182153
  • Botond #5335
    többször is előzött a ringen,nézd vissza a felvételt...hajrá zsolti :-)
  • RelakSfromhome
  • Ramore
    nincsen?

te nem nézted a magyar nagydíjat?

na ezen a hétvégén újra meglátjuk!
  • Blasta
    Az időmérő edzés végeredménye:

1. Juan Pablo Montoya, Williams-BMW 1:20.656
    2. Rubens Barrichello, Ferrari 1:20.784
    3. Michael Schumacher, Ferrari 1:21.268
    4. Cristiano da Matta, Toyota 1:21.829
    5. Kimi Räikkönen, McLaren-Mercedes 1:21.966
    6. Mark Webber, Jaguar -Cosworth 1:21.966
    7. Jarno Trulli, Renault 1:22.034
    8. Fernando Alonso, Renault 1:22.103
    9. Heinz-Harald Frentzen, Sauber-Petronas 1:22.203
    10. Olivier Panis, Toyota 1:22.372
    11. Jenson Button, BAR-Honda 1:22.495
    12. Nick Heidfeld, Sauber-Petronas 1:22.547
    13. Jacques Villeneuve, BAR-Honda 1:22.858
    14. David Coulthard, McLaren-Mercedes 1:23.154
    15. Justin Wilson Jaguar, Cosworth 1:23.609
    16. Giancarlo Fisichella, Jordan-Ford 1:24.179
    17. Baumgartner Zsolt, Jordan-Ford 1:24.872
    18. Nicolas Kiesa, Minardi-Cosworth 1:26.299
    19. Ralf Schumacher, Williams-BMW
    20. Jos Verstappen, Minardi-Cosworth

Ralph, Kiesa és Verstappen elött!
    Nem értem miért ez a rosszindulat.
    Még alapotok sincs rá...
  • precision
    Hajrá Baumgartner Zsolt, szurkolunk neked!
  • Buddy
    előzés úgy következhet be, ha kiesnek előtte....nagyon lassú pilóta
  • Ramore
    ha véletlen folytán beérne a célba, és nem az utolsó helyen, tehát még egy-két minardit is megelőzve, akkor nagyon csodálkoznék
  • dashed_
    toled nem is vartam mast...
  • Ramore
    az utolsó helyre
  • dashed_
    en orulok neki :) remelem nem fustol el megint a motorja es be tudja fejezni a versenyt.. kivancsi vgyok mire lenne kepes egy teljes futamon..
  • dikki*yysw
    Akkor most BZS megy? Mi van a brit szponzorral? Hö?
  • Tikal #5323
    Kérdésem a következő lenne: szerintetek a szabály modositások miatt változott az idei évben ennyit a forma 1?

Szerintem nem :)
  • csabawarchief
    örülök neki, hajrá zsolti
  • Bambee
    Ne feletjsd el hogy mind 2 jordan +állt motorhiba miatt!
  • Blasta
    Baumgartner indul Monzában
  • HuAn82
    Ez a vénember remélem még "utóljára"hazavágja ezt a sok fiatal "versenyzőt"!!Jean Alesi pedig sehol nincs MS-hez képpest...
  • a.carkey
    Lehet, de pénzért!
    De nem érdemes ...

Hülyeség vitázni a gumikon. Egyszerűen a Michi kitalált valamit, amire a japcsik nem jöttek rá, mert "szar" amerikai gumiszállítók ellen versenyeztek eddig. Ennyi. Majd javítják a dolgokat, és feljönnek, vagy kiszállnak, ha nem bírják.
    Mellesleg a Ferrarinál, ha nem megy, állandóan kimagyarázzák, ha meg igen, akkor álszerények. Ha megy, MS egy zseni, ha nem megy, mindenki csal ...
    Pedig MS nem zseni, lassan olyan mint a Mezey a fociban: nem lehet a székéből sem kirobbantani ...
    A Ferrari még nem ébredt rá, hogy MS felett elszállt az idő, Rubi meg szintén nem mai srác már. Jean Alesi is tökös volt régen, mégis jött egy-két arc, és sehol sem volt ...
    Abba kéne hagynia MS-nek is és élveznie az életet: fociznia kéne, meg ott a család, a buta feleség, két gyerek és a buzi manager stb.
    Öreg ő már ehhez. Attól még, hogy 5xös világbajnok, beérte Fangiot, nem kéne neki 42 évesen versenyeznie, vagy mennyi volt Fangio, aki kb. ilyen idősen szállt ki ...
    Remélem megy Zsolti is.
    Mellesleg véleményem szerint őő mindent amit tudott beleadott a ringen is. Nem véletlen, hogy gyorsabb volt mint Giancarlo és motorhiba miatt esett ki. Ált az akkor jön elő, ha valaki nem lassan megyeget ... SZERINTEM ...
  • tom..
    Üdv! nem tudja valaki hol lehet az F1-et élőben nézni a neten?
  • Lteebee
    Hogyha akkor sumák csalt, akkor most sem a michelin, hanem rajk, montoya...

