Párkapcsolatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagy szavak.....

norbre
egy gondolat még ehez:
"Addig jo, mig nem szerelmes az ember vagy nem koti le magat...kedves fiatalok...eljetek, bulizzatok, haverkodjatok es le ne kossetek magatokat, mert csak teljesen feleslegesen hatraltat titeket az ELETben!"

én most ezzel a lánnyal kapcsolatban vagyok elõször úgy hogy ez a mondat nem igaz.. tudom hogy igényli hogy ne telepedjen rá a másik, hogy kell neki egy kis levegõ.. nem sürgetem soha, nem kötelezõ semmi még az sem amit elõtte megbeszéltünk. .ha idõközben máshoz van kedve/kedvünk akkor más lesz.. és mégis egyre erõsebbnek érzem a dolgot.. most kezdem megérteni hogy egy kapcsolat nem arról szól hogy minden áron és hogy mindig.. emberek vagyunk vágyakkal és tervekkel.. ha szeretsz valakit hagyni kell hogy virágozzon.. hiszen azért szereted mert virágzik..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
igen ezzel vagyok így néha én is 😊
sokszor van hogy eltervezek valamit és valami keresztbehúzza .. sz*r mert beleéli magát az ember..

van egy idézetem amit mostanában soxor elolvasok:

"Egy idõ után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeladás között.
És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal.
És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó.
És hozzászoksz, hogy emelt fõvel és nyitott szemmel fogadd a vereséget, a felnõtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével.
És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd , mert a holnap talaja túl ingatag ehhez.
Egy idõ után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér.
Mûveld hát saját kertecskédet, magad ékesítsd fel a lelked, ne mástól várd, hogy virágot hozzon neked.
És tanuld meg, hogy valóban nagyon sokat kibírsz. Hogy valóban erõs vagy. És valóban értékes."

Veronica A. Shoffstall

sok benne az igazság sztem.. az ide vágó részt kiemeltem 😊

én most azt próbálom megoldani magamban hoyg könnyebben alkalmazkodjak a váratlan helyzetekhez.. megpróbálok nem rágódni rajta hogy miost miért ilyen szar az élet.. és továbblépni.. tudom ezt egyszerû kimondani soxor nem megy egyszerûen nekem sem.. magammal kapcsolatban azt vettem észre hogy ha csak a pozitív dolgokra gondolok és tudatosan a pozitív gondolatokat próbálom a negatívak helyére ültetni akkor kis idõ után sokkal jobban érzem magam..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
van egy nõ az életemben akibe elég rövid idõ alatt sikerült belehabarodnom és hasonlóképpen van õ is velem.. most itthon van egy régi barátnõje aki már Mexikóban él és sokat mesélt neki arról hogy milyen jó ottneki (a férje mexikói) .. egy nagyobbacska szigeten laknak..
most teljesen be van zsongva hogy kiutazzon pár évre mexikóba.. sokszor viccelõdtünk azzal hogy milyen jó lenne egy szigeten lakni de persze ez hirtelen sziven ütött mert valszeg nem fogok vele menni.. viszont nem húzom vissza, nem mondom neki hogy ne menjen, nem sokkolom semmi olyannal hogy ez nekem szar vagy ilyenek.. ha ez az álma ez amire vágyik ez amit tényleg szeretne akkor én miért álljam útját.. én azt szeretném ha akit én szeretek boldog lenne.. ha nem velem boldog akkor ez van.. ezon az sem változtat ha nem mexikóban él..
az meg hogy mi lesz a párkapcsolatból ha kiutazol? .. az a kérdés hogy mi a terv a sráccal.. ha tudod hogy hozzá akarsz visszajönni és van köztetek bizalom akkor így kell nekiindulni és ezt tudatosítani benne is.. aztán közben úgyis alakul az élet.. a tiéd is meg az övé is .. és kiderül hogy megállja-e a helyét a "koncepció"..
azt meg te látod hogy milyen a kapcsolatotok most, érdemes e feladni a kapcsolatot esetleg .. de ha folyton visszahúz valaki az hosszútávon nem túl jó dolog..

amúgy én is agyalós vagyok.. jótanács(?).. önfegyelem.. próbálj meg lehiggadni mielõtt kimondasz dolgokat.. elõtte higgadtan gondolkodj.... nem egyszerû de csak akarat kérdése.. nálam beválik (néha) 😊

hu lehet kicsit zagyva lett(?) 😊

franc0
No és, becsomagoltál már? 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

gercse
"Addig jo, mig nem szerelmes az ember vagy nem koti le magat...kedves fiatalok...eljetek, bulizzatok, haverkodjatok es le ne kossetek magatokat, mert csak teljesen feleslegesen hatraltat titeket az ELETben!"

