3669
Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
ghomby #1936 Nincsen belebabrálva a dialog.tlk fájlba? -
KH #1934 mail ment -
Nikau #1933 Hali!
Valaki segítene? Elakadtam a Sorcerer stronghold közben.
1.)Bent a Sphere-ben a földön lévő rúnákat jó sorrendben megérintettem,így megnyílt egy ajtó. Lementem egy szinttel és rámtámadt Tolgerias(ő adta a küldetést).Megöltem,majd lejjebb mentem még egy szinttel. Ott lent viszont valami nagy cucc van,amire ha rákattintok,akkor azt mondja,hogy meg kell találnom az aktiválás módját,különben nem jutok vissza az elementálok síkjáról(vagy valami ilyesmi). Itt mit kell csinálni?
2.) A Sphere-ben bementem a navigációs szobába és ott valami mágus rámtámadt. Viszont nem lehetett megölni. Ha elfogyott az élete,akkor elfeküdt a földön,mint egy troll,csak ő a tűzsebzéstől sem halt meg,és nem is támadt fel. Vele mit kell kezdeni?
Remélem,hogy tud valaki segítni,mert egy olyan oldalt sem találtam,ahol meglenne ennek a leírása.
Kösz: Nikau -
_emberke_ #1931 Hali!
Kangax testrészeit keresem, az egyik már megvan,
a cstornában egy lich szarkofágjában találtam meg,
de hol találom a másikat? -
Viking #1930 2) Az a szemüveg az nem véletlen cuccok beazonosítására jó? Az a prém féleség meg Winter Wolf Pelt asszem. Add csak el, itt semmi haszna nincs ha jól emlékszem. -
Viking #1929 1) Ha ez akire gondolsz, az aki nekimegy (nekimenne?) Jaheiranak, akkor van vele egy kis küldi, mivel kedvesen megátkozza Jaheirat.
2) Emlékszel a prédikáló manusra arrafelé, a felszínen? És a helm papra aki kért hogy kövesd a templomba? Ott a küldi!
5) Nálam engedte, beszélni kell druida főemberrel.
7) A kutyapörkölt az umber hulkok elcsalására jó, lehet hogy egy tűzgolyó hatásosabb erre a célra.
Ennyi kérdésre tudtam így hirtelen a választ... -
Nikau #1928 Lenne 1-2 kérdésem a küldetésekkel kapcsolatban.
1.)Jan bent van a csapatomban,de bejelentette,hogy vissza kell mennie a nyomortelepre valami Lissa miatt.Amikor odaértem, a házánál ki vált a csapatból. A küldetést megkaptam Jan-tól,de mit kell csinálni,hogy a kislány meggyógyuljon???
2.)Van három tárgyam ami,nem tudom,hogy mire jók. Az egyik valami szemüveg,a másik valami cserép vagy váza,amin valami oroszlánfejű minta van. Ezt a kettőt boltokba vettem. A harmadik tárgyat Cooper Cornetben,az arénában szereztem egy farkastól,ez valami prém féleség. Ezek teljesen fölösleges tárgyak,vagy jók is valamire????
thx: Nikau -
Viking #1922 Én is kérnek egy példányt, dettó jó a felhasználói infónál lévő cím. Előre is thx! -
#1920 Hali!
Ha már említetted...:o)))))))))
Nekem jöhetne, ha nem gond. A nevem alatti címem él...
Előre is köszi:
Morpheus -
Nikau #1914 Hali!
Nem tud valaki egy oldalt,ahol megvan a BG2 fordítása? A gmiki-s oldalon találtam egyet,de az még csak készülő állapotban van. Olyan kellene,amin már a teljes le van fordítva.
thx -
#1911 IWD 2 -ben elakadtam pls help!!
