182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#5008 áááá beszélek itt hülyeséget. a 4-5-6 helyre leszek kíváncsi :) -
#5007 Kíváncsi vagyok a Trulli- Montoya- Ralf-Michael 4 esből hogy fog alakulni a 2-5 hely. 2mp en belül vannak mind a 4 en szal lesznek még érdekességek! -
#5006 Huhhh Baumgartner 18-ból a 16. Micsoda fasza gyerek. Apuci befizeti egy körre. Ugynaúgy mint Palik lacit az RTL. -
#5005 Egy fékezéstől kiszakad a hátsó(!) kerék!?
Olasz szarláda. -
dashed_ #5004 Baumgartner ment egy laza 1.51es idot :)) -
#5003 A közeli kép nagyon állat volt, mikor ott repül a kerék. szegény Barich. >.< -
#5002 bazz most veszem észre! Pyxé az 5k!!!!!!!!! -
#5001 Jól szét szedte! -
#5000 Ez durva volt! -
#4999 Brrichelllo!!!!!!! -
dashed_ #4998 BARRICHELLOOOOOO!!!
ehhh -
dashed_ #4997 16 es meg nem volt kerekcseren.. -
#4996 Baumg 15. -
#4995 nm -
dashed_ #4994 nagyon kiraly koszi :) -
#4993 Kötelező oldal mindenkinek! -
#4992 Amugy énis szeretném látni a számokat nemtudom ti hogyvagytok? :D A sóműsorban mindenki látta a számokat!! ÉNis akarom :D -
#4991 Kitaláltak :) -
#4990 Nem is :) -
#4989 Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4988 Harmadik Baumgartner! Hátulról! -
#4987 Azt elfelejted, hogy Alonsó a jó íven van, nem a poroson és a Renault rajtautomatikája a legjobb állítólag. Azért én Montoyának drukkolok, de félek nem lesz jó a rajtja:( -
#4986 Mindegy.
Szerintem a két willamos le fogja rajtolni Alonsot. Neki volt az egyik legkisebb végsebessége, és a célegyenes hosszú, szóval el fognak mellette menni, hacsak valami nagyot ki nem talátak a Renaultnál ... -
#4985 lol ez a clio kupa tiszta roncsderbi :))) -
#4984 A végén belém fogod beszélni. Olvasd el az elsö két mondatot. Azt irtam Zsolttal kapcsolatban. A 3-ik mondat az álltalánoságban szól. -
#4983 4980? -
#4982 Hol is írtam Zsoltról ezt? -
#4981 Tök jó hogy ismered személyesen mert így tudod róla hogy törtető és mindenkin átgázoló. -
#4980 Nem értelek. Én Nem utálom, és ezt tegnap is irtam már.
Egyszerüen az éremnek 2 oldala van, és arról irtam. Ha valkiröl negatítv véleményt írok azt nem biztos, hogy utálom.
A törtetö, mindenkin átgázoló alakokat viszont engedd meg, hogy ne szeressem. -
#4979 Összefoglalásként, már tegnap is elmondtam, meg most mégegyszer, én sem BZS ellen drukkolok, de azért ne is nyaljunk neki mint az rtlklub.
Magyar - mi is magyarok vagyunk. Nézzétek a német RTLt, ő nyilatkozik, ő van mindenhol, megismerik.
Amikor 1998-ban Németországban voltam a VB alatt, a srác akinél voltam áthívta a haverját. Pont kezdődött a tv-ben a Horvátország-Japán meccs, srác: hm, Japan gewinnt. Nem is nagyon hallott még horvátokról.
Aztán ugye a végén Horvátország bronzérmes lett, és a vb után mondtak valahol valami brutális számot. Nem tom pontosan de a vbn valami több százmillió ember tudta meg a világon, hogy Horvátország létezik. Többen, mint a függetlensége óta eltellt 4-5 évben.
Ez a srác most magyar, meg ilyenek... jó, vannak nála jobbak (biztosss) meg pénz, meg minden, de akkor is, ma neki kell drukkolni. Nem kell tőle VB-t várni, csak annyit hogy az első magyar F1 pilóta. Semmi más nem érdekes. -
#4978 "Ha valaki odamenne, hogy itt van 20 milla, akkor kibulizná, hogy másnap ott legyen a rajtnál az illetö."
