182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#4968 Én kiváncsi vagyok rá mire lesz képes és szerintem ti is. Valóban nincsenek eredményei, de Hillnek voltak amikor a Brabhamhez került? Mert szerintem, mint kb Zsoltinak. Aztán ott bénázott el fél évet a Brabhamnél zéró teljesítménnyel. De Willámló Frank látott bene reményt, bízott benne már a papája miatt is, és leszerződtette. Itt Jordan karolta fel Zsoltit. Jövőre a Jordan Merci motorokat kap, Firmannak sem volt értékelhető eredménye az idén, szóval meglátjuk mit hoz a jövő Zsoltinak. Ha letesz valamit marad a következő futamon is, ha nem, ugyse marad tovább. Ez a Jordan nem túl jó mostanában, nincs pénzük se nagyon, jövőre tartalékolnak, amikor a Vodafone is beszáll hozzájuk a Mercivel. Ez kb. jó amit Zsolti ment tegnap úgy, hogy hármom órával előtte tudtam meg, hogy menni fog, nem volt licensze és még elsőnek is indult, szóval szeritem, ha nem elsőnek megy, nyogdtabb lett volna, de ez az én véleményem.
Én ebből a mezőnyből nem igazán tudok senkiért lelkesedni, így nekem tök jó, hogy végre nem semmilyen bigyóknak kell drukkolni, akiknek csak azért, hogy ne piroska legyen az év, hanem leülök és megnézem a magyar nagydíjat, ahol egy magyar versenyző is indul.
Ennyi az egész ... -
#4967 Meg MS-nek drukkolnak pofátlanul vérlázító módon.Azért a Vodafonak nem kéne ennyire nyalni ... -
#4966 eurosporton most megy f3000. -
#4965 hát szomorú hogy egyetlen magyar versenyzőről így vélekedtek, mert nem így kéne... hanem így: szerintem is egy pöcsfej, mert semmit nem ért az autókhoz, és a reklmszövegei is unalmasak, meg ahogyan felvezetik, előadják, de... meg kell hagyni hogy szerény, kicsi országunk nem bővelkedik F1-es pilótával... tehát elégedjünk meg ennyivel... húzzuk meg és fogjuk vissza magunkat, ha jó lesz, örülünk, ha siralmasabb... hát... akkor kezdjük pár üzenettel lejjebről :))) -
#4964 azért ahhoz képest, hogy ez a majom indult és mindenki utálja, elég szépen megboostoltátok a topic beirkálásmennyiségét :))) -
#4963 biztos megdobja a nézettséget. -
#4962 :)
Szerintem is inkább anyagi okai vannak hogy Zsolt ma autóba ül. -
#4961 Ez a Baumgartner elég lolka!! Hülye faterja a Reanult Baumgartner tulaja, befizette kicsi fiát egy ilyen mókára. Palik laci effektus. -
#4960 Hát, ha holnap jól szerepel, és egyszer kiszáll a cirkuszból, akkor tuti kap valami müsort. Elöször csak saját vetélkedöje lesz aztán majd vele ébredhetünk reggelente.
Rossz kapszulát vettem be! Vissza akarok menni a mátrix-ba! -
#4959 Miért nem? Szerintem Baumgartner tök jól vezetné a délutáni telefonos játékot az rtl-en:) -
#4958 Még egy dolog. Nem akarok még egy kokó-t! Gondolom tudjátok miröl beszélek. (VV3-at meg pláne NEM akarok!) -
#4957 Igazatok van, nem Zsoltot kell utálni. Nem is utálom, csak a sztárolással nem értek egyet.
