Baldur\'s Gate II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha mind a három gatya nálad van, csinálja meg a törpe kovács a páncélt, és ráadásul kapsz egy fegyvert, három speciális töltettel
kettőért szvsz semmit sem kapsz
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
A legegyszerubb ha minden targy egy karinal van (kéz, gyűrű, barát vére, bot). Utana mar csak a megfelelo sorrendbe kell az oszlopokhoz menni.(3,1,2,4) ha jol emlekszem.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
megvan a záraknak is a sorrendje, meg van annak is egy sorrendje, ahogy ki kell őket nyitni
A szobában fentről lefelé haladva a következő sorrend szerint vannak a ”zárak”: 1. gyűrű, 2. barát vére, 3. kéz, 4. bot.
Ha az összes kulcs megvan, a sorrend a következő: 3, 1, 2, 4. (tehát először fentről a harmadik, majd első, második, végül negyedik csőbe kell berakni a zárnak megfelelő tárgyat.
remélem ez így érthető, mert egyszer már kaptam emiatt az arcomba 😊
Ja lenne egy kérdés, mi a szart kell csinálni a Coper Coronet alatti 4 csőnél, amikor már megvan a négy tárgy is?
...követed az útmutatásait (kifaggatod a temetőőrt)
...elmész a Bridge District-be, ott lenn a DNY-i területen álldogál egy piros ruhás pojáca
...elmondod neki, hogy tucc mindenről és ejnye-bejnye, testi fenyítés lesz
...a ficsúr betojik és elmenekül a közteli házba
te persze utána
...benn szemtanúja leszel, amint a pojácát a társai kicsinálják nemtetszésük jeléül, majd lelépnek, ha akarod utánuk mész (akarod) és te meg őket csinálod ki az ajtó közelében
...visszamész a házba, felmész az emeletre
...ott egy szépségesen szép hölgy
(period)
...megkérdezi, te vajon megszabadítod-e
...mire te elvetemült gonosz módjára azt mondod, hogy ne is álmodjon róla, és még mindig fogoly
...odamész a szoba hátuljában levő szekrényhez, kiveszed a levelet, ami a váltságdíjról szól
...a levél útmutatása nyomán elmész éjszaka a Copper Coronethez, és megkeresed a kapcsolatot
...odaadja a váltságdíjat, az ezüst gatyát
...csökken a hírneved két ponttal és reménykedő szemeidet a ToB egeire mereszted
röviden ennyi
Én is 1 hónap alatt akasztottam ki a játékot!
Az én fő karakterem egy Totemic druid volt.
Most kezdtem el egy Necromancer-el!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Maradj lenn a démonok megpusztulása után, és mindenképp mondj el egy True Sight-ot! Utána, ha megjelenik Irenicus, aki vmi AI-s hiba miatt nem lesz túl agreszív (nekem egyszer elmondott egy Abi Dazib helló-belló miújságot, de ennyi), utána Time Stop-olj egyet (lehet scrollról is), a Time Stop alatt meg lökjed Jon-ra a Breach, Khelben'S Warding Whip, Spellstrike, stb. varázslatokat, hogy leszedd a védelmeit, utána üsd ahogy éred, és ennyi.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
illetve, mikor a Cloakwood-i erdőben hesselsz, megmenthetsz egy nemest a gonosz druidák elől, ő is ad egy ilyen alakváltó irtó küldetést, a másik kereskedő házban
de a kiegészítőben a térképet szerintem ott kell megszerezni, ahol én mondtam
(persze most már kezdesz elbizonytalanítani, de még kötöm az ebet a karóhoz...végülis én olyan két (három?) éve játszottam vele, te meg most)
ennél szofisztikáltabb megoldás kellene? 😊
ööö, ez egyébként melyik ML, ami a belépési területtől É-ra levő területen van?
én úgy emlékszem, hogy a zárat lockpickelni kell aztán simán be lehet menni (mintha lenne egy csapat kutya akit ki kell nyírni)
ha megvan a ToSC, akkor is lockpickelni kell, de akkor az alsó szinten lesz egy csapat, akit először le kell verni, ha felmész a második szintre beszélhetsz azzal, akitől a térképet kell megszerezni (gondolom azért kérdezed 😊 )
hogy oljem meg irenicust? nem a legvegso harcban, hanem elotte a tree of life-nal. mondjuk szerintem magamtol is sikerulni fog, de meg csak egyszer probaltam. ja es en felraktam az xp vap programot, igy most tovabb fejlodnek a karaktereim. ez nem lesz gond, hogyha hogyha a throne of baal akarom elkezdeni?
Megoltem az arnyeksarkanyt, es most mentem at a 7-edik fejezetbe. jott 2 stone golem, meg ket iron golem ehhe. eloszor jozanul megideztem mindent amit lehetett folyamatosan, imoen ket lower magic resistancet nyomott ra, utana meg magic missile, de amikor rosszrafordult a helyzet, nekikmentem minscel, meg a fokarival, oszt akkor mar minden tamadovarazslatot nyomtam ami csak jott... 😊 kidoglottek. sajnos spell sequencert nem sikerult talalnom sehol, pedig az nagyon allat lenne. bekapna 2*3 magic missilet valaki...
Adamantit gólem ellen nekem a +5 parittya jött be, gagyi módon körbe-körbe kell futkosni (haste) körülötte, így pite kinyírni. Nem nagyon szabad hagyni, hogy a közeledbe érjen... gólemek ellen lower resistance+magic missile sem rossz, vagy üsd őket, de ne karddal... ja, leggagyibb megölés persze wand of cloudkill, de ez szerintem már belecsúszik a cheat kategóriába.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Mars vissza a Counter-strikeba! 😊