3669
Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
#2130 Mivel jó napom van, itt a közvetlen link a BG2 portrékhez... ;)
http://www.sorcerers.net/Games/BG2/index_editors5.php -
#2129 Ja, menj a games menüpont, bg2 pontjába... -
#2128 http://www.sorcerers.net/ -
#2127 Ok köszi majd próbálkozom.
Tudtok olyan oldalt ahonnan sokféle portrét lehet letölteni? -
#2126 probálkozz hírdetés útján (pl prohardver szoftver piac) -
#2125 Nem tudjátok hol lehetne megvenni a BG2-t kieggel együtt, és hogy mennyiért? -
Gustafson #2124 Mi ez a program ? Nem tudnád elküldeni a [email protected], vagy legalább a letöltés helyét leírni ? És pontosan milyen kulcsra lenne szükségem, hogy le tudjak menni ? -
KH #2123 régen volt egy program, amivel a karakterek inventory-jába bármilyen tárgyat be lehetett tenni, szerintem neked is az kellene (én pl. próbaképp a golden pantallót szereztem meg így) -
#2122 Ok de nem akarok fordítgatni miközben játszok, hanem szeretnék folyamatosan játszani teljesen beleélve magam, mindenfélét elolvasni. Ez tényleg csak magyarul megy. -
#2121 Magadra vagy utalva a vilában, mint sokan mások. sry. -
Gustafson #2120 Hát senki sem segít szegény, megfáradt, ekhagyatott kalandornak ?!?! -
Gustafson #2119 Na, úgy néz ki, nem is tudom az ipsét összerakni ! A múltkor megkaptam a templomban az Unseeing Eye-os küldetést. Le is mentem az old tunel-ba, de miután nem hagytam, hogy kiszedjék a szememet, így megtámadtak, ezután mindenkit levertem, még a Beholdert is. Ezek után ott álok a térképen bejelölt: To the lair of the Unseeing Eye helynél, és nem bírok egy szinttel lejjebb menni, pedig Kangaxx végtagjai állítólag ott vannak. Ha valaki tud, kérem segítsen...Köszi !!! -
Gustafson #2118 Köszi, ott tényleg van. MEGY CD NÉLKÜL !!!
Más: Kangaxx-ot gondolom elég nehéz leverni, ha összeraktam. Valami tipp...? Kösz ! -
wrongo #2117 Azt hiszem, hogy a www.megagames.com -on talán találsz majd hozzá. Esetleg még próbálkozhatsz a google keresővel is. Néha csodákra is képes... Komolyan!
Bár nem ennek a topikja igazán, de azért megkérdezném, hogy valakinek megvan-e az Icewind dale II magyar nyelvű kézi könyve? Engem főleg nem nyomtatott formában érdekelne. -
#2116 Töltsd le egy virtuális CD progit, és azza felnyomod a gépre. Pl a Hekko Virtual CD-nek crack sem kell. -
Gustafson #2115 Sajnos az általam nem meglátogatott oldalon nem találtam No-CD crackot (www.gamecopyworld.com). Más ötlet ? -
#2114 :D -
Gustafson #2113 Mivel eszembe sem jutna ilyet használni, ezért nem is fogom letölteni. Így hát nem is köszönöm meg nagyon-nagyon a gyors választ. -
gazdi #2112 Mi nem foglalkozunk ilyesmivel, nem értünk hozzá, és nem tudjuk ajánlani a www.gamecopyworld.com oldalt sem.
-----
(C)1936, ismeretlen amerikai szerző "Hogyan ne készítsünk szőlőből bort" c. könyve -
Gustafson #2111 Nem tudja valaki, honnan tudnék egy No-CD crack-ot letölteni ? Eredeti a játékom, csak mivel több helyen játszom, uncsi, hogy mindíg a 2. CD.-t kéri. Köszi... -
Gustafson #2110 Már mindent megcsináltam, csak a főküldit nem (a vámpírokat nem vertem le a temetőben). -
#2109 nmem tudsz visszajönni, szóval csinálj még küldiket ebben a chapterben -
Gustafson #2108 Hát azóta azon vagyok. Ha tovább megyek a Chapter 4.-be, akkor onnan vissza tudok jönni az előző helyszínekre ? Csak mert beleolvastam a végigjátszásba, és a 4. fejezet elején állítólag valami szigetre hajózok... -
#2107 hát asz kemény, szerintem szerezz még ikszpét... -
Gustafson #2106 Hülyeséget írtam, 11.szintű Undead Hunter ! Ja, és Firkaag-ot sehogy sem tudom leverni. Valami ötlet ???????????????
Kösz !!!!! -
Gustafson #2105 A Paladin Stronghold hol van, hányas szinttől lehet megküzdeni a vezetéséért ? Én jelenleg 14.-es zintű Undead Hunter vagyok, a 3. Chapternél járok.
Köszi... -
Kraptor #2104 BG2-re azért nicns az embereknek ideje, mert nagyon-nagyon sok a szöveg, amit lekellene fodítani. Tényleg, azt nem is tudtam, hogy fordítást elvileg tiltja a copyright. Doom3 installnál olvasgattam a licensz szerződést és abban benne foglaltatik, hogy nem lehet fordítani sem a játékot, érdekes.
Na visszatérve a BG2-höz, ha végigviszed egy-párszor, akkor abbol is sokat tudsz tanúlni angolul, mert egy csomó mindenre rájössz magadtól, hogy mi mit jelent és mi micsoda. -
Gustafson #2103 Köszi ! -
#2102 A legtöb változtatás amúgy is csak új játék kezdésénél jönne elő. -
#2101 Szerintem előszőr játszd végig az alapot. Bár igaz, hogy a Darkest Day-hez újra végig kell nyomnod, de nem fogod tudni mi a különbség, ha előszőr nem nyomod végig natúrban. -
Gustafson #2100 Lenne még egy kérdésem. Megszereztem a The Darkest Day c. kiegészítőt. Érdemes előtte végigjátszani az alapjátékot, vagy tegyem fel már most (Chapter 3.)?
Köszi... -
#2099 én lusta vagyok szótárazni, bár ha valamit nagyon nem értek azért előveszem. -
tajfun #2098 Hat nemtom, en pont forditva vagyok ezzel. Kinyititom a szotart ha vmi ismeretlen, azzal is tanulok. -
#2097 békénhagyni Otttot de most gyorsan!!! -
#2096 mert úgy könnyebb. -
KH #2095 hát, igazából semmit, biztos kinyírt valami állatot a szerencsétlen... -
tajfun #2094 Ha jol tucc, akkor + minek a magyarositas? -
Tiboy #2093 én sose tanultam angolt, és háromszor végigvittem, és megpróbáltam az összes küldetést megtalálni és teljesíteni. nem akadtam el egyszer se, szóval nem kell ehhez annyira angol... -
#2092 KI MONDTA HOGY ÉN NEM TUDOK ANGOLUL????????!!!!!!!
IGENINS JÓL TUDOK ANGOLUL CSAK NEM VASGYOK PERFEKT. BAJ? -
tajfun #2091 Hat nemtom, aki szamitogeppel foglalkozik, az hogy nem tudhat angolul? Nem kell nyelveszprofnak lennni, de aze 1 minimal szokincs nemart.