461
Boldog vagy,vagy problémás?
-
#461 Egyetlen ferfi sem eri meg az aldozatot, csak amikor mar a ferjed (sztem).
Ha nem tud donteni az ember, akkor az a legegyszerubb, ha merlegelni kezd es, ha meg ez sem jon be, a masikat probara tesszuk es akkor meglatjuk, h egyaltalan az a ferfi/no, akiert annyira odavagyunk mit tesz meg ertunk...mert, ha visszafele nem mukodik a dolog miert is gondolkozzunk ilyeneken? -
Petiboy24 #460 A férfiak jönnek mennek ez már igaz és egyet kell veled értsek Zsuzsa!
Nem szabad egy férfiért bármit megtenni csak úgy! Fontos, hogy ne azért dönts valami mellett mert akkor vele esetleg többet lehetsz, hanem mert ez neked így lesz jó!
A jövőre kell figyelned, hacsak nem olyan férfira talál az ember, aki megéri az áldozatot.. De a tanulás a legfontosabb! Ahol tanulás van, van férfi is és nő is. Ahol férfi is és nő is van ott van buli és ismerkedés, szóval nem leszel magányos ha a másik sulit választod ezt elhiheted nekem! -
#459 Te akkora hulye vagy, mint en :) Ez nem sertes, csak en is igy jartam.
Jartam egy sraccal, akibe halalosan bele voltam zugva, igy a felvetelin csak Bp-t jeloltem meg, h kozelebb legyek hozza (Ő Gyor iranyaban tanul). A regi almom, h Debrecenbe jarjak, mert en meg Nyiregyhaza kozeleben elek, csak hat akkor ossz-vissz 2 hetente talalkoztunk volna, stb.
Az ELTE-re nem vettek fel, mert oda keves volt a pontom, viszont Debrecenbe, meg siman felvettek volna. Igy potfelvetelin a Gyor kozeli varosba jelentkeztem, egy olyan szakra, ami egyaltalkan nem erdekelt es ahol a srac tanul, melot is intezte stb es akkor szakitott velem :D
Szoval fiu miatt valtoztatni a terveiden a legnagyobb baromsag es isten orizz, h meg egyszer ugyanazt a hibat elkovesd!!!!
3 honapig kulon voltunk, utana ujra osszejottunk, de ebben az evben Debrecent jeloltem meg, en megegyszer ilyen hulyeseget....soha...es a masik dolog: semmilyen almodrol ne mondj le senki miatt. A te volt palid sztem mar akkor kidobott volna mikor kiderult elotte, h mesz utana, csak nem volt mersze.
A ferfinak kell a no utan mennie, ha igazan szereti, ha meg nem szereti,akkor meg minek a sz*rakodas reszedrol?? Kb annyi jon le, h te a sajat szemedben kevesebbet ersz, mint a palid es ezt O is megerzi.
Figyelj tavol alljon tolem, h bmelyik mondatmmal is bantani akartalak voolna, csak egyszeruen arra szeretnem felhivni a figyelmed, h butasagot csinalsz, haa a pali miatt maradsz ott. Azert maradj ott, mert azzal szeretnel foglalkozni es szepen epited a jovodet. A pali csak mellekvagany, majd raersz Őt fovaganyra tenni, ha mar megkerte a kezed es gyereket akarsz szulni.
