461
Boldog vagy,vagy problémás?
-
akos #283 Én egyik exem számát sem töröltem ki... Miért tenném?
Volt, amelyikkel a szakítás után fél-háromnegyed évvel is még összejártunk szexelni. (Persze amikor neki sem, és nekem sem volt senkim.)
Miért van neked bármi bajod a dologgal? Ez az ő kettejük ügye. Szvsz.. Majd eldöntik, mi legyen.
-
#282 Vlala:
Így kell legyen, mert ez a te tapsztalatod. Az enyém viszont más és nem tudom leírni milyen a csaj és milyen a barátom. 2 év sok idő!!!!
Eddig miért nem érdekelte? Most 1xeriben miért érdekli?
Érted nekem csak ez a bajom a dologgal.
Nálatok annyiban azért nem említeném egy napon a történést ezzel, hogy mindekettőtöknek van már párja, szvsz így könnyebb a kapcs. tartás.
Én kitöröltem a voltom tel.csijét, de attól még én is gondolok néha Rá, vannak dolgok amik fontosak voltak és lesznek számomra.
off thx :) on -
Vlala #281 "azok a boldog szép napok, ég Veled,
Te nem tudod, milyen jó nélküled"
Talán azért, mert egyszer érzett valamit a srác iránt, (ha még tudta a számát / nem törölte ki a telefonjából, akkor ez nem is múlt el nyomtalanul), és érdekli az, hogy mi lett vele. Olyan ez, mint az osztálytalálkozó, mosolyogni kell minden unalmas sztorinál, és be kell adni, hogy minden rendben van (broáf, de útáltam azokat is, a sok rongyrázás, képmutatás között talán hárman vagy négyen maradtunk "emberek")
Engem is érdekel, mi van a régi kicsikémmel, hetente-havonta felhívom, néha meg is látogatom, bár elég messze van. Ez nálam is, nála is, a mostanijánál (remélem jövendőbelije is, nagyon kijönnek, és szenvedett már eleget szegény lány) is természetes. Ezt egyébként úgy sikerült elérnem, hogy összehoztam egy négyes talit (mi ketten és ők ketten) és elbeszélgettünk egy délutánt.
off
Grimbusz: a túlerő legyen veled :-DDD ez nagyon nagy!
on -
#280 Erre gondolok én is, szvsz 2 évik nem keresnek akkor ott szó sincs barátkozásról, ha csak egyedül nem lettem és éppen nincs más...
Ezért érdekelne nők véleménye, a női gondolkodás ;)) -
akos #279 Lehet, hogy egyszerűen csak érdekli, mi van a sráccal. Talán csak szeretné felvenni vele a kapcsolatot. Megtudni, mi van vele... barátkozni.
De az is lehet, hogy nem. Talán többet is akar. Lehet, a lány sem boldog, és szeretné újra megtalálni a barátod.
Ki tudja...? -
#278 Na igen, de mit akarhat??? -
akos #277 Biztos akar valamit... -
#276 Éppen aktuális téma!
Egyik jóbarátommal 2 évig egy helyre udvaroltunk annak már majd 2ét éve vége, azóta a voltját eljegyezték. Taliztunk egyszer a HÉV-en én és a barátom voltja, kérdi mi van a Danival. Mondom neki hát vannak zürök néha. Pár napja kap a barátom egy sms-t: BOLDOG VAGY?
Ez mi???????
Majd dumálnak és a csaj kitér a válasz alol amikor megkérdi a barátom miért keresi fel 2 év után, hogy mi van vele.
Na ezt miért csinálja egy nő? -
#275 Dobj fel vmit ill. témát! -
#274 Szívesen ha még egyet is értünk v.miben. -
#273 Kősz az elismerést... -
#272 Igen :)) -
#271 Húha.Tudott a "tanárnéni"is olyat mondani,amivel egyetértesz?Mindenki birtokolni akar valamit,valakit-az,hogy mennyi ideig az a jövő titka. -
#270 Szerintem ez azért kicsit bonyolultabb ettől, mint hogy kategorikusan ki lehessen jelenteni. Mint ahogy írtad ez pasikra is igaz, én azt mondom igazad lehet, de hozzá tenném hogy van akire nem igaz nemtől függetlenül!
Egyébk. ez a birtoklási vágy nagyon kemény dolog, én még nem találkoztam olyan emberkével ekiben ez ne jelentkezett volna!!! -
#269 Pegig hidd el nincsen benne. -
#268 némi iróniát érzek ebben a mondatban :) -
#267 Hurrá...örüljünk neki mindannyian...! -
#266 Akkor ezesetben a szarvas visszalőtt a vadászra. Hopp kopp. Már nem bánom hogy elutasítottam, de akkor mást akartam mint amit mondtam. Nem részletezem, de jól+ -
#265 Ösztönszerűen működik ez.Ha csak pár pillanatra is,de a tulajdonában a sajátjaként akarja kezelni,tudni a másikat,mint egy játékot.Azután pedig,hogy meg volt nincs benne semmi izgalmas-eldobható.Ez az un.vadászösztön...De ez férfiakra is igaz. -
akos #264 Ismerős szitu. Hidd el - nem te vagy az egyetlen, aki ezt tapasztalja. Csak a ma, tudományokba és racionalitásba merült embere hajlamos nem tudomást venni a lélek és az ösztönök szintjén működő -abszolút nem elhanyagolható- tényezőkről. -
#263 Az lehet. Mindenesetre buktak a csajok mert én most naon komolyan veszem a párom. De nem volt könnyű... Nagyon nem. -
akos #262 Más olyankor az ember kisugárzása... -
#261 Azt tudja valaki, hogy a csajok miért akkor tapadnak párban az ember fiára amikor próbál komolyan venni egy harmadikat? Bezzeg amikor semmi se volt... Rejtély. -
#260 Ok,már írtam! -
akos #259 Az egy dolog, de neked van/volt problémád az építőművészettel. Először azt kéne kifejtened, aztán majd meglátjuk, mire jutunk belőle, nem?
(De ez itt tényleg off. Folyt ott.) -
#258 De engem érdekelNyitottam topicot!!! -
akos #257 Nem nekem kéne kifejteni okoska, hanem neked :)) -
#256 Fejtsd ki itt! -
akos #255 Még most sem értem igazán, hogy mi a probléma az építőművészettel. -
#254 Az öreg,der alte,az épületek védelmezője...nem az utca! -
akos #253 A Ráday utcára gondolsz? Mi baj az ottani épületekkel? -
#252 Hát tudod a régi"Rádays"épületekkel van bajom... -
akos #251 Akkó mi bajod a művészettel? -
#250 Má'mé'lennék kocka? -
akos #249 Jaj, ne legyél már koczka... -
#248 Nem mérnők leszel?A "művészetről"meg ennyit: -
akos #247 Hát nekem egyik sem fontos :) Mivel inkább az építőművészet felé húzok, nem a mérnökség felé. Fizika nincs. A matek ellen meg oltva vagyok :-// -
#246 Az igen...Akkor a matek ölég fontos.Na meg meg a fizika... -
akos #245 Építészkar -
#244 Milyen iskolába jársz ember?