Baldur\'s Gate II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Noxon, aha. Várj, megpróbálom másik címrõl, pill.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

nem, elkülédted [email protected]?
mert még nem jött meg
Petyus_
noxon: elment?

Noxon, apropó, Icq-val mi van, rég nem láttalak rajta... Ha újrainstall volt, továbbítsd az új számod, az enyém 67444704.
Petyus, te meg töltsd már le azt a nyomorult icq-t, mert ez így nem elég kényelmes. 😊

Chris én mpost nyomom a BG1-et , utána a BG1 kiegészítõt, aztán BG2 és utána BG2 kiegészítõ, szép mi?:-))))
olyan karakter is van?:-))))))))))
Na ez az, amit én soha a büdös életben nem fogok megszerezni. Olyan isten nincs, hogy én mégegyszer végigjátszam a BG1-et, BG2-t és kiegészítõjét egymás után! 😊

mivan?:-)) küdöd vagy kontaktoljak KHKH-val?:-))))
okés, nem az alapján, amúõgy most akartam emailt írni de akkor nem teszem meg és köszi....:-)))
Petyus_
noxon: csak akkor lehet megkapni, ha felcsapsz emberrabló/zsarolónak. 😊

Petyus_
Noxon: elküldöm (bár Kwisatz szellemi terméke, de gondolom beleegyezik), de tényleg ne ezalapján nyomd. Én is csak utána olvastam el, hogy mit hagytam ki. 😊

Nah, megvan a golden pantaloons, a Shadow of Amnban utdjátok hogy meg lehet e kapni a kriptában attól az élve eltemetett embertõl a silvert?
jó, de akkor is, így csak kb 30%át érem meg vigigjátszásal, az öszes majdnem öszes leírássla pedig 80-90%
Noxon, ekkora hibát nehogy elkövess, mert kiutállak a topicról. Rpg-t nem lehet végigjátszás alapján csinálni! Így a puszta értelmét tagadod meg az egésznek.

Hát nem tudom... Nem szoktam gyerekmagazinokat olvasgatni. Elképzelhetõ...
Srácok, ha már ilyen szépen összejöttünk, induljunk már egy közös kalandozásra kedvenc BG2-nkben! 😊

Petyus honnét szerezhetem meg ezt a Kwis BG2 végigjátszást? kurv ajól jöjje, thx...😊))
Petyus_
Chris: távol álljon tõlem, ellenkezõleg, le a kalappal elõtte, szerintem a Gurusok az õ walkthrough-jából nyomták! 😊)))

Petyus: ne kukacoskodjunk Kwis barátunkkal 😊

Petyus_
Noxon: egyébként megvan neked a fanatikus Kwis BG2 végigjátszása? Ha nem érted annyira az angolt, ez segíthet, mert szépen lefordítgatta a párbeszédeket, na, jó nem szépítem a dolgot, majdnem mindent lefordított, heroikus munkával. Bár a végén vétett egy hibát. 😊)

Petyus_
Noxon: ha kutatsz az itteni topicokban, készül a BG magyarosítás ezerrel. Érdeklõdj utána. Ha a 2-t fordítanák, abba lehet még én is besegítenék. 😊

Kwisatz Haderach barátunk és néhány hasonlóan fanatikus társa azt hiszem most dolgozik a játék fordításán. Ha visszanézed kicsit ezt, vagy a Throne of Bhaal topicot, biztos találsz rá utalást, vagy netán egy linket is.

Kwisatz itt azt hiszem KHKH néven van jelen.

nem tudtok semi magyarosítást? kurva király lenne magyarul az egészu,ígaz akkor regényt kéne ahhoz fordítani:-))))
Tudom Petyus, noxon jött a Guruval, tehát neki szólt...
Meggyõzõ volt az érved.

Noxon: a fogadó egyik emeletén van egy nemes, aki rádbízza a nadrágot, mert azt hiszi, hogy a személyzet tagja vagy. De mivel mosni nem tudsz, így ellopod. 😊

ja thx:-)))))
PETYUS hol találom, a golden-t az egyben? plízzz!++!!!!!!!!
Petyus_
Noxon: közvetlenül Candlekeep után asszem a Friendly Amn Inn 3. emeletén egy nem nevesített NPC (nobleman asszem) összekever vkivel, és nekedadja.

Petyus_
Chris: én nem a Gurubõl szedtem az infot, ez így van... 😊 én is SoA elõtt beimportáltam magamnak a Golden Pantaloonst, amikor olvastam a Baldurdashon, hogy senki nem tudja mi ez, ezért kérték, hogy mindenki próbáljon a végére járni. De a végsõ fejezetre maradt a megoldás. 😊

Jó a véleméyned Chris:-)))))) van benne valami

Petyus, de hol taláélom azt a golden pantaloons ha vanilyen a BG1-ben....
Akkor ezekszerint tévedtem. Na jó, én sem tudhatok mindent. 😊))

Az asylumban lévõ bebörtönzött ex-coordinator tényleg titkosírással ír, és olvastam is valahol a megfejtést, de már nem emléxem. 😊
Megkereshetem...