Sok energikuldo puszi! :)
Kerlek legy esznel es ne legy akkora pancser, mint en voltam! -
Novien #458 ez nem ennyire eccerű...A párom nem várja el,hogy maradjak,ezt meg is mondta,csak szeretné...jó lenne mindkettőnknek ha együtt maradhatnánk,mármint a közelbe.sokkal nehezebb lenne ha az ország másik felébe tanulok v dolgozok.és nem arról van szó,hogy ha nem maradok akkor vége...teljesen megértő,nem akar elveszíteni,és fél ettől,és é is...nem akarok nélküle lenni,de nem hiszem h megtudom ezt mégegyszer csinálni,illetve nem is akarom...amúgy meg karrier...igaziból nem adnék fel semmit,mert nem sok lehetőségem akad most h befejezem a sulit...a legegyszerűbb,legkényelmesebb tényleg az lenne ha maradnék,csak nem akarok,és helyette se tudom h mihez kezdhetnék...szóval jah... -
Voyager88 #457 Ne haragudj, de te nagyon naív vagy... Egy kapcsolat miatt feladni az egész karriered egyértelműen hülyeség. És ha a barátodnak komolyan kellenél akkor nem úgy állna hozzá hogy maradj vele és akkor együtt maradtok. Biztos van középút..Ha mást nem akkor csak hétvégén találkoznátok. Már így is évet veszítettél és a mai világban nem engedheti meg magának az ember. Nekem most nincs barátnőm, de ilyen áron nem is kéne. A fősulit is azért választottam így mert ez érdekelt pedig műszaki fősuli és ilyen szempontból 1000x jobban jártam volna egy olyannal, ahol még lányok is vannak :) -
Novien #456 Sziasztok!Én elég érdekes helyzetbe vagyok...Volt egy elég komoly párkapcsolatom,érettségi előtt.együtt végeztünk,és ő messze akart elmenni tanulni.és mivel nem akart nélkülem élni,ezért oda iratkoztam én is,abba az iskolába...Nem érdekelt az a szakma,csak miatta mentem oda.Komolyan gondoltuk a dolgot,mert úgy terveztük,h suli után,ami két év,összeköltözünk,és eljegyzés...Csakhogy ott nagyon megromlott a kapcsolatunk,nagyon megbántam h utána mentem,mert én tényleg csak miatta volam ott.ez még az első évben történt,most vagyunk a második évbe.év elején sikerült végre szakítanunk véglegesen,sokszori próbálkozás után.Én nagyon megszenvedtem azt a kapcsolatot.Most már nem számít,mert akkoriban nem sokra rá,összejöttem egy másik sráccal,aki azért már érdekelt egy ideje,ő meg rég szerelmes volt belém.Szóval összejöttünk,happy midnen,e miatt nem bántam meg h abba a suliba mentem.Vele is nagyon komolyan gondoljuk a dolgokat.Eddig oké,csakhogy ugyanaz a helyzet áll fenn,mint az előző barátommal :S:S:S ő ott fog maradni abba a suliba ismét két évet,és ugyanazt várja tőlem mint a másik pasim,h maradjak ott továbbra is,arra a két évre...Megint egy olyan szakmára,ami kajak nem édekel engem...De ha tudnám h megéri,még le is tenék az álmaimról(mert persze én totál mást tanulnék)de a kérdés az,vajon e megéri e????Lehet h ugyanúgy fog alakulni a dolog ,mint az előző pasimmal,pedig vele tökéletesnek tűnt minden,...és ezt nem bírnám ki másoccor,eccerűen nem tudom mit tegyek... :( :( :( :( komoly kapcsolat,szeretjük egymást,el tudom vele képzelni a jövőm hosszú távon,és ő is velem,de akkor is...mégegyszer ugyanazt megtenni,amivel már megjártam....a bizalom is nehezen megy.nincs rá garancia h két évig még,vagy utána is együtt leszünk :( -
#455 ezt nem lehet rahuzni minden nore, ahogy nem lehet rahuzni minden ferfira
minden baratom mas es mas volt, volt gyerekesen oszinte, erzelmileg nyitott baratom, de a mostani baratom pl zarkozott, taktikazos, uralkodos
ez tenyleg szemelytol fugg -
#454 korrekt tole -
#453 Itt most nem megcsalasrol van szo, hanem arrol, h elmult a dolog.
Sztem nagyon korrekt toled, h elmondta, h flortre vagyik. Megtehette volna azt is, h hatad mogott megcsal, majd nem mondja el.
