182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#5254 örlök én ! jobban örülnék viszont ha szerződést kapna valami normális csapatnál...tesztilóta esetleg a rönónál, vagy hasonlók...aztán meg elemenne valami jobb csapathoz (jordan-tól jobb csapathoz) versenyzőnek... -
#5253 ügye ? :) mondom én ! :D -
#5252 ja így volt :))))))))))))))))))))) a MARHÁJA :)))))))))))) -
neménvoltam #5251 Végül is igazad van :) -
#5250 "Ez a stílus, ez a szarrágás, bár ez változó, mer itt Mo-n vki vagy szarrágó v. seggnyaló"
e sorokat olvasva valahogy te jutottál eszembe...hehehe kis köcsög... -
#5249 de hülyék vagytok!
inkább örüljetek, hogy van magyar F1 pilóta.....
-
#5248 LOL -
#5247 Yeah, hajrá Zsolti, hajrá magyarország -
#5246 szó sincs irigylésről, ez a véleményem!
amúgy amilyen lassan beszél, olyan lassú pilóta Barom! -
#5245 fini:PPP -
#5244 Eddi Irvine meg Miss Slovákiával látogatott Magyarországra ... :)
Persze azért vannak itthoniak is ... :)
-
dashed_ #5243 Argh.. rossz nezni /hallgatni ahogy beszel ez az ember... -
#5242 még mindig ezen lovagoltok ? :) -
dashed_ #5241 Sport1 most beszelnek baumgartnerrel -
#5240 Én is hallottam. Nem hiszem. Ez az év Monzában még Firmané ... -
dashed_ #5239 ugy nez ki Monzaban is Baumg. megy.. -
#5238 Jordan az egyik legkisebb csapat, nekik rohadt fontos hogy végigérj. A pontot pedig egyedül te vártad el BZS-től. -
#5237 sz.tem csak simán ezért IRIGYLED: papakedvence -
#5236 öö nemtudom te melyik barlangba laksz, de még jó hogy nemtudott maximumot nyujtani. Verseny előtt nemcsak komoly fizika felkészülés kell, de lelkiekben is nagy megterhelés. + aztán autót se lehet hip hopp beállítani rá ++ a jordantől amugyse tellik több. -
#5235 Nem tudok drukkolni Baromnak, mert félénk, lassú, tehetségtelen, papakedvence! Ez a teljesítmény nem elég! Ha széthajtotta volna, nem fikáztam volna (annyira), akkor legalább küzdött volna!
Ki beszél széthajtásról? Én rámenősségről, nyerni akarásról, egészséges önbizalomról beszélek! Nem pedig egy félénk, lassú, gyámoltalan, és nehogy elrontsak valamit emberről írtam, mint Barom!
Egy csapatnak a pontszerzés a lehető legjobb szerintem!
-
PcKiller #5234 Akárki akármit mondd Palik nagy jól közvetít, nem alszok el rajta, úgy mint ezen a két "csodakommentátoron" (nah jó, ezen sem tudok egy jót aludni, mer olyan sipítozós hangú az egyik, sajna a nevét nem tom, de lehet azért mert nem is érdekel). MICHAEL SCHUMACHER-pedig jó pilóta, most nem megy neki, ez egy dolog, máskor is láttunk már ilyen csodát. Jah és figy BOTOND, esküszöm adok neked egy biankó csekket, olyan összeget írsz rá amit akarsz, csak csítelj már nekünk össze 5 Vb címet, jó ? De addig is bepofád -
#5233 Én szerintem meg ennél az okoska szimulátorverébnél a Palik sokkal szórakoztatóbb...legalábbis így, ha unalmas is volt egy verseny a Palik tuti mondott 3-4 akkorát hogy a hasamat fogtam....
Baumgartnert még a telearcu Fridi is leszólta, hogy tanulja mér meg Firman nevét kiejteni:)
Nekem azért szimpi volt Baumi szereplése... -
#5232 Te tipikusan az vagy, aki mindig mindenkit lefikázol, neked soha semmi nem elég, nem unod még?
