3669
Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
#1999 Már csak 2 nap és kinn lesz az első demo a Glory of Ishtar TC-ből!!!!!!!!
jeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh -
#1996 Lehet kapni a BG2 Gold-ot, ami ugye tartalmazza a kiegészítőt is és gyanúm szerint kézikönyvet is. Mindez 6 rugóért. -
#1995 helyesbítés: ...nekivágtak, szervezetten, hát mág inkább jogosnak tűnt a felhagyásom.
Bocs.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::. -
#1994 Nem, már letettem róla. Kicsit sok lett volna egyedül. aztán - még akkoriban - észrevettem, hogy mások is nekivágtam, szervezetten, hát mág inkább jogosnak tűnt a felhagyásom.
Most pedig szomorúan látom, tapasztalom: semmi változás - fél éve áll a projekt! :(((
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::. -
ghomby #1993 Üdv. Nem tudom, mi van a Baldur's Gate 1 magyaritással. Én speciel csinálom(gatom). A honlapja már fél éve nem frissült. i2k, te forditod a játékot, vagy nem? -
#1992 amúgy mi a helyzet? már jól működik a játék? -
steweee #1991 hi. van aki már végigjátszotta? csere érdekelne. van egy csomó vadiúj végigjátszott játékom. [email protected] - a listáért
miskolcon -
#1990 A TESCO-ban volt 3 rugóért BG2. Leégett volna a pofámról a bőr ha nem veszem meg ennyiért a kedvenc gammám:) -
#1989 Kérdés: akkor neked megvan?
Nekem más megoldás is jó...
#1987 Sziasztok!
Én is kérnék, ha lehet. Bár ez a kérés a Baldur's Gate 1-hez kapcsolódik: a magyarítás, és teljes játékélvezetéhez kellene a Tales of the Sword Coast kiegészítő lemez.
Természetesen vevő vagyok minden megoldásra, ám a legjobb az lenne, ha a segítőkész illető fel tudna lépni a DC++-ra, megadná nevét, a kiegészítő felrakási idejét, s én azt levehetném...
Cserébe - ugyanitt, azaz a DC++-on rengeteg más Játékot, programot tudok felkínálni (van miből), minden új game megvan!
Köszi, hogy elolvastad, és még nagyobb, ha segítesz!
#1984 helló, ha olvasod akkor próbáld meg a Bladurdash honlapról (http://www.baldurdash.org/) letölteni a nem hivatalos javításokat a BG2-höz, az talán segít az NPC-k nem reagálnak problémában. Ezek a javítások nem piszkálják az exe file-okat, ezért kell működniük tört változatnál is. Ha ez sem megy, akkor menj a www.planetbaldursgate.com-ra, ott keresd meg a fórumot és ott talán tud valaki segíteni. Persze ehhez kell tudnod angolul, de gondolom neked nem probléma, ha már BG-vel játszol. Ja és ott meg ne említsd hogy tört változatod van. -
#1982 akkor ez ma nem fog menni, mert én meg vidéken dolgozok (Dunaharaszti) és fél 6 körül érek be a városba minden nap (na meg otthon van a játék). vagy csak estefelé (hétköznap) vagy a hétvégén jó nekem...
itt van az én számom: (20)5858-929 Zoli
hívj fel hogy mi legyen -
#1980 mega? mert akkorákat nem tudok feltölteni. de ha esetleg budapesti, akkor valahol összefuthatnánk és odaadnám egy cd-n. vagy ha nagyon muszáj mehet a posta is. -
#1978 mekkorák ezek a file-ok? mert attól függ. -
#1977 Szórakoztató eszmecsere. :-))))) -
#1974 nincs rá idő -
#1972 az gáz -
#1967 nem mind. vannak nagyon kircsik is. -
#1966 Én is csak az Official modokat szeretem ,a többi olyan illúzióromboló... -
#1965 A modokat utálom. Ami nem eredeti az bekaphatja a faszom(pl pamela anderson:) -
#1964 De nekem maradandó sérülés nélkül kell:) -
#1963 Pedig de, most jutottam oda, hogy ezt a nagyívű eposzt végignyomjam. :-)))) -
#1962 próbálj ki hozzá modokat. van amelyik teljesen új játékot csinál belőle, csak az engine-t használja (több is).
ki tudsz belőle hozni még pár tucat órányi játékot... -
#1961 én bármit kitörlök az agyadból :D
-
#1960 ó jeeeeeeeeee -
#1959 De szerintem rosszul értelmeztem és nem most nyomod elöször:) -
#1958 Irigyellek hogy még csak most találkoztál a BG2-vel. Bárcsak ki lehetne törölni az agyambol és ujra kezdhetném:) -
#1957 harcos/tolvaj backstabbel varazslokat szetdarabolja az igaz! -
#1956 akkó majd meg tudjuj osztani közös tapasztalatainkat, mert én is újra elkezdtem
:D
majd bk helyett nyomjuk ;D -
#1955 Most még csak Friendly Arms Innben keresem Jaheiraékat. Nem vettem fel a bunkó párost, most a varázslót nyomom majd le. -
#1954 Bard is kircsi tud lenni, bár elsősorban IWD-ben érdemes vele nyomulni. De aki szerepjátszani akar... Amúgy hol tartasz vele? -
#1953 Nekem most egy bárdom van az első részben, őt akarom végigvinnia Baal végéig. -
#1952 nagyon állat játék!
én személy szerint imádom a harcos/tolvajt, mert szinte mindent tud amit egy harcos, és mindent tud amit egy tolvaj. A tolvaj képességekre meg minfig nagyon nagy szükség van, viszont egy sima tolvaj nagyon gyenge.
Ha kell jó info akkor itt kezd:
www.planetbaldursgate.com
-
#1951 http://www.geocities.com/luftwaffe44/
tess -
bazsi123 #1950 a www.gamefaqs.com oldalon annyi leírást találsz, amennyit akarsz. angolul, persze :-)
én régen toltam végig, monkot indítottam, és azzal gyepáltam. -
Braveheart #1949 Nos, most szereztem meg a játékot meg a kiegészítőt, és kéne egy kis segítség:
először is végigjátszást hol lehet találni?
nektek is jobban megy 3d gyorsítás nélkül, mint azzal?
Meg kéne pár tipp hogy hogyan érdemes játszani,és ti még szoktatok játszani vele? -
#1948 -
#1947 Ezt nem az Icewind Dale 2 topicba kellett volna kérdezni? -
Braveheart #1941 Edin ugye gonosz beállítottságú? Gondolom tudod mit jelent az enough of this charity. Az a baja hogy túl sokat jótékonykodsz. -
node #1940 Hali!
Mit lehet tenni az ellen, hogy az Edwin néhány: enough of this charity...beszólás után nekitámadjon a csapat többi tagjának??