461
Boldog vagy,vagy problémás?
-
#203 ugye hogy az -
Cattie #202 Cifu, nincs gond a beállításaimmal, a melóhelyemen egyszerûen bizonyos oldalak le vannak blokkolva. Ez van... -
#201 :DDDDDDDDD -
#200 Ez olyan bonyi izé ! -
#199 Cattie csak egy javaslat: Itt elméletileg be tudod állítani az adataidat (ha nem működne a link, akkor a fórum főmenüjéből "beállítások" (a bal oldali oszlop közepe felé). Csak azokat az adatokat tölsd ki, amelyeket szükségesnek látod, de ami itt be van állítva, az az adatlapodon rajta lesz (pl. klikkelj az én nevemre a hozzászólás fejlécében). -
#198 Amúgy keresztlányom anyja, mióta agyhártya-gyulladása volt, büszkén lobogtatja a papírját, amit arról kapott hogy neki igen is VAN agya ! Mindig jókat derülünk össznépileg !
-
Cattie #197 nem zavar csak biztos lemaradt a mosoly.Mjd pótlom:):):):):):):):):) -
#196 Te olyan feministizé vagy ?!! Tudod itten szoktunk volt csipkelődni, de semmi komoly. Ilyenkor illik valami hasonlóan "kedves" dologgal riposztozni, vagy smiley-val elütni a dolgot, No offense ! :DDD
Ha zavar, per sért, nyugodtan szólj ! -
Cattie #195 Ehh, igen, gondoltam 1értelmû. bocs, ha csak én gondoltam így... -
#194 Hát sztem annak szánta, kérdés, hogy meglátod-e benne a vicceset.
Amúgy lány vagy ? -
Cattie #193 hmm, ez vicces volt? -
#192 :DDDDDDD
Télleg, bocs !
:DDDDDDD -
#191 Részletes elemzést kérünk a történtekről, mert adathiányos esetben nem tudunk objektív következtetéseket levonni, pl. ribanc -> IGEN, vagy NEM stb. :DDD -
#190 Ne túlozzunk, mi az hogy "agyukra" ????????!!!!! :DDD -
#189 Lelked rajta. :)
Sok boldogságot. -
#188 Ismerek pár önmagán is túltevően naív csajt, akik ideális esetben normálisak lennének, de agyukra ment egy, s más. -
#187 ?? -
Cattie #186 Szasztok srácok. én kb két hónapja jöttem össze a kedvesemmel, és miatta szakítottam meg egy hat éves kapcsolatot, mert beleszerettem. De ez nem volt olyan egyszerû döntés, nehogy azt higyjétek. De végül nagyon jól döntöttem, mert nagyon szeretem.
és attól, hogy elhagytam az előzőt érte, ettől még nem vagyok ribanc, csak az emberrel történnel ilyen dolgok... -
#185 Miigen ? -
#184 Hát igen... -
#183 A nők nem többsége nagyon nem naív, de jól el tudja hitetni. -
#182 Az enyém is, de nem nagyon, csak úgy aranyosan :)) -
#181 az én menyasszonyom nem naív az tuti! -
#180 Hogy normális egy nő, az egy dolog, attól, hogy van 2 diplomája, még lehet naívabb 1 pár zokninál is.
A szépség meg nagyon relatív, mindenkinek más tetszik, de az a lényeg, hogy magunknak tetszen az illető. -
#179 vna aki jól néz ki és normális! a menyasszonyom!!! -
peet69 #178 Aranyigazságot mondtál
Én is arra várok hogy egy jól kinéző normális csajjal fussak össze.
Őt meg magamhoz láncolom :DDDDD -
#177 Nem tudom, engem valahogy nem hat meg, ha meg akarnak veretni. Végülis megtörténhet bárkivel, de ha túlélem és visszajövök, akkor nagyon kellemetlen lesz nekik ! Kiszedem a csajból (ha kell kegyetlen módon, mert egy ribanc), ki is ez a tibike, majd abból meg "szépszóval", hogy kik a haverjai akiket rámküldött és szépen tibikéstül egyenként intézem el őket, ott, akkor és úgy, amikor, ahol és ahogy a legkevésbbé számítanak rá. Ha ők nem tartják be a játékszabályokat, akko nincs kegyelem, ez háború, addig tart amíg az utolsó szálig kórházba nem kerülnek. HA nagyon durvultak, akkor NAGYON sok időre és az intenzívre !
Az más kérdés, hogy én nem kerülök ilyen helyzetbe, mert annál vonalasabb (meg vénebb) vagyok, hogy hagyjam magam hülyíteni kis picsák által. -
#176 Szerintem is sz@rd le mindkettőt... Annyi lány van ezzen bolygón, hogy nincs értelme egyik olyan p*csa miatt sem szomorkodni, amelyik nem téged szeret.
Persze, mindegyiknek van barátja, vagy van valami bájgúnár, aki kavarja neki a szelet. Éreztetni kell vele, hogy nagy lehetőséget szalasztott el. :) Aztán Te leszel az, akire gondolni fog Tibor kollégával való együttlét alatt.