Tudom, h nagyon nehez most neked, de azt tanacsolom hagyd hagy menjen, ha eroszakkal tartod a kapcsolatban, amit O mar nem akar, annak semmi ertelme.
Tudom, h nehez, de fel kell dolgozni, h vege.
Amikor eloszor volt olyan, h engem hagytak el es nem en a masikat es szornyu volt, 2 het alatt fogytam 10 kilot, de amikor mar masodjara esett meg, h elhagytak, mar masabb volt.
Van egy tok igaz dolog: az ido mindent megold.
-
Kalozoner #452 nők azok nagy szinészek, nekem is hasonló volt, én is azt hittem semmi csávó, és mire kiderítettem mivan már lefekűdtek (ekkor már azért nem jártunk de 3,5 évet nem lehet zsebre tenni, találkozgattunk) és együtt voltak, jó tudom a te barátnőd ismered stb, én is ezt hittem...azóta nehezen megy megbízni...
én mostmár azt mondom, továbbb kell lépni minnél hamarabb... -
n3whous3 #451 Hát akkor az van, ami van... Legalább (talán) az igazat mondta neked. -
Kuby #450 Hello.
2 évig jártam a barátnőmmel, minden szép és jó volt. Nem nagyon volt konfliktusunk, mert annyira egy hullámhosszon voltunk. Tényleg a tojás meg a héja. Nem voltam féltékeny, nem csaltam meg, folyamatosan érzékeltettem vele, mennyire szeretem. Aztán kb. három hete telefonon szakított azzal az indokkal, hogy még ki akarja élni magát, és hogy nem akarja lekötni magát hozzám, merthogy a barátnői állandóan flörtölgetnek, és hogy ezt ő nem teheti meg mellettem. (jó, 18 éves, de előttem több pasija is volt komoly kapcsolattal, nem számít, és amúgy megjegyzem nem vagyok egy nagyon féltékeny típus és én is szeretek bulizni) És az a fura, hogy a szakítás előtt egy héttel nálam volt, megvárta, míg elmúlik a születésnapom, addig biztos színészkedett, mert én nem láttam hogy gond van, pedig mindig láttam, éreztem, ha az volt. Aztán volt egy szombati buli a barátnőivel, vasárnap a hír. Én ezt nem tudom hova tenni. Ha tényleg végkép nem szeret, nem értem, miért nem tudta személyesen elmondani, hogy vége. Ráadásul az fáj a legjobban, hogy mindig átgondolom, mi az, amit tehettem volna, vagy tehetnék és mindig arra jutok, hogy semmit. Meg is mondta, hogy nem bennem volt a hiba, egyszerűen nem érezte jól magát. Amúgy meg tudom, hogy nem másik pasi van a háttérben, szóval nem értem. -
#449 bizony bizony :) -
#448 -
BlackCat #447 Beszeltem vele.
Meglepodtem, mert nagyon megerto volt.
Meghallgatott, eloszor nem igazan szolt semmit, de aztan nagy nehezen elmondta, h neki is vannak dolgok, amik nagyon rosszul tudnak esni es foleg ezert van gaz a szex reszevel.
A legfobb dolog az az, h mostanaban eleg negativ vagyok (nem csodalom, hisz havi elott megketyosodik az ember) es a masik az, h nem erossegem a dicseret...mert hat, amikor vmi nem tetszik, azt elmondom, de jot nem mondok es igy ugy erzi, h akarmit csinal igy-is ugy-is keves nekem, aztan sokszor inkabb mar csak hagyja az egeszet a fenebe...
Hogy ez mekkora hulye dolog, mert, ha nem beszeltem volna vele, akkor meg vagyok sertodve, elmegy az onbizalmam es szarnak erzem magam, egy olyan nonek, akit nem lehet kivanni...es o meg kevesnek..
Na ezert kell mindig mindent megbeszelni, mert hatalmas felreertesek lehetnek egy-egy helyzetben.
