461
Boldog vagy,vagy problémás?
  • akos
    Én egyik exem számát sem töröltem ki... Miért tenném?

Volt, amelyikkel a szakítás után fél-háromnegyed évvel is még összejártunk szexelni. (Persze amikor neki sem, és nekem sem volt senkim.)

Miért van neked bármi bajod a dologgal? Ez az ő kettejük ügye. Szvsz.. Majd eldöntik, mi legyen.
  • Grimbusz
    Vlala:
    Így kell legyen, mert ez a te tapsztalatod. Az enyém viszont más és nem tudom leírni milyen a csaj és milyen a barátom. 2 év sok idő!!!!
    Eddig miért nem érdekelte? Most 1xeriben miért érdekli?
    Érted nekem csak ez a bajom a dologgal.

Nálatok annyiban azért nem említeném egy napon a történést ezzel, hogy mindekettőtöknek van már párja, szvsz így könnyebb a kapcs. tartás.

Én kitöröltem a voltom tel.csijét, de attól még én is gondolok néha Rá, vannak dolgok amik fontosak voltak és lesznek számomra.

off thx :) on
  • Vlala #281
    "azok a boldog szép napok, ég Veled,
    Te nem tudod, milyen jó nélküled"

Talán azért, mert egyszer érzett valamit a srác iránt, (ha még tudta a számát / nem törölte ki a telefonjából, akkor ez nem is múlt el nyomtalanul), és érdekli az, hogy mi lett vele. Olyan ez, mint az osztálytalálkozó, mosolyogni kell minden unalmas sztorinál, és be kell adni, hogy minden rendben van (broáf, de útáltam azokat is, a sok rongyrázás, képmutatás között talán hárman vagy négyen maradtunk "emberek")
    Engem is érdekel, mi van a régi kicsikémmel, hetente-havonta felhívom, néha meg is látogatom, bár elég messze van. Ez nálam is, nála is, a mostanijánál (remélem jövendőbelije is, nagyon kijönnek, és szenvedett már eleget szegény lány) is természetes. Ezt egyébként úgy sikerült elérnem, hogy összehoztam egy négyes talit (mi ketten és ők ketten) és elbeszélgettünk egy délutánt.

off
    Grimbusz: a túlerő legyen veled :-DDD ez nagyon nagy!
    on
  • Grimbusz
    Erre gondolok én is, szvsz 2 évik nem keresnek akkor ott szó sincs barátkozásról, ha csak egyedül nem lettem és éppen nincs más...

Ezért érdekelne nők véleménye, a női gondolkodás ;))
  • akos
    Lehet, hogy egyszerűen csak érdekli, mi van a sráccal. Talán csak szeretné felvenni vele a kapcsolatot. Megtudni, mi van vele... barátkozni.

De az is lehet, hogy nem. Talán többet is akar. Lehet, a lány sem boldog, és szeretné újra megtalálni a barátod.

Ki tudja...?
  • Grimbusz
    Na igen, de mit akarhat???
  • akos
    Biztos akar valamit...
  • Grimbusz
    Éppen aktuális téma!

Egyik jóbarátommal 2 évig egy helyre udvaroltunk annak már majd 2ét éve vége, azóta a voltját eljegyezték. Taliztunk egyszer a HÉV-en én és a barátom voltja, kérdi mi van a Danival. Mondom neki hát vannak zürök néha. Pár napja kap a barátom egy sms-t: BOLDOG VAGY?
    Ez mi???????
    Majd dumálnak és a csaj kitér a válasz alol amikor megkérdi a barátom miért keresi fel 2 év után, hogy mi van vele.

Na ezt miért csinálja egy nő?
  • krisztike
    Dobj fel vmit ill. témát!
  • Grimbusz
    Szívesen ha még egyet is értünk v.miben.
  • krisztike
    Kősz az elismerést...
  • Grimbusz
    Igen :))
  • krisztike
    Húha.Tudott a "tanárnéni"is olyat mondani,amivel egyetértesz?Mindenki birtokolni akar valamit,valakit-az,hogy mennyi ideig az a jövő titka.
  • Grimbusz
    Szerintem ez azért kicsit bonyolultabb ettől, mint hogy kategorikusan ki lehessen jelenteni. Mint ahogy írtad ez pasikra is igaz, én azt mondom igazad lehet, de hozzá tenném hogy van akire nem igaz nemtől függetlenül!
    Egyébk. ez a birtoklási vágy nagyon kemény dolog, én még nem találkoztam olyan emberkével ekiben ez ne jelentkezett volna!!!
  • krisztike
    Pegig hidd el nincsen benne.
  • DannyL
    némi iróniát érzek ebben a mondatban :)
  • krisztike
    Hurrá...örüljünk neki mindannyian...!
  • DannyL
    Akkor ezesetben a szarvas visszalőtt a vadászra. Hopp kopp. Már nem bánom hogy elutasítottam, de akkor mást akartam mint amit mondtam. Nem részletezem, de jól+
  • krisztike
    Ösztönszerűen működik ez.Ha csak pár pillanatra is,de a tulajdonában a sajátjaként akarja kezelni,tudni a másikat,mint egy játékot.Azután pedig,hogy meg volt nincs benne semmi izgalmas-eldobható.Ez az un.vadászösztön...De ez férfiakra is igaz.
  • akos
    Ismerős szitu. Hidd el - nem te vagy az egyetlen, aki ezt tapasztalja. Csak a ma, tudományokba és racionalitásba merült embere hajlamos nem tudomást venni a lélek és az ösztönök szintjén működő -abszolút nem elhanyagolható- tényezőkről.
  • DannyL
    Az lehet. Mindenesetre buktak a csajok mert én most naon komolyan veszem a párom. De nem volt könnyű... Nagyon nem.
  • akos
    Más olyankor az ember kisugárzása...
  • DannyL
    Azt tudja valaki, hogy a csajok miért akkor tapadnak párban az ember fiára amikor próbál komolyan venni egy harmadikat? Bezzeg amikor semmi se volt... Rejtély.
  • petyka2
    Ok,már írtam!
  • akos
    Az egy dolog, de neked van/volt problémád az építőművészettel. Először azt kéne kifejtened, aztán majd meglátjuk, mire jutunk belőle, nem?
    (De ez itt tényleg off. Folyt ott.)
  • petyka2
    De engem érdekelNyitottam topicot!!!
  • akos
    Nem nekem kéne kifejteni okoska, hanem neked :))
  • petyka2
    Fejtsd ki itt!
  • akos
    Még most sem értem igazán, hogy mi a probléma az építőművészettel.
  • petyka2
    Az öreg,der alte,az épületek védelmezője...nem az utca!
  • akos
    A Ráday utcára gondolsz? Mi baj az ottani épületekkel?
  • petyka2
    Hát tudod a régi"Rádays"épületekkel van bajom...
  • akos
    Akkó mi bajod a művészettel?
  • petyka2
    Má'mé'lennék kocka?
  • akos
    Jaj, ne legyél már koczka...
  • petyka2
    Nem mérnők leszel?A "művészetről"meg ennyit:
  • akos
    Hát nekem egyik sem fontos :) Mivel inkább az építőművészet felé húzok, nem a mérnökség felé. Fizika nincs. A matek ellen meg oltva vagyok :-//
  • petyka2
    Az igen...Akkor a matek ölég fontos.Na meg meg a fizika...
  • akos
    Építészkar
  • petyka2
    Milyen iskolába jársz ember?