182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
[Walaki]D`Lair #5294 he? A Jaguar a legújabbat kapja.... -
#5293 Szerintem meg a Jaguar ... -
[Walaki]D`Lair #5292 A Ford 1. fejlesztésű motorjait a minardi kapja...a Jordan egyel újabbat...
Wéber meg aktív autóversenyző a Castrol Astra Classic kupában, és eléggé jól megy, szal nem a levegőbe beszél... -
#5291 "A maranellói istálló és partnere, a Bridgestone is azt állítja, hogy a Michelin csak a kötelező FIA-ellenőrzésen mutatta be a szabályos abroncsokat, a vitatott gumikat az első boxkiállás alatt kapták meg a versenyzők. A francia gumigyártó abroncsait a Williams-BMW, a McLaren-Mercedes, a Renault, a Jaguar-Cosworth és a Toyota használja, a többi csapatot a Bridgestone támogatja."
Amikor a Michelin anno kiszállt a F1-ből, pont az ilyen faszságok miatt tette. Akkor a Goodyear baronságai miatt lécelt le, most a Brig ökörségei jönnek.
Az idézet szerint a gumikat a M pilótái az elő boxkiállás alatt kapták meg. :) Ez mekkora baromság. Ezt szerintem maguk sem gondolják komolyan ... :)
LOL!
A Ferrarinál meg MS fingik egyet és így az autó veszít a súlyából, magyarul 500kg alá esik, különösen, ha MS babot reggelizik ... :)
Ez alapján ezekután akárki, akármiért óvhat. A Ferrari meg jobb ha csönbdben marad. A McLaren és a Williams is szétszedethete volna a tavalyi Ferarit, hogy mi a fucktól ilyen jó. De nem tette, pedig találtak volna szabűlytalanságokat ...
Egyszerűen szar a Bridgestone, mint 1998-ban szar volt a Goodyear a Bridgestonhoz képest. Ennyi van most.
A Ferrari meg a pénzsóvársága miatt kényszerült a padlóra, mert ismételten rossz lóra tett, jel esetben a B-ra. 1998-ban a G-re tett, rosszul. Jövőre, ha feladja a esetlegesen a B, akkor kiváncsi leszek, az M-re, hogy miként fog a Ferrarihoz viszonyulni ... :) De ezek az olasz majmok nem tanulnak ... Ahelyett, hogy a pastát ennék, feljelentgetnek ... :) -
#5290 Kiborult a bili...lehet sokan szarba lesznek! -
#5289 ok, én csak ma hallottam :) -
#5288 ez régi hír -
#5287 Ehhez mit szóltok?
http://www.origo.hu/sport/f-1/20030904aferrari.html -
#5286 már mindeki rákészült :))) -
#5285 :-((( -
#5284 majd a jövő hét, egy kis pihenő van
-
#5283 Pedig hogy készültem már, hogy egy jó kis izgalmas időmérő lesz ma, de úgylátszik hiába... :(((
-
#5282 én iss asszittem :( -
#5281 Ez engem is érdekel! Olasz futam mikor lesz? Én ugy tudtam hogy most... -
#5280 miért nincs most futam? -
#5279 http://index.hu/sport/forma1/ferrszolt/ ^.^ -
#5278 http://www.f1hirek.hu/cikk.php?id=4892
http://www.f1hirek.hu/cikk.php?id=4890 -
#5277 Én nem tudom, mi a szabálytalan, vagy mi a nem helyes, de :
