi háromszög körül, de aztán megint felível...ezzel együtt minden könyv egy élmény, csakhát ha valaki olyan magasra helyezi a mércét az elején, akkor az elvárások is magasak. :)
    de az utcsóban az élőholt Bruenor, meg az a hatalmas Obould, sssszzzz, nagy húzások voltak...grandiózus csata, mint a mithril csarnok ostrománál.
  • Gandibá
    Mázlista :D Én is épp ezen vagyok hogy begyűjtöm Salvatore mester munkáit, mert az Ezer Ork és a Magányos Drow nagyon tetszett. Várom már a befejező részét a trilógiának.
  • b-type
    ez igaz, bár a Planescape nem Faerun világában játszodik..
    anno ugyanígy voltam...végigvittem a Baldur I-II, Icewind Dale I-II, a Never-t sajna nem vittem a végjátékig, mert hiányzott nagyon a csapat :(
    aztán közben megszereztem az összes Forgotten Realms könyvet Salvatore-tól egyforma kiadásban, meg van egy pár más íroktól is :)
  • Davidus
    Planescape: Tormentet se felejtsd ki. Főleg hogy már 90%-os fordítás van hozzá;)
  • Gandibá
    Hja, de már bánom hogy nem korábban! Fantasztikus a játék.. minden percét élvezem. Ennyire még sose kötött le játék mint ez.
    Amúgy pár hete olvasgattam Forgotten Realms könyveket és nagyon megtetszett a világa meg a történetek, és felkutattam sok RPG-t ami FR-es :) Most végigtolom a BG2-t meg a kiegészítőt, utána az Icewind Dale 2-t és végül a Neverwinter Nights-ot. Kár hogy ezek eddig kimaradtak az életemből..
  • Gandibá
    Tudtam, de ott a végigjátszás csak Irenicus álmáig van.
  • Davidus
    Most nyomod elöször? De jó neked;)
  • Davidus
    fasza
  • b-type
    szasz Gandibá :)
    lehet már ismered, de sztem a legjobb oldal itt van.
    sokat segít ebben a nagyszerű játékban.
    ha tudtad akkor sry :)
  • Gandibá
    Nos végülis kimentem a városból, aludtam 16 órát, visszamentem és végre elmondta a küldetés másik felét :)
  • Gandibá
    Ust Nathában kiszabadítottam Phaere-t, és utána a tavernben adott egy küldetést, de fogalmam sincs mit kéne csinálni. Plz help!
  • Ranloth
    Szivi.
  • Drizzthsz
    Köszi...
  • Ranloth

Dialógusok: 1768
    Hiányos, lefordítatlan dialógus: 1057
    Teljesen(!) készen álló dialógus: 711
    Elkészült: 40%

Használati tárgyak leírása: 735
    Készen álló tárgyleírások: 523
    Lefordítatlan tárgyleírás: 212
    Elkészült: 71%

Varázslatok:
    Készen álló varázslatok: cca. 371
    Elkészült: 100%

Interfész:
    Elkészült: kb 100%

Egyéb elemek:
    Nem mérhető

Karakterszám: 7 144 684 (de vannak átfedések)

Külön köszönet Andy-nek, aki megmutatta a helyes utat!
  • Drizzthsz
    Naaa.....

Nem tudja valaki hogy áll százalékban?
  • Drizzthsz
    Valaki esetleg tudná? állapotjelzőt, ami pl. a kotornál van, ehhez nem találtam.
  • ollie
    hát nem igazán tudom
  • Drizzthsz
    Hogy áll most a BGII magyarítás? Ezt a játékot vettem meg legutóbb origiben. Vagy 3 éve, még 11K-ért...
  • ollie
    Hát olyan sok registry bejegyzést írna be, hogy jobban jársz, ha újrainstallálod az egészet. Mondjuk ha most nekem fel lenne installálva, elküldeném a reg bejegyzéseket, de sajna nincs.
  • Braveheart
    Hali, kéne egy kis help: megvan a game+ a kiegészítő (ez ugye 5 cd amit jó sok idő alatt lehet felrakni), a windowst újra kellett raknom, és azt írja a játék indításakor, hogy rakjam újra a kiegészítőt... rámegyek hogy install, errem eg azt kéri rakjam újra az egészet, de nekem csak a kieg van meg :( hogyan lehet az alapjátékot berakni a registrybe reinstall nélkül?
  • ollie
    Már nem emléxem sok mindenre, mert régen játszottam a játékkal. Szerintem templomban kapsz italokat.
  • mochee
    Nem találtam olyan páncélt ami tükröz, hol lehet ilyen spéci cuccost összehozni? Az italok sincsenek meg. Melyik bótban vannak?
  • ollie
    A varázslatok azért nem voltak valszeg hazsnálhatóak, mert talán valami páncélt adtál rá (ha jól emléxem Nalia cleric/mage), és a varázslők nem tudnak páncélban varászolni. A csapatösszeállítás erősen a te kasztodtól is függ, Edwin-t csak akkor ajánlom, ha gonosz csapatot akarsz, mert balhézni fognak a tagok, ha ellenkező jelleműek. Minsc-et mindenesetre jó ötlet megtartani...