Párkapcsolatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grimbusz
Na ja, én erre voksolom a legtöbbet!

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
símán történt: nem szeretlek már. oszt ---> .
közben végig egy pasi + eljegyzés, azóta is van még (elvileg)

A túlerő legyen veled!

krisztike
Ezt már én is mondtam.

Arch
"Eddig miért nem érdekelte? Most 1xeriben miért érdekli? "
Lehet, hogy eddig nem is gondolt rá, csak most, hogy találkozott veled eszébe jutott... <#idiota><#vigyor>

Én tudom fejbõl a barátom számát sajnos 😞(

Arch
Lehet, hogy tényleg csak érdekli mi van vele. Mondtad, hogy zûr van néha. Lehet, hogy ha azt mondod minden rendben vele, jól van, akkor nem ír neki semmit...

szvsz ez atól is függ, hogy történt a szakkantás.
Az, hogy két évig nem jelzett, lehet attól is, hogy éppen volt valakije, és vagy már nincs, vagy most jutottak egy olyan egyenesbe, ahol már nem kell csak egymással foglalkozni (hú, ez így ködös...)

krisztike
Szívesen,ilyen téren eltudom mondani...velem elõfordult már ez,csak még az elején eldöntöttem:jobb 1jó barát,mint 1rossz szeretõ...

Grimbusz
Ez is egy verzió 😊
A vége nagyon jó: "talán õ sem tudja mit akar..." lehet ez van és tényleg csak érdeklõdik. Köszi hozzászólásokat.

A túlerő legyen veled!

krisztike
Arra még nem gondolták,hogy meglátta az exet és ismét megkívánta azt,ami a múltban "volt".Esetleg megijegt attól,hogyha férjhez megy bizony az ember jobban ránéz a körmére-talán õ sem tudja mit akar szexet vagy csak barátot.(esetleg mindkettõt)<#nemtudom><#fejvakaras><#falbav><#dumcsi>

Grimbusz
Ákos"om", hogy Te mindig kötekszel velem 😉))

"Érted nekem csak ez a bajom a dologgal." -az jelentésben nem a személyekhez szól!!!!!!!!! nem az emberrõl(ekrõl)!!!!!!! Nem a cselekedetrõl!!!!!!!!

Figyi nekem a barátomhoz //és most ne érts félre kérlek// fûzõdõ viszonyom elég nagy baráti mélységekben leledzik, amolyan testvéri szal nincs titok köztünk, max intim amit nem feltétlen osztunk meg egymással. Míg Te ezt beleszólásnak vetted, Õ nem annak venné, inkább vélemény nyílvánításnak.

Egyébk. a kérdés nem engem boncolgat és hogy én mibe ártom magam, hanem a mások véleményét érdeklõdi meg.

A másik +, ha bajom is lenne a dologgal akkor is pont annyira szólhatok bele, mint nem. Pont azért mert egy számomra értékes barátról van szó, csak elmondhatom neki a véleményem "bajom" nem? Köszi. /Fõleg ha kikéri a véleményem és egy jót derülünk a dolgon/

A túlerő legyen veled!

Én egyik exem számát sem töröltem ki... Miért tenném?

Volt, amelyikkel a szakítás után fél-háromnegyed évvel is még összejártunk szexelni. (Persze amikor neki sem, és nekem sem volt senkim.)

Miért van neked bármi bajod a dologgal? Ez az õ kettejük ügye. Szvsz.. Majd eldöntik, mi legyen.

Grimbusz
Vlala:
Így kell legyen, mert ez a te tapsztalatod. Az enyém viszont más és nem tudom leírni milyen a csaj és milyen a barátom. 2 év sok idõ!!!!
Eddig miért nem érdekelte? Most 1xeriben miért érdekli?
Érted nekem csak ez a bajom a dologgal.

Nálatok annyiban azért nem említeném egy napon a történést ezzel, hogy mindekettõtöknek van már párja, szvsz így könnyebb a kapcs. tartás.

Én kitöröltem a voltom tel.csijét, de attól még én is gondolok néha Rá, vannak dolgok amik fontosak voltak és lesznek számomra.

off thx 😊 on

A túlerő legyen veled!

"azok a boldog szép napok, ég Veled,
Te nem tudod, milyen jó nélküled"

Talán azért, mert egyszer érzett valamit a srác iránt, (ha még tudta a számát / nem törölte ki a telefonjából, akkor ez nem is múlt el nyomtalanul), és érdekli az, hogy mi lett vele. Olyan ez, mint az osztálytalálkozó, mosolyogni kell minden unalmas sztorinál, és be kell adni, hogy minden rendben van (broáf, de útáltam azokat is, a sok rongyrázás, képmutatás között talán hárman vagy négyen maradtunk "emberek")
Engem is érdekel, mi van a régi kicsikémmel, hetente-havonta felhívom, néha meg is látogatom, bár elég messze van. Ez nálam is, nála is, a mostanijánál (remélem jövendõbelije is, nagyon kijönnek, és szenvedett már eleget szegény lány) is természetes. Ezt egyébként úgy sikerült elérnem, hogy összehoztam egy négyes talit (mi ketten és õk ketten) és elbeszélgettünk egy délutánt.

off
Grimbusz: a túlerõ legyen veled :-DDD ez nagyon nagy!
on

Grimbusz
Erre gondolok én is, szvsz 2 évik nem keresnek akkor ott szó sincs barátkozásról, ha csak egyedül nem lettem és éppen nincs más...