Ha BZS széthajtja a kocsiját, te jöttél volna elsőnek fikázni, hogy mekkora barom mert széthajtotta és sokkal fontosabb hogy behozza akár lassan is a kocsit. Nem tartod ezt viccesnek?
A LÉTEZŐ legjobb, a Ferraritól a Mindardikig egy csapatnak, ha végigér a kocsijuk. Ez a legfontosabb egy csapatnak. Még jó, hogy élete első F1 versenyén, licenc nélkül, nem hajtja szét a kocsit! Gondolkozol is, vagy csak írsz?
MONDJ légyszi 3 okot, amiért jó ha széthajtja az autót! -
#5231 Meglátjuk. Ti kérdeztek tőle majd? -
#5230 Oké:)))) -
#5229 Írni reméljük jobban tud,mint beszélni! -
#5228 Egyébként holnap 13:00-tól lehet chatelni a Baumgartnerrel itt: http://origo.hu/vendegszoba/index.html -
#5227 Ne izgulj, más témában is megmutatta már a "szakértelmét", nem csak a Forma1 témakörében:))) -
#5226 Már megint egy baromi okos ember...gratulálok, te nagy szakértő. Mindenkinél lehetnek rossz periódusok, sajnos most ez Schuminál van, (Bari sem örülhet nagyon mostanában) de lesz ez még igy sem. Mondhatsz akármit Botond, az eredményi őt igazolják Hajrá Schumi, Hajrá Ferrari! -
#5225 Nézd valahogy igazad van, de mégse. De ha én kapnék egy lehetőséget, akkor tuti nem brillíroznék az első futamomon, mert utána nehéz lenne egy másik lehetőséget kapnom ...
Ez a Joradn szar! Most. Tehát szerintem Zsolt mindent megtett, amit lehetett. Nagyon az elején szállt ki technikai hiba miatt, szóval nem igazá volt lehetősége arra, hogy valamit mutasson is ...
Sato is ilyen volt, mint akit te felvázoltál, nincs is a F1-ben! Ő is az első versenyén akart bizonyítani, pedig szerintem nem volt rossz pilóta, csak szarul volt eladva! De mondhatnám korábbról Michael Andrettit, Johnny Herbertet, Cheevert, Wurzot, Verstappent, Salot vagy Zontat és Dinizt, akik még pénzen sem tudtak bentmaradni a F1-ben ...
-
#5224 Eddie Jordan-nek nem csak a pénzre van szüksége, hanem tehetséges, gyors, nyerőemberre! Baromgartner minden, csak nem ezek a fontos tényezők! A forma1-ig el lehet jutni a lóvéval, de tehetségtelenül, volt már rá példa elég sok, de a forma1-ben bentmaradni mondjuk egy teljes szezon idejéig, az már nehéz dió, mert akkor már eredmények kellenek.
Azért volt szerintem szánalmasan magyar mentalitású Barom, mert ő inkább lassan, de hibátlanul végig akarta teljesíteni a versenyt, nehogy felelősségre vonják, nehogy kockáztasson, ez a magyar mentalitás. Mások pedig tövig nyomnák a gázt, és mindent bel alapon, még ha ki is csúszok, de megmutatom a világnak, ez a profi mentalitás, ilyenekből lehetnek a nagy bajnokok!
A kommentátorokkal elégedett voltam, Paliknál minden jobb! -
Csuka001 #5223 -
Csuka001 #5222 -
#5221 Frentzen a Jordannél? Hehe. Na ezt nem hinném! Ugyanis Eddie egyszer volt olyan rendes, hogy pont egy német nagydíj előtt rakta ki a szűrét.
Zsoltika indulna Firman helyett? Hehe.