1. Ha szabálytalanság történt, akkor azt vasalják be
2. Nem most kellene levegőért kapkodni
3. A pályán dőljön el a cucc...nem akarom azt hallgatni, hogy a ferrari azért lett világbajnok, mert...
4. Hajrá Ferrari......a megszakadva elért VB-győzelem az igazi győzelem
-
ShaiHulud #5276 Olaszoknal a ferrari ugyanugy szar lesz mint most...illetve egeszpontosan nem a ferrari a szar hanem a bridgestone... -
#5275 Ennyi erővel a Ferrari is csinálhatná. -
#5274 Hát már miért lenne az? Ki tudja lehet, hogy van benne valami..... -
#5273 majd kiderül, hogy mi lesz az olaszoknál! -
#5272 :)
amúgy van benne valami, csak érdekes hogy ezt az idény végén veszik csak észre.... -
#5271 Úgyanmár ez kurva nevetséges! -
ShaiHulud #5270 pffff -
#5269 Azért hatalmas csalás az egész cirkusz mert most "véletlenül" iszonyat szorossá vált a pontverseny, a Ferrari haldoklott, ám az olasz nagydíjon mégis szárnyalni fog. Ez az év mindenkinek feltünően nagyon jól sikerült. 3 esélyes a vb, tehát 3 jóllakott csapat, Renault szintén jóllakott, Toyota sem panaszkodhat, a Jaguár is feljött.
Bunda már több éve az egész, de idén legalább eladhatóan csinálják! -
#5268 Nézd nem tudom...az mindenestre tény, hogy a nagyon sokszor előfordult, hogy a Michelines autókok nem cseréltek kereket elöl...szóval nem tudom..jah olvastam egy másik helyen, hogy idézem: """Az egyetlen dolog, amit tudni lehet az az, hogy míg a Bridgestone elsõ gumijai 32.96cm, addig a Micheliné 35.5cm teljes szélességûek. A szabályok azt írják elõ, hogy az elsõ abroncsok szélességének 30.5cm és 35.5cm közöttinek kell lennie.""" De ezek az adatok a verseny előtti értéket mutatják, azaz, ha most a verseny után fogják megmérni a gumikat, akkor bizony gondban lehet a Michelin. De persze ezt nem tudhatom, de azért érdekes a dolog. -
#5267 üdv! mit gondolsz mennyi igazság van amit a Bridgestone? -
#5266 Hmm.. bár nincs most F1 de akkor is rengeteg hirt lehet olvasni nap mint nap... -
#5265 majd, ha forma 1 lesz... -
#5264 Igazad van, élesszük már fel a topicot -
#5263 Ezt olvassátok el:
http://www.a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikkf1&table=hirek&ID=4899¶m=2 és mielőtt bárki kezdené, nem a Ferrari nyújtotta be a panaszt, hanem a Bridgestone. Hmm mindenestre azért érdekes...emlékeztek hányszor volt olyan, hogy nem cseréltek gumit a Michelin-esek? Hmm..érdekes. Amúgy én már NAGYON várom a monzai futamot, és hiszem, hogy végre feltámadnak a Schumiék és megmutatják, hogy igen is a Ferrari még mindig a mezőny legjobb autója. Hajrá Schumi!!Hajrá Ferrari!! Mutassátok meg a többieknek, hogy ki a legjobbBár ez nem kérdés... -
#5262 Úgy eltűnt a topic a süllyesztőben (következő oldal), pedig hétvégén volt F1, hogy már azt hittem a gumiban vagyunk ... :) -
#5261 igen :D Toyotatol kibasszak Mattat, vagy Panist :DD najo nem....elmenne oda tesztpilotanak, aztan meg elmenne a BAR-hoz vagy 2 évre pilotnak...gyaaa -
#5260 :) -
#5259 aggyad,és 6ot is összecsítelek egyébként a le is bukott az a kis csíter töcs,nem tom miért nem tiltották el örökre,főleg,hogy nem is egyszer bukott le,és aki csíter az az is marad -
#5258 Érdekes én ugyanott , csak a big foot szekcióban : Duplo Racing Team
:-) -
#5257 Én a dán Lego Racing Team-mel kezdtem, nem is jutottam tovább...:) -
#5256 vazz, valahol el kell kezdeni....
:)
-
neménvoltam #5255 Addig örüljünk amíg nem a Minardinál köt ki :D