SEGÍTSETEK GYORSAN PLS!!!! Milyen fegyverrel lehet megőlni az ice golemet? Chapter 2-ben vagyok, és továbbmentem keletre, ahol egy tolvaj kiszabadítja magát. Na ott leölök egy pár orcot vagy mi a szart, meg egy-két varazslót. Megint továbbmegyek, és akkor jön az a genyo Ice Golem, amire nem hat a fegyverünk. Segítsetek minnél hamarabb pls. -
Nikau #1910 Kösz Viking -
Viking #1909 1) Naná hogy van! 3-as karimával éppen hogy le nem köpnek utcán, boltosok drágábban adnak cuccot meg hasonlók.
2) Az egyfajta irányelv, hogy a karid milyen beállítotságú. Namost ezt kéne itten eljátszani viszonylag hitelesen... Vmint vannak mágikus cuccok amiket csak bizonyas aligmentel rendelkezők használhatnak.
3+4) AD&D alapok vmint azon az oldalon sok hasznos info is van!
5) Előholt űzésre, természetesen... Ha elők ellen használod sz@rt se érsz el vele...
6) 2 dolog... Memorizálás (gondolom ezen már túl vagy) és páncélzat... Ha vki páncélt visel, (mert gondolom az a varázshasználó Imoen volt, és rányomtál egy leather armort) soha a jó életbe nem fog varázsolni... (van egy-két kivételes páncél azért!)
Pfff mennyit írtam... De legaláb okkulhat vki belőle! -
Nikau #1908 Hellotok! Még új vagyok és lenne sok kérdésem,amik az alapokhoz tartoznak. (Alapvető kérdések,szóval ne nézzetek hülyének) :-)
1)A BG2-ben a charismának van valami szerepe,vagy mindenkinél lehet alapból minimumra állítani?
2)Úgyanígy ér valamit játék során az alignment(chaotic,lawful...)
3)Mi az a THAC0 és mikor jó,ha sok van belőle vagy kevés?
4)Mi az armor class? Elkezdtem rájukcuccot pakolni és csökkeni kezdett. Számít valamit?
5)Mire jó a Turn Undead? Nálam nem csinált még semmit...
6)Egy varázslómnak volt magic missle varázslata, de nem tudta használni. Pedig látszott,hogy van még neki 2db,de az ikon halvány volt és nem lehetett választani. Miért?
Ennyi lenne. Légyszíves válaszoljon valaki,mert ezeket a dolgokat nem árt ismerni.
Plíz help! [email protected] -
#1905 Tud valaki teljes magyarítást a gámhoz??? -
MoriB #1903 Van egy nagy problémám. Tegnap megvettem EREDETIBEN a Baldur's Gate 2: Throne of Bhaalt. Mióta felinstalláltam azóta azt írja ki, hogy rakjam be az eredeti disket, pedig fullba felinstalláltam SoA-t is meg a ToB-t is. A SoA is teljesen eredeti Collector's Edition + Windows 98 alatt játszom. Kipróbáltám már mindegyik disket, de egyikkel sem működik. Még akkor is ezt írja ki, ha semmi sincs benne . Kérlek segísetek! -
TneX #1902 Na ugye,éreztem hogy rosszul tudom:))) -
TneX #1900 Hát az bizony sz*pás,van mentésed?:)))
Habár nem biztos hogy baj ha megölted,de én ugy emlékszem nem kellett megölnöm...Lehet hogy valami bug miatt nem szedte le a sérthetetlenségét. -
#1899 http://webking.hu/dp/gamehtmz/superfrog.htm
es http://dark.warez.hu
Sok regi jatek! -
#1898 a yaga shuranak. de a banyat megoltem. Egyebhkent melyik a legjobb varazsloi varazslat? comet nagyon ut -
#1897 mondjuk a banyaval beszeltem, utana elmentem marching mountainsba, megvan a ket sziv, vissza a banyahoz, erre nekemtamad. A serthetetlensege meg megvan. -
#1896 a banya megtamadott ki is nyirtam egybol. :DDD YEAHH csakhogy o nem szedett le semmi sethetetlenseget. Ha elbasztam, nagy gaz van, mert mentesem nincs csak quicksave -
