461
Boldog vagy,vagy problémás?
  • bcrics
    az a baj hogy eggyütt laktok????ne máár!!!!

• Cassell
    mtomika te ritka szánalmas kis hugyos jóska lehetsz
  • Vlala #323
    Egy topicba kétszer, brááávóóóó.
  • krisztike
    Örül,ha együtt főzünk.A Petykának örömmel mondja:"ezt már én csináltam",attól függetlenül,hogy ott álok mellette és mondom miből mennyi kell és,hogy pl.ne törje össze nagyon a túrót.:)
  • Arch
    Hát gondolom Vivien a lányod. Még jó neki minden, aztán felnő és válogatós lesz és akkor majd neki sem lesz semmi jó :)
  • krisztike
    Ezt hogy érted?
  • Arch
    "Vivien nem válogat,neki jó minden,amit én csinálok :)))"

Még... :DDD
  • krisztike
    Kösz.Abba,hogy találgassam mit is csináljak,hogy mindkettőnek jó legyen.(a Vivien nem válogat,neki jó minden,amit én csinálok):)))
  • akos
    Mibe...? Ha egyszer elkap valakit a mókuskerék, nincs kiszállás. A kisujjad nyújtod, és már a karod kell. Nagyon elkapattad te azt a két "úriembert", ezek után már aligha lesznek ők tekintettel rád.
  • krisztike
    Bele is lehet fáradni...
  • Membrah
    Ismerős szitu...
    Sokáig tart(ana) olyat kitalálni, ami mindenkinek tetszik...
    Egyék amit kapnak...
    Egyszer ennek,utána meg "annak" kedvezel,s akkor talán nincs appeláta...
  • krisztike
    jó lett a kép...:D
  • akos
    Igaz, nem a mosásnál, hanem a főzésnél tartunk... de ha már önkiszolgálás:

[IMG]http://pix.dox.hu/pix2/772a7e0bf85db395599d8d1a26587e4d-th.jpg [/IMG]
  • Arch
    Akkor csinálják meg maguknak :)
  • krisztike
    kösz,de nem az a baj,hogy nem tusok főzni,hanem az itthoniak rémesek.Az egyik csak hak és szárnyast esik,tej termékeket nem,a másiknak elege van a csirkéből,halat nem.Svédcsirkétől az indonéz kajáig,kínai kaja...amikor elkezdem csinálni a kaját és félig kész van közlik,hogy mégis más kellene...elegem van...
  • Membrah
    Éljen a reformkonyha...!
    Egyébként kolis haverok meséltek néhány igen alpári receptet...meg már volt szerncsém is segédkezni néhány ember ellnei cselekedteben,pontosabban főzőcskében...
    Pl.:házi túró rudi( a bevonó kakaóból,cukorból,vajból..és LISZTBŐL állt...)...megettük-megettük, azztán "kicsit" fájt mindnkinek a hasa, de jót rötyögtünk...
    De ha gondolod, tudok küldeni neked néhány receptet!
    Apám is meg én szeretk főzni...Igaz neki több tapasztalata van, de én ialkottam már néhány fantáziadús kaját..Eddig még mindenkinek ízlet, s senki sem kapott semmi betegséget tőle...
  • Membrah
    Miért is?
    Amúgy az ember mindig arra vágyik,ami már elmúlt, vagy még nincs itt az ideje...
    Sose jó az, ami épp van...
    Nehéz örülni a pillanatnak, ne is mindig lehet,...bár igyekszem...
    Megvan ennek a helyzetnek is az előnye és az árnyoldala is...
  • krisztike
    Hát bizonyos téren cserélnék veled...
  • Membrah
    Debrecen,most még tanulok...
    Boldog idő, szép gyermekkor...
  • krisztike
    Hát...,hogy mit is főzek,ami olcsó,nem tészta,nem rizs,nincs benne hal,hús van benne,de nem csirke...jajj...-ez a párkapcsolatomra nagy pecsétet nyom.(akkor,ha én főzök mindenki"sokat kérek"címmel áll sorba)-bizonyos dolog még van:):(
  • akos
    Mi az, amiről nem tudsz dönteni?
  • krisztike
    Ja.Szarul,nem tudok eldönteni 1egyszerűnek tűnő kérdést.Jelenleg semmi.Budapestről.-És te?
  • Membrah
    Idilli a hangulat?
    Hogy vagy?
    Egyébként mi a figlalkozásod?
    Merről írsz?
  • DannyL
    :)
  • krisztike
    Mondtam már,hogy te 1töketlen f*** vagy édesem?Bocs Szivi az ízléstelen kérdésért.
  • petyka2
    Te be vagy b@szva szívem!?
  • Membrah
    Helló!
    nem ismersz véletlenül egy olyan együttest, hogy arcosok klubja?
    haverom a gitáros...
    Egyébként mi a baj?
    Mesélj!
  • krisztike
    Mesélj!Öntsd ki a szíved.Tudod,hogy meghallgatunk.
  • Arch
    Másiktopic...
    Mert a miénk sztem már nem ide tartozik...
  • Grimbusz
    Arch mizu veled? Barátod??? amikor utcsó besz.ünk minden OK volt!!! akkor mi az az apróbetűs rész?
  • Grimbusz
    Na ja, én erre voksolom a legtöbbet!
  • Grimbusz
    símán történt: nem szeretlek már. oszt ---> .
    közben végig egy pasi + eljegyzés, azóta is van még (elvileg)
  • krisztike
    Ezt már én is mondtam.
  • Arch
    "Eddig miért nem érdekelte? Most 1xeriben miért érdekli? "
    Lehet, hogy eddig nem is gondolt rá, csak most, hogy találkozott veled eszébe jutott...

