182153
  • Jano
    Miért adná ki a kezéből a posztot?

Imádja csinálni, ezt beismerheted. Mindene a F1, nameg a Hungaroring.
  • Jano
    A hangerő zavarja a látást? :D

Mind1. Te gyűlölöd, én nem.

ÓÓÓÓÓÓÓRRRRRDÍÍÍÍÍTTTTT most is! :D
  • Tikal #3608
    De mivel nekünk vannak jobb kommentátoraink, miért kell elviselnunk palikot?
  • Tikal #3607
    Barrichelo megelőzte Ralf Sumit, na most én ezt nem tudtam normálisan végig nézni mert Palik ugy kiabált hogy halkabbra kellett vennem a TV-t, szerinted ez normális? Ugy kiabál mint egy állat, ez egy idegbeteg köcsög, ha kimegy valaki a boxba még azt is végig kiabálja, arrol nem is beszélve hogy fingja nincs a dolgokrol, csak a többiek nem merik kijavitani, mert ugye van egy kis hatalom a Palik kezében.
  • Jano
    Na most akkor egy pillanat!

Látom több embertől is itt a topikon belül, hogy dívik a Palik-gyűlölet.

Egy kérdésem lenne hozzátok.
    Néztétek már a német RTL F1-közvetítését huzamosabb időn keresztül?
    Szerintem az a siralmas. Szinte alszanak a kommentátorok, végig fapofával ülnek, tónustalanul mormolnak néha-néha valamit a mikrofonba, és olyan a hangjuk, mintha éppen rohadtul valami teljesen mással szeretnének foglalkozni, de odaültették őket a székbe, hogy 'Na csinájjátok má!'.
    Ezzel szemben Palik Laci (tudom, sokszor hibázik, félrebeszél, nem minidig lát, stb.), egy 'szimpla' előzéskor a foteljéből kiugorva üvölt a mikrofonba, és olyannyira átéli az egész futamot, mintha ő is valamelyik autóban ülne. A verseny laposabb pillanataiban sem marad csendben, ilyenkor -ha éppen nem matekol valami fölöslegeset- mond némi érdekes infot a versenyzőkkel, a pályával, stb. kapcsolatban. A német kommentátorok ekkor (lehet, hogy csak számomra) kínos csendben vannak, néha kimondják a képen látható pilóta nevét.
    Hát én inkább a Palikon röhögök nagyokat, mint a németeken aludjak bele a halálba.
    Néhány éve direkt át is kapcsoltam a németre, amikor éppen a Varga előzött meg valakit, és átvette a vezetést, Palik persze ordít ("Sumaher, Sumaher megpróbálja megelőzni, és iszonyúan gépészkedik, és jön, jön, kihúzza a szélre, megpróbál rámenni az ideális ívre, és maga mögé utasítani....!!!", mint az állat, a germán kollégák pedig annyit mondnak, persze a nyál kifolyik a szájukból, éppen akkor ébredtek fel, és a hozzászólásuk: Sumi megelőzött valakit.

Na ennyi. Azt hiszem érthető. :)
  • Coine, The A&O
    Vasárnapra virradóra meghalt a Schumacher-testvérek 55 éves édesanyja. Az asszony múlt hét szombaton kerpeni otthonában összesett, belső vérzésekkel kórházba szállították és azonnal megműtötték.

Miután a szombati időmérő edzésen meghódították az első rajtsort, Michael és Ralf azonnal Kölnbe repült, hogy utolsó óráiban a kómában fekvő Elisabeth mellett legyenek.

A családi tragédia ellenére vasárnap délelőtt mindketten visszatértek Imolába, hogy részt vegyenek a San Marinó-i Nagydíjon, egyéb kötelezettségeik - köztük a versenyzői parádé - alól azonban felmentették őket. Az FIA levélben nyilvánította ki a részvétét: "Az FIA legmélyebb együttérzéséről biztosítja Michaelt és Ralfot édesanyjuk, Elisabeth Schumacher éjszaka bekövetkezett halála miatt" - szólt a szövetség közleménye.

A címvédő Michael Schumacher szóvivője hozzátette: "Michael nem akar beszélni a dologról és bízik benne, hogy a helyzetét mindenki megérti. Ma a versenyen kívül semmi máson nem vesz részt."

Ralf még pénteken elárulta: megfordult a fejében, hogy édesanyja egészségi állapota miatt kihagyja a hétvégi nagydíjat, de felismerte, hogy ezt a többszáz tagot számláló csapatra való tekintettel nem teheti meg. Vasárnap pedig sajtóközleményt adott ki, amelyben azt közölte: "Bár a sport oldaláról az időmérő nagyon sikeres volt, valójában csak teljesen másodlagos jelentőséget tulajdonítottam neki, mivel vezetés közben is minden másodpercben az édesanyámnál jártak a gondolataim."
  • Tikal #3604
    Már nem vezet:))

Palik
    Miért kell ezt a buzit hallgatnunk? esküszöm még nézni sincs kedvem igy...
  • ricky
    Vezet a McLaren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem megint ők nyernek!!!!
    Hajrá Raikönnen!!!!!!!!!!!!!!!

