Baldur\'s Gate II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

El tudom kepzelni, azert is csit az egesz. Editorral en is csinalok -99999 AC, 99999999999999 HP-s csavot, nem nagy ugy. Csak akkor meg hol marad a jatek?
Kepzelj el egy barbart ebben a pancelban! Duuurva.....

Mondjuk egy -10 AC-s pancel szerintem igencsak csitnek szamit, a masik cuccost nemtom milyen, de ezek fenyeben az is valami zsebben hordhato atombomba lehet. 😊
Ohh, kösz srácok a csöves helpinget:-))))
nem, ez egy hüle easter egg
ha mind a három gatya nálad van, csinálja meg a törpe kovács a páncélt, és ráadásul kapsz egy fegyvert, három speciális töltettel
kettőért szvsz semmit sem kapsz

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Olvastam egy sza'jton hogy a 3 gatyabol (arany, ezust, meg a 3.) lehet adamantit pancelt csinalni. De ugyanott emlitettek tobb 2 masik cuccot is. Most itt valasztani kell kesziteskor hogy mi legyen belole, vagy mind3at megkapom? Es ha ninsc meg mind3, akkor csak vmelyik 2 lesz meg?
Wenik
Udv

A legegyszerubb ha minden targy egy karinal van (kéz, gyűrű, barát vére, bot). Utana mar csak a megfelelo sorrendbe kell az oszlopokhoz menni.(3,1,2,4) ha jol emlekszem.

ja, ez tényleg igaz, nem te teszed bele, nahááát, ez kiröppent a fejemből 😊

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Aquli
az teljesen mindegy hog melyik csobe melyik targyat kell tenni! ugyis automatiksan teszi bele a megfelelo targyat! neked csak arra kell figyelnio, hogy mind a 4 cucc nalad legyen, es hogy megfelelo sorrendben menjel a csovekhez! tehat eloszor a 3-adikhoz, aztan az elsohot, aztan a 2-odikhoz, aztan a 4-edikhez. a megfelelo cuccot ugyis automatikusan teszi be a program! tehat neked csak a sorrendre kell figyelned!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Na ez az, hogy ez így bonyolult, de azért köszi, meg oldom remélem😊))
Pool of Radiance

megvan a záraknak is a sorrendje, meg van annak is egy sorrendje, ahogy ki kell őket nyitni

A szobában fentről lefelé haladva a következő sorrend szerint vannak a ”zárak”: 1. gyűrű, 2. barát vére, 3. kéz, 4. bot.
Ha az összes kulcs megvan, a sorrend a következő: 3, 1, 2, 4. (tehát először fentről a harmadik, majd első, második, végül negyedik csőbe kell berakni a zárnak megfelelő tárgyat.

remélem ez így érthető, mert egyszer már kaptam emiatt az arcomba 😊

Sziasztok.Másodszor is írok mert közben más is eszembe jutott.Van valakinek pontos magyar leirása a varázslatokról és azok hatástalanitásáról??Megköszönném.Doc.
Sziasztok!Lehet hogy másban is felmerült már a kérdés,hogyan lehet a játék zenei (acm) file-ait átkonvertálni wav-ba hogy játékon kívül is lehessen hallgatni őket.Vagy megvan -e valakinek cd-n a zene? Köszi.Doc.
MuERTe
Nekem már a kezdetek óta az és a városban mindíg futkározni kell az őrök elől, mert a cowled wizardokkal még nem bírok el 😊) Egy kicsit rosz a hírem 😄DD
mire?
Ja lenne egy kérdés, mi a szart kell csinálni a Coper Coronet alatti 4 csőnél, amikor már megvan a négy tárgy is?
mindenki a PoR van ráizgulva...

Nah, mivan? meghaltatok? vétel...:-)))
Hehe: látom kiráélyul hozzá szólsz a témákhoz, jól nyomod, így tovább😊)))
KH: hát, csak anyit tudok mondani hogy,...KIRÁLY😊)) ezer thx😊))
nane!
az eltemetett fickót kiásod
...követed az útmutatásait (kifaggatod a temetőőrt)
...elmész a Bridge District-be, ott lenn a DNY-i területen álldogál egy piros ruhás pojáca
...elmondod neki, hogy tucc mindenről és ejnye-bejnye, testi fenyítés lesz
...a ficsúr betojik és elmenekül a közteli házba
te persze utána
...benn szemtanúja leszel, amint a pojácát a társai kicsinálják nemtetszésük jeléül, majd lelépnek, ha akarod utánuk mész (akarod) és te meg őket csinálod ki az ajtó közelében
...visszamész a házba, felmész az emeletre
...ott egy szépségesen szép hölgy
(period)
...megkérdezi, te vajon megszabadítod-e
...mire te elvetemült gonosz módjára azt mondod, hogy ne is álmodjon róla, és még mindig fogoly
...odamész a szoba hátuljában levő szekrényhez, kiveszed a levelet, ami a váltságdíjról szól
...a levél útmutatása nyomán elmész éjszaka a Copper Coronethez, és megkeresed a kapcsolatot
...odaadja a váltságdíjat, az ezüst gatyát
...csökken a hírneved két ponttal és reménykedő szemeidet a ToB egeire mereszted

