3669
Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • noxon
    KH: ha nagyon szépen megkérnélek, és ha időd engedi plíz ird ki ide vagy küld el emailben ezt a ToB-s küldetés leírását amit kérdeztem, ok? Előre is thx
  • KH
    noxon
    ez egy nagyon bonyi kérdés
    ööö
    valahol lentebb már leírtuk
    a lényeg, hogy van egy sorrend, meg utasirtások, amit cetliken találhatsz a könyvtárakban

a levegő laborból (Air lab) kell indulni, az óramutató járásával megegyezően, ha kell részletes info előkereshetem a WT-ból...
  • noxon
    CSá: egy kérdés. A Wacherkeepsben (tudom, hogy roszul írom le) a 2. szinten, hogy lehet kinyitni a jeg, tüz elementálok ajtaját?
  • noxon
    Nekem nem fog, ez egy szar és kész. Talán akkor ha valami extrasupermegapatchot kiadnak ami kijavítja a hibáakt, de hát ez lehetetlen!
    Szóval...pl az is érdekes volt, hogy NEM ENGEDETT a varázslómmal indentifizni a tárgyakat..na mindegy..:))
  • noxon
    CSá: hát ez a DD EGY NAGY RAKÁS KURVASZAR!!!!!!
    Ott fagy ahol tud...minden egy percben fagyott, vagy megakad pár másodpercre...meg pl a csapatomból a fele oda megy a kijejlölt helyre a fele meg nem hajlandó elindulni. meg pl a gyógyítóm csak akkor gyógyít ha közvetlen a másik mellett van...ennek így semmi értelme és csak a segünket törölhetjük ki az új missionokkal:-))
    így nem lehet játszani, na csá:-))))
  • noxon
    thx KH, ezt a kíváló stratégiát alkalmazni fogom
    AMúgy, sikerült beüzemelni a DD-t...na, sok sikert nekem:-)))
    CSá
  • KH
    hááát, odamágy egy bázi nagy karddal, és sitty-suttyy
  • noxon
    Ja és még valami! A ToB-ban azt a zöld sárkányt (Draconis) hogyan lehet megülni? mi a mód rá? és a legujabb BG2 patch ugye letölthető a bioware.comról?
    mégegyszer thx, csá
  • noxon
    Hüm, thx fiúk, lehet én rontottam el és rosz patchet tettem fel. Most úgy néz ki a dolog, hogy elöbb végig viszem a sima BG-t majd utána importálok, és a BG2-öt a DD-vel:-)))
    ...hüm ez így túl sok idő..na mindegy:-))
  • Sub
    Ez nagyon érdekes NPC lehet:

Vesine

Race: Aquatic Elf
    Class: Aquatic Druid
    Alignment: True Neutral
    Strength: 13
    Constitution: 18
    Dexterity: 14
    Wisdom: 17
    Intelligence: 10
    Charisma: 15

• Sub
    Hogyhogy nincsen új kit???
    Minden kaszthoz (kivétel monk barbár + az ilyenek újabb félék) van vagy 9 új kit!!!

Az ujdonsá ennyi ebben a módban:

A játékot a TeamBG (http://www.teambg.net/tdd/) csapata fejlesztette, miután a Bioware a rendelkezésükre bocsátotta a Baldur's Gate II engine-jét. Nézzük, mit is kapunk a lemezzel:

10 új, illetve a Baldur's Gate I-ből "visszatérő" karakter;
    180 új fegyver, páncél, stb.;
    több, mint 170 új varázslat;
    39 új szörny;
    75 (!) új választható karakter-alosztály;
    40 új mellékküldetés;
    5 új főküldetés;
    1 új "Mega Quest", ami a sztori szempontjából sorsdöntő.

Mintegy 30 óra tiszta játékidővel dobja meg az eredeti Baldur's II-t!

• KH
    na várjál, ez tényleg érdekes
    ha indítasz, új karakter generálásnál, akkor KELL hogy legyenek új kitek, ha nincs akkor valami gáz van, úgy jártál el az installnál, ahogy kellett? (pure BG2 a legutolsó hivatalos patchel javítva, nincs ToB!)

az a csapat hobgoblin csak úgy néz ki, mint a hobgoblin, valami más nevük van, és több XP-t is adnak
  • noxon
    hüm, fura mert én elidnítottam a DD-t és főkarinál egy darab új fajt, meg kasztot sem találtam, pl amiket Sub ír, semmit:-(((( és még avalami, a legeslegelején a börtönben, olyan hobgolbin csapat jött, hogy egyszerűen sehogy nem bírtam megölni őket, szval nekem érdekes működik a dolog...
  • Sub
    Ja Anti Paladin, Priest of Tempus, Healer, Darklort stb...
  • KH
    hát, emlékeim szerint pedig a drow választható mint új faj (mármint a főkarinak, mert ilyen szempontból ez számít)

