182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#5171 pl? -
#5170 Megpróbálok nem az lenni :) De hát ezt ő mondta nem én :) -
#5169 Te se légy proli. -
#5168 Akkor te a seggnyaló kategóriába tartozol? -
#5166 Yeah ne légy proli :) -
#5165 Olvass vissza te, ha egyáltalán tudsz. Én nem azt mondtam, hogy !ÉN! jobban csinálnám, hanem azt, hogy rengeteg ember van, aki tuti jobban csinálná, csak nincs meg hozzá a tőkéje! -
#5164 *idegeid -
#5163 Nyugalom, ne remegj mint a zselé. Nhogy szétpattanjanak az ideig. -
#5162 eddig itt neked a legnagyobb a pofád és asszem mindenki örülne ha megütnél valami értelmes lényhez közelítő hangnemet. -
#5161 te olvass már vissza. Senki nem anyázott senkit :) -
#5159 de most biztos ideges vagy mer sumi nem teljesített :) -
#5158 lol. neked biztos nemvolt régen gyerekszobád :)
amugy senki nem anyázott senkit :D -
#5157 takarodjál már te rühes unreg fasszopó a büdös picsába te tróger szaralak! barom idióta faszkalap -
#5155 Végre van 4 csapat akik ott vannak az élen és akármelyik nyerhet, " erre jó pl volt a mai futam. -
#5154 Na, ahhoz képest, amit a magyar nagydíjaktól megszokhattunk egész jó verseny volt.
De ha valakitől meglátok egy #4826 -hez hasonló Yeah féle hozzászólást komolyan mondom képenröhögöm. Csak saját primitívségét és hozzá nem értését bizonyítja vele. Sumi nagyon jó. Volt valamikor... Mostanában már nem igazán, meg rajtolni sem tud. Ez a seggnyalás, hogy a szujó -seggnyaló- zoltán meg mindig 2 méteres nyelvvel lohol utána mindenol (éppen most is az megy élőben) ettől egyszerűen kifordul a gyomrom. Sumák ezt a vb címet már elvesztette...
Persze nagyon könnyű _MINDENT_ ráfogni a gumira, _CSAK_ a gumi a szar, azért nem megy nekik. Biztos a Bridgestone miatt esett szét Bari hátsó felfüggesztése...
Na erről a témáról ennyit.
Végre van 4 csapat akik ott vannak az élen és akármelyik nyerhet, azt hiszem elég rég óta erre vártunk. Zsolt sajna kiesett, de nem ment nagyon rosszul azért az előzéseket megnézném, igaz Minardikról volt szó da akkor is.
Hajrá McLaren!!! -
#5153 NEm szar csak a Többiek is kaptak végre versenyképes gépeket. (na jó gumiban egyetérteK) -
#5152 isten futam...jééé most nézem...cipész befért a 10be ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5151 A Képi részbe nem tartozik a komentátor :D -
#5150 régebben auto volt nagyon jo :P -
#5149 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#5148 Ez relatív. Mert akkor a többiek meg ultra-xarul :) Az eredmények őt igazolják, ebbe nehéz bármit is belemagyarázni. -
#5147 én levettem a hangot :( -
#5146 sumi régebben is xarul vezetett :) -
#5145 Schumi tényleg elég szarul vezet mostanában, de a gumi is szar, nagyon. Barichellonak meg hihetetlen pechje van.:( -
#5144 Szánalmas volt! Leköpném a kommentátort, ha szembe jönne velem! :D Most komolyan, dúúrván gyökerek voltak! -
#5143 Az is igaz hogy végig izgalmas futam volt. (titkon az utolsó körig izgultam hogy lefullad e alonso alatt a gép :) ) -
#5142 mondtam hogy Alonso az isten :)))) -
#5141 Közvetítéssel nekem nem volt bajom (legalábbis a képi résszel).
-
#5140 Sztem nagyon jó kis futam volt.
Alonso: GG, jövő nagy reménysége. A Renault is megmutatta, hogy a jövőben nem csak a BMW-Ferrari-Mercedes motorok lesznek jók.
M. Schumi: versenyek óta kritikán aluli ahogy vezet, szánalmas amit csinál. NEM, nem a Ferrari a szar, nem a gumi a szar, mert Barrichello képes 8-nál jobb pozícióra is.
Hungaroring: szerintem nagyon jó lett az átépítéssel a pálya, csak meg kéne csinálni hogy ne fújja be a port a szél a pályára, mert undorító amikor olyan porfelhő van hogy nem látni a kocsikat. De lehetett előzni, volt végre mozgás, szerintem jól sikerült. Top speed 300 felett volt.
Közvetítés: a szar és a fos™ szavak között vacilálok. Nem is tudom, talán SZAR volt. Palikot a népnek! Ő egy hülye, de legalább rohadt jól közvetít!!
Baumgartner: az én várakozásaimat messze felülmúlta, ahogy vezetett. Ha egyetlen körrel később adja meg magát a motorja, 12. helyről áll ki, ha végigmegy, 10 (valszeg). Látszott, hogy nagyon gyorsan tanul, egyre jobb köröket ment, nem rontott el kiállást, semmit. Egyáltalán nem rajta múlt hogy elsült a motor. A közözéseknél még kicsit sután engedte el a többieket, de akkor is, GG. Remélem jövőre bekerül a F1-be, a 20-as keretben igenis LEHET helye. A 15-ösben már nem biztos, de ennyi elég. -
#5139 LOL ezekszerint nem csak nekem tünt fel a francia himnusz :D -
#5138 LOL! Tényleg :D -
#5137 WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ALONSOOOOOO!!!!!!! -
#5136 biztos occsóbb mint egy új pilóta -
#5135 Hülye, Renault :) -
#5134 :D -
#5133 Egy dolog: Ron Dennis MI A FASZT LÁT KOCKAFEJBEN, HOGY MÉG EGY ÉVRE SZERZŐDÉST HOSSZABBÍTOTT VELE? -
#5132 és vigyorog mintha őt ünnepelnék :) -
#5131 az :D -
#5130 Ezt a barom Medgyessyt! Épp olyan hülye, mint a Gyula volt. Odaáll a pilóták elé. Senki nem csinál ilyet. Idióta most is ... :) -
#5129 ez az f1 kupa egyre rondább!!