Párkapcsolatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
és attól, hogy elhagytam az elôzôt érte, ettôl még nem vagyok ribanc, csak az emberrel történnel ilyen dolgok...
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
A szépség meg nagyon relatív, mindenkinek más tetszik, de az a lényeg, hogy magunknak tetszen az illetõ.
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Én is arra várok hogy egy jól kinézõ normális csajjal fussak össze.
Õt meg magamhoz láncolom 😄DDDD
Az más kérdés, hogy én nem kerülök ilyen helyzetbe, mert annál vonalasabb (meg vénebb) vagyok, hogy hagyjam magam hülyíteni kis picsák által.
Persze, mindegyiknek van barátja, vagy van valami bájgúnár, aki kavarja neki a szelet. Éreztetni kell vele, hogy nagy lehetõséget szalasztott el. 😊 Aztán Te leszel az, akire gondolni fog Tibor kollégával való együttlét alatt.
De amikor jönne vissza, te le se fogod sz@rni, mert addig úgyis találsz másikat.
Úgy nem bírom ezeket a határozatlan libákat... Be akarják biztosítani magukat, hogy mindig legyen kéznél valaki, és párhuzamosan hülyítenek mindenkit. Hehe, minden nõ ráncos lesz idõsebb korára, és akkor majd jó lesz a fogatlan Pistabácsi is a nyugdíjas klubból! 😊))
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
-the invisible-

-the invisible-
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Tibikének megha nincs annyi arca hogy eléd álljon és megbeszéljétek a dolgot akkor még leköpnöd sem érdemes
az ilyen emberek értéktelenek az életben keress egy rendes normális lányt aki csak téged fog szeretni.
Tibikét 3 hónapon belül ugyis elhagyja az a csaj 😄
2. A csajt kösd fel, nyúzd meg, önts ólmot a fülébe, tépd le a körmeit, preparáld ki, és tedd fel a faladra trófeának.
😊)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
2. A Tibit kösd fel, nyúzd meg, önts ólmot a fülébe, tépd le a körmeit, preparáld ki, és tedd fel a faladra trófeának.
Akkor most emigyen fogok szólani megosztok veletek egy elég komoly problémát, legalábbis nekem eléggé az:
szval kezdtem nyomulni egy lányra eddig ok de a csaj mondja hgoy van egy másik tag aki hajt rá bár külsõre jobban bejövök neki (õ semmenyire, ez bizti mert õ mondta!) de belsõre johh mert lelki társa meg egyéb blabla engem meg még ügye nem ismer! Nahh szóval talizgatok vele meg minden de már nagyon ott van hogy döntenie kéne. Jó akkor múlthéten mondja hogy legyen akkor döntök a héten!
Pénteken elmegyek vele bulizni (persze a másik pasas végig hivogatta meg minden de õ nem vette fel) szóval keményen hajtok és úgy tünik révbe is érek, már mindenki azt hitte mondta is hogy ugy néz ki velem lesz...
Erre én leszek nagyon happy hogy huhhh király tervezgetem a közös jövõt (mindketten komoly kapcsolatot akarunk stb-stb. Erre másnap este ír egy smst hogy döntött és ...
Sorry de nem én vagyok ugyanis átment este hozzá a pasas és meg gyözte! Erre írom neki hogy mit szeretsz benne?????
Erre azt irja hogy nem magyarázkodom, meg nem is bánta meg csak hogy a Tibi (mert emígyen hivják az Urat) szóval ha összejövünk mindig rá gondolt volna és nem akart volna velem így kicseszn. Jó gondolom tényleg nem csesztél igy ki velem. A csávó küönben kibirhatatlan nyálgép. (a lány mondta) Ja és most valamikor meg akar veretni a Tibi. Nahh erre varjál gombot és most nem tudok mit tenni kérlek adj nekem tanácsot emberek! Plíz help me