új kaszt? asszem azt nem is mondtam, új kitek vannak, de azok dögivel

BG1 multi: multiban nem játszottam, viszont elindítani elindítottam úgy, mintha multit játszanék (de csak egyedül, hogy több saját karaktert indítsak), nekem nem volt vele probléma

leírásom sajnos nincs, ill. angolul még lenne, ha az úgy jó...
  • noxon
    CSá: valaki próbálta már BG1-et multiban? mert nekem vaélamiért lefagy már a create gaménél multiplayer részben, és másnak is...
    KHKH: nincs valami jó kis komplett leírásod BG1-hez?....
  • noxon
    Csá: feltettem ezt a Darkes Day-t. Hát én new single gaménál nem találtam új fajt, meg kasztot meg semmit, csak új varázslatot. Hát nem tudom, hogy bele illenek e ezek a varázslatok ebbe a világba ( mert hát ezeket csak kitalálták) na mindegy. Majd meglássuk...
    Na ennyi , thx...csá
  • noxon
    Ugyértem Mulitban. Király lenne. mert én most újra meg akarom cisnálni. Na?:-))
  • noxon
    Amúgy lenne valakinek kedve BG1-el játszani? mert akkor kezdhetjük is:))
  • noxon
    Van új választahtó karakter, vagy faj?
  • noxon
    Ahham ok, már csak arra vagyok kiváncsi, hogy ezeket a küldetéskeet, a játék játszása közben találom meg? ne már, én nem akarom megint végig vinni a BG2-öt. Na várjunk csak, és mivanakkor, ha már szinte végig vittem a BG2-öt és a végén rakom fel a DD-t ésugy is elérhetem a küldetéseket?
  • Sub
    Ja és csómó mellékküldetés van 5 főküldetés és egy MEGA küldetés ami a sztori szempontjából sorsdöntő.
  • Sub
    Pontosan!
    Az Anti-Paladin elég jónak tűnik! Meg van egy Ranger kit ami immunis az Imprisonmentre!!!
    Ja és a Throne of Bhaal mindenképpen szedd le előtte!

Throne of Bhaal letöltőhelyet tényleg nem tud senki? Már a Darkest Day is megvan csak ez hiányzik meg Irenicus kifingatása :-)

• noxon
    Hüm, szóval ha játszani akarok vele, akkor újra kell játszanom a sima BG2-őt és közben találom meg az új dolgokat amiket a DD nyujt? és az új helyszínek azok is megjelennek? és az azokhoz tartozó feladatokat kiktől kapom meg?
  • noxon
    bocs, hogy ennyiszer irtam be, de kurvaszar most a netem valamiért:)))
  • noxon
    ok, thx, és ha megvan ez mind, akkor lesz egy olyan hogy Darkest Day? mint pl hogy Throne of Bhaal nál, ahol azt ki lehet választani?
  • noxon
    ok, thx, és ha megvan ez mind, akkor lesz egy olyan hogy Darkest Day? mint pl hogy Throne of Bhaal nál, ahol azt ki lehet választani?
  • noxon
  • Sub
    Ha fenn van a Throne of Bhaal akkor uninstalláld az egészet! Installáld a SoA-t és hozzá a hivatalos pecset és ezután próbálkozz a Darkest Day-jel! Egyébként nagyon bugos progi de rengeteg újdonság van benne! A Throne of Bhaalt nem tudjátok honnan lehetne letölteni?
  • KH
    fel kell telepíteni, és azután nekem a BI/BG2 mappán belül lett valami Unofficial MOD könyvtáram, és onnan indítottam el a BG2-t
  • noxon
    CSá: tudja valaki, hogy a BG2-höz az ingyenes kiegészítőt (valami Dark day) hogyan lehet beüzemelni a játékon belül? (hogyan lehet elérni és játszani vele)
  • amok
    Hahó!

Most hogy lassan lecsorog a TDD, belevágok újból a BG2-be. Addig is lenne egy-két kérdésem:
    A TDD-és Anti Paladin kit-tel kapcsolatban kinek vannak tapasztalatai? Leírás alapján elég szimpatikusnak tűnik.
    Valami közelharcos, hentelős two weapon style + valami kardra specializálódott karihoz melyik kit passzolna leginkább? Lehetőleg olyan kellene, aminél lehet azért páncélt (ha nem is plate-et) is viselni. Ötletek?
  • Jockey
    amúgy meg ha lentebb egy kicsit szétnézel akkor van iwd topic, oda beírsz segítünk, és a fórum eleve azért van hogy a terhes terhelje a terheletlent:)
  • noxon
    Tudja valaki, hogy az ezüst sárkányvérrel mit lehet csinálni? ( az emberbőrmellényes missionon kivül)
  • Aquli
    Hiaba. Erre gondoltam. Negative plane protectionnal is megcsinalja a szintszivast. Nem tudom miert
  • yellowcab
    az télleg ciki rész.elsőre nem jöttem rá miért halnak meeg olyan könnyen az enyéim.aztán mikor rájöttem már nem is volt kihívás.Negativ plane proction és annyi,bár látom ezt már worxland
    is említette
  • Aquli
    nem en idezek meg nemi szornyet, hanem Gorion
  • Aquli
    ToB elejen. Elmegyek egy helyszinre valami templom, es ott megtamad Gorion szelleme(?). Na megidezek nemi szornyet, amik szintszivok. Hogy a #&@{#-ba nyirjam ki oket?
  • noxon
    Jó, semmi, már megoldottam:-))
  • noxon
    CSá. Underdarkban. a Hallények barlangjában, hogyan lehet feláldozni állatot? (pl halat) és mire jó?