Boldog vagy,vagy problémás?
  • Novien
    Sziasztok!Én elég érdekes helyzetbe vagyok...Volt egy elég komoly párkapcsolatom,érettségi előtt.együtt végeztünk,és ő messze akart elmenni tanulni.és mivel nem akart nélkülem élni,ezért oda iratkoztam én is,abba az iskolába...Nem érdekelt az a szakma,csak miatta mentem oda.Komolyan gondoltuk a dolgot,mert úgy terveztük,h suli után,ami két év,összeköltözünk,és eljegyzés...Csakhogy ott nagyon megromlott a kapcsolatunk,nagyon megbántam h utána mentem,mert én tényleg csak miatta volam ott.ez még az első évben történt,most vagyunk a második évbe.év elején sikerült végre szakítanunk véglegesen,sokszori próbálkozás után.Én nagyon megszenvedtem azt a kapcsolatot.Most már nem számít,mert akkoriban nem sokra rá,összejöttem egy másik sráccal,aki azért már érdekelt egy ideje,ő meg rég szerelmes volt belém.Szóval összejöttünk,happy midnen,e miatt nem bántam meg h abba a suliba mentem.Vele is nagyon komolyan gondoljuk a dolgokat.Eddig oké,csakhogy ugyanaz a helyzet áll fenn,mint az előző barátommal :S:S:S ő ott fog maradni abba a suliba ismét két évet,és ugyanazt várja tőlem mint a másik pasim,h maradjak ott továbbra is,arra a két évre...Megint egy olyan szakmára,ami kajak nem édekel engem...De ha tudnám h megéri,még le is tenék az álmaimról(mert persze én totál mást tanulnék)de a kérdés az,vajon e megéri e????Lehet h ugyanúgy fog alakulni a dolog ,mint az előző pasimmal,pedig vele tökéletesnek tűnt minden,...és ezt nem bírnám ki másoccor,eccerűen nem tudom mit tegyek... :( :( :( :( komoly kapcsolat,szeretjük egymást,el tudom vele képzelni a jövőm hosszú távon,és ő is velem,de akkor is...mégegyszer ugyanazt megtenni,amivel már megjártam....a bizalom is nehezen megy.nincs rá garancia h két évig még,vagy utána is együtt leszünk :(