erre ment a rendben 😊

bens
igazából nem értem mit lehetne hozzászolni ehhez. ez egy komolytalan kapcsolat, ha van más dolgod mint a pasival enyelegni, akkor menj a dolgodra, úgysem szeretitek egymást.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

gercse
Rendben 😊

sz4bolcs
Ismertetem a mostani helyzetem: Ráhúztam a pálinkára, 4 kortyot, pityókás vagyok, és most jön a barátnõm hozzám. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Igazad van legyen megértõ a párod és türelmes ez alap elvárás.Nem is értem azokat a lányokat akik képesek öxeállni egy bunkó erõszakos férfival.Egyébként a zh nem olyan streszes engem nem stresszelt egyáltalán.Jó lehet hogy a ti mind egyformák vagytok szólásod egy kicsit durva volt,de én akkor sem kiabálnék szép nyugodtan higadtan válaxolnék,beszélném meg.Szóval persze legyünk reálisok senki sem tökéletes.Tedd fel magadnak a kérdést.eltudom fogadni így a páromat ahogy van minden hibájával és minden elõnyös tulajdonságával együttt?Ha igen akkor hajrá.Ha nem akkor várj alán megváltozik ha ez sem hoz eredményt hagyjad majd megtalálod az igazit.Ennyi volt a Saját vélemény,ha van még próbléma óhaj sóhaj én segítek vesd fel kérdezz nyugodtan.

A túl fiatal dolog hülyeség..Miért ne köthetné le magát egy fiatal ha úgy mond megtalálta azt akit igazán szeret?Csak azért mert a média azt mondja élvezkedj fiatalon kalandozz még nem rossz hogy leköti magát fiatalon

franc0
Még egy: látom nincs hobbid. Én speciel begolyóznék nélkülük...
Szvsz értékelné ha az õ (egyik) hobbiját együtt csinálnátok. 2 legyet egy csapásra.

franc0
A visszatérés rész nem lett tiszta: gyere el onnan minél hamarabb, az a lényeg.

franc0
Szia!
Egy ideig töprengtem hogy irjak-e (magán!)véleményt, mivel meg fogsz sértõdni, de biztos rájössz majd hogy nem a rossz szándék vezérelt 😊

In medias res: jól sejted, szvsz óriási marhaság ennyi idõ után összeköltözni. Nyilván ennek lehetnek okai amirõl nem tudok, pl. családi háttér, iskola (látom kisvárdai vagy, én nyiregyházi, erre még visszatérek), netán a rengeteg szex lehetõsége (most magamból indultam ki, igen). Ugyanakkor mielõtt beleugrasz egy ilyen dologba, mérlegelni kell: Tényleg szereted? Mi lesz késõbb? Tudod mire számithatsz tõle? Biztos nem kényszerbõl lépem ezt meg? stb.
Az pedig, hogy egy kutyát hozz fel elég nonszensz. Ha még egy gyerek, de ez...
Összességében sztem még túl fiatal vagy hogy lekösd magad (illetve én nem tenném).

Amit Bens mondott ("ez tök általános. elmúlik a szerelem és már nem is érdekes az egész együtt vagyunk dolog"), nálam is az volt a favorit a legutóbbi hsz-odig. De lehet hogy csak mélypont. Pl. nálam is pont ennyi idõ után jelentkezett.

Az hogy beszélni próbálsz vele jó dolog, de erõltetni nem szabad, mert utáljuk. De nagyon. Mint láttad, magunktól is mondjuk ha épp kedvünk van.
Azt is utáljuk ha megkérdezzük mi a baj, és az mondjátok "ahh semmi" 😊
De a legrosszabb: "ti mind egyformak vagytok..." - alapvetõen nyugodt természetû vagyok, de ezért én is kiabálnék az tuti 😊

Egy vizsgaidõszak azért annyira nem stresszes dolog szerintem (legalábbis a Fõvám téri szabadidõközpontban nem az, nálatok?), szóval van ott más is.
Egyébként veszekedni néha kell (állitólag), szal az nem para.
Namindegy, a lényeg hogy úgy tûnik akar, szóval várjuk a fejleményt.

OFF
Ehhez tényleg marhára semmi közöm, de:
A helyedben ha ilyen lehetõségem lenne, úgy húznék külföldre hogy vissza se nézek. A pénzt pedig félreteszed, feljössz Bp.-re, elvégzed amit akarsz, és onnantól tiéd a pálya...

megunt téged.Egyáltalán nem érdekli vagy tesz a kapcsiért akkor annyi

minigirl
Ha vmi nem megy, azt ne erõltetsd, igazán nincs értelme. Próbáltam, hosszú távon nem ment...

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

hidd el tdom mirõl beszélsz!!!aug óta laktam eggyütt 1 csajszival,most lépett le mellõlem!!!

...szó se róla

Zillo
es ö mivel magyarázta h keveset vagytok együtt? ezt neki is mond meg,amit leirtal,h belefáradtál az egeszbe,v átgondolja és észbe kap vagy nem fogja erdekelni..(ez esetben egyértelmü)

Alah Alik Ya Sidi!

Zillo
en most leptem be egy uj parkapcsolatba es azthiszem nem is letezik h egy srac ennyire kedves legyen.tul kedves...😊 az biztos,hogy megtanultam ertekelni azt,ha valaki szeret...