TneX #1894 Azt hiszem van vaalmi küldetés ezzel kapcsolatban,hogy leszedd a sebezhetetlenségét.Nézd meg a naplód,azt hiszem a térkép keleti részén van valami templom,ott 1 banya,azt hiszem bhaal volt papnője segít megoldani,de nem tudom pontosan,mert régen játszottam vele. -
#1892 Fu nemtom hol szedtem ossze annyit, en mar a tobban vagyok, de minscnél meg mindig van vagy 2 fakaró :D -
#1883 asszem mindent belehet importalni de nem vagyok benne biztos... multiban tuti johetnek a targyak is de single-ben haat nem emlekszem ra -
#1881 tob, watcher keep, final seal. A vegigjatszas azt irja, hogy itt jon egy kalozcsapat, jon is kinyirom mindet, egy marad, egy varazslo, kb fel oran keresztul utom, mert o nem sebez nagyot es nem halok meg, de NEM SEBZI A FEGYVER WEAPON INNEFECTIVE! es valami illuzios varazslata van, project image asszem. Mivel lehet megszuntetni??? -
noxon #1876 HAHó valaki, meghaltatok? bazzeg........... -
noxon #1875 Csáááá. A BG2 kiegészítőbben (Dday) ott az új pályák közül van valami új? vagy mind a régiek másolata? mert pl eddig csak új pályaként abban a Troll ...-ban voltam vagy mi, és az ugyan az mint a Vörös Sárkány pályája.... -
#1872 Már megírta helyettem a CSOCSO és most épp veled vitatkozok a másik topicban...de akkor ezt most miért írom le ide?:))))Nem vagyok hülye:)))Na akkor még1×!NAGYON KELL A BG!!!1-2 tök mindegy valamelyik!Valaki könyörüljön már meg rajta:))) -
#1870 Emberek!Nekem is segítsen valaki:)Honnan lehet letölteni a játékot?:)))Valaki segítsen már plz mert nagyon rákattantam:)Előre is köszi mindenkinek aki segíteni fog.(Remélem lesz ilyen) -
Viking #1869 Emberek, segitsen valaki! Megkaptam Fallen Pala quest-et, meg nyogott valamit Bridge District-rol... Vegigdurtam egesz Bridge District-et, de semmit nem talaltam! Valaki mondja meg pls mit kell csinalni! -
Viking #1867 [konnyezik a rohgestol] Namost emberek, miutan Edwin a Nether Scrollt kiprobalva [meg mindig rohog] kisebb nemvaltason esett at [nem birja abbahagyni a rohogest], azutan mit tudok vele kezdeni? Ekkora hulyeseget hogy lehet belerakni a jatekba, mint ez a Nether Scroll? Eskuszom, reg rohogtem ennyit! Ez mar fajdalmas! Foleg a csapattarsak reakcioja, azok kozul is Aerie-e! Most Edwin Elminster utan szabadon elven cselekszik ilyeneket? Mindketten nagy magusok, meg minden, es minketten nove valtoztak... -
noxon #1863 én is ezt mondtam kedves Aquli vagy ki a szösz, ki nem olvasom abból a fekete csíkból a nevednél:-))) -
#1861 nem, egy spec tulajdonsag a fokaridnak. -
noxon #1860 vagy a pocket teleportot használod vagy mi, ami a speciális képességeknél van a főkaridnál, vagy egszerűen a térkép oldalán kimész... -
noxon #1857 WOW! ez csalás:)) -
Ramza #1855 Ejnye-ejnye programozók
Tessék többet forgatni a szabálykönyvet
-
Ramza #1853 Ez komoly? Akkora bug, mint a ház
A prot. elvileg csak addig tart, amíg nem támadsz vele -
Viking #1846 Na emberek, jon le DD, ha lejott, felnyomom aztan is, oszt' nekiesek... Nekem a Pit Fighter a szimpatikus, mer' teccik, meg jo... Ezt most nemtom miert kozoltem, hogy elkezdem, de kozoltem azert... -
noxon #1845 thx:-))