Ezért érdekelne nõk véleménye, a nõi gondolkodás 😉)

A túlerő legyen veled!

Lehet, hogy egyszerûen csak érdekli, mi van a sráccal. Talán csak szeretné felvenni vele a kapcsolatot. Megtudni, mi van vele... barátkozni.

De az is lehet, hogy nem. Talán többet is akar. Lehet, a lány sem boldog, és szeretné újra megtalálni a barátod.

Ki tudja...?

Grimbusz
Na igen, de mit akarhat???

A túlerő legyen veled!

Biztos akar valamit...

Grimbusz
Éppen aktuális téma!

Egyik jóbarátommal 2 évig egy helyre udvaroltunk annak már majd 2ét éve vége, azóta a voltját eljegyezték. Taliztunk egyszer a HÉV-en én és a barátom voltja, kérdi mi van a Danival. Mondom neki hát vannak zürök néha. Pár napja kap a barátom egy sms-t: BOLDOG VAGY?
Ez mi???????
Majd dumálnak és a csaj kitér a válasz alol amikor megkérdi a barátom miért keresi fel 2 év után, hogy mi van vele.

Na ezt miért csinálja egy nõ?

A túlerő legyen veled!

krisztike
Dobj fel vmit ill. témát!

Grimbusz
Szívesen ha még egyet is értünk v.miben.

A túlerő legyen veled!

krisztike
Kõsz az elismerést...<#taps>

Grimbusz
Igen 😊)

A túlerő legyen veled!

krisztike
Húha.Tudott a "tanárnéni"is olyat mondani,amivel egyetértesz?Mindenki birtokolni akar valamit,valakit-az,hogy mennyi ideig az a jövõ titka.

Grimbusz
Szerintem ez azért kicsit bonyolultabb ettõl, mint hogy kategorikusan ki lehessen jelenteni. Mint ahogy írtad ez pasikra is igaz, én azt mondom igazad lehet, de hozzá tenném hogy van akire nem igaz nemtõl függetlenül!
Egyébk. ez a birtoklási vágy nagyon kemény dolog, én még nem találkoztam olyan emberkével ekiben ez ne jelentkezett volna!!!

A túlerő legyen veled!

krisztike
Pegig hidd el nincsen benne.

DannyL
némi iróniát érzek ebben a mondatban 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

krisztike
Hurrá...örüljünk neki mindannyian...!

DannyL
Akkor ezesetben a szarvas visszalõtt a vadászra. Hopp kopp. <#hehe> Már nem bánom hogy elutasítottam, de akkor mást akartam mint amit mondtam. Nem részletezem, de jól+

krisztike
Ösztönszerûen mûködik ez.Ha csak pár pillanatra is,de a tulajdonában a sajátjaként akarja kezelni,tudni a másikat,mint egy játékot.Azután pedig,hogy meg volt nincs benne semmi izgalmas-eldobható.Ez az un.vadászösztön...De ez férfiakra is igaz.<#gun><#szeret><#finom><#wave>

Ismerõs szitu. Hidd el - nem te vagy az egyetlen, aki ezt tapasztalja. Csak a ma, tudományokba és racionalitásba merült embere hajlamos nem tudomást venni a lélek és az ösztönök szintjén mûködõ -abszolút nem elhanyagolható- tényezõkrõl.

DannyL
Az lehet. Mindenesetre buktak a csajok mert én most naon komolyan veszem a párom. De nem volt könnyû... Nagyon nem.

Más olyankor az ember kisugárzása...

DannyL
Azt tudja valaki, hogy a csajok miért akkor tapadnak párban az ember fiára amikor próbál komolyan venni egy harmadikat? Bezzeg amikor semmi se volt... Rejtély.

petyka2
Ok,már írtam!

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Az egy dolog, de neked van/volt problémád az építõmûvészettel. Elõször azt kéne kifejtened, aztán majd meglátjuk, mire jutunk belõle, nem?
(De ez itt tényleg off. Folyt ott.)

petyka2
De engem érdekel<#worship>Nyitottam topicot!!!

Nem nekem kéne kifejteni okoska, hanem neked 😊)

petyka2

Még most sem értem igazán, hogy mi a probléma az építõmûvészettel. <#nemtudom>

petyka2
Az öreg,der alte,az épületek védelmezõje...nem az utca!

A Ráday utcára gondolsz? Mi baj az ottani épületekkel?

petyka2
Hát tudod a régi"Rádays"épületekkel van bajom...

Akkó mi bajod a mûvészettel?

petyka2
Má'mé'lennék kocka?<#nezze>

Jaj, ne legyél már koczka...

petyka2
Nem mérnõk leszel?<#schmoll2>A "mûvészetrõl"meg ennyit:<#violent>

Hát nekem egyik sem fontos 😊 Mivel inkább az építõmûvészet felé húzok, nem a mérnökség felé. Fizika nincs. A matek ellen meg oltva vagyok :-//

petyka2
Az igen...Akkor a matek ölég fontos.Na meg meg a fizika...<#vigyor2>

Építészkar

petyka2
Milyen iskolába jársz ember?