Párkapcsolatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biz

majd legközelebb<#idiota>

ázzz

szörnyû<#idiota>

jah...és még a téket is elhagytam :S

ez van ilyen szar világban élünk<#szomoru1>

😞

eddig nekem mindig az volt,volt amikor mást hittem bevettem a dumát de aztán késõbb megtudtam hogy másért tett lapátra

lehet benne vmi

minden esetben arról van szó hogy van valaki más a képben csak annyi a különbség hogy bevallja vagy nem

rohatt nagy TÉK!!!!!!!!!!!!!!!!4444444444444444négynégy

na jah...upsz ám

norbre
upsz

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

a barátnõjével:/

norbre
talán majd idõvel.. mivel indokolta?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

nehezen, de kiheverem teljesen...a barátságára igényt tartok...de úgy látom, h õ vmiért képtelen barátként kezelni :/

norbre
hát igen.. legtöbbször azért egy kcsit ilyenkor csalódunk a másikban uh értem én mire gondolsz.. sõt ..

lehet...én inkább mégse szeretném szeretni

norbre
olyan elég ritkán van hogy egyszerre érezné ugyanazt a két ember..
van olyan hogy a másik nem minket keres.. de attól még az iránta érzett érzelmeket nem kell sutba dobni.. úgyértem valakit saját magáért szeretsz nem pedig azért mert õ szeret téged..

igen...pláne ha dobnak...és nem Te szakítasz, meg ha éreztlé is vmit a másik iránt

norbre
hát mindig megviseli a embert kicsit .. amúgy énis.. de néha muszáj 😊

Szejjasztok
hát ocsmány dolog ez a szakítás...nem szeressem...én is nemrég estem át rajta :/

<#eljen>igen a játék eltereli a figyelmet róla

KG21
Az rendben van, de ez a "nem vagyok kész új kapcsolatra" dolog ne tartson túl soká. Ha lapátra teszik az embert kár hosszú ideig keseregni. De lehet én vagyok csak ilyen érzéketlen tuskó 😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

norbre
attól függ.. ha még nem heverted ki az elõzõt lehet hoyg a következõnek is ártasz a dologgal..

KG21
Nem is azért mondtam ezt, hogy így próbálja visszaszerezni. Bár tényleg kicsit hülyeség, mert a bosszantáson kívül nemsok értelme van. De az nem rossz tanács, hogy másikat szerezni minél elõbb, gondolom azzal mindenki egyetért 😊

Imádom a nõi lábakat,a látványát és az érintését egyaránt.Keresek egy kedves ceglédi lányt,aki szívesen taposna rajtam.Legyél 50 kg-os, hosszú,fekete haj további elõnyt jelent.No vetkõzés,no szex!
Telefon:hetven-hat-három-kilenc-kettõ-hét-hét-négy.
Csók!

enigmasanyi

nyertél<#vigyor>

<#nyes>

franc0
Naugye.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
Más is van a képben. Ennyi.

19én,õ 16

norbre
hány évesek vagytok?

KG21
A legjobb amit ilyenkor tehetsz, hogy gyorsan összeszedsz valaki mást, és a szeme láttára nyalod-falod, és közben magasan szarsz a volt csajra 😄 Kár hogy ezt kivitelezni elég nehéz, de megéri megpróbálni.

nem érdekel,semmi kedvem mással látni,inkább elfelejtem ennyi,látni nem akarom

norbre
az hogy nem reménykedsz még nem feltétlenül kell azzal járjon hogy megszakítod a kapcsolatot.. ezzel nem azt bizonyítod hogy mennyire borzasztórosz lesz neki örökké hanem csak annyit hogy te nembírod kezelni ezeket a dolgokat és inkább durcásan becsapod az ajtót..
örökké.. soha .. ezek meg csak a filozófiában állják meg a helyüket..

értem.a kapcsolatot az ismeretséget teljeséggel megszakítom.ez így van rendjén,semmi kedvem reménykedni.és legalább tudhatja örökre elveszít ha dob😊.

norbre
figy ha nem akarja a dolgot akkor úgysem tudsz mit csinálni.. olyat erõltetni meg nincs értelme.. akkor jársz a legjobban ha nem sértett félként szállsz ki hanem erõt veszel magadon és emelt fõvel távozol..

Én nem folytottam meg egyáltalán😊.azzal indokolja hogy csak barát mert már nem érez szerelmet.és így azt mondja nincs értelme.