Ha viszont akkor a benetton, akkor most a merci, a bmw...

Amit mondani akarok az az, hogy hogy általában sumahert szídja itt a többség.

• Balo
    újra lesz belga-nagydíj!!!!!!!!!!
  • Botond #5314
    sumákot rajtakapták,hogy csalt,a gumikról meg feltételezték,hogy nem felel meg a szabálynak,de le nem buktak tulajdonképpen(nem zártak ki senkit,nem volt pontlevonás,szemben az alj alacsonyításnál,ahol a benetton cakli-pakli bannolták),szal azé remélem a 'bebizonyosodott',és a 'feltételezik' között érzed a különbséget :-)
  • Ramore
    kérdés szerintem az, hogy egy profi pilótának mi a célja egy középszerű erősségű autóval:

1. Lassan végigzötyögni a pályán, nehogy hibázzak és megharagudjanak rám.
    2. Megpróbáni élni a lehetőséggel, hiszen ez volt az álmom és kihozni a maximumot a helyzetből, nem pedig parázni mindentől.
  • BaLeeX
    Remélem Barom fog menni. Akármennyire nem szimpatikus azért ha lehet választani mégiscsak ő menjen. Bár csodálkozom, hogy van olyan magyar ember akinek más a véleménye. Legalább be tudná bizonyítani, hogy nem jogosan tartottuk bénának. A Hungaroringen sem ment olyan rosszul szerintem amíg ki nem esett. Szerintem adjunk neki még 1 lehetőséget.
  • HuAn82
    Jól beszélsz!
  • Ramore
    Firman nem vezethet Monzában! Vajon Eddie Jordan el akar hullatni pontokat Barommal, vagy igazolnak egy igazi versenyzőt beugrónak? Jordan egyenlőre nem nyilatkozott.
  • Ramore
    a forma1 maga a csalás, a bunda!
  • Lteebee
    Kiváncsi vagyok, hogy ha a hiprpigmentált gyerek, vagy a pigmentnélküli lesz vb, utána is cheater lesz-e sumák.

Mert szerintem továbbra is csalózni fognak azok, akik nem valakinek, hanem valaki ellen drukkolnak.
  • Shaman
    Igazából a múltkor olvastam valahol,ahol egy szerelővel beszéltek.Kiderült,hogy súmák nem olyan táper versenyzö,sőt elég beszari,csak minden verseny elött egy féltéglát leheggesztenek a gázpedáljára,s az nyomja neki,ő meg csak fékez...fékez....fékez,nem mindig túl nagy sikerrel.
  • Botond #5306
    jaja,a benetton is összecsalt vagy 2 vb címet sumáknak,lásd megengedettnél alacsonyabb alj,és a benettont kizárták sumák meg simán vb győztes lett,szal,ha juan vagy kimi lesz a világbajnok itten nem sírni,hogy mert csaltak,mert tőletek se hallom nagyon,hogy 5xös világbajnok,de ebből 3 csalással...
  • Alien
    27cm a megengedett
  • Shaman
    öööö hmmmm nem 25,5-röl volt szó?
  • Lteebee
    A pénztárral kapcsolatban:

Ok, ne firtassuk az eddigi eredményeket!
    De mostantól ne csak a Ferrarinál emlegessünk csalást!

A defektes hasonlatodra nem tudok mit mondani, mert egyszerűen olyan beton érvekkel lehet alátámasztani, hogy nincs helye vitának.
  • Lteebee
    "volt valahol leírva, hogy olyan gumikkal kell indulni amelyek szélességének verseny után is meg kell felelnie az előírtaknak?"

