Boldog vagy,vagy problémás?
-
Te akkora hulye vagy, mint en :) Ez nem sertes, csak en is igy jartam.
Jartam egy sraccal, akibe halalosan bele voltam zugva, igy a felvetelin csak Bp-t jeloltem meg, h kozelebb legyek hozza (Ő Gyor iranyaban tanul). A regi almom, h Debrecenbe jarjak, mert en meg Nyiregyhaza kozeleben elek, csak hat akkor ossz-vissz 2 hetente talalkoztunk volna, stb.
Az ELTE-re nem vettek fel, mert oda keves volt a pontom, viszont Debrecenbe, meg siman felvettek volna. Igy potfelvetelin a Gyor kozeli varosba jelentkeztem, egy olyan szakra, ami egyaltalkan nem erdekelt es ahol a srac tanul, melot is intezte stb es akkor szakitott velem :D
Szoval fiu miatt valtoztatni a terveiden a legnagyobb baromsag es isten orizz, h meg egyszer ugyanazt a hibat elkovesd!!!!
3 honapig kulon voltunk, utana ujra osszejottunk, de ebben az evben Debrecent jeloltem meg, en megegyszer ilyen hulyeseget....soha...es a masik dolog: semmilyen almodrol ne mondj le senki miatt. A te volt palid sztem mar akkor kidobott volna mikor kiderult elotte, h mesz utana, csak nem volt mersze.
A ferfinak kell a no utan mennie, ha igazan szereti, ha meg nem szereti,akkor meg minek a sz*rakodas reszedrol?? Kb annyi jon le, h te a sajat szemedben kevesebbet ersz, mint a palid es ezt O is megerzi.
Figyelj tavol alljon tolem, h bmelyik mondatmmal is bantani akartalak voolna, csak egyszeruen arra szeretnem felhivni a figyelmed, h butasagot csinalsz, haa a pali miatt maradsz ott. Azert maradj ott, mert azzal szeretnel foglalkozni es szepen epited a jovodet. A pali csak mellekvagany, majd raersz Őt fovaganyra tenni, ha mar megkerte a kezed es gyereket akarsz szulni.
Sok energikuldo puszi! :)
Kerlek legy esznel es ne legy akkora pancser, mint en voltam!