Kötve hiszem, hogy Jordan elfelejti Firman 15M dollárját amit szponzorokkal és a papa pénzével a Jordanhez hozott. Nem hinném, hogy Zsolt apja többet tudna összeszedni. Azért a Baumgartner Renault eladásai talán nem az egeket ostromolják, de ez presztizs a papának is, szóval jövőre vsz összeszeadják a pénzt, mert Zsolt semmivel sem volt rosszabb élete első nagydíján, mint az előtte száguldó Fisichella. Sőt, tovább is bírta. Az meg, hogy a Jordan jó autó lenne, az kicsit túlzás. Ez a Ford 1. fejlesztésű motorja. Az igazi, az új a Jaguarnak megy. De Jordanéknél, ha megfigyelitek ua tendencia megy, mint a Prostnál ment. Egy év, teljesen full fejlesztések, próbálni minél nagyobbat kaszálni, aztán egy év vegetálás a tavalyi cuccal és eredményekkel, minimális fejlesztések, a szerencsére bízva a dolog. De ezt teszi az összes kis csapat ...
Közvetítés.
Ez most egy nézhető páros, de most meg Wébert sztárolják az átvezető műsorokban. Wéber a szakértelmét meg abból a számítógépes szimulátor játékaibűl meríti, amivel játszott, de szerintem uazt szajkózza, amit pl. egy GP3-ban vagy másban pl. a vezetés és a versenyzés alatt összeszedett magának. Azért szimulátor világbajnok, mert ott képes volt az autóját a telemetria adatok alapján beállítani. De ez nem tudás, hogy valaki egy szimulátort játszva F1 szakért ...
Aki a gumikról stb-ről mesélt az meg egy jó arc. Látszik, hogy ért hozzá, mert jól el van nyomva.
A lábfeltevő stúdiós srác meg valami rokona lehet valakinek az RTL Klubbon, mert általában ő utazik külföldre pl. a tengerentúlra riportot készíteni, az az idióta, aki a német RTL-es majmot majmolja még a tűzálló szerelésben is, na az meg max. az osztrák nagydíj szintű versenyeken villog.
Palik hála az égnek nem volt. De vsz majd lesz.
Dávid Sándor még hála az égnek még mindig realista, Frankl meg már annyira hülye, hogy az már röhejes.Beszél itt költségvetésről, pedig mindenki tudja, hogy nem az általa felsorolt - "mondjak valami okosat, hogy járjon a szám" - szintű hasraütés él, ami szerint a Ferrari a legnagyobb költségvetésű 350 milkával, meg a willamos, hanem ez egy baromság, és a Toyota költségvetése a legmagasabb, amit ez a barom meg se említett ... A willamos meg a közepén kullog ... Ez a barom meg ismét kitalált egy hobbit MS-nek, meg beszélt okosságokat. Nagyon megöregedett és elhülyült ez az arc, nem tudom honnan szedték elő ...
-
#5220 Ford Baumgartner használtautó a NépStadion környékén. Ha a 3-mas útról jössz (nem az M3!!!), akkor a vasúti híd előtt, közvetlenül a BNV-szobor után :))) -
#5219 remek futam volt végre kiderült,hogy ha sumáknak nincs 10%al jobb verdája a mezőnynél akkor csak teng leng,egy felet nem bír előzni,csak a boxban max,de az most nem jött össze,legalább megerősödik az emberekben a hit,hogy egy ócska csíter volt,aki összecsítelt 5 vb címet,talán ez volt élete első versenye,ahol nem csalt vmit baumgartner meg roxor :-) majd ő megmutassa a sok mesügének hogy kell eztet csinálni -
#5218 ne vigyorogjál !!! mossál hajat !!!! ;-)))) -
#5217 :D -
#5216 te meg tüstént icuqát !!! miért nem tudod belőni ???? -
#5215 hagyjuk már a ki magyar ki nem témát. Az magyar aki annak vallja magát. NE te döntsd el ki a magyar ki nem.