Zillo
Én 1 hónapja léptem be egy új párkapcsolatba,és eddig nagyon megvagyok elégedve magammal és a barátommal is.Úgy értve,hogy kölcsönösen tiszteljük és szeretjük egymást(nem hiszem h feltétlenül szerelemrõl kell beszélni).Bár még nagyon friss a dolog,és érhetnek meglepetések,azért nagyon bizakodó vagyok.A volt kapcsolatom után ez maga a gyönyör.El sem tudtam képzelni,hogy létezik ennyire rendes ember,mint õ.Vagy csak rosszak voltak a tapasztalataim😊 Egy dolog zavar,hogy avolt barátnõje még szereti,és egyfolytában zaklatja,üzenget neki,az anyja felhivta a baratomat,hiába mondta neki a barátom,hogy vége...Kicsit sajnálom a lányt,mert állítólag még szerelmes,de ha a barátom már nem szereti,akkor megkéne értenie,hogy nincs mit erõltetni.

Alah Alik Ya Sidi!

norbre
hány éves vagy?

amúgymeg ahogy látom van még mit tapasztalnod.. a szerelem mindig!! elmúlik.. emberek gyakran kevernek össze olyan érzéseket mint pl szerelem és vágy.. egy igazán jól mûködõ kapcsolatban lehet h közhelyesen hangzik de a szerelmet igazi szeretet váltja fel és ez sztem sokkal jobb dolog mint a szerelem.. a szerelem nem más mint egy ösztön.. sztem az emberek kicsit túlmisztifikálják..
és hogy elmúlhat egyik napról a másikra.. igen.. lehet hogy a folyamat nem tegnap kezdõdött de az érzés megszûnhet rövid úton.. és ha csak barátként akar téged ezért most utálni fogod? szted ki tehet arról hogy mit érez?
az meg hogy túl odaadó vagy meg rendes elég tág fogalom.. sokan azzal szúrják el hogy szinte megfojtják a másikat..

ide is beírom:Csak egy kérdés miért van az hogy egy idõ után elmúlik a szerelem és azzal jön a csaj hogy õ már nem érzi ugyanazt legyünk csak barátok?Azt hittem megszakadok a dühtõl,ekkora baromságot ki akar csak a barátja lenni persze hogy hallgathassam majd ilyen meg olyan pasi milyen szemét...Pofátlan egy ajánlat szóval..meg olyanokkal hülyít hogy egyik napról a másikra megváltoztak az érzései...............nah persze.szóval ez egy kamu lerázó duma vagy lehet igaz?Ha igaz történetesen tudom hol rontottam el túl odaadó és rendes voltam,ez nem vezet semmi jóra újra és újra tapasztalnom kell...

norbre
illetve az hogy észreveszem úgy értem hogy tényleg felfogom a dolgokat.. mert sokmindent eddig is hittem/gondoltam hogy hogyan lenne jó vagy hogyan kellene csinálni hogy mindkét fél jól érezze magát.. de a legtöbb dologhoz az életben kellenek bizonyos történések hogy tényleg megértse a ember õket.. és csak onnan lehet igazán változni.. én a magam részérõl örülök hogy bár néhány felismeréshez fájdalmas út vezetett de ha már ezen túl vagyok akkor tényleg jobban tudom csinálni a nélkül hogy görcsölnék rajta..

norbre
😊

néha én is hibázom.. nem akarom a tökéletesség látszatát kelteni... de egyre inkább azt érzem h kinyílik a szemem és észreveszem magamban a javítandó hozzáállásbeli dolgokat.. és akarok is változni mert csak úgy lehet szerintem normálisan élni egy kapcsolatban hogyha nem mertülnek fel ilyen dolgok.. és én szeretném azt amit írtál.. "nincs tavolsag, se ido, csak hiany es varakozas.."

franc0
Akkor most egy pillanatig gondold végig higgadtan...
Ez a gyerek azt mondta hogy ha kimész, nem vár Rád 3 hónapot.
Akkor most szeret õ Téged, hm?
Akármilyen indokkal jön, szerintem erre nincs mentség. Nálam pl. azonnali dobás lenne.

A leszokáshoz:
Nem hiszem hogy egyedül egyhamar le lehet szokni errõl. Egy nyugodt, racionális férfi mellett aki 'beszabályoz' és lehet rá támaszkodni, jóval könnyebb. Ha jól emlékszem más topikokból, elég konok vagy, szal határozott is legyen az a férfi 😊

norbre
igen.. ezért írtam azt hogy ezt most kezdem el én is felfogni és megérteni hoyg így is lehet csinálni.. úgy érzem hoyg elég jó úton járok és néha nem egyszerû, de szerintem ha az ember kicsit odafigyel nem nehezebb semmivel mint ha nem így csinálná.. az ellenkezõjéhez is kell ugyanúgy "energia" mint ahoz hogy odafigyeljen az ember magára és a másikra..
a lényeg hogy egy kicsit akarni kell változni.. szerencsére most kaptam ebbõl a kapcsoaltból erõt ami segít ebben..

Hát sokan mondják de valójában,teteikben pont az ellenkezõt teszik

norbre
és mi a baj ezzel?

Ha szeretsz valakit hagyni kell hogy virágozzon...

norbre
pontosabban?