182153
  • Lteebee
    Végig iszonyat nagy hibákat mutattak a boxból.

A legtutibb a bmw hiperpigmentált pilótája volt, amint majd elütötte a szervizest.
  • Lteebee
    Az meg ferrari hiba volt, hogy bari nem lett második.
  • a.carkey
    Azért itt is egy "természetes" meki hiba kellett, hogy MS elsőnek jöjjön ki a boxból ...
    Palikról meg annyit:
    A mama kórházban dolgozott és sok tvs járt hozzájuk. Egyszer a pici egyetemet éppen befejező fiacskáját beajánlotta, aki végignyalta az egész királyi tv-t és az lett belőle ami. Most éppen a "rötlöklábbot" boldogítja ...

Palik-Dávid kettősről a Maksáék csináltak egy hatalmas paródiát. Kb. két hete láttam a "Hálózat TV" egyik szombat esti kabaréjában. Nagyon durva volt. A Hungaroringen zajló/zajlott versenyt parodizálták ki:
    Pl. Palik ordít:
    "Mika Hakkinen felveszi a sisakját! Mika Hakkinen felveszi a sisakját! Mika Hakkinen felveszi a sisakját! Felveszi a sisakját, pedig van már egy sisak a fején ..."
    "Hátul végigfut a férfi a zöld zászlóval, elöl meg egy hajléktalan fedél nékül lapokat osztogat a versenyzőknek ..."
    DS: "Laci ne ordíts már, mert megsüketülök itt melletted ..." a sokadik Palik ordításra (stb.).
    Ez ugyan így abszolut nem vicces, de tévén át nagyon állatul hangzott, pedig gyülölöm a "Kató néni stílus"-ú kabarékat ...

Schumi mamáját sajnálom. Szar, hogy Ralfnak is ugyanakkor halt meg az édesanyja ... (bocs, morbid volt.).
    Jean Todt meg tényleg jól vezetett, hisz első lett. Mindig tudtam, hogy igazából ő vezet, nem MS a "jó", de most végre bebizonyosodott, hogy igazam van ...
    :)
    Mellesleg - egy-két előzést leszámítva - nem volt túl jó verseny. Az új mekitől meg nem várok túl sokat. De tény, hogy nem sokon múlott, hogy esetlegesen ismét ne Kimi végezzen elsőként. De tul.képpen az új rendszerben nem is nagyon fontos, hogy ki az első, hisz 2 pont a különbség az első és a második között egy-egy verseny alkalmából. Tavaly ugye 4 pont volt ... Akárki nyerheti a vb-t, de azért ha így futogatnak be - ferrari, meki sorrendben, akár még Kimi is lehet világbajnok, de nem lesz. MS megnyeri és visszavonul. Ez a tippem ...
    Meglátjuk!
  • Jano
    Ja!
  • PResident Evil
    én csak a csávót bírom...
    de nagyon...
  • Buddy
    eredmenyileg gondoltam.......attol meg kieshet X auto, meg lehetnek szep meccsek, harcok, elozesek
  • ÁjjLe BoBBi
    ha te azt szeretted akkor nem is tudom hogy mi jó neked a Forma1-ben...
  • Buddy
    en sem tudom, mi volt a poen....
  • FrezeR
    nem tudom ezen mi a vicces...
  • PResident Evil
    hmm...
    ferrarinál sumi gyászol...
    ezért beküldték Tott egeret :DDDDDDD
  • Buddy
    latjatok, ha a ferrarinal nincs olyan szerencsetlen hiba, mint az elso 3 meccsen, akkor visszaall a termeszetes rend :)
  • Buddy
    ez igy is lesz
  • Buddy
    en pl. az osszes futamot a nemeten nezem, mert ott nincsenek ilyen magyar-szagemberek, akik mindenrol osszevissza beszelnek.......ott legalabb nem hordanak osze hulyesegeket
  • ÁjjLe BoBBi
    ezt ismerem....olyan oldal nincs ahol az egész verseny megvan ?
  • ÁjjLe BoBBi
    pfff szellemi tajték! :P
  • Dikkma
    Hú mai futam király volt. Kb. 3/4-ed éve néztem utoljára futamot, de most megint érdekes. Palik meg egy állat :DDD
  • BaLeeX
    Na ez az ami nem sok mindenkinek hiányzik, aki VERSENY-t akar látni.
    Mondjuk még az új McLaren sincs kint.
  • hali
    HONDA POWA
  • Csuka001