De amikor jönne vissza, te le se fogod sz@rni, mert addig úgyis találsz másikat.
Úgy nem bírom ezeket a határozatlan libákat... Be akarják biztosítani magukat, hogy mindig legyen kéznél valaki, és párhuzamosan hülyítenek mindenkit. Hehe, minden nő ráncos lesz idősebb korára, és akkor majd jó lesz a fogatlan Pistabácsi is a nyugdíjas klubból! :)))
-
#175 VAAAANNNNN:)) Az én Kedvesem:) -
szando #174 amúgy a legtöbb csaj ilyen... annyira elegem van már hogy nincs egy jól kinéző csaj aki még normális is!! -
szando #173 kívülről ez nagyon más... én is voltam ilyen kapcsolatban és sokmindent elhittem a csajnak de amikor egy másik pasi miatt otthagyott, pár napra rá rájöttem, hogy össze-vissza hazudozott (tudjátok, szabadságra vágyik, meg ilyenek)... tipikus olyan aki játszik a csávókkal, de ezek mind egytől egyig buta kis picsák.. jah és azóta 2 hónap után ezt a srácot is otthagyta már egy másikért.. IDIÓTA -
#172 Csajt felejtsd el... Ha a Tibi hívogatta akkor nem lelkitárs hanem a pasija!!!!! Gondolta a bige kicsit kirúg hámból aztán szerintem azért hagyta annyiban, mert a pasi kérdezősködött..... Hasonló esetben voltam a csak épp a Tibi helyében:) Nem kellemes mikor kedvesen közli velem, hogy lemegy bulizni a barátnőivel rátelefonálok és mindig csak azt kapom, hogy nem tud most beszélni. Gondolom Tibike berágott veszekedtek csaj rájött, hogy szereti és most már nem akar félrelépni.. ez 1-2 hétig így is marad aztán újra keres valami "bejövős" pasit és megint kivívja Tibike haragját... Felejtsd el.. hülye Pitsa kategória... -
[Walaki]D`Lair #171 Ez a szöveg: azt mondta, ezen a héten választani fog....UGGYANMÁR!!!!! -
peet69 #170 A csajt sajna mindneképen L kell felejtened nekem is volt ilyan problémám csak én avval a szövegkörítéssel kaptam a kosarat hogy "Hát ő az egyik legjobb barátom és nem akaorm megbántani"
Tibikének megha nincs annyi arca hogy eléd álljon és megbeszéljétek a dolgot akkor még leköpnöd sem érdemes
az ilyen emberek értéktelenek az életben keress egy rendes normális lányt aki csak téged fog szeretni.
Tibikét 3 hónapon belül ugyis elhagyja az a csaj :D -
#169 1. Tibit felejtsd el.
2. A csajt kösd fel, nyúzd meg, önts ólmot a fülébe, tépd le a körmeit, preparáld ki, és tedd fel a faladra trófeának.
:)) -
#168 1. Csajt felejtsd el.
2. A Tibit kösd fel, nyúzd meg, önts ólmot a fülébe, tépd le a körmeit, preparáld ki, és tedd fel a faladra trófeának. -
Sekler #167 Hali emberek!!!
Akkor most emigyen fogok szólani megosztok veletek egy elég komoly problémát, legalábbis nekem eléggé az:
szval kezdtem nyomulni egy lányra eddig ok de a csaj mondja hgoy van egy másik tag aki hajt rá bár külsőre jobban bejövök neki (ő semmenyire, ez bizti mert ő mondta!) de belsőre johh mert lelki társa meg egyéb blabla engem meg még ügye nem ismer! Nahh szóval talizgatok vele meg minden de már nagyon ott van hogy döntenie kéne. Jó akkor múlthéten mondja hogy legyen akkor döntök a héten!
Pénteken elmegyek vele bulizni (persze a másik pasas végig hivogatta meg minden de ő nem vette fel) szóval keményen hajtok és úgy tünik révbe is érek, már mindenki azt hitte mondta is hogy ugy néz ki velem lesz...
Erre én leszek nagyon happy hogy huhhh király tervezgetem a közös jövőt (mindketten komoly kapcsolatot akarunk stb-stb. Erre másnap este ír egy smst hogy döntött és ...
Sorry de nem én vagyok ugyanis átment este hozzá a pasas és meg gyözte! Erre írom neki hogy mit szeretsz benne?????
Erre azt irja hogy nem magyarázkodom, meg nem is bánta meg csak hogy a Tibi (mert emígyen hivják az Urat) szóval ha összejövünk mindig rá gondolt volna és nem akart volna velem így kicseszn. Jó gondolom tényleg nem csesztél igy ki velem. A csávó küönben kibirhatatlan nyálgép. (a lány mondta) Ja és most valamikor meg akar veretni a Tibi. Nahh erre varjál gombot és most nem tudok mit tenni kérlek adj nekem tanácsot emberek! Plíz help me