182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#3403 Hogy előjött a sok ellendrukker most, hogy nem mindig a Ferrari nyer!
Árnyékharcosok! -
#3402 Meg hát az a legjobb kocsi a mezőnyben. Maradjunk annyiban hogy Schumi nem vezet rosszul de a Ferrari nélkül Alex Yoong szintjén lenne, nem világbajnok... -
#3401 Pontosan!!! SEHOL!!!! -
#3400 Ja! Olyan anyagi és technikai háttere van Suminak a Ferrarinal, hogy ezt nem sok csapat tudja felmutatni! -
#3399 Emlékszem még ugy 2 évvel ezelőtt az egyik futamot Häkkinen nyerte Suhammer előtt és SzarSumi ezt nyilatkozta:
"Häkkinen nem nyert volna ha nincs ilyen jo kocsija mint a McLaren, Mclaren nélkül sehol sem lenne most!"
Kb így mondta....
Na akkor én kérdezem. SCHUMACHER A NAGYKÉPŰ GENYA HOL LENNE MOST EGY MINARDIVAL??? A nagy büdös seholba. Aztán ő pofázik hogy jo auto nelkul Häkkinen szart sem ér. Mert, ő mit érne a Ferrari nélkül??? -
#3398 Erre csak annyit, hogy a Ferrarival még Mika Salo is volt első vagy második! És a saját csapatával még anno nem sok mindent tudott bizonyítani!!! Szóval ezekszerint a Ferrarit mindenki betudja hozni dobogóra!!! Úgyhogy ezt a "de azt nem hogy ne lenne ötszörös világbajnok, és ötször véletlenül nem szokott senki forma1-es világbajnok lenni..." szöveget sztem kerűljük!!! Vagy Eddie Irvin hova tünt mikor ott hagyta a Ferrarit? Sztem ez lenne Sumival is! Vagyis a Ferrarival a "legrosszabb" pilota is tudna pontot(okat) szerezni!!! -
#3397 Na a jovore nezve csak azt tudom mondani, amit Paragulis : majd elvalik...:) -
#3396 Lehet, hogy 4-5 het mulva mar nem fogsz ideirogatni :) -
#3395 jol van na, nem kell olyan komolyan venni -
K.András #3394 tudod sokmindent lehet mondani rá, de azt nem hogy ne lenne ötszörös világbajnok, és ötször véletlenül nem szokott senki forma1-es világbajnok lenni... -
#3393 Elképzelhető :P -
#3392 mert az is -
#3391 "Mar csak az a kerdes, hogy raikonen hogy kerult a 7. helyre a rajtnal..."
Ugy kérlekszépen hogy oda kvalifikálta magát, Ugyanis amikor te meg én meg mindenki nézte a közvetítést az időmérőről, azt hittük hogy a gyors körben kiment a boxba. Na ez nem így volt. Hanem ugy hogy amikor Raikonnen fejezte befelé a gyors kört, akkor átváltottak Coulthard-ra, és őt mutatták ahogy már megy be a boxutcába, így tökre ugy tunt hogy Räikönnen ment ki. Közbe az Coulthard volt. -
#3390 Olyan buzis ez az "aranyosozás" Paliktol nem? BROAF -
#3389 LOL AKKORA LOL HOGY MAJD SZÉTREPED A FEJEM :))
Szaé az a lényeg hogy 5. éve került megrendezésre a maláj nagydij, és minden évben a közvetítés szinvonala egyenlő volt a nullával !! ugyanis te is mint mindenki azt látta a kör végén hogy egy McLaren a boxba megy. Igen ám csak az coulthard vol és nem Raikkonen :)) -
#3388 viszont a mai versenyen nem volt vmi szép sumi bemozdulása -
#3387 Erről van szó, jo kocsi=győzelem -
#3386 ja:) az a kijelntésem kicsit erős volt, de az nem ellened irányult, mig te velem gunyolodtál -
#3385 Így van. Ezt kéne felérni a többinek ésszel. Semelyik nem győzne egy Jaguárral perpill:)))
Ez egy technikai sport. -
#3384 EMBER!!!
Raikkönen élete első futamán pontszerző helyen végzett és nem egy mclarenben... Dereng valami?
A megnézném más kocsiban meg nem baromság, mivel itt az autó rengeteget számít, ezért öröm látni, hogy az eddigi hármas közé kezdenek megérkezni a többiek, mint pl. ma a Renault.
De azzal egyetértek, hogy nem kell Sumit fikázni. Én is rühellem, mint a szart de nem fikázom, mert erről mindig az ugik be, ami volt 2-3 éve amikor Mika és Sumi között dőltek el a versenyek és minden csak a másik fikázásáról szólt, na ettől nekem is felfordul a gyomrom.
Inkább örüljünk annak, hogy úgy néz ki újra versenyt láthatunk a forma1-ben. Igaz lehet, hogy csak amiatt van, mert a ferrarinál mind a kétszer bejött valami probléma és ha minden simán lenne akkor valami hasonlót látnánk, mint tavaly, de majd úgy is kiderül. -
#3383 Szerintem nem jobban ovis, mint a "remélem lassan elfelejthetjük azt a nagyképű barmot" kezdetű.Továbbá akkor abban is egyetérthetünk, hogy Raikönnen csak a mercivel képes nyerni... -
#3382 ok hagyjuk uff!!!
bocs de én még ovis vagyok és már kezdtem unni a forma 1-et ugyhogy most örülök hogy végre nem 100% ki a nyerő.
