182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#3834 Ez már repülni is tud ...
:) -
Térdre poor nép ! Az uralkodót látjátok ! :) -
#3832 ez mar fertozo lehet.....mutasd meg magad orvosnak :) -
#3831 Most láttam az új mercit, mutatták a tv2-n.
Valami eszméletlen királyul néz ki!!!
Mondjatok helyet, ahol a neten lehet látni róla képeket, unom a régi hátterem :)
Ha legalább fele annyira jól megy, mint ahogy kinéz akkor reszkess ferrari :) -
#3830 amikor bajnokok lettek, eleg nagy volt a pofaja, mostanra kicsit visszavett.....nem mondom, hogy szimpatikusabb lett, de mindenkepp kulturaltabb -
#3829 A galád mázlista ...
-
#3828 mar egyszer volt ra lehetoseg, hogy kihajitsak a dundit....asszem tavaly barcelona elott....es vmimiert megmenekult -
#3827 csak azert irom ilyen sarkosan, hatha begerjedtek es csapkodtok duhotokben....igaz most lelottem a poent...:) -
#3826 Szerintem nem a ferrari égett, hanem a sokat szídott francia gyártó, aki a tankoló baszadát kizárólagosan gyártja és szállítja. -
#3825 Ez a Meki most jó. Ha szar lenne nem Kimi vezetné a VB-t ... stb.
Az új Ferrari viszont nem az a nagy hűha. Buddy írta, hogy ha nem cseszik el a Ferrari tankolását lemossák a Mekit. Az ilyen "hátok" két-három éve kisérik a többi csapatot. Ha Montoya, Hakkinen, Ralf, stb. nem zakóztak volna ki többször vezető helyről, startnál stb. egy tucat versenyről, ha MSnek a csapattársa egyenrangú lenne MSel, akkor MS nem lenne 5xös VBnok. Ezek az apró "malőrök" most már a Ferrarira is ráfértek. Remélmem nem ezek voltak idén a Ferrarinál az utolsók. A lemosásokról még csak annyit, hogy ha a Meki ezzel a "hybrid" szutyokkal képes felvenni az új ferrarival a versenyt, annyira jó az új Ferrari nem lehet. De a Renault, a Jaguar is kezd beérni. Bár ott főleg a pilótákon múlnak a dolgok, meg Briatorén ...
A Mekinél a jövőben a legnagyobb változást akkor érnék el, hogyha végre kirúgnák a dagadtat (Norbert Haug) és leszerződtetnék a helyére Bergert (úgyis munkanélküli lesz).
Az új konstrukciók, újítások meg nem feltétlenül mindig jók. Lásd John Barnard Ligierjét (utolsó), vagyis a Prost első autóját. Alain nem engedte a chassis megépítését sem, annyira furcsa és új volt. Kb. olyan furcsa konstrukció lett volna, mint a 6 kerekű Tyrrell, vagy a porszívós Brabham. Pedig régen JB volt a legjobb ...
Azt viszont nem hinném, hogy Kanadáig várni fog a Meki az új autóval. Ha Kimi "nagyon" visszaesik a VB pontversenyben, akkor bizti előbb "bevetik". -
#3824 Ja, Kanadára tervezik.
De addig meglesznek ezzel a tákolmánnyal is. -
#3823 A második újraindításnál kikapcsoltam a tv-t,aztán a közepén kapcsoltam be. -
#3822 az uj takolmany elvileg csak 4-5 futam mulva jelentkezik be -
#3821 Nem mindennapi futam volt annyi szent.
Csoda történt, a ferrarinál is előfordulhatnak hibák néhanapján úgylátszik.
És pozitívan csalódtam az osztrák rendezőkben, hogy nem hívták be a safety car-t az olajfoltnál, mert azzal Kimit nagyon be tudták volna szopatni, mivel azt hiszem pont akkor volt elöl ~18mp-el és egyel kevesebb boxkiállással, ha ott beküldik a kocsit, akkor bukott volna pár helyet.
De azért az durva, hogy mind a két ferrarinál hibáztak a boxban mégis elég nagy előnnyel nyert sumák. Bár ha nincs malőr a boxban, szerintem akkor sem tudta volna volna megelőzni Bari Raikkönent, mert kibaszottul széles tud lenni az autója ilyenkor :) Bár hibázni is tud az is igaz.
