Baldur\'s Gate II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Viszont nekem fontos lenne: nem tud vki olyan kis file-ocskát, ami leszedné a Cloak of Mirroring-os vibráló kék kört a kari lába alól, mert halálra idegesít! 😊
A harmadik lehetséges románc egyébként Viconia. (Nõi karaktereknek meg egy van, Amonen, de ne ijedj meg, ezzel a patch-hel sem lesz buzulás!) 😊
meg amúgy is túl dzsigolós az a pali...nem jön be..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Az én csapatom, amivel befejeztem a SoA-t: Petrus, a paladin, Minsc (Boo), Jaheira, Nalia, Imoen, Aerie. (románc 😊).
Amúgy szerintem a paladin sokkal jobb, mint a sima harcos a BG-ben.
Ez standard probléma az InstallShield wizardnál... nyisd meg a CD-t Explorer-rel, és ne a Baldur.exe file-t nyisd meg, hanem a setup.exe-t. Bár gondolom azóta rájöttél. 😊
nem értem a kérdést...
KHKH: köszönöm 😊
Jock: mert õ tudja használni azt a szép +5 -ös fegyverkét 😊)) de látom a Breganos csibék is itt lebzselnek 😊))
na tsók all
kérdésem lenne: véletlenül a csatiban nem vettem fel Firecam pajtit (paladin). késõbbiekben fel tudom venni valahol? pl CC vagy a házában, mert még sehol sem találom
pls hlp 😊) thx
Drizzt hoé lehet megtalálni tudja valaki?
RedMage!
Én bodyt már akkor kinyirtam amikor kijöttem az underdarkból!Légyszi nézzd meg az e-mailodat!Amugy köszi szépen!
esetleg nézz szét a hivatalos hp-n, lehet van ott valahol..😉
de nemtom, este majd megnézem....itt a melóba kár hogy nem lehet...😊
ja igen azt a fránya licht a városkapunál (amelyik egy csúnya pitch-t idéz meg) egyszerûen nemtom leverni...
van náluk valami értékes tárgy? mert ha nem akkor inkább megyek ki D'aermese-ba..
alapból nekem is Yoshimo 65%-os, de akkor meghagyom a team-e, bejön az a dilis tolvaj..😊
Sintia (skrizofénia rulez😊) egy idézõ magus, most 10es szintû, pár ezer xp hiányzik a 11-hez..
eddig megoldottam amúgy a knock varázslattal a problémás zárak nyitását, csak a baj hogy így nincs xp érte..😞 (másrészt meg problémás memorizálni állandóan, pláne hogy most jöttem ki a harper fõhadiról, ahol vagy 5zár is kikezdett velem)
ja még valami: mik szerinted a legjobb magjaleszedõ varik ezen a szinten? jeleneg még csak az 5-õs szintû magusvarázslatokat tudom használni..?
valamit ez a csapdaállítás sem kristálytiszta elõtem hogy-hogy mûködik...?
jock
kérdésem akövi: az igen fiatal csapatom jelenleg : Minsc, Korgan, Jaheria, Yoshimo, Aierie és a Fõkarim Sintia 😊
na most többször elõfordult Yoshimoval hogy nem tudott kinyitni néhánys zárat, amit szerintem levileg tudnia kellett volan.
elég szar %-a van a zártörésre..
csreléjem le, és kire?
Hmm, milyen tárgyból OKTV? 😊
Pénzt csak szívvel, hittel és acéllal tudsz csinálni. 😊 Rengeteg varázstárgyat találsz majd, ezeket legegyszerûbb eladni az Adventurer's Mart-ban.
Kövekrõl meg annyit, hogy nem ostoba diabló ez... A drágakövek funkciója mindössze értékükben rejlik. Eladod=arany.
Az álom amit láttál a sztori része, kár, hogy nem értetted, mivel a kibontakozó történet adja a játék varázsát.