Imola 2003

• gtom
    2 hét múlva jön az új ferrari. És visszaáll a tavalyi rend.
  • ÁjjLe BoBBi
    szerintem is megérdemelte.....
    de azért raikkonen a power :)
  • FrezeR
    Azt hiszem most mindenki láthatta hogy Sumi is emberi érzésekkel bir én nagyon sajnálom őket a tragédia miatt és, mert az utóbbi időben mindenki fikázta a teljesitményéért, minden tiszteletem az övék hogy ilyen nagy lelki teher mellett ennyire jó versenyt mentek és felülemelkedtek mindenen. Megérdemelte a győzelmet akárki akármit mond. Amit pedig Barrichello müvelt az egyszerüen fantasztikus volt!
  • ÁjjLe BoBBi
    honnan lehet az egész versenyt egyben letölteni ?
  • Tikal #3627
    Ne szo szerint értsd, mindegy :)
  • Jano
    Te mondtad, hogy annak hiszel, aki ült már autóban. :D
  • Tikal #3625
    lol:) Én is ültem már rally autoban de attol még szart sem értek hozzá :)
  • Jano
    Palik tényleg ült F1 autóban (tavaly, ha jól emléxem), de a haverja csak szimulátorbajnok.
  • Tikal #3623
    Nevenincs? Palik talán olyan nagy szakértő? Inkább annak hiszek aki azért már ült ilyen autoban meg van fogalma a dolgokrol hisz közelről tapasztalta, ne hasonlitsuk össze a rajongást a szakértelemmel....
  • Jano
    :DD

Azt a patkány arcát de megcirógatnám pl. hegesztőpisztollyal.
  • BaLeeX
    Na, Jean Todt lett az első! De hülyén mutat ott :)
  • BaLeeX
    Bazeg, ez azért elég hányinger, hogy az a b*lfasz rendező még azt sem mutatja, ahogy Kiminek átadják a serleget, helyette inkább a tömeget meg az ocsmány ferrari zászlót.
    Felhúztak a végére....

A futam amúgy egész jó volt.
  • Jano
    Akkor ebben sem egyezik a véleményünk. Persze, mint írtam néha félrebeszél, de mostanában azt veszem észre, ahogy akiket mellé ültetnek, azok a nevenincs nyikhajok, befolyásos apuci fiai, őket bizony joggal bírálja Laci bácsi, mert azok aztán tényleg fogalmatlanok.
  • Tikal #3618
    Mi alapján? A társa mindig kijavitja, de persze csak finoman, 10 perc mulva meg palik ugy csinál mintha ő mondta volna amit wéber... De a példákat lehetne sorolni, csak rögzits egy futamot...
  • Tikal #3617
    Hát igen, a másik hogy nem vmi pártatlan...
  • Jano
    Mi alapján mondod, hogy nem ért hozzá?
  • Tikal #3615
    A hangerő nem zavarja a látást, de azért néma filmet sem akarok nézni palik miatt, az autok hangját szeretem hallani...

Imádja csinálni, de nem ért hozzá... sajnos erről szol ma a kereskedelmi TV, ha van hozzá pénzed meg kapcsolatod akkor te vagy a star.
  • Jano
    Én pont ezért csípem.
  • Evil
    egyszoval a kurva anyjat paliknak.Miert engedik kozvetiteni ezt a faszt?Ennyire reszrehajlo kocsogot en meg nem lattam.Tartsa meg maganak a velemenyet es probaljon meg partatéanul kozvetiteni vagy ha nem megy akkor maradjon kussba.
  • KG21
    Nade ez már túúúúlzááás....
    Palik ezt a dögunalmas szar versenyt úgy közvetítette mintha élete versenyét látta volna!
  • Jano
    A végeredménynek nem örülök, mit tagadjam. :DD

De tiszteletem a két Vargának, hogy lenyomták a futamot édesanyjuk halála ellenére.