Szoval nincs is baj, csak valtoztatni kell egy-ket dolgon :) -
#446 igazi férfi -
n3whous3 #445 Beszélni kell -
#444 Nem arról írok, hogy többet érsz, hanem arról, hogy igenis többet érdemelsz. Ha társról van szó, mindkettőnek tekintettel kell lenni egymásra, nem szabadna egyoldalúan működjön. Igen is többet érdemelsz és szerintem tuti van, aki tekintettel lenne rád. Ne keseregj. Szerintem biztos van olyan ember, aki nem viselkedne veled ilyen önzően. Vagy ha erről beszélnél vele, változna a helyzet? Ha megbeszéled vele és tud változni, akkor még "meg lehet javítani" a dolgot, ha akkor sem, érdemes elgondolkodni, hogy ő kell-e neked.
Túl vagyok egy váláson, hidd el, ilyen dolgokat az idő nem javít meg csak úgy. Ne legyél szomorú, nem éri meg a kisírt szemeket. -
bcrics #443 háát,mivel nőnap van->tök hjó vagy,,de igazából cask kihasználnak!
ez van., -
BlackCat #442 Hello.
Rosszul erzem magam.
Nagyon.
Van egy baratom, akivel egyutt elek. Nem reg koltoztunk ossze, mar laktunk egyut, de egy ev utan szetmentunk es most megint egyutt vagyunk. 3 honapig voltunk kulon.
Mikor ujra osszejottunk minden nap szeretkeztunk...most...talan 3 napja voltunk egyut. Es egyre csak csokken az egyuttletek szama. Ha meg egyutt vagyunk, akkor is az affele kotelezo szex, ami azert van, mer ferfi es szuksegletehez tartozik. 5 perc aztan vege...es utana, ha szeretnem folytatni magam fejezem be mig o a gep elott ul vagy nezi a filmet vagy vmi mas...semmi segitseg, semmi.
Nagyon el vagyok keseredve.
Nem azt kerem, h adjatok tancsot, mert en is tudom mi lenne a legjobb, igazandibol csak nehany kedves szora lenne szuksegem, h ne aggodj vagy tobbet ersz ennel es majd egyszer jobbak lesznek a dolgok vagy vmi ilyesmi kozhelyet..csak tudjam, h vki torodik velem.
-
#441 grat
fel ev mig magadhoz tersz
(legalabbis nekem altralaban annyi) -
#440 Két és fél év után vége lett.. -
#439 nem tom, nekem eleg volt egy ev fos es jelenleg nem ahitozok parkapcsolat utan..marmint tartos, hosszu utan...
nem kell korlat, nem kell okoskodo fel es nem kell ge*i onzo es feltekeny segg az oldalamra -
#438 fel a fejjel.. hullámvölgy után mindig emelkedő jön ;) -
#437 Okés:) Köszi a jótanácsokat!
Teljesen magam alatt vagyok:(
-
#436 egy biztos.. ne kényszeríts ki válaszokat amiket magától nem akar elmondani.. ez nagyon sokmindent elronthat.. nem baj ha kiváncsi vagy és tudja mit szeretnél tudni.. de átgondoltan kell kérdezni is .. és ne lássa rajtad hogy túlzottan érzékeny vagy a dolog miatt.. ezt nem szereti ka csajok -
#435 Vagy eléggé válogatós:)
Amúgy 5évvel fiatalabb vagyok nála de sztem ez nem lehet gond. Nekem biztos hogy nem. -
#434 Sajnos nem sok mindent tudok a magánéletéről, de mintha a volt férjétől is tartana. Pl amikor vittem autóval melózni és a piros lámpánál beértük a volt férjét, ez volt a reakciója: Uh már csak ez hiányzott!
Annyi mindent nem tudok róla...
