3669
Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
MZ/X #1736 Shangalarnak hivjak. Jo geci, foleg a beholder meg a vampir haverjaval egyutt megtamogatva egy olyan szuk teremben. A lenyeg hogy csak egy karival dugd ki a fejed, majd a parbeszed utan futas vissza, igy remelhetoleg csak Shangalarral es a beholderrel kell megkozdeni 1szerre. Taktikai leiras hosszu lenne, meg biztos van sok mas ut is, de a lenyeg hogy lehetoleg 1 vagy 2esevel ol le oket, ne 1szerre. -
Ulmar #1735 Ellla mindenki!!!
Kérdés: A Bridge Districtben találkoztam egy Lichcsel (az egyik házban -Rogue Stone), de az istennek nem tudom legyilkolni, mert nincs egyedül a drága. Ti biztos tudjátok, hogy mi a gyenge pontja. A csapatom: Cavalier 10, Barbarien 10, Fighter 10, Mage/Cleric 9/10, Cleric/Thief 9/11, Mage/Thief 9/11
Másik: Egyszer már megtaláltam a Celestial Fury-t, de másodjára már nem emlékszem, hogy hol van.
Segítsetek -ha tudtok egyáltalán. -
KH #1734 én úgy tudom ott van, ahol Korgan könyvét kell keresni, az egyik köcsögben, abban a sírteremben (ha nincs Edwin a csapatban nem találod meg) -
noxon #1733 Hali: lenne egy krédés, ha még valaki bekukant ide. Edwin tekercsét a The Nether Scroll-t hol lehet megtalálni?...:-) -
noxon #1730 Ori: no magyarosítás. csá:-) -
#1729 jaj nem kell itt rizsa :)) nem szegyen az ha nem tudsz angolul :)) (CSAK VICC VOLT) attol meg hogy valaki tud angolul attol meg ugyanugy jobban elvezheti a jatekot a sajat anyanyelven!! -
MZ/X #1727 XP alatt nyomja valaki? Allandoan bugzik a game, azzal szorakozik, hogy az esetek 70%-aban az NPC-k nem hajlandoak beszelni a csapattal. Neha (20%) load game-val, vagy mas teruletre at es visszamenve megjavulnak, de a kovetkezo alkalommal ismet nagy esellyel nem hajlandoak beszelni. De van olyan hogy a reboot se segit. Egy quest kozben eleg idegesito tud lenni. Masik vinyora felraktam a win98 se-t, 12.90-esdetonatort, 8-as directx-et, BG2 fel, save game atmasol, ott tok jol megy, ahol eddig szarozott, most mintha semmi se tortent volna. Valakinek vmi 5let? Nem akarok minden taskot mas oprendszer alatt futtatni. ;) -
KH #1726 Korgan könyvét el lehet adni egy kereskedőnek, el is hangzik, hogyk inek, sajna fejből nem tudom (talán 1.000 aranyat adnak érte)
hmm, régen olvastam valami olyan kamu infot, hogy a démonszívből főz valaki valamit :)
de mint mondtam, ez csak kamu... -
#1725 a kutyacsontokbol valami fozetet kell csinalni a de amise keepben, es a hussal,. meg a fozettel valamit oda lehet csalogatni vagy valami ilyesmi A demonsziveket meg a planar sphereben egy fickonak kell odaadni, de a planar spheren kivul mar semmire sem jok sztem
-
noxon #1724 thx Muerte, jó ötletek, majd választok:-)) -
#1723 Lehet cipelni őket fölöslegesen, lehet vele helyet foglalni a hátizsákban, meg lehet próbálni rásózni valakire és végül el lehet rejteni őket valahová és megfeledkezni róluk :) -
noxon #1722 Csuumm all! lenne pár kérdés: lehet valamit kezdeni a Korgan könyvével? a démon szivével(Planar Sphere-n kivül) és a kutyacsontokkal? -
#1721 OFFtopic
IGEN !
Most van 2 ingyen cd-tokom .Nem mindegy , hogy milyen cd író programmal van felírva a játék , ugyanis működik rajta a másolásvédelem .Éppen tegnap este kaptam meg a jó 2-es cd-t, meg pár filmet is !
( D&D , Jurassic Park 3 , U-571 , M.I. 2 , Tolvajtempó , Taxi 2 , Stigmata )
ONtopic -
#1720 A PoR megy már? -
#1719 Ha ráérsz :) -
#1718 Ez elég pontos ?!
"...Version 1.0 of The Darkest Day modification for Baldur's Gate II is now available . The whopping 266 MB download offers: "Over 30 hours estimated minimum added game play," 180+ new items, 170+ new spells, 39+ new creatures, 75 new kits, 40+ minor quests, five major quests, and one Mega Quest..."
Jó töltögetést !