röviden ennyi

Csáááá: plíz, tudjátok, hogy a silvers pantaloons-t hogyan lehet megszerezni BG2.ben? tudom, hogy tudjátok plíz írjátok le😊))), aszem az eltemetett fickótól, de tőle nme tudom megszerezni sehogy sem....
Hello Aquli!
Én is 1 hónap alatt akasztottam ki a játékot!
Az én fő karakterem egy Totemic druid volt.
Most kezdtem el egy Necromancer-el!
Aquli
sikerult! megoltem! vegulis kb 1 honap alatt jatszottam vegig a bg2-t. a fokarakterem xp cap-el 20as lett a vegere. a thob az meddig tart? egy hetig? vagy nagoyn rovid?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
na most megyek probalkozni

Aquli
ja meg nem sikerult megolni, mondjuk csak egyszer probaltam.

Aquli
egyebkent hogy a fokarim neutral evil lett, az nem fog nagy gondot okozni a thob-ban?

Azért thx, d már szarok belé, inkább elkezdtem a BG2-őt......😊))
Petyus_
Végső harc könnyű, menekülj le a "bal alsó" sarokba az összes embereddel, előtte persze idézd meg az 5 legerősebb szörnyedet, és pakold őket olyan helyre, hogy a démonok rájuk támadjanak. Ha mázlid van, 1-et, 2-őt ki is nyírnak. A démonokat utána csalogasd le magadhoz, és vágd szét őket harcosokkal, meg Holy Smite-olhatod is őket, azt nem nagyon csumázzák. Igazán nem okozhatnak gondot.

Maradj lenn a démonok megpusztulása után, és mindenképp mondj el egy True Sight-ot! Utána, ha megjelenik Irenicus, aki vmi AI-s hiba miatt nem lesz túl agreszív (nekem egyszer elmondott egy Abi Dazib helló-belló miújságot, de ennyi), utána Time Stop-olj egyet (lehet scrollról is), a Time Stop alatt meg lökjed Jon-ra a Breach, Khelben'S Warding Whip, Spellstrike, stb. varázslatokat, hogy leszedd a védelmeit, utána üsd ahogy éred, és ennyi.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

nos, nem hinném, hogy az kell a kiegészítőhöz, ha most jól emlékszem, amit te említesz még a BG1-ben egy küldetés része, mikor a kereskedő szövetségbe beszivárognak az alakváltók, s a questet, hogy ott nézz körül még a főkapitány adja

illetve, mikor a Cloakwood-i erdőben hesselsz, megmenthetsz egy nemest a gonosz druidák elől, ő is ad egy ilyen alakváltó irtó küldetést, a másik kereskedő házban

de a kiegészítőben a térképet szerintem ott kell megszerezni, ahol én mondtam

(persze most már kezdesz elbizonytalanítani, de még kötöm az ebet a karóhoz...végülis én olyan két (három?) éve játszottam vele, te meg most)

KH: nem az! amiről én beszélek az a belépési terüélettől nyutagra van, a város délnyutagi részén. És nem lehet lock pickel nyitni, sajna, és ezért nem tudok tovább lépni a kibaszotrohadtkurva kiegészítőben😊)) bocsi...
a legeslegeslegkönnyebb a csapdaállítás, mielőtt megnyitnád a kaput, ha szerencséd van, a szövege végigmondása után holtan esik össze

ennél szofisztikáltabb megoldás kellene? 😊

hát fogod magad és bemész ;-)
ööö, ez egyébként melyik ML, ami a belépési területtől É-ra levő területen van?

