182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#7077 remélem is, hogy jó lesz, mert szépnek nem szép -
#7076 Ekkora hátszéllel nem nehéz nagyon jónak lenni. -
#7075 Hát rájukfér a sok hajrá! Mert ez a FERRARI nagyon jó lesz. -
#7073 nem -
#7072 Még akkor is kárt tenne! -
#7071 Még 5 percre sem a garázsban? -
#7070 ha eladjuk az egész országot Zsófika akkor se ülhetne bele egy ilyen gépbe....... -
#7069 Gyűjtsetek, hogy a Baumgartner Zsótti ülhessen bele. :) -
#7068 Így míg sumákot nem látom benne egész pofás. -
#7067 NA! Itt az új FERRARI!!!
-
#7066 most akkor mi van a 8 millával? igaz hogy a többi fizetős pilóta csak 2-3 millió dollárt szokott fizetni? -
#7065 szeretek kötekedni :))
attól te még optimista vagy :) -
#7064 A kérdés úgy szólt, hogy hogyan tudja bizonyítani, hogy érdemes beleruházni a "szórakozásába". És ez az egyik lehetőség. Egy szóval sem mondtam, hogy lenyomja. de a lehetősége ott van. Mi van ha Verstappen egyetlen versenyt sem tud befejezni és zsolti meg be tud? Vajon kinek az eredménye a mérhető???? Szal bármi megtörténhet. Ugyanúgy ahogy egy magyar megjelent a Forma-1-ben. És az elméleti fejtegetésemet nem kéne konkrétumnak venni. HA pedig kötekedni akarsz... Azt is szabad. Szabad ország mindent szabad amit szabad:))) -
#7063 majd Verstappent lenyomja? év vicce -
#7062 Szerinted Minardival lehet nyerni? Én a jó szereplést a lehetőségekhez mérten értem. Tehát Mondjuk úgy vagy jobban teljesít mint az istállótársa. Ugyanis nem hinném, hogy más ellen lenne esélye.
És tényleg jó a hozzáállásod.... Remélem mindig ennyire támogatsz minden valamirevaló kezdeményezést ami nem a te javadat szolgálja.... Csak az a baj, hogy a pesszimizmus még semmin nem segített. de hajrá a pozitív Hozzáállással. Így tovább.. hibát mindig könnyebb mindenben találni mint előnyt... -
#7061 -
#7060 -
#7059 Áruld már el nekem légyszíves, mit jelent az, hogy jól szerepel? Nyer? Vagy 12-ből 3 futamon célba ér 4 kör hátránnyal? Vagy olyan lassú lesz, mint forma3000-ben? -
#7058 "1. Az állam így is elbukhatja a kamatokat, ami nem kis összeg és egyébként kamat kérdésben is hazudtak, át próbálták verni az országot. Ez azért nem csak a saját rizikója. Mellesleg más célra is fel lehetett volna használni ezt a "jelentéktelen" összeget."
Azt azért mindenképpen el kell ismerni, hogy nem vissza nem térítenő támogatást vagy szponzorpénzt kértek Baumgartnerék az államtól.
Blöffölésről pedig annyit, hogy mindent vagy semmit jatszanak. Lehet belebuknak lehet nem. Első részlet ki van fizetve. Ha Zsófika jól szerepel akkor szerintem meglesz a hiányzo összeg. ha szarul akkormeg így jártak.
Harmadrészt pedig úgy látom, hogy a gazdag Papakedvenceit divat lett utálni. De meg kéne végre érteni, hogy a technikai sportok drága mulatságok. Nem elég a tehetség, mert néha annak van a legkevesebb köze a versenyzőkhöz. It keményen a pénz dominál. Pláne a Forma1-ben. Nem fognak egy indiai pasit forma 1-es autóba ültetni holott, lehet, hogy a Schumit 4-* verné körönként. Egyszerűen azért mert senki nem nézné a köröző indiait németországban meg Eu-ban. PÉNz PÉNZ PÉNZ -
#7057 1. Az állam így is elbukhatja a kamatokat, ami nem kis összeg és egyébként kamat kérdésben is hazudtak, át próbálták verni az országot. Ez azért nem csak a saját rizikója. Mellesleg más célra is fel lehetett volna használni ezt a "jelentéktelen" összeget.
2. Mi az, ha nem blöffölés, ha kimegyek ülést készíteni úgy, hogy nincsen még meg még a pénz a szerződésemhez?
Szegény Kesjár Csaba született tehetség volt, sikert sikerre halmozott, nem szabad egy lapon említeni Zsófikával a tehetségtelen ám, de annál tehetősebb papakedvencével.
-
#7056 Fingom nincs ki pókerezik a pénzeddel. Mert Baumgartnerék a saját vagyonukkal vállaltak felelősséget a megtérülésre. Ez ad1. ad2. Mi a franc van ezzel a Magyarországgal? Itt mindenki ennyire korlátolt? Miért fáj neked az, hogy a B zsófi bekerül az F1-be a saját rizikójára? Behalok esküszöm.... csak Szújó Zoltán ne közvetítsen, meg a másik agyalágyultat is vegyék mán le a TV-ről. Egyszerűen idegesítenek.... -
#7055 Baumgártner,és a Minardi. A Minardit ismerve fél évad,vagy egy szezon után cserélik Baumot,mert szar