3669
Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
#2170 RaveAir, te vagy Ranloth? -
#2169 Ezt most miért is irtad be ide? -
#2168 Baldur's Gate II: Shadows of Amn és Throne of Bhaal honosítás frissítése
10-21 22:48 - Baldur's Gate II - feladó: Ranloth - galéria
--------------------------------------------------------------------------------
Letölthető a Portálról a Baldur's Gate II fordítás legújabb változata. Elég kemény munkával, de sikerült a használati tárgyak szinte egészét lefordítanunk (99%). Köszönjük, hogy a szavazáson annyian tették le voksukat a BGII mellett. Ezt csak egyféleképpen tudjuk meghálálni, belehúzunk a fordítási munkába.
www.magyaritasok.hu -
#2167 http://www.bg2.de/patch.html es itt a linkre katt
vagy
http://www.bg2.de/BGII-ThroneofBhaal_Patch_26498_EUROPEAN.exe -
#2166 Hát én biztos segítenélek titeket, de ahhoz az kéne, hogy jópáran még. -
#2165 Most írhatnám, hogy bizonyos pénzösszegek fejében talán egy kicsit belendülne a fordítás, de bármennyire is híján vagyok az ilyen javaknak pusztán a fordításért, és az idegen nyelvet kevésbé ismerők öröméért fordítok.
Ezért talán csak a türelmeteket kérhetem, hogy idővel, de el fog készülni.
(Aki esetleg tud lelőhelyet, hogy honnan lehetne angolul fantasy könyveket letölteni az ne kíméljen!) -
#2164 Sajna idő közben a lelkem eggyé vált a magyarítással, szóval a sorsom tőletek függ. :-D -
#2163 Hát az lehet. -
#2162 Nálam vannak a tárgyleirások, és ha minden igaz, akkor ezekkel még ma készen leszek. Csak szabaduljak haza melóból... -
#2161 Lehet, hogy csak regisztrálni kellene? -
#2160 -
#2159 ??? Dehogynem ingyenes. Én rendszeresen töltök tőlük fizetség nélkül. -
#2158 Hát halljátok én már megőrülök annyira várom a magyarítást! -
#2157 Akkor a google találatai között érdemes keresgélni. -
bycz #2156 A sorcerers.net-en is a fileplanet-re hivatkozik, ott meg nem ingyenes. Ugyhogy ha tudsz segíts a keresésben.
Ja és valaki nem tudna megdobni egy linkkel a BGII Shadows of Amn valamelyik német patchéhez.
Thx! -
#2155 Izé, az előzőt az IWD-s kérdésedre irtam.
BG2: Szerintem bőven elég, ha letöltöd a magyarított dialog.tlk file-t és kicseréled azzal, ami a gépeden van. -
#2154 Próbáld meg a www.sorcerers.net oldalt. Ott mintha láttam volna működő linket. De ha nincs, akkor majd holnap segítek a keresésben. -
#2153 Felülírtad őket? -
bycz #2152 Nem ment.
Azt irja hogy csomagoljam ki az override mappa tartalmát az overrideba, az SoA mappa tartalmát pedig a játékmappába. Ez megtörtént de ugyanúgy fricc nyelven van ráadásul az első párbeszédnél nincs válaszlehetőség.
Hülye kérdés de nem lehet velahogy angol verzióba konvertálni a német verziót? -
#2151 Szerintem tudod használni. Próbáld meg úgy mint a sima angol verziónál. -
bycz #2150 Hy all!
Lenne egy kérdésem!
A BGII magyarítást fel lehet tenni a német verzióhoz is? Ha igen Akkor hogyan? Mert haverom kölcsönadta a game-t de csak a (bolti) német verzió van meg neki, én meg a némettel úgy állok hogy sehogy.
Valaki pls dobjon meg egy infoval! Kösz!
Ja és mégvalami: az IWD: Heart of Winter Trials of the luremaster nevű kiegészítőjét honnan tudom ingyen letölteni mert a gameplanetra mutat szinte az összes keresés a többi meg használhatatlan. -
#2149 www.suprnova.org
Azt hittem ezt ismered. :-D -
Gandibá #2148 Akkor lennél szives egy olyan torrent oldalt adni, ahol fen van :P -
#2147 torrent által bármit. :-D -
#2146 Amikor mondom a karijaimnak, hopgy menjenek valahova, akkor akad. Haverom szerint azért, mert be van kapcsolva az útkeresés opció, ami nélkül normálisan megy. NEm mintha nagyon számítana, elvégre is jól megvagyok ezzel is. -
#2145 Nem értem, mi akad? -
Gandibá #2144 A fakk tudja :D
Az első részt le lehet valahonnan tölteni? :D -
#2143 Hol tudom azt beállítani, hogy ne akadjon, miközben a karaktereim mozgásban vannak? -
Gustafson #2142 Köszi, de sajna 404-error, page not found. -
#2141 7vip.uw.hu--->SMSweb -
#2140 kikapcsoltam -
#2139 ollie neked miért nincsenek csillagjaid? -
#2138 vagy bittorent -
#2137 emule -
Gustafson #2136 Egy kényes kérdés ! Ha valaki tudna egy olyan oldalt, ahonnan le tudnám szedni a Throne of Bhaal-t, kérem, írja le, mert sehonnan nem tudom megszerezni. (Az alapjátékot eredetiben vettem meg, de a kieg. nincs sehol !) -
tajfun #2135 Hat igen, ez Advanced, ezert logikusabb is. :) -
#2134 Hopptényleg ez AD&D :D
Sorry a hülye kérdésért -
tajfun #2133 Mert mar elert 1 bizonyos szintet. -
#2132 Van valakinek ötlete, hogy a karakterem miért csak +2 HP-t kap szintlépésekkor? (Shapeshifter druida, 18as constitutionnal) -
#2131 Köszönöm! :-D