Ez több mint valószínû, hogy kacsa. Nem hinném, hogy ezt már a Bg1-ben így eltervezték volna.
Az odáig oké, hogy át lehet hozni a cuccokat a BG1-bõl a 2-be, de ezt kevesen tudják, és szerintem ez már cheat szintû mûvelet.

Pcgurunak meg ne higyj, nem tudnak megkülönböztetni még egy rpg-t meg egy akciójátékot sem.

Petyus_
Chris: NEM TUDOD? 😊 A három pantaloons, golden, silver, bronz-ot Caspenar bácsi összekovácsolja neked, eredménye egy ultratáp full plate mail, aminek hatására a karakter avatárja adamantit gólem lesz. 😊)

Noxon: vidd magaddal, és ha beimportálod a karidat a BG2-ben, csodálkozva veszed majd ésszre, hogy a használhatatlan Golden Pantaloonst átviszi a BG2-be, és ott lesz a ládában az Irenicus dungeonben.

Meg valamelyik gyogyós varázsló mond vmi titkosírásos info az Asylumban, amit nekem nem sikerült megfejtenem, de állítólag az is a Pantaloons-zal kapcsolatos. 😊

okka, csak a mostani PCGURU számban írnak róla, hogy a lényeg az hogy: BG1 Freiendly Amn INN-ben golden pantaloons
Shadow of Amnban: Silver Pantaloons, az élve eltemetett fickótól a kripátknál
3. Throne of Bhallból Bronze pantaloons

És ezekbõl lesz egy olyan pácél amoi erõs stb. és nagy gólemmé lehet változni tõle...
Meg lehet szerezni a BG1-ben, de mit kezdesz vele a Throne of Bhaalban???

Bravó Noxon, megérdemled! 😊
Durlag tornya tápos hõsöket igényel, majd késõbb próbálkozz vele... Valóban kiegészítõ.

A golden pantaloons dolog nekem is új, légyszíves világosíts fel ha tudsz valamit felõle...

nah még egy kérdés és megyek nyomni a gamét, nem basztatlak tovább titeket, szóval elvileg a Friendly Amn Inben kapunk egy Gold Pantaloons nevû tárgyat aminek nagyon nagy haszna lesz a Throne of Ghaal-ban, ti tudtok errpõl ,h ogy tényleg meg lehet szerezni a BG1ben?
...amúgy mi az a Durlag tornya meg labirintusda ahol egy csomó hõs rekedt? esetleg ez már a kiegészítõ?:-))
Kincs ami nincs..mikor és hol találkozunk?:-)))))
Khalid a gyáva, dadogós elf harcos? Tényleg, õ is egy nagy arc volt... 😊

"Nincs semmiféle kincs itt Pongopongon, semmiféle kincs..." 😊))

Noxon, felderíted, harcolsz egy csomót, de én egy rézgarast sem találtam ott ha jól emlékszem. Viszont fény derül ott egy kis összeesküvésre, ami a halflingek faluját érinti, továbbá segíthetsz néhány ottragadt kísérteten is.

(aki rájön, hogy honnan van a felsõ idézet, azt meghívom egy koktélra😊

Petyus_
Nekem Khalid volt a kedvencem 😞(

Küv kérdés, Chris mit tudsz a Firewine hídról és a körüli küldetésekrõl? valami kincs van ott meg ilyesmik mert én azt nem vágoim akérhogy is erölködöm
Sharp teeth erdeje kb. a Friendly Arm Inn-tõl van keletre, azon a részen keresd, ott lesz az a velejéig gonosz harcos fúria is...

Á propos, errõl jut eszembe...
Szerintem a BG-ben az NPC-k jelleme sokkal jobban ki volt dolgozva, mint a második részben, hiába a sok csapaton belüli párbeszéd, meg hatszor annyi kommentár. Egyéniségek voltak mind, akik közül kiemelném kedvencemet Corant, a karizmatikus harcostolvajt.

Lehet érvelni/ellenérvelni. 😊

Petyus_
Chris: ez már egy csillagos ötös legroszabb indulattal is! 😊)

kösz, igaz nem vágom a Sharp teeth erdõt, de remélem meglesz, köszi, még godolkodom a további kérdéseken:-)))
Noxon, ezúttal sem fogtál meg. 😊 Még én is csodálkozom, hogy emlékszem. 😊

Shar-Teel elõsször is ember harcos. Ha jól emlékszem Sharp teeth erdejében található, vagy az akörüli zónák valamelyikében, a terep északnyugati sarkában.

Még egy kérdés, létom tényleg emlékszel Chris, véletlen nem tudod, hogy Shar-Teel, half-elf, harcos csaj NPC-t hol talélom meg?....:-) thx, akor is ha nem tudod..:-)))
igaz, tényleg köszi Chris, piros pont feltétlenül jár:-)))
Petyus_
Chris: tényleg igazad van! 😊))

Üdv!

Noxon: te a wyvern fejekre gondolsz, amire Coran kért meg, hogy vadássz. Nos azokat a Temple-be kell vinni Beregost mellett, ugyanis az ott lévõ fõpap a polgármester is egy személyben. Nevet nem tudok, de pirospont a memóriámnak így is. 😊

Bye
Chris