Továbbmegyek, az RTL-t sem kell utálni mert tulképpen csak reklámot csinálnak a holnapi futamnak. Igaz, hogy számomra etikátlan módon, de ezt már megszokhattuk a két vezetö tv társaságtól.
dikki*yysw-t meg pláne nem utálom! Ö mondott valamit amire én rákérdeztem. Véleményem szerint tök normális hangnemben, kerülve mindenféle bunkózást. -
#4956 Sztem alapvetően a tv-t utáltuk. Mi. Tudjátok. -
#4955 ÖÖÖ akkor most azért " utáljuk" baumgartner-t mert a TV sztárolja? Arrol ő nemtehet kéremszépen. Inkább a TV-t utáljátok! -
#4954 Én azért örülök BAumgartner indulásának, meglátjuk, mit hoz a holnap. -
#4953 De ezért az rtl-t kell utálni nem a Baumgartnert:) -
dashed_ #4952 szerintem az az emberek baja hogy nem lett egybol pl a 4-5 helyen...
de ha belegondolna abba amit pl Dikki is leirt
"Én meg azt mondom, hogy képzeljük magunkat a helyébe.
Délelőtt 10-kor volt a baleset, BZS egész héten úgy készült, hogy F3000-ezik. Azért nehogy azt mondja valaki, hogy ha _bármelyik_ F3000-es versenyzőnek délben azt mondjuk, hogy menj egy időmérő kört 14:01-kor, akkor jobbat megy!
NEM!"
akkor talan lenyugodnanak...
+ az rtl klubb is nagyon nyomja elhitetve ezzel az embereket hogy baumgartner az isten a jo a szep stb... -
#4950 Szerintem te valamit félreértesz, amit én és Barpi csinálunk az beszélgetés, nem utáljuk egymást. Volt ugyan a CS topicban egy kis összezördülésünk, de értelmes ember ilyen miatt nem bunkózik :) Úgyhogy most olvasd el újra a szövegeket, és ne.. na hagyjuk. -
#4949 Ugye ? Alapvetően az emberek nem lennének ellendrukkerek, de a gyűlölködés hatására, hogy értelmetlenül szidják a favorit pilótáját v. csapatát elkezdi ő is utálni és szidni az ellenlábas csapatot / pilótát, aki nem is annyira ellenlábas.
ez a véleményem. -
#4948 Hányok ettöl a topictól. Nem elég hogy a magyarokat mindenki utálja még mi is utáljuk egymást. -
#4947 Még egy észrevétel. Azt kérdezed:
'De miért akarunk mi Schumi, Kimi tudású versenyzőt? Miért nem elég, ha magyar lehet a legjobbak között?'
Nos a legjobbak szerintem az elsö 6 helyig számítanak. A 22-ik már nincs a legjobbak között. Tudod, ha már lúd, legyen kövér! -
#4946 Tavaly is ö vezette, pedig már akkor is ö volt a goré a ringen. Nem hiszem, hogy kihagyná a hazai közvetítést. Igy a Tv - bekapcsol, hang levesz, és néz! A magarázatai nem érdekelnek.
A többi se kutya. Egyszerüen nem látják mi megy a pályán. Beszélnek, beszélnek és átsiklanak azon ami éppen történik, majd találgatnak. -
#4945 Nézd, szerintem az kevés, hogy csak ott van. Ekkora erövel akkor én is vagy te is ott lehetnénk, ha csak erröl szólna a dolog.
Szerinted az elég, hogy ott egy magyar a versenyzök között? Igaz, mindenki hülyére veri, de ott van? Nekem nem! Ha már ott van akkor bizonyítson! Ne a papa pénzével, hanem a tudásával, a rátermetségével, és azzal, hogy igenis fel tud nöni a feladathoz!