De ennek ellenére azt mondom nem olyan brutálok a ferrarik, nincs akkora különbség, mint tavaly volt de az a 10km/h különbség a végsebességben amit kiírtak valamikor a futam közben a ferrari és a meki között azért az nem kevés.
DE ha hinni lehet a pletykáknak, akkor az új merci egy eléggé átdolgozott konstrukciójú lesz sok újítással (biztos azért húzódik eddig a bevetése) de, hogy abban lesz a legerősebb motor, az már szinte biztos. Csak legyen megbízható is, az a lényeg.
Szóval korántsem lefutott dolog még a dolog.
Hajrá McLaren!!! -
Csuka001 #3820
Osztrák Nagydíj 2003 videók -
#3819 -
#3818 es ha barrichello tankolasat sem csesztek volna el, akkor le lett volna mosva a mekklaren /mondjuk igy is/....bezzeg a csillagos szutyoknal nincs boxhiba....de hat ezzel sem mentek sokra
remelem most mar visszaall a rend, es innentol csak ferrari-gyozelmek kovetkeznek -
#3817 Montoya nyert volna, ha nem ilyen szarral megy:( -
#3816 ámen -
#3815 Nem tudom, hogy csak én látom ezt így, de mintha Weber Gáborék nyelve erőteljes nyelvcsapásokkal lógna bele Skúrmókerék és a Ferrari seggébe. Enyhén érződött némi "Shumi te vagy az Isten" a közvetítésen. A Dávid Sándornak se kellett volna nyiltan beszólnia, hogy mennyire Montoyanak kellett volna nyernie ... Az, hogy - egyesek szerint - erősen pigmentált képű - Montoya barátunk ismét kiesett - szerintem - a willámosok és BMW hibájából, mintha teljesen mindegy lenne. Fő, hogy Pablo sütötte meg a motorját, hiszen WG - most az észt osztó IQ betyár Palik helyett - megmondta a tutit ...
Ez a Ferrari közel sem "ász". Az új Meki nem tudom milyen lesz, de a hybrid sem semmi, szóval reményteljes év elé nézünk. Az már ugyancsak más kérdéskörbe tartozik, hogy a "Cipőkészítő" - ha már megcsúszik az olajon - miért nem tud ugyanúgy kiesni, mint más, ha már kigyullad, miért nem tud ugyanúgy kisesni, mint Verstappen anno, és ha már már elbasszák a tankolását elsőre, miért nem tudják elbaszni másodikra is, mint ahogy annak idején Hillel tették, ezeket nem értem, de biztos semmi extra rásegítés sincs évek óta a Ferrarinál amivel esetleg le lehetne bukni. (Elég érdekes volt korábban az, hogy MS Angliában, azon a versenyen, ahol később lábát törte, nem sokkal előtte úgy hagyta el a pályát a kavicságyba, hogy, mint egy célkövető rakéta a másik Ferrarit is cipelte ugyanzon íven magával. Akkor nem lett - csak pár körrel később - egyiknek sem semmi baja. Úgy látszik az angyalkája nagyon vigyázott rá akkor és azóta is. Szinte kicsúszni sem tud ...) -
#3814 jóóóó verseny volt !!!! -
#3813 Na ez most király futam volt!!!! -
#3812 Ja! Nem semmi a futam eddig! -
#3811 mekkorát égett a ferrari, szószerint :D -
#3810 Az nagyon enyhe kifejezés... -
#3809 sztem, ismet borzalmas a kozvetites... :( -
#3808 Suhamer kigyulladt! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :D -
#3807 Barit megszopatták a szerelői. -
#3806 Na ezek is kurvára vágják a témát... -
#3805 Safety car! :D -
#3804 nem semmi... :) -
#3803 Na talán most! -
#3802 eddig jó a két rajt :DD -
#3801 Rohadjon szét a büdös Toyota!!! -
#3800 Go Montoya!!!!!!! -
#3799 McLaren iz da beszt ! -
#3798 (szegeny Baumgartner zsolesz még beszélni sem tud :D) -
#3797 szemből lehetett látni, és kitudja hogy mennyire volt ez rosszhatással az idejére...
-
#3796 Shumi kicsúszott és úgy hozta vissza magát.... -
#3795 egyet mindenki elfelejt.Halvany lila fingunk nincs ki mennyire volt/van feltankolva.
Egy bitos, en mar kezdek!Sor rulezzz :)