Nem ez sehol nincs leírva.
    Csak az van leírva, hogy olyan gumikkal kell indulni, amelyek szélessége a verseny közben megfelel az előírtaknak.
  • Alien
    Kihagytam a lényeget. Hajrá Schumi!!! Hajrá Ferrari!!!
  • Alien
    Először is a gumik mérete nem haladhatja meg a 27cm-t. Tehát ott vana szabályban, másodszor, a Michelin azzal, hogy csinált új gumikat elismerte, hogy tényleg szélesebb a megengedettnél, ami előnyt jelent egyértelműen. Amúgy olvassátok el ezt :
    Jean Todt:-->"Mégis mit gondolnak a minket támadók, fordított esetben - értem ezen, hogy egy Ferrarin találtak volna a megengedettnél szélesebb abroncsokat - mit csinálnának velünk a riválisok? Valósággal keresztre feszítenének minket, csalónak kiáltanának ki, s ugyanúgy a kizárásunkat követelnék." Szavait alátámasztandó, megszólalt az ellenérdekelt féltől, jelesül a BMW részéről Gerhard Berger is. "Azt kell mondanom, megértem a Ferrari döntését. Ha mi jutottunk volna olyan információkhoz, amelyek szerint ellenfeleink nem teljesen tiszta eszközökkel játszanak, ugyanúgy a nemzetközi szövetséghez fordultunk volna" - ismerte el a motorsportigazgató.

• BaLeeX
    Pont a ferrari híres arról, hogy minden kibaszott kiskaput megtalálnak és kihasználnak (lásd legutóbb: ms visszatologatása versenybe). Kérdezem én: volt valahol leírva, hogy olyan gumikkal kell indulni amelyek szélességének verseny után is meg kell felelnie az előírtaknak? Szerintem nem, max volt egy előírás, hozzá voltak szokva, hogy verseny előtt mérik csak és ezzel is okosan taktikáztak, ha a bridgestonnál is ugyanez lett volna a helyzet senkinek még csak eszébe sem jutott volna belekötni a témába, de megint látszik, hogy kihasználnak minden kiskaput, ha már a pályán nem képesek rá legalább a pályán kívül összehizzanak sumáknak még egy vb címet, de sajnálom, hogy nem fog összejönni nekik. És remélem eltűnnek a süllyesztőbe, oda való az ilyen csapat.
  • Shaman
    Ennyi erövel azt is kizárhatnák egyböl,aki defektet kap,mert akkor a gumi mérete meghaladja az eredetit.
    Szal utólag kapálózni.........
    Lemérték,stimmelt a méret kész. Miért nem bír ugyanilyen gumit kifajlasztani a Bridgestone?? Ehejett inkább rinyálnak,meg feljelent a Ferrari.
  • Shaman
    Ellenpélda:
    Pénztártól való távozás után reklamácoót nem fogadunk el.

Szal sztem semmi értelme amit írtál,mert lehet példákat,s ellenpéldákat végtelenségig sorolni.
  • Lteebee
    M gumikkal verik a Ferrarikat.
    Olyan gumikkal, amelyek a verseny, vagy életteartamuk végén szélesebbek a szabálykönyvben engedélyezettnél.

Ezt szűrtem le.

Amúgymeg ha a zöldségesék észrevesznek valamit, ne mondja senki, hogy nem kiabálnak!

Egy hasonlat:
    Minden félévben van matek vizsgád és a tanár a vizsga elején körbejár, majd elmegy újságot olvasni.
    Majd váratlanul az 5. félévben egyszer a vizgsa közepén, vagy végefelé is körbejár, mert a fülébe jut, hogy az évfolyam fele puskázik és így jut jobb osztályzathoz, mint azok, akik valóban tanulnak.
    Egy rakás diákot rajtakap persze.
    Azok elkezdenek pofázni? Joggal pofáznak?
  • BaLeeX
    "Semmi mást nem akarunk, csak egyenlő feltételeket, amelyek eddig tisztán láthatóan nem voltak azok" - tette hozzá Brawn.

Csak én érzem, hogy nevetsége amit ez az ember beszél? Egyenlő feltételekért sír? Akkor azt hiszem pár vb címmel kevesebbjük lenne, és az idén is kicsit lejjebb tartanának és sumák már nem igen lenne versenyben... Ugyanis itt már régen nincsenek egyenlő feltételek.

A másik meg, hogy jövőre tényleg lesz Goodyear? Mert kívánom, hogy ne legyen és mivel a Michelin-t most szopatja a ferrari ezért remélem eszükbe sem jut a ferrarival szerződést kötni és hagy szívjanak még legalább egy évig a Bridgestone-al. Komolyan mondom kíváncsi lennék a ferraris köcsögök arcára, amikor mennek szépen szerzőés reményében a M-hez aztán az szépen elhajtja őket a búsba valami "Kellett nektek kötekedni?" szintű dumával
    Bár sajnos tudom, hogy a pénz az nagy, úr, mindennél nagyobb, de azért nem hiszem, hogy a M anyagi gondokkal kűzdene és sokkal nagyobb így a tekintéje, hogy sorra verik az ő gumiikkal a ferrarit, mintha az is azzal menne.