182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#4926 Ne menj Monacoba, hacsak nem havi 500K-t kapsz kezhez, mert nomál jeggyel szar se látsz ...
Zsolti téma:
A másik Minardi ismegverte volna, csak megcsúszott ...
Az ideje tényleg szar, de tényleg qurva szarok voltak a körülményei.
1 kiállással fog menni, ez tuti!
A verseny mindig más.
Belejön a F3K versenyen, nyugi.
Miért kell tényeg állandóan fikázni? Talán még az SG forumot is olvassa, mert imád számítógépes játékokkal játszani ....
Más.
Bejött, hogy nem 300 felett lesz a sebesség ... :)
1km/h-t tévedtem. 297-et írtam ...
Nem rossz ez a pálya, de unalmas verseny lesz.
Ezzel a végsebességgel Alonsot le fogják rajtolni holnap, ez tuti!
Ralf vagy Montoya fog nyerni.
-
#4925 Alonso az ISTEN!!! Hajrá ALONSO! :-) -
#4924 jó lesz a futam holnap nagyon :))) -
#4923 ez igaz. -
#4922 Én meg azt mondom, hogy képzeljük magunkat a helyébe.
Délelőtt 10-kor volt a baleset, BZS egész héten úgy készült, hogy F3000-ezik. Azért nehogy azt mondja valaki, hogy ha _bármelyik_ F3000-es versenyzőnek délben azt mondjuk, hogy menj egy időmérő kört 14:01-kor, akkor jobbat megy!
NEM!
Szóval egy dolog, hogy apuci pénzeli, vannak nála jobbak meg minden, de ezzel az eredménnyel semmi baj nincs. Szabadedzésen 6 tizeddel ment jobbat! Délután be kell ülnie a F3000-be, és végignyomni egy versenyt.
Ha meg összetöri a kocsit, életében nem ültetik többé F1-be. Ez kb. a max, amit ki lehetett hozni a helyzetből. -
#4921 Jaguár!!!!!!!!!! -
#4920 na látod DC-t utálom. -
#4919 DC meghálálta a szerződés hosszabbítást..... -
#4918 Én nem utálom Zsoltikát, csak csalódott voltam némiképp az idejét elnézve. -
#4917 ha akarod utáld, én csak lenézem.... :)))) -
#4916 De a lényeg hogy utálni kell ugye?:) -
#4915 Alonso az isten mondtam én :)))) -
#4914 nem azért utáljuk mert gazdag az apja hanem azért mert a rohadt média ugy adja el mintha ő 10*-es vb lenne...... -
dashed_ #4913 ALONSOOOOOOO!!!!!!
MITCSINALT!!!!!
:PPPPP -
#4912 Schumacherék csórók voltak anno -
#4911 Ok akkor utáljuk Baumgartnert mert gazdag az apja. Remélem holnap eltöri a lábát! -
#4910 van akit a sponzor támogat -
#4909 nem mind. -
#4908 A forma1 nem a koldusok sportja. A többi pilóta is elkényeztetett milliomos csemete. -
#4907 nem erról van szó csak tudjuk hogy akad pár tehetségesebb magyar pilóta, csak nekik apuci nem nyomja a lóvét...... -
dashed_ #4906 ense ertem ezt.. En pl orultem hogy egy magyart lattam vegre a forma1be.. jo nem ment egy hatalmas idot de ez varhato is volt hogy nem fogja egybol leverni a kozepmezonyt.. -
#4905 Végre van egy magyar a forma1-ben erre mit csinál a sok irigy faszmajom? Hát fikázik. -
#4904 Élete elsö F1 időméröje szal ne legyél fasz. A msáik meg hogy másfél óra múlva indul f3000-ben is. -
#4903 ezek palik nélkül is lökik a hülyeségeket :) -
#4902 loool ha Fisicellához képest fél mp-t kapna az szép lenne:DD Ehhez képest Zsoltikánk csak 3 mp-t kapott -
#4901 Hát igen, ő Kiesaval és Zsoltival ellenben tud vezetni:( -
dashed_ #4900 verstappen gyorsabb volt :) -
#4899 Verstappen azért oda ver :) -
#4898 Ígyvan, legalább a Minardit megveri:))) -
#4897 Kiesa bénább nála :)) -
#4896 palikon kivül igen :) -
#4895 iszonyatosamn gyenge időt ment:((( -
dashed_ #4894 azert jo volt latni egy magyart a forma 1ben :)) -
#4893 nem csúszott ki!!!!! :) -
#4892 ha beért, akkor első lesz.. -
#4891 remélem nem éget le minket nagyon
-