Nem a kicsim a raikonnen, nem az én gyerekem, hanyagold ezt a stilust, én inkább ezt nevezném ovisnak..
Nekem sincs kedvencem a Forma1-ben, nem is tudom hol irtam hogy van.
"A kicsi Raikönnened sem villogna másik kocsiban"
Tehát akkor sumi csak a ferkával képes nyerni, egyetértünk.
-
#3381 jajj hagyjukmáááá ezt a megnézném másik kocsiban című baromságot. A kicsi Raikönnened sem villogna másik kocsiban. Úgylátom ez Sumi fikázó topic. Nem védem Sumit, mert nincs kedvencem a Forma1-ben. Túl kéne lépni ezen csávók, mert kicsit ovis megközelítése a dolgoknak ez az "xy beszopott heheheeh". Végül még annyit mondanék, hogy messze van még a szezon vége. A mercinek is jön az új kocsija meg a ferrarinak is. Felesleges 2 futam után megmondani a frankót. Uff! -
#3380 milyen nagyok? sumi, coulthard? Sumi hova is kvalifikálta magát és mit muvelt a rajtnál?
Kiscsávo jo volt és kész, jobb köridőket is ment mint sumi gyerek, remélem lassan elfelejthetjuk azt a nagyképü majmot, vagy megnézném hogy versenyezne mondjuk egy jaguárban, akkor is ilyen vagány csávo lenne? -
#3379 Jaj a lényeg:
Hajrá McLaren!!!
Így tovább! -
#3378 Sajna csak részleteket láttam a futamból, de videón megvan majd megnézem végig. Raikkönenre már igen ráfért ez a győzelem, megérdemelte. Eddig már 2x szívta meg amikor biztos vezető helyen volt (tavaly, amikor sumi előtt megcsúszott egy olajfolton (vagy csak elfékezte magát) a másik meg a múlt futamon).
Sajna Coluthard hamar kiszállt :(
De a tavalyi arányokhoz képest két futam alatt csak 1 merci esett ki műszaki hiba miatt, ez már bíztató :) -
#3377 Az elozo futam koppincsa volt ez a mai. Ennek ellenere megerdemelte a srac, mert betolta azt a szart......akkor neznem meg, mi lenne a vegeredmeny, ha a nagyobbak kozul egy sem esne ki, kerulne hatra - mert ebbol szart sem lehet kikovetkeztetni.
Mar csak az a kerdes, hogy raikonen hogy kerult a 7. helyre a rajtnal... -
Dodi #3376 Palik mindig minden 5. mondatába belecsempészi azt, hogy "menet közben". Semmi értelme sincs így a mondatnak. -
Csuka001 #3375 Maláj nagydíj 2003 - videók -
#3374 ja, meg a tetszikezés, "sumi be megy a bokszba, és nagyon aranyosan kicserélik a szerelők a kerekeit" -
#3373 én nem utálom sem palikot sem sumit de örülök hogy újra izgalmas az f1, viszont az nagyon idegesit amikor palik azt mondja pl hogy, uuugy van szépen aranyosan! ez az "aranyosanozás" megőrít:)) -
#3372 ja Palik az nagyon LOL....."....ez nem a sandokán..." LOL én mondom LOL ember ez :) -
#3371 tessék emberek ez az igazi F1 !!!!
és nem az amit az elmúlt 2-3 évben láttunk!!!
nagyon happy vagyok !! :)) -
#3370 muhhaaahhaa sumi beszopta megint...
Palik ismét bebizonyitotta hogy semmit sem ért az autokhoz meg a forma-1 hez, kommentátor társa rendre kijavitotta palik beszolásait, majd kis idő elteltével palik ugy adta elő magát mintha ő mondta volna az okosságokat -
#3369 Jah. SUMI SUX -
#3368 Hát én majdnem le is szoptam magam mikor azt mondta hogy, ráhúzta a kocsit Sumira! Mi van már??? Sumit mindig védeni kell??? Ő tán nem hibázhat? Azt a segg sumit mindik védi, de ha forditva lett volna, akkor sztem Trulli anyukája megfulladt volna a sok csuklástól!!!
Ezt Palik L-nak!!!
-
#3367 AS egy dolog hogy Sumi aljas modon kilokte trullt csak aztán ő is ráfázott, de Palik még védte is hogy "Jajj a Trulli ráhuzta a sumi kocsijára az ő kocsiját" meg ilyesmik, mikor lassítás és visszajátszás nélkül láttam hogy ő voltz a hibás. -
#3366 Tényleg ez az asszony meg mit keres itt? Még beszélni sem tud rendesen, jo hogy nem már ő fog itt okoskodni... -
#3365 A másik amit utálok amikor azt mondja: "tetszik látni? tessenek figyelni" mit tetszik-ezik ez a b***
teccikérteni? -
#3364 Hja-hja! :)