én úgy emlékszem, hogy a zárat lockpickelni kell aztán simán be lehet menni (mintha lenne egy csapat kutya akit ki kell nyírni)
ha megvan a ToSC, akkor is lockpickelni kell, de akkor az alsó szinten lesz egy csapat, akit először le kell verni, ha felmész a második szintre beszélhetsz azzal, akitől a térképet kell megszerezni (gondolom azért kérdezed 😊 )

Aquli
no kinyirtam ot konnyu volt, de nem ugy ahogy te irtad MZ/X, mert ezt csak most olvastam. a vegso harcnal majd mit ajanlotok?

Utolsó felszólítás, nem tudja valaki hogy BG1-ben hogyan lehet bejutni a Merchants Laugue-ba?😊))
A leg1szerubb es leghatekonyabb megoldas: ra'rax a csapatra 1 mass invisibilityt, odamesz Irenicushoz meg a kiralycsajhoz, jon a szoveg, utana odebbviszed a csapatot hogy ne lassa Irenicus (a mass invisibility miatt nem tud becelozni senkit varazslattal, true seeinget meg annyi ido alatt nem tud elokapni mint ahogy odebballsz), aztan odaallitasz ele 1 skeleton warriort. Mivel szinte 100% magia ellenallo, nem igazan hatja meg a sok spell, viszont Irenicus ellovi ra az osszeset amit tud. (Ha veletlenul behal a csonti, idezz 1 ujat!) Amikor mar veszelytelen az ember, akkor akar puszta kezzel is leutheted. 😊
én úgy tudom, hogy a ToB levágja az XP-t, de nem próbáltam XP capremover mellett, szóval lehet hogy nincs igazam

Aquli
no lemegy a topic! irjatok!
hogy oljem meg irenicust? nem a legvegso harcban, hanem elotte a tree of life-nal. mondjuk szerintem magamtol is sikerulni fog, de meg csak egyszer probaltam. ja es en felraktam az xp vap programot, igy most tovabb fejlodnek a karaktereim. ez nem lesz gond, hogyha hogyha a throne of baal akarom elkezdeni?

Aquli
no megvan a megoldas, a golem nem tudott atjonni a folyoson, mer olyan nagy, en meg melf minute meteorral lelovoldoztem.

Megoltem az arnyeksarkanyt, es most mentem at a 7-edik fejezetbe. jott 2 stone golem, meg ket iron golem ehhe. eloszor jozanul megideztem mindent amit lehetett folyamatosan, imoen ket lower magic resistancet nyomott ra, utana meg magic missile, de amikor rosszrafordult a helyzet, nekikmentem minscel, meg a fokarival, oszt akkor mar minden tamadovarazslatot nyomtam ami csak jott... 😊 kidoglottek. sajnos spell sequencert nem sikerult talalnom sehol, pedig az nagyon allat lenne. bekapna 2*3 magic missilet valaki...

Petyus_
Be kell indítani az utazást, és akkor a kinti területen lesz démon (nem is egy). 😊

Adamantit gólem ellen nekem a +5 parittya jött be, gagyi módon körbe-körbe kell futkosni (haste) körülötte, így pite kinyírni. Nem nagyon szabad hagyni, hogy a közeledbe érjen... gólemek ellen lower resistance+magic missile sem rossz, vagy üsd őket, de ne karddal... ja, leggagyibb megölés persze wand of cloudkill, de ez szerintem már belecsúszik a cheat kategóriába.

Aquli
na megoltem planar sphere-eb tolgeriast. hol lehet szerezni demonszivet? ja es most megtamadott egy adamantine golem, meg 4 clay golem mien taktikat ajanlotok ellenuk?

Petyus_
OFFFF: Chris: király a logód! 😄

Aquli
MZ/X: De en fighter vagyok! a var hidja nyitva van! de NINCS SEHOL NALIA!

vagyis Chris😊)) thx , bocsi, ezeke a szarok mik?😊))
KH, ott hagytam el a hidrészt, de sajna nem jelent meg új helyként a Ulgoth" Bearde😞( azért thx
Ha nem fighter vagy, akkor nem szerezheted meg a varat, es aze a csalade lesz. Felvonjak a hidat, es nem lehet tobbe oda menni.
Hogy képzeled azt, hogy meggyalázod ezt a fórumot is?

Mars vissza a Counter-strikeba! 😊

Shiver
köszönjük Chris .))

én mindenhol ott vagyok 😊)

A felhők felett mindig süt a nap

A híd területén, ha a jobb parton végigmész találsz egy házat. Amögött elhagyva a területet elvileg el tudsz jutni Ulgoth's Beardbe.

KH: hogyan lehet eljutni Ulgod's Beardba? mert se a hidról se a banditák kampingjéből nem tudom elérni...