182113
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#5088 ha azt kezdi el lassan, hogy örülök a gyözelemnek akkor mind1 :)))) -
#5087 ráadásul sosem néz a kamerába se a riporterre..mindig csak forognak a szemei, körbe-körbe :d -
#5086 :)))
ezt nemmondod komolyan!
Azért ne legyen má sik hülye!Képzeld el amikor megkérdezik a külföldi ujságirók..erre rákezdi nagyon lassan" vééleméényeem szeerint, ugy láátooom a helyzetemeeet..."stb -
#5085 jaja :DDD mennyit ??? 1 decit ??? :DDDDDDDDDDDDD LOL -
#5084 hú múltkori Palik "aranyköpés": Schumacher rávert a testvérére!" mekkora LOL :) -
#5083 "célegyenes mögött.. elején... végén... megelőzte ralf..." a kommentátor is LOL :) -
#5082 minek? mennie kell, nem beszélni rola -
#5081 6' Aston Villa 0 - 0 Liverpool -
#5080 jaja... nekem is a beszéde teccik :))) -
#5079 ilyen a világ! -
#5078 Múltkor nyilatkozta, hogy a legtöbb héten nincs szabadnapja -
#5077 Na Szujónál Eddie :) -
#5076 jó dolog hogy zsolt bekerült a versenyre, de azért beszélni megtanulhatott volna -
#5075 Azért ne mondd, hogy Palik nem tapasztalt -
#5074 Az zavar a legjobban, hogy akiknek van tudás a hátuk mögött, azok hozzá sem férnek ehhez! Anettka is ki megy az űrbe, közben a sok szakképzett több diplomás, akinek minden álma, hogy kutasson az űrben, az nem teheti meg. Palik lacinak is vettek egy elég jó autót, a nulla tudásával! Ahelyett, hogy egy tapasztalt versenyzőt raktak volna be, aki már bizonyított a Rallyban világszinten is. -
#5073 ehh ehh -
#5072 Wilson ködösít :) -
#5071 ja, az is jó volt! -
#5070 ez is hasonlo volt csak nem egyszerre hanem egymás után:)lol -
#5069 nem arra gondoltam.. most volt 1 éve... -
#5068 13 autó egy kanyarban, igen durva volt :D -
#5067 baumgartner... ez nem valami márkanév, esetleg cég?
azonkívűl hogy zsoltinak ez a neve... -
#5066 1998 Belgian grand Prix -
dashed_ #5065 szanalmas hogy itt eggyesek arra varnak na mit mond majd B.ZS. hogy mibe lehet belekotni.. az ilyen embereket kell szegyelni nem a Baumgartnert -
#5064 "David Coulthard egy óriási kérdőjel !!!" -
#5063 azért soha nem klappolhat minden..ugye ezt ti se várjátok el?
amugy akkor is a legjobb futamok az ilyenek mint pl amikor a fél mezőny kicsúszott a víz miatt...!:)ez amit most nézek tök unalmas.. nem vagyok oda az f1 ért.. de az akkor nagyon bejött:) -
#5062 "Menj a dolgodra!" -
#5061 Eddie Jordan majdnem kinyomta aszemét LOL :))) -
#5060 Most az apjával van bajod,vagy a Zsoltival?Most kivételesen a Jordan egy NAGY 0! -
#5059 "Jó volt tudtam 26-os időket vinni" -
#5058 az lehet hogy benyomták, de semelyik ujonc nem lesz benne az első 3-ban rögtön!Gondolkodjál már!Világklasszisok között az is jó hogy egyáltalán elérte a 15. poziciót -
#5057 "örültem hogy nem rajtam múlott..." LOL:) -
#5056 Húú de nagyon okosak itt egyes emberek... -
#5055 NA HALLGASD A MESTERT !!! :) -
#5054 Mer ő olyan tipikus hülyegyerek, aki beszélni se tud, de hát nem tehet róla... :D -
#5053 kicsit borulátó vagy :) és pesszimista... -
#5052 hidd el hogy palik felszórná... :D -
#5051 http://www.palikdakarteam.hu/fooldal/ -
#5050 Nem tudom mit vagytok oda ezért a Baumgartnerért! Apja a legnagyobb autómaffiozó. Kicsit több tudst/gyakorlatot igényel ez, minthogy apuci elküldi egy iskolába. Érdekes Palikot anyáztátok rendesen, őt miért nem? Egyre megy a kettő :( -
#5049 ő már vezetne... :)