• KG21
    Egyébként higgadt szokott lenni általában...
  • KG21
    Ne ítéljétek már meg egyetlen megnyilvánulásából.
    Mindenkinek lehet rossz napja. Ti sosoem vagytok idegesek?
  • FrezeR
    nem ő tehet róla hogy olyan magasra nőtt hogy alulról lefejel egy vállról inditható kamerát :)))
  • Buddy
    kicsit azt hiszi, o az atyauristen.....bekepzelt bunko
  • Pheel
    Szerintem bárkiről lehetne ilyen videót forgatni. Direkt szemétség volt leadni a TVben...
  • Buddy
    ebben egyeterthetunk :)
  • see.aakogh
    Montoya akkor is bunko paraszt, ugy csinált mintha felszakadt volna a feje.. fogta fél oraig, pedig semmi baja nem volt.
  • Ramore
    Vicces jelenet volt! :))
  • see.aakogh
    Láttátok a műsor elején azt amikor lenyomták a videot amikor Montoya nekiment / Montoyának nekiment egy operatőr és a kamera fejbevágta? Milyen mérges volt gec:DDD Aszonta Montoya: "Fuckin idiot, what are you doin" meg ilyenek, borzalmas kiejtéssel, és közbe meg akarta verni az operatőrt, aki nem láthatta Montoyát aki oldalről jött, mert épp Burnie Eckelston -t filmezte... Pff a nagyképű buzi Montoya :))
  • see.aakogh
    Nembaj nekem tetszik... Na jó akkor TOCA Pro Race Driver... :) az is király.
  • KG21
    Inkább drogbáró :)
  • Jano
    Az egy kolumbiai díler! :)
  • KG21
    Viszont úgy vezet, mint egy őrült és én ezért birom!
  • Buddy
    csak ugy ertettem, hogy ilyen ciganykepe van, es raadasul nagypofaju is......ezert nem szeretem
  • KG21
    Akkor gondolom a nigger is szúrja a szemed a logomban.
  • Buddy
    ezek szerint a Kraz, az UAZ meg a Kamaz be sem er???????
  • Buddy
    nfs :)))))).....az sem egy nagy jatek am
  • Buddy
    na en azt a ciganyt sem birom
  • see.aakogh
    Véber Gábor egy nagyképű baromarcű pöcs, aki azt hiszi ő az isten hogy szgépen tud forma1getni... Jöjjön velem egy NFS:HP2 partira odabaszom mint kamion a kislányt....
  • see.aakogh
  • BaLeeX
    Vazz, azért ez a Véber Gábor szakértőszerűség se semmi. Ahányszor megkérdezték, hogy szerinte mi lesz a holnapi futamon mindig valami hasonlót lökött, hogy most remélhetőleg visszaáll az erősorrend, a williamsek talán meg tudják szorongetni kicsit a ferrarikat de nem valószínű...
    Ennek a gyíkarcnak ez hiányzik megint? Nem volt elég két év belőle? Mondjuk tudom, hogy akkora summaherista, mint atom de legalább valami ilyesmit kinyöghetett volna, hogy remélhetőleg izgalmas versenyt láthatunk majd. Nem tudom, rajta kívül hiányzik még valakinek egy tavajihez hasonló világbajnokság?
    Egyedül az vígasztal, hogy ezelőtti 3 futam előtt is hasonlót nyilatkozott éd nem jött be :))

És PALIK LACI VISSZATÉRT! :) :(((((((
  • [Walaki]D`Lair
    LOL Villiemsz Skoda :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • KG21
    ...brók máj fákin hed
  • Jano
    Verstappen out!
  • Jano
    Jaja! Aszonta fákin idiöt! :D
  • KG21
    Láttátok Montoyát? Beverte a fejét egy kamerába és hogy kiakadt! Ez tényleg elmebeteg, de akkor is ő a kedvencem.
  • Jano
    Konstruktőri bajnokság állása:

1. Zaporozsec
    2. Viliemsz-Skoda
    3. Öcsituning-Zsiguli
  • ÁjjLe BoBBi
    :))))))))))))))
  • KG21
    Akkor tedd meg tippmixen! :)
  • Jano
    Remélem most eső nélkül is kiesik a Cipőkészítő. Akár mind a kettő is.
    Montoya elmebeteg, nem bírja idegileg, kipördül.

A tuti befutók szerintem:

1. Takagi
    2. Fittipaldi
    3. Keke Rosberg
  • KG21
    sírdogálnak
  • KG21
    Aztán meg (in memoriam mika) sirdogálnak ott egy jót! :DDDD