Alah Alik Ya Sidi!

bens
ez tök általános. elmúlik a szerelem és már nem is érdekes az egész együtt vagyunk dolog.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

az a baj hogy eggyütt laktok????ne máár!!!!

mtomika te ritka szánalmas kis hugyos jóska lehetsz <#violent>
Egy topicba kétszer, brááávóóóó.

krisztike
Örül,ha együtt fõzünk.A Petykának örömmel mondja:"ezt már én csináltam",attól függetlenül,hogy ott álok mellette és mondom mibõl mennyi kell és,hogy pl.ne törje össze nagyon a túrót.😊

Arch
Hát gondolom Vivien a lányod. Még jó neki minden, aztán felnõ és válogatós lesz és akkor majd neki sem lesz semmi jó 😊

krisztike
Ezt hogy érted?

Arch
"Vivien nem válogat,neki jó minden,amit én csinálok 😊))"

Még... 😄DD

krisztike
Kösz.Abba,hogy találgassam mit is csináljak,hogy mindkettõnek jó legyen.(a Vivien nem válogat,neki jó minden,amit én csinálok)😊))

Mibe...? Ha egyszer elkap valakit a mókuskerék, nincs kiszállás. A kisujjad nyújtod, és már a karod kell. Nagyon elkapattad te azt a két "úriembert", ezek után már aligha lesznek õk tekintettel rád.

krisztike
Bele is lehet fáradni...

Membrah
Ismerõs szitu...
Sokáig tart(ana) olyat kitalálni, ami mindenkinek tetszik...
Egyék amit kapnak...
Egyszer ennek,utána meg "annak" kedvezel,s akkor talán nincs appeláta...

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

krisztike
<#eljen>jó lett a kép...😄

Igaz, nem a mosásnál, hanem a fõzésnél tartunk... de ha már önkiszolgálás:

Arch
Akkor csinálják meg maguknak 😊

krisztike
kösz,de nem az a baj,hogy nem tusok fõzni,hanem az itthoniak rémesek.Az egyik csak hak és szárnyast esik,tej termékeket nem,a másiknak elege van a csirkébõl,halat nem.Svédcsirkétõl az indonéz kajáig,kínai kaja...amikor elkezdem csinálni a kaját és félig kész van közlik,hogy mégis más kellene...elegem van...<#gun><#csodalk><#circling>

Membrah
Éljen a reformkonyha...!<#nyes>
Egyébként kolis haverok meséltek néhány igen alpári receptet...meg már volt szerncsém is segédkezni néhány ember ellnei cselekedteben,pontosabban fõzõcskében...
Pl.:házi túró rudi( a bevonó kakaóból,cukorból,vajból..és LISZTBÕL állt...)...megettük-megettük, azztán "kicsit" fájt mindnkinek a hasa, de jót rötyögtünk...
De ha gondolod, tudok küldeni neked néhány receptet!
Apám is meg én szeretk fõzni...Igaz neki több tapasztalata van, de én ialkottam már néhány fantáziadús kaját..Eddig még mindenkinek ízlet, s senki sem kapott semmi betegséget tõle...<#nyes>

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
Miért is?
Amúgy az ember mindig arra vágyik,ami már elmúlt, vagy még nincs itt az ideje...
Sose jó az, ami épp van...
Nehéz örülni a pillanatnak, ne is mindig lehet,...bár igyekszem...
Megvan ennek a helyzetnek is az elõnye és az árnyoldala is...

krisztike
Hát bizonyos téren cserélnék veled...<#papakacsint>

Membrah
Debrecen,most még tanulok...
Boldog idõ, szép gyermekkor...<#nyes>

krisztike
Hát...,hogy mit is fõzek,ami olcsó,nem tészta,nem rizs,nincs benne hal,hús van benne,de nem csirke...jajj...-ez a párkapcsolatomra nagy pecsétet nyom.(akkor,ha én fõzök mindenki"sokat kérek"címmel áll sorba)<#rinya><#nevetes2>-bizonyos dolog még van😊😞

Mi az, amirõl nem tudsz dönteni?

krisztike
Ja.Szarul,nem tudok eldönteni 1egyszerûnek tûnõ kérdést.Jelenleg semmi.Budapestrõl.-És te?

Membrah
Idilli a hangulat?
Hogy vagy?
Egyébként mi a figlalkozásod?
Merrõl írsz?

DannyL
😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

krisztike
Mondtam már,hogy te 1töketlen f*** vagy édesem?Bocs Szivi az ízléstelen kérdésért.

petyka2
Te be vagy b@szva szívem!?

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Membrah
Helló!
nem ismersz véletlenül egy olyan együttest, hogy arcosok klubja?
haverom a gitáros...
Egyébként mi a baj?
Mesélj!

krisztike
Mesélj!Öntsd ki a szíved.Tudod,hogy meghallgatunk.

Arch
Másiktopic...
Mert a miénk sztem már nem ide tartozik...

Grimbusz
Arch mizu veled? Barátod??? amikor utcsó besz.ünk minden OK volt!!! akkor mi az az apróbetûs rész?

A túlerő legyen veled!