Boldog vagy,vagy problémás?
  • Kuby
    Hello.
    2 évig jártam a barátnőmmel, minden szép és jó volt. Nem nagyon volt konfliktusunk, mert annyira egy hullámhosszon voltunk. Tényleg a tojás meg a héja. Nem voltam féltékeny, nem csaltam meg, folyamatosan érzékeltettem vele, mennyire szeretem. Aztán kb. három hete telefonon szakított azzal az indokkal, hogy még ki akarja élni magát, és hogy nem akarja lekötni magát hozzám, merthogy a barátnői állandóan flörtölgetnek, és hogy ezt ő nem teheti meg mellettem. (jó, 18 éves, de előttem több pasija is volt komoly kapcsolattal, nem számít, és amúgy megjegyzem nem vagyok egy nagyon féltékeny típus és én is szeretek bulizni) És az a fura, hogy a szakítás előtt egy héttel nálam volt, megvárta, míg elmúlik a születésnapom, addig biztos színészkedett, mert én nem láttam hogy gond van, pedig mindig láttam, éreztem, ha az volt. Aztán volt egy szombati buli a barátnőivel, vasárnap a hír. Én ezt nem tudom hova tenni. Ha tényleg végkép nem szeret, nem értem, miért nem tudta személyesen elmondani, hogy vége. Ráadásul az fáj a legjobban, hogy mindig átgondolom, mi az, amit tehettem volna, vagy tehetnék és mindig arra jutok, hogy semmit. Meg is mondta, hogy nem bennem volt a hiba, egyszerűen nem érezte jól magát. Amúgy meg tudom, hogy nem másik pasi van a háttérben, szóval nem értem.