(pedig mennyire jó szimbolikája van az emlékekkel eltûnõ tájrészleteknek... elhalványuló emlékek, és mögöttük csak a sötét ûr marad😊
Na ennyi, písz. 😊
májcsojsz: a Pommel Jewel kivételével eladhatod az ékköveket. A templomokban lehet feltámasztást "vásárolni". Egyébként éppen Jaheira ismer feltámasztó varázslatot a Harper's Call-t késõbb majd Aerie is ismeri a Raise Dead-et. Ha varázslóval játszol kerüld a közelharcot! Varázsolj a háttérben vagy használj sling-et. A vérfarkasok ellen +os fegyvereket használj. Yoshimo katanája az, és Minscnek is találhattál +os kardot. A dzsinn adott volna egy igen jót a palackért cserébe ami a driádoknál volt.
a dzinn kiszabaditasat ugy lehet megcsinalni ha elmesz a 3 csajszihoz es kerdezoskodsz a dzsinnrol ok adnak neked valami szar kis tartokat! azt kell elvnni a Dzsinnek! a 3 csajszi kuldetesehez kellenek a makkok (acorns) amit a torpe veertol szerezhetsz meg! az egyik duergar! lent a bortonben! a feltamasztast csak akkor tudod vegrehajtani ha meg ott van jobb oltald a feje (fekete-feheren) jaheiranak! a feltamasztashoz kell zerezni egy ressurection varazslat tekercset de csak ha valaki el is tudja olvasni pl fighter ne mtudja olvasni a ktetkercset! vagy pedig bemezs egy templomba (regeteg van beloluk az egesz varosban!(a legtobbet a temple districtben talalsz😊)) tehat s ott kered azt a varszalatot a paptol hogy ressurection (egy kereszt a kepe)!! Es ajanlom figyelmedbe az auto saveket mert ha valaki meghal akkor en altalaban ujra probalom az egeszet!! loadal vagy folyamatosan QUICKSAVELJ a Q gomb lenyomasaval!!
tehat en azt mondom addel 😊)
Ha Minsc és Jaheira a csapatban van öket küld elõre, hogy feltartsák a gólemeket, te és Imoen a háttérbõl szórjátok az áldást. ha csak ketten vagytok próbald lelassítani a gólemeket web vagy grease varázslatokkal, esetleg monster summoninggal idézz néhány lényt és amíg azt üti adj neki. Magic missile, flame arrow, Melf's acid arrow, fireball (csak óvatosan). Ha közelharcba keveredsz idézz magadra valami védelmet armor, shield, blur, a speciális képességeid közül használd a Draw Upon Holy Might-ot (ez megnöveli az erõd)és ha már megtaláltad a Quarterstass+1t. Imoen speciális képessége a csapda állítás, azt is használhatod. Vagy próbálj lelépni elõlük, invisibility-vel talán meglóghatsz és késõbb Minsc és Jaheira segítségével leverheted õket.
Üdv Ersman
májcsojsz: milyen karakterrel játszol? Kiket vettél már be a csapatba? Minscet és Jaheirát kiszabadítottad már?
A Record oldalon látod a karaktered jellemzõit, a bal oldalon a fõtulajdonságok alatt van egy pajzs alakú ikon az abban látható szám a védelmedet jelzi minnél ALACSONYABB annál jobb. Fegyverbõl a nagyobbat sebzõt válaszd, abból a fajtából amire specializálódtál. A Record oldalon a jobb oldalon láthatod a THACO értékedet ez is minnél ALACSONYABB annál jobb. Ha olyan fegyvert használsz amire adtál profiency pontot az csökkenti ezt az értéket, a többi növeli és kisebb lesz az esélye, hogy eltalálod az ellent. A varázslatok hasznossága attól is függ, hogy ki ellen akarod használni. A magic missile általában jól használható fõleg varázstudók ellen mert megzavarja a koncentrációt, erre jó a summon insect és az insect plague is. A summon.... varázslatok általában jók, de egyszerre csak 5 megidézett teremtményed lehet. A területre ható varázslatok (pl: fireball) akkor a legjobbak ha több ellen van egy csoportban, de vigyázz ezek a te csapatodra is hatnak, ha túl közel vagy.
Üdv Ersiman