Én tudom fejből a barátom számát sajnos :((
  • Arch
    Lehet, hogy tényleg csak érdekli mi van vele. Mondtad, hogy zűr van néha. Lehet, hogy ha azt mondod minden rendben vele, jól van, akkor nem ír neki semmit...
  • Vlala #288
    szvsz ez atól is függ, hogy történt a szakkantás.
    Az, hogy két évig nem jelzett, lehet attól is, hogy éppen volt valakije, és vagy már nincs, vagy most jutottak egy olyan egyenesbe, ahol már nem kell csak egymással foglalkozni (hú, ez így ködös...)
  • krisztike
    Szívesen,ilyen téren eltudom mondani...velem előfordult már ez,csak még az elején eldöntöttem:jobb 1jó barát,mint 1rossz szerető...
  • Grimbusz
    Ez is egy verzió :)
    A vége nagyon jó: "talán ő sem tudja mit akar..." lehet ez van és tényleg csak érdeklődik. Köszi hozzászólásokat.
  • krisztike
    Arra még nem gondolták,hogy meglátta az exet és ismét megkívánta azt,ami a múltban "volt".Esetleg megijegt attól,hogyha férjhez megy bizony az ember jobban ránéz a körmére-talán ő sem tudja mit akar szexet vagy csak barátot.(esetleg mindkettőt)
  • Grimbusz
    Ákos"om", hogy Te mindig kötekszel velem ;)))

"Érted nekem csak ez a bajom a dologgal." -az jelentésben nem a személyekhez szól!!!!!!!!! nem az emberről(ekről)!!!!!!! Nem a cselekedetről!!!!!!!! [bár elismerem nagyon úgy hatott]

Figyi nekem a barátomhoz //és most ne érts félre kérlek// fűződő viszonyom elég nagy baráti mélységekben leledzik, amolyan testvéri szal nincs titok köztünk, max intim amit nem feltétlen osztunk meg egymással. Míg Te ezt beleszólásnak vetted, Ő nem annak venné, inkább vélemény nyílvánításnak.

Egyébk. a kérdés nem engem boncolgat és hogy én mibe ártom magam, hanem a mások véleményét érdeklődi meg.

A másik +, ha bajom is lenne a dologgal akkor is pont annyira szólhatok bele, mint nem. Pont azért mert egy számomra értékes barátról van szó, csak elmondhatom neki a véleményem "bajom" nem? Köszi. /Főleg ha kikéri a véleményem és egy jót derülünk a dolgon/