Nem egyszerű eset:) -
#433 Vagy csak kéreti magát. Ha gyereke van, stb. lehet neki sem egyszerű belépni egy kapcsolatba. -
#432 Ilyet soha ne kérdezz, akármi is a válasz tutira szarul esik, ezenkívül annak is kínos ilyenre válaszolni, aki kikosarazott. Meg ilyenkor általában nem is mondják meg az igazi okot, csak vetítenek vmi kamut, h még nem hevertem ki az előző kapcsolatom blahblah :) -
#431 De tudjátok mi a legrosszabb? Nem mondta meg hogy miért NEM a válasza. Szerintetek megkérdezzem tőle? Biztos zavarba hoznám:)
-
bcrics #430 jönni fog az:)) -
#429 hát ez jó lesz akkor önuralomgyakorlatnak :) másképp nem megy sajnos.. -
#428 Ahhoz hogy elfelejtsem el kellene költöznöm, ugyanis ha kinézek az ablakon látom a házát... Múltkor is így volt nem is gondoltom rá de egy pillantra kinéztem és akkor megint szar kedvem lett.:( Majd elmúlik. -
#427 de te is tudod hogy ez nem barátság.. -
#426 Igazad van. De nem csak a bennem rejlő érzelmek miatt akarom látni. Az az igazság hogy most nagyon egyedül maradtam és szükségem lenne a barátokra.
-
#425 jav: *mert ha magadbanézel valószínűleg a benned rejlő érzelmek miatt akarod látni. -
#424 nem bírnád ki hogy ne lásd többet?.. dehogynem.. hidd el :) ha meg mindenáron látni akarod az puszta önsanyargatás.. mert ha magadbanézel valószínűleg a benned rejlő érzelmek miatt látni.. viszont ő ezt nem viszonozza.. uh ennek semmi értelme amíg így érzel, addig ebből nem lesz barátság csak vágyakozás.. -
#423 Hát én nagyon sajnálom:(..és meg is értem,mert velem is valami hasonló van..csak legyünk barátok, meg szeretné ha beszélgetnénk..meg minden, még csak esélyt se adott, nem viszonozza az én közeledésem...és én sem tudom mit tehetnék..minden kis apró dologról ő jut az eszembe..így hogy felejtsem el?..csak reménykedem hogy jön valaki aki elfeledteti velem:( -
#422 Az én sztorim is szomorú. Mindig is kedveltem a kolleganőmet mert nagyon aranyos kedves. Melóhelyen is mindenkivel jóban volt. Szép lassan beakartam cserkészni:) Jókat beszélgettünk, röhögtünk szóval jól kijöttünk egymással. Aztán nemrég (februárban) jött a legrosszabb hír az életemben, hogy leszámol mert talált egy jobbat ahol több a pénz. Megértem mert egyedül él plusz még van egy fia akit el kell tartani. A "jó" hír hogy egy boltban megy dolgozni ahol láthatom majd. Mondta is hogy szeretné ha meglátogatnám. Az utolsó nap amikor hazavittem megmondtam neki mit érzek iránta.Egy kicsit meglepődött. Azt mondta majd megbeszéljük.
Egy kis reményt adott. Minden héten egyszer meglátogattam a boltban de ott nem igazán tudtam vele beszélni. Gondoltam majd zárás után megvárom, de amilyen az én formám akkor mindig nem dolgozott vagy hamarabb végzett. Végül tegnap sikerült elcsípnem és mondta hogy ő nem akar tőlem semmi olyat. Gondolom most nem kell elmondanom mit érzek...
Mondtam neki hogy azért még szeretnék vele néha beszélgetni mert az nem bírnám ki hogy többet ne lássam. Ő azt mondta ha nekem nem fáj akkor nincs probléma. Mit mondhattam volna, nem fáj... Lehet el kéne felejtenem de nem megy. Csak rá tudok gondolni.
Amúgy is a gödörbe vagyok, már utálok bejárni a melóhelyre is otthon is csak meg vagyok zuhanva, semmi életkedvem. Fos az élet.