182113
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#5214 egyetértek... amugy semmi bajom Tisztelt BZS-tal, csak a sztárolás nem kellett volna... -
#5213 mert? -
#5212 Milyen lóról? -
#5211 De Frentzent is hírbe hozták már a Jordannel, meg egy rakás pilótát.
Mindenesetre *** jó lenne, Merci motorral BZS behozná a kocsikat szinte minden futamon, ahogy F3000-ben is be szokta. Lehet, hogy nem előz, megvárja amíg kiesnek előle, stb.; de egy kisebb csapatnál (márpedig idén a Jordan az egyik legkisebb költségvetésű) ez nagyon nagy dolog.
Én drukkolok neki, de az RTL-Klub sztárolásból nem kérek. -
#5210 te meg szállj le a magas lóról! -
#5209 Ugye azt dumálták, hogy Fisichella jövőre más csapathoz igazol. Nos ezesetben 99% szerintem, hogy Zsolti fog a helyére kerülni mert összeszedik az árát. A Jordan majd kap egy fasza merci motort és meglátjuk mire lesz képes vele.
Legalább mindenkinek lesz min. 1 kedvenc versenyzője!
Mert aki nem szurkol neki az nem is magyar... -
#5208 helyes:-) -
#5207 Aztmondják, hogy lehetséges, hogy megint Baumgartner fog helyette menni. Ha így lesz, akkor megpróbálom elfelejteni, hogy honnan jött, és szurkolni fogok :) -
#5206 Igenis jó eredményt ért el ahhoz képest, hogy először versenyzett. Végülis nem volt utolsó, nem is volt a legjobb kocsi alatta J.F. Hamarabb kiszállt. Ennyi, ez a Jordan, erre is büszkének kell lennei. Firman felépül a következő nagydíjig? -
#5205 Gratula!Mindent sikerült tökéletesn félre értened!Ha eddig még nem tűnt volna fel "Sumák" párti vagyok.Másrészt pedig I.C.ram kezdeményezte a "ki-kit fizetett be,ki-kinek a rokona"dolgot.Máskor olvasd el többször mielőtt hozzászólsz! -
#5203 Jah jól láttad:))) És vállon verte a Habsburgot utána, nevetve:-DDD -
#5202 Davidus,Tikal,HuAn82.......és az összes többinek !!!!!Olvasgatok,olvasgatok,és mást nem látok csak idétlen hozzászólásokat.Vajon mé??Itt már mindenki annyira,de annyira okos.....akkor miér nem ti vagytok ott!!??
1.:Igenis nagy eredmény nekünk MAGYAROKNAK ,hogy Keso után valaki idáig eljutott.Kit érdekel ,hogy ki-kit fizetett be,ki-kinek a rokona?A lényeg,talán elindulunk azon a rögös uton...A Sumákot ne szapuljátok.....amit tudott megtett,és aki látta a végeredményt az azt is látta vele kezdödött a brigstonosok sora...ami az elengedést illeti...Ő is tehetett volna úgy min zsákesz v alig pár futammal ezelött...nem?folyt.köv.... -
#5201 aha :D -
#5200 Jól láttam, hogy a Habsburg Ottó Kimi-nek adta oda a konstruktőröknek járó díjat egy kézfogás kíséretében, aztán Kimi fogta és átadta a Renault-os faszinak? Mert ha igen az LOL -
#5199 Hehh elkéstem:))) -
#5198 Véletlen? Te nagyonokos a Reanult tudtommal még mindig francia és általában a pilóta himnusza után be szokták rakni a konstruktőr himnuszát is...UFF -
#5196 http://www.a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikkf1&table=hirek&ID=4826¶m=2 -
#5195 Suhamér meg a Palik egy faszfej:) Baumgartner mag az isten mert ő az elsö magyar F1 pilóta:) -
#5194 hálistennek nem volt palik, de ez a másik kettő sem egy észlény.... -
#5193 A közvetitéshez annyit fűznék hogy az egész rtl klub egty nagy rakás fos, kezdve szujo zolitol... hányinger mikor elkezdenek azon gondolkodni mekkora szerencse lenne ha a fél mezőny kiesne és zsoltika akkor beférne egy jo helyre, undorito...
jaaa, és mitől történelmi esemény az hogy sumáker elengedte alonsot, a többieknek kötelező, sumákernek nem? nále ez történelmi esemény meg rögtön fairplay dij jár érte? -
#5192 ennyit erről... -
#5191 De messze nem olyan újgazdag mint Palik+RLT. -
#5190 Ha ettől megnyugodsz Szalay sem megy kölcsönkérni a szomszédba. -
#5189 Látom nem érted miről beszélek. Nem baj hagyjuk. -
#5188 vki el tudja mondani a forma 1 eredményét vagy valahol meg lehet nézni? -
#5187 Mindjárt majd az jön,hogy a kormány tehet arról is,hogy most a Zsoltika kiesett. -
#5186 Ne keverd már a szezont a fazonnal!Most jössz itt focival,tereprally,stb....ÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#5185 Brail foci is így kezdődött!! Hogy a clubok az utcán jáccogató kis kölyköket vették be. -
#5184 ..... -
#5183 De vannak magyar GT-s versenzők is, akik elég jól nyomják. Az pl. már egész közel van az F1-hez. -
#5182 Nyilván nincs magyar F1 pilóta a pénz miatt!!! -
#5181 példát -
#5180 De ez is örök magyar mentalitás, hogy mindig a szarba ölünk mégtöbb pénzt, és a jót leszarjuk. Magyar fociban van még mindig a legtöbb pénz a magyar sportban, és mégis abban vagyunk a legszarabbak! -
#5179 Én az F1-re gondoltam!Oda írj légyszíves egy páldát! -
#5178 Nem az más volt. De ne keverjük a tereprallyt, meg az F1et :) -
#5177 PL? -
#5176 Nem jut eszembe a neve, akik Palikkal együtt mentek a Dakaron Palik volt Chevy Blazerével. Asszem Szalay. Ők sokkal jobban szerepeltek Palikékkal szemben, egy trágya autóval! -
#5175 VÖRÖS AZ ISTEN ÉS FEKETE LOVON JÁR!!!! -
#5174 "Hajrá McLaren!!!" -
#5173 Rengeteg jó magyar autóversenyzőnk van, akik azért nem tudnak sikereket elérni, mert nem tudnak a penzükből megvenni a legújabb fejlesztéseket!