461
Boldog vagy,vagy problémás?
-
zinnat #421 Sziasztok!
Szép jó napot! Új videómegosztóst ajánlanék figyelmetekbe! www.videoriporter.hu
Metró 4-ről mindenképp! http://www.videoriporter.hu/vr/fs?content=/vr/player/1035/date/count
-
#420 az ilyen fenyegetőzések annyira érdekesek számomra.. ahelyett hogy próbálná megérteni hogy miért teszed... -
Rundstedt17 #418 bizony halál a sokat való együttlét... -
#417 Igazad van teljesen!
Majd ezt még meg kell szoknom:) köszi azért -
#416 sztem nem jó ha folyton egymás nyakán lógtok mert unalmas lesz a kapcsolat.. kell egy kis változatosság hogy akarjon látni téged.. -
#415 Hello
Összejöttem volt barátnőmmel,7hónapja szakítottunk,most ujra megprobáltuk!
Szerintem komolyan gondolja,mondta is,csak időközben elég fontosak lettek neki a barátai!Szóval hétvégente velük van,mondta is hogy sokat jelentenek neki és,hogy ha nekem igy jó akkor ujra kezdhetjük!Belemntem.Neki is meg nekem is fura még ez a helyzet vissza kell szoknunk egymáshoz!Régebben állandoan egymásnál voltunk,nemtudtak elszakítani minket egymásól,mindig egymás nyakán logtunk:)!Ezért is fura ez a helyzet.Szerintetek ez megfog változni a részéről,és többet tudunk majd találkozni,vagy reménytelen? -
#414 Aranysárga tyúkhúsleves az asztalon
-ismerős a szitu? xDDD -
#413 érdemes szemezgetni a történetekből.. vannak elég ismerősnek tűnő szituk :)
szakitshabirsz -
extramagascsaj #412 azaz bizony -
Rundstedt17 #411 -
extramagascsaj #410 biz -
Rundstedt17 #409 majd legközelebb -
extramagascsaj #408 ázzz -
Rundstedt17 #407 szörnyű -
extramagascsaj #406 jah...és még a téket is elhagytam :S -
Rundstedt17 #405 ez van ilyen szar világban élünk -
extramagascsaj #404 :( -
Rundstedt17 #403 eddig nekem mindig az volt,volt amikor mást hittem bevettem a dumát de aztán később megtudtam hogy másért tett lapátra -
extramagascsaj #402 lehet benne vmi -
Rundstedt17 #401 minden esetben arról van szó hogy van valaki más a képben csak annyi a különbség hogy bevallja vagy nem -
extramagascsaj #400 rohatt nagy TÉK!!!!!!!!!!!!!!!!4444444444444444négynégy -
extramagascsaj #399 na jah...upsz ám -
#398 upsz -
extramagascsaj #397 a barátnőjével:/ -
#396 talán majd idővel.. mivel indokolta? -
extramagascsaj #395 nehezen, de kiheverem teljesen...a barátságára igényt tartok...de úgy látom, h ő vmiért képtelen barátként kezelni :/ -
#394 hát igen.. legtöbbször azért egy kcsit ilyenkor csalódunk a másikban uh értem én mire gondolsz.. sőt .. -
extramagascsaj #393 lehet...én inkább mégse szeretném szeretni -
#392 olyan elég ritkán van hogy egyszerre érezné ugyanazt a két ember..
van olyan hogy a másik nem minket keres.. de attól még az iránta érzett érzelmeket nem kell sutba dobni.. úgyértem valakit saját magáért szeretsz nem pedig azért mert ő szeret téged..
-
extramagascsaj #391 igen...pláne ha dobnak...és nem Te szakítasz, meg ha éreztlé is vmit a másik iránt -
#390 hát mindig megviseli a embert kicsit .. amúgy énis.. de néha muszáj :) -
extramagascsaj #389 Szejjasztok
hát ocsmány dolog ez a szakítás...nem szeressem...én is nemrég estem át rajta :/ -
Rundstedt17 #388 igen a játék eltereli a figyelmet róla -
#386 Az rendben van, de ez a "nem vagyok kész új kapcsolatra" dolog ne tartson túl soká. Ha lapátra teszik az embert kár hosszú ideig keseregni. De lehet én vagyok csak ilyen érzéketlen tuskó :) -
#384 attól függ.. ha még nem heverted ki az előzőt lehet hoyg a következőnek is ártasz a dologgal.. -
#383 Nem is azért mondtam ezt, hogy így próbálja visszaszerezni. Bár tényleg kicsit hülyeség, mert a bosszantáson kívül nemsok értelme van. De az nem rossz tanács, hogy másikat szerezni minél előbb, gondolom azzal mindenki egyetért :) -
enigmasanyi #380 Imádom a női lábakat,a látványát és az érintését egyaránt.Keresek egy kedves ceglédi lányt,aki szívesen taposna rajtam.Legyél 50 kg-os, hosszú,fekete haj további előnyt jelent.No vetkőzés,no szex!
Telefon:hetven-hat-három-kilenc-kettő-hét-hét-négy.
Csók! -
Rundstedt17 #379 nyertél -
Rundstedt17 #378 -
#377 Naugye.