3669
Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • ollie
    RaveAir, te vagy Ranloth?
  • RaveAir
    Ezt most miért is irtad be ide?
  • ollie
    Baldur's Gate II: Shadows of Amn és Throne of Bhaal honosítás frissítése
    10-21 22:48 - Baldur's Gate II - feladó: Ranloth - galéria

--------------------------------------------------------------------------------
    Letölthető a Portálról a Baldur's Gate II fordítás legújabb változata. Elég kemény munkával, de sikerült a használati tárgyak szinte egészét lefordítanunk (99%). Köszönjük, hogy a szavazáson annyian tették le voksukat a BGII mellett. Ezt csak egyféleképpen tudjuk meghálálni, belehúzunk a fordítási munkába.

www.magyaritasok.hu
  • MrStokes
    http://www.bg2.de/patch.html es itt a linkre katt
    vagy
    http://www.bg2.de/BGII-ThroneofBhaal_Patch_26498_EUROPEAN.exe
  • Bandew
    Hát én biztos segítenélek titeket, de ahhoz az kéne, hogy jópáran még.
  • RaveAir
    Most írhatnám, hogy bizonyos pénzösszegek fejében talán egy kicsit belendülne a fordítás, de bármennyire is híján vagyok az ilyen javaknak pusztán a fordításért, és az idegen nyelvet kevésbé ismerők öröméért fordítok.
    Ezért talán csak a türelmeteket kérhetem, hogy idővel, de el fog készülni.

(Aki esetleg tud lelőhelyet, hogy honnan lehetne angolul fantasy könyveket letölteni az ne kíméljen!)
  • Bandew
    Sajna idő közben a lelkem eggyé vált a magyarítással, szóval a sorsom tőletek függ. :-D
  • ollie
    Hát az lehet.
  • RaveAir
    Nálam vannak a tárgyleirások, és ha minden igaz, akkor ezekkel még ma készen leszek. Csak szabaduljak haza melóból...
  • RaveAir
    Lehet, hogy csak regisztrálni kellene?
  • Bandew
  • ollie
    ??? Dehogynem ingyenes. Én rendszeresen töltök tőlük fizetség nélkül.
  • Bandew
    Hát halljátok én már megőrülök annyira várom a magyarítást!
  • RaveAir
    Akkor a google találatai között érdemes keresgélni.
  • bycz
    A sorcerers.net-en is a fileplanet-re hivatkozik, ott meg nem ingyenes. Ugyhogy ha tudsz segíts a keresésben.
    Ja és valaki nem tudna megdobni egy linkkel a BGII Shadows of Amn valamelyik német patchéhez.
    Thx!
  • RaveAir
    Izé, az előzőt az IWD-s kérdésedre irtam.

BG2: Szerintem bőven elég, ha letöltöd a magyarított dialog.tlk file-t és kicseréled azzal, ami a gépeden van.
  • RaveAir
    Próbáld meg a www.sorcerers.net oldalt. Ott mintha láttam volna működő linket. De ha nincs, akkor majd holnap segítek a keresésben.
  • Bandew
    Felülírtad őket?
  • bycz
    Nem ment.
    Azt irja hogy csomagoljam ki az override mappa tartalmát az overrideba, az SoA mappa tartalmát pedig a játékmappába. Ez megtörtént de ugyanúgy fricc nyelven van ráadásul az első párbeszédnél nincs válaszlehetőség.
    Hülye kérdés de nem lehet velahogy angol verzióba konvertálni a német verziót?
  • Bandew
    Szerintem tudod használni. Próbáld meg úgy mint a sima angol verziónál.
  • bycz
    Hy all!
    Lenne egy kérdésem!
    A BGII magyarítást fel lehet tenni a német verzióhoz is? Ha igen Akkor hogyan? Mert haverom kölcsönadta a game-t de csak a (bolti) német verzió van meg neki, én meg a némettel úgy állok hogy sehogy.
    Valaki pls dobjon meg egy infoval! Kösz!

Ja és mégvalami: az IWD: Heart of Winter Trials of the luremaster nevű kiegészítőjét honnan tudom ingyen letölteni mert a gameplanetra mutat szinte az összes keresés a többi meg használhatatlan.
  • Bandew
    www.suprnova.org
    Azt hittem ezt ismered. :-D
  • Gandibá
    Akkor lennél szives egy olyan torrent oldalt adni, ahol fen van :P
  • Bandew
    torrent által bármit. :-D
  • Bandew
    Amikor mondom a karijaimnak, hopgy menjenek valahova, akkor akad. Haverom szerint azért, mert be van kapcsolva az útkeresés opció, ami nélkül normálisan megy. NEm mintha nagyon számítana, elvégre is jól megvagyok ezzel is.
  • ollie
    Nem értem, mi akad?
  • Gandibá
    A fakk tudja :D

Az első részt le lehet valahonnan tölteni? :D
  • Bandew
    Hol tudom azt beállítani, hogy ne akadjon, miközben a karaktereim mozgásban vannak?
  • Gustafson
    Köszi, de sajna 404-error, page not found.
  • Eye-scream
    7vip.uw.hu--->SMSweb
  • ollie
    kikapcsoltam
  • Methylisocloro
    ollie neked miért nincsenek csillagjaid?
  • ollie
    vagy bittorent
  • Davidus
    emule
  • Gustafson
    Egy kényes kérdés ! Ha valaki tudna egy olyan oldalt, ahonnan le tudnám szedni a Throne of Bhaal-t, kérem, írja le, mert sehonnan nem tudom megszerezni. (Az alapjátékot eredetiben vettem meg, de a kieg. nincs sehol !)
  • tajfun
    Hat igen, ez Advanced, ezert logikusabb is. :)
  • Eye-scream
    Hopptényleg ez AD&D :D
    Sorry a hülye kérdésért
  • tajfun
    Mert mar elert 1 bizonyos szintet.
  • Eye-scream
    Van valakinek ötlete, hogy a karakterem miért csak +2 HP-t kap szintlépésekkor? (Shapeshifter druida, 18as constitutionnal)
  • Bandew
    Köszönöm! :-D