MuERTe ! Leszedjem neked ??? -
KiPéTa #1717 Nem tartottam meg :) De egy kicsit pontosítok: Cleric/Ranger volt, viszont a többi nagyon magas értéket is Ranger-re sikerült kihoznom. Valószínűleg a magas minimum értékek miatt jöhet ki ennél nagyobb eséllyel. Éppen ezért elég nehéz ilyet kihozni egy sima harcosnak (3-as minimum). De azért próbálkozom :) -
#1715 ez valami kieg a bg2-höz?
ahogy nézem ingyenes..
valaki firkantson már ide róla egy két szót ha már nézegette..
thx -
#1714 ehh, ez tényleg durva..:)
ez már félistennek számít csecsemő korba is..:)
-
KH #1713 wow, köszi, épp azon filóztam a múltkor, hogy hova a pitlibe költözhettek el, mert a múltkor már megint nem találtam őket! köszi! -
KH #1711 hát le is esett az állam :)
eddig a legobb amit láttam/hallottam 97 volt egy bárdra
jó nagy mák, remélem nem tartottad meg :)
-
KiPéTa #1710 Akkor csodálkozhatsz is :) Ugyanis egyszer sikerült Ranger (Kósza) karakternél kihoznom olyan pontszámot, hogy egyenletesen elosztva egy kivételével mindre 17 pont jutott, arra az egyre pedig 16 :) Hogy szebb legyen:
Str.: 17
Dex.: 17
Con.: 17
Int.: 17
Wis.: 17
Cha.: 16
Tetszőlegesen eloszthatóak a pontok... Ha ezt összeadod, akkor az összeg 101 :) -
MZ/X #1709 Szerintem mindenkire ugyanannyit lehet kidobni, akinel kevesebb a szabadon eloszthato pont, annak altalaban magasabb rogzitett pontjai vannak, az osszeg valtozatlan. -
KH #1708 csupa 18 értéket szerintem nem lehet kihozni
lehet hogy elvileg ki lehetne (bár ezt kétlem), de gyakorlatilag soha sem fog sikerülni, a legjobb értékeket paladinnal vagy bárddal lehet kidobni, de csodálkoznék ha 100 feletti értéket kapnál bárkire is -
KiPéTa #1707 De le ám! Ezt megelőzendő, feltennék egy kérdést: A BG1-2-ben, Icewind Dale-ben stb. van-e valamilyen ponthatár a karaktergeneráláskor kaszttól, vagy rassztól függően? Vagy ha valakinek akkora szerencséje van, akkor csupa 18-as értéket is kihozhat? -
MZ/X #1706 Kicsit lecsuszott a topic. -
Viking #1705 Megnezem... Bocs, nagyon nem ismerem ad&d-t... :((( -
KH #1704 ööö, nem (?)
az AC az armor classt jelenti, az ütés meghatározásakor a védő AC értékét vetik össze a támadó THAC0 értékével
részletesebben nézd meg itt
http://www.geocities.com/luftwaffe45/bg2/basics.html -
Viking #1703 Bocs, nem vagyok tulzottan otthon AD&D-ben, de ugye az AC az az elszenvedett sebzest csokkenti? -
Viking #1702 Hat kb a 0 es a sehol kozott... -
MZ/X #1701 El tudom kepzelni, azert is csit az egesz. Editorral en is csinalok -99999 AC, 99999999999999 HP-s csavot, nem nagy ugy. Csak akkor meg hol marad a jatek? -
Viking #1700 Kepzelj el egy barbart ebben a pancelban! Duuurva..... -
MZ/X #1699 Mondjuk egy -10 AC-s pancel szerintem igencsak csitnek szamit, a masik cuccost nemtom milyen, de ezek fenyeben az is valami zsebben hordhato atombomba lehet. :) -
noxon #1698 Ohh, kösz srácok a csöves helpinget:-)))) -
KH #1697 nem, ez egy hüle easter egg
ha mind a három gatya nálad van, csinálja meg a törpe kovács a páncélt, és ráadásul kapsz egy fegyvert, három speciális töltettel
kettőért szvsz semmit sem kapsz
-
MZ/X #1696 Olvastam egy sza'jton hogy a 3 gatyabol (arany, ezust, meg a 3.) lehet adamantit pancelt csinalni. De ugyanott emlitettek tobb 2 masik cuccot is. Most itt valasztani kell kesziteskor hogy mi legyen belole, vagy mind3at megkapom? Es ha ninsc meg mind3, akkor csak vmelyik 2 lesz meg? -
#1695 Udv
A legegyszerubb ha minden targy egy karinal van (kéz, gyűrű, barát vére, bot). Utana mar csak a megfelelo sorrendbe kell az oszlopokhoz menni.(3,1,2,4) ha jol emlekszem.
-
KH #1693 ja, ez tényleg igaz, nem te teszed bele, nahááát, ez kiröppent a fejemből :) -
#1692 az teljesen mindegy hog melyik csobe melyik targyat kell tenni! ugyis automatiksan teszi bele a megfelelo targyat! neked csak arra kell figyelnio, hogy mind a 4 cucc nalad legyen, es hogy megfelelo sorrendben menjel a csovekhez! tehat eloszor a 3-adikhoz, aztan az elsohot, aztan a 2-odikhoz, aztan a 4-edikhez. a megfelelo cuccot ugyis automatikusan teszi be a program! tehat neked csak a sorrendre kell figyelned! -
noxon #1691 Na ez az, hogy ez így bonyolult, de azért köszi, meg oldom remélem:)))