3669
Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • ollie
    Már csak 2 nap és kinn lesz az első demo a Glory of Ishtar TC-ből!!!!!!!!

jeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
  • ollie
    Lehet kapni a BG2 Gold-ot, ami ugye tartalmazza a kiegészítőt is és gyanúm szerint kézikönyvet is. Mindez 6 rugóért.
  • IMYke2.0.0.0
    helyesbítés: ...nekivágtak, szervezetten, hát mág inkább jogosnak tűnt a felhagyásom.

Bocs.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem, már letettem róla. Kicsit sok lett volna egyedül. aztán - még akkoriban - észrevettem, hogy mások is nekivágtam, szervezetten, hát mág inkább jogosnak tűnt a felhagyásom.
    Most pedig szomorúan látom, tapasztalom: semmi változás - fél éve áll a projekt! :(((

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • ghomby
    Üdv. Nem tudom, mi van a Baldur's Gate 1 magyaritással. Én speciel csinálom(gatom). A honlapja már fél éve nem frissült. i2k, te forditod a játékot, vagy nem?
  • ollie
    amúgy mi a helyzet? már jól működik a játék?
  • steweee
    hi. van aki már végigjátszotta? csere érdekelne. van egy csomó vadiúj végigjátszott játékom. [email protected] - a listáért
    miskolcon
  • Davidus
    A TESCO-ban volt 3 rugóért BG2. Leégett volna a pofámról a bőr ha nem veszem meg ennyiért a kedvenc gammám:)
  • IMYke2.0.0.0
    Kérdés: akkor neked megvan?
    Nekem más megoldás is jó...

• IMYke2.0.0.0
    Sziasztok!

Én is kérnék, ha lehet. Bár ez a kérés a Baldur's Gate 1-hez kapcsolódik: a magyarítás, és teljes játékélvezetéhez kellene a Tales of the Sword Coast kiegészítő lemez.

Természetesen vevő vagyok minden megoldásra, ám a legjobb az lenne, ha a segítőkész illető fel tudna lépni a DC++-ra, megadná nevét, a kiegészítő felrakási idejét, s én azt levehetném...
    Cserébe - ugyanitt, azaz a DC++-on rengeteg más Játékot, programot tudok felkínálni (van miből), minden új game megvan!

Köszi, hogy elolvastad, és még nagyobb, ha segítesz!

• ollie
    helló, ha olvasod akkor próbáld meg a Bladurdash honlapról (http://www.baldurdash.org/) letölteni a nem hivatalos javításokat a BG2-höz, az talán segít az NPC-k nem reagálnak problémában. Ezek a javítások nem piszkálják az exe file-okat, ezért kell működniük tört változatnál is. Ha ez sem megy, akkor menj a www.planetbaldursgate.com-ra, ott keresd meg a fórumot és ott talán tud valaki segíteni. Persze ehhez kell tudnod angolul, de gondolom neked nem probléma, ha már BG-vel játszol. Ja és ott meg ne említsd hogy tört változatod van.
  • ollie
    akkor ez ma nem fog menni, mert én meg vidéken dolgozok (Dunaharaszti) és fél 6 körül érek be a városba minden nap (na meg otthon van a játék). vagy csak estefelé (hétköznap) vagy a hétvégén jó nekem...
    itt van az én számom: (20)5858-929 Zoli

hívj fel hogy mi legyen
  • ollie
    mega? mert akkorákat nem tudok feltölteni. de ha esetleg budapesti, akkor valahol összefuthatnánk és odaadnám egy cd-n. vagy ha nagyon muszáj mehet a posta is.
  • ollie
    mekkorák ezek a file-ok? mert attól függ.
  • Amiga
    Szórakoztató eszmecsere. :-)))))
  • ollie
    nincs rá idő
  • ollie
    az gáz
  • ollie
    nem mind. vannak nagyon kircsik is.
  • Amiga
    Én is csak az Official modokat szeretem ,a többi olyan illúzióromboló...
  • Davidus
    A modokat utálom. Ami nem eredeti az bekaphatja a faszom(pl pamela anderson:)
  • Davidus
    De nekem maradandó sérülés nélkül kell:)
  • Amiga
    Pedig de, most jutottam oda, hogy ezt a nagyívű eposzt végignyomjam. :-))))
  • ollie
    próbálj ki hozzá modokat. van amelyik teljesen új játékot csinál belőle, csak az engine-t használja (több is).
    ki tudsz belőle hozni még pár tucat órányi játékot...
  • ollie
    én bármit kitörlök az agyadból :D
  • ollie
    ó jeeeeeeeeee
  • Davidus
    De szerintem rosszul értelmeztem és nem most nyomod elöször:)
  • Davidus
    Irigyellek hogy még csak most találkoztál a BG2-vel. Bárcsak ki lehetne törölni az agyambol és ujra kezdhetném:)
  • Aquli
    harcos/tolvaj backstabbel varazslokat szetdarabolja az igaz!
  • ollie
    akkó majd meg tudjuj osztani közös tapasztalatainkat, mert én is újra elkezdtem
    :D
    majd bk helyett nyomjuk ;D
  • Amiga
    Most még csak Friendly Arms Innben keresem Jaheiraékat. Nem vettem fel a bunkó párost, most a varázslót nyomom majd le.
  • ollie
    Bard is kircsi tud lenni, bár elsősorban IWD-ben érdemes vele nyomulni. De aki szerepjátszani akar... Amúgy hol tartasz vele?
  • Amiga
    Nekem most egy bárdom van az első részben, őt akarom végigvinnia Baal végéig.
  • ollie
    nagyon állat játék!

én személy szerint imádom a harcos/tolvajt, mert szinte mindent tud amit egy harcos, és mindent tud amit egy tolvaj. A tolvaj képességekre meg minfig nagyon nagy szükség van, viszont egy sima tolvaj nagyon gyenge.

Ha kell jó info akkor itt kezd:
    www.planetbaldursgate.com
  • Aquli
    http://www.geocities.com/luftwaffe44/
    tess
  • bazsi123
    a www.gamefaqs.com oldalon annyi leírást találsz, amennyit akarsz. angolul, persze :-)

én régen toltam végig, monkot indítottam, és azzal gyepáltam.
  • Braveheart
    Nos, most szereztem meg a játékot meg a kiegészítőt, és kéne egy kis segítség:
    először is végigjátszást hol lehet találni?
    nektek is jobban megy 3d gyorsítás nélkül, mint azzal?
    Meg kéne pár tipp hogy hogyan érdemes játszani,és ti még szoktatok játszani vele?
  • zaki
  • Csacsi
    Ezt nem az Icewind Dale 2 topicba kellett volna kérdezni?
  • Braveheart
    Edin ugye gonosz beállítottságú? Gondolom tudod mit jelent az enough of this charity. Az a baja hogy túl sokat jótékonykodsz.
  • node
    Hali!

Mit lehet tenni az ellen, hogy az Edwin néhány: enough of this charity...beszólás után nekitámadjon a csapat többi tagjának??