LOL -
#4977 Jujj de jó neked már van miért utálnod. -
#4976 JÚJ LÓÓÓÓL :DDDDDDDDDDDDDD -
#4975 Na még 1 cikk idézet, aztán nem írok többet:
Forrás: http://index.hu/sport/forma1/fir0823/
'Baumgartner a 19. rajtkockáról kezdheti meg a versenyt. Ezt az időt egyébként úgy érte el, hogy a bemelegítő köre után véletlenül megnyomta a kormányon a "takarékos üzemmód" gombot, így a gyors körében kevesebb üzemanyagot kapott a motor, vagyis a kocsi nem nyújthatott csúcsteljesítményt.'
Hát ennyi. -
#4974 Kérdezd meg Heinz-Harald Frentzen-t mennire jó fej EJ. Emléxel arra amikor (asszem 2 éve) nem sokka futam elött egyszerüen kirugta a csapatából? Elötte meg ott ölelgette. Nem jó fej, hanem egy pénzéhes ...! Ha valaki odamenne, hogy itt van 20 milla, akkor kibulizná, hogy másnap ott legyen a rajtnál az illetö.
Amugy nem tudom eszrevettétek-e mit is mondott Zsolt amikor megtudta, ö vezeti a sárga autót?
'Elöszöt azt hittem, hogy Eddi hülyéskedik velem, mivel már elözö este is erröl beszélgettünk, milyen jó lenne. ' (Forrás RTLKlub) Azt nem merném mondani, hogy Firmen balesete nem volt véletlen, de ha én odakerülök, hogy két alkalommal legyek tesztpilóta, akkor a második után (szerzödésnek vége) nem arról beszélgetek a csapatfönökkel, hogy én is vezethetnék. Igaz engem a maffia sem pénzelhetne. Most lehet, hogy bunó voltam de ez a véleményem. -
#4973 Itt egy interjú részlet a mi Zsoltunkkal:
Forrás: http://www.a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikkf1&table=hirek&ID=4815¶m=2
Bumi a síelést, a lövészetet és a repülést is hobbijai közt tartja számon, egyaránt szereti a lovakat és a kutyákat. A zsebében versenyzés közben pedig mindig egy rózsafüzér lapul. A versenyzés nem olcsó mulatság, Zsolt bevallása szerint a versenyzése eddig inkább vitte a pénzt, bár Forma3000-es autója reklámfelületével saját maga rendelkezik.
"Valóban enyém a reklámfelület. Amit a menedzsmentem értékesít. Én kérem ebben az egészben csak egy alkatrész vagyok, amelyik versenyez. Mondok egy durva és amúgy elképzelhetetlen példát: támogathatna akár a legnagyobb maffiaklán is Olaszországból, az sem zavarna. A lényeg, hogy minél előbb eljussak a Forma-1-be."
Ha valaki nem tudná az utolso elötti mondatából akkor is kiderülne, hogy magyar! Nem érdekelné, hogy véres, vagy drogos pénzböl de ott legyen. Na most már nagyon sajnálom, hogy bekerült! -
#4972 Ezt mos személyes megtámadtatásnak veszem, mert én is MS-nek drukkolok.
A Voda szerintem bazi nagy lét fizet a csatornának a reklám miatt. Itt valszeg nem nyalásról van szó, csak nem akaják, hogy a TV2-höz vigye a tekefontársaság a lovét.
A riporterek meg megint csak nem MS drukkerek. Nézd meg ha MS hibázik egy iciri picirit, akkor egyböl leírják: MS már nem a régi, ekkorát hibázik egy 5*-os világbajnok, jövöre biztos befejezi, stb. Nála annyira természetesnek veszik a 100%-os teljesitményt, hogy minden apróságért belekötnek. Ha mondjuk az a MM (Majom montoya) hibázik azt észre sem veszik. De itt (föleg a Palik) nagyon Schumi ellenes! Ö szokta azt is mondogatni, hogy van a F1, meg van Schumi. -
#4971 Hello mindenkinek! nem tudja valaki hol lehet élőben nézni a futamot és a szabadedzéseket a netet? -
#4970 Nyilvánvaló, hogy így van.
Eddie Jordan egy nagyon jófej ember, de talán csak egy kis pénzre volt szüksége, otthonra.
Új autót akart venni, oszt a Zsolti apja odaadta az árát, cserébe meg Zsoltika mehet a forma1-en. -
#4969 renault suxx.
Trabant kényelem, Suzuki alatti minőség.