Sajnos holnap nem megy végig. Én olyan 15 kört adok neki. A tizedikben kapja meg az elsö körét Schumitol. Elöbbiben ne legyen igazam, az utobbi le van zsírozva. -
#4944 Ja, ő gondolom Ecclestone-al pezsgőzget valahol :D Nem semmi, mire vitte. -
dashed_ #4943 Palik gondolom a hungaroringen lesz szal szinte biztos hogy nem o kozvetiti majd
szerencsere.. -
#4942 THX mert Palikot nagyon nem birom igy reménykedhetek, hogy holnap szintén nem ő közvetit. -
#4941 Ehh...bocsi, előző üzenetem Taptarap-nak szólt! -
#4940 A gyerek közvetítette akivel a Palik szokta, meg az a csákó aki általában szakértő szokott lenni a studióban! -
#4939 :D Jah, azért ebben neked is igazad van. A sztárolás a sucks. :D
Taptarap nem. -
#4938 Palik közvetitette?? -
#4937 Azt bírtam, ahogy próbálták bemagyarázni, hogy milyen jó a Baumgartner! Először azt mondták, hogy a két minardi-t illő lenne elvernie! Aztán amikor csak az egyiket tudta megverni, akkor jött az hogy lámpaláz, izgalom meg stb. és hogy ez az időeredmény is "gyönyörű"! Aztán az öreg csákó a stúdióban azt mondta, hogyha végig tud menni a futamon és nem lesz utolsó akkor az is "gyönyörű" lenne! Hát vazze, ha be tud majd szállni a kocsiba akkor az is "gyönyörű" lesz??? :))
Nem tudom, hogy miért kell ennyire sztárolni vkit! Koko volt az eslő profi magyar világbajnok, tehát sztárolni kellett. Baumgartner az eslő magyar F1-es pilóta...akkor sztároljuk! Vicc az egész...:) Bár tény, hogy örülök hogy magyar is van az F1-ben, de akkor sem kell sztárolni egyből! -
#4936 De miért akarunk mi Schumi, Kimi tudású versenyzőt? Miért nem elég, ha magyar lehet a legjobbak között? A japánok sem hiszem, hogy fórumokban szólták volna le állandóan a "hipergyors" versenyzőiket. Van az F1-ben még elég pénzes srác, BZS miért ne férhetne el mellettük?
Nem VB-t kell tőle várni, hanem hogy holnap végigérjen. Hozzáteszem, ebben nagyon jó, mert általában behozza a kocsit. -
ricky #4935 hajrá Raikönnen!!!!!!!!!!! Ugyis ő nyer!!! -
#4934 sajnos teljesen igazad van, annyit tegyünk még hozzá hogy 5-6 év múlva már öreg lesz f1-t kezdeni. :( -
#4933 Szerintem Zsolti ennyit tud és nem többet. Ahogy az RTL sztárolta az meg egyenesen vérlázító volt. Kit ver meg az idelyével, kinél lesz jobb, stb. Ha jól tudom Zsoltinak F3000-ben egy 6-ik, vagy 7-ik helyezése volt eddig a csúcs. Az is csak azért mert ketten kiestek elQle. Akkor most ott az okosok mirQl is beszéltek? Már azt is elkönyvelték, hogy már innen ki se száll. JA! Egyedül az 'öregnek', (Dávid Sándor) volt esze meg annyi tapasztalata, hogy földön maradt amikor az elsQ magyar F1 versenyzQrQl beszélt. Amúgy Zsoltnak én is gratulálok, de nem való ebbe a mezQnybe. Sajnos nem egy Schumi, vagy egy Kimi idegzetü, vagy tudásu versenyzQ. Majd talán 5-6 év múlva. -
#4931 Hű itt egy szagértő:) -
#4930 Baromgartner nem tudott igazán élni a lehetőséggel, magyar mentalitással megrémült és lámpalázas lett a hirtelen lehetőségtől. Más profi mentalitású versenyzőket "doppingolna" egy ilyen lehetőség és élete legjobbját nyújtva bizonyítana. Pl. ilyen lenne Barom F3000-es csapattársa. -
#4929 Jah igen, amikor 6x-os vilábajnokként majd visszavonul akkor nem lesz sehol, hanem otthon fog ülni...:D -
#4928 cipész még a 10ben volt...lesz ez még így se :DDD -
#4927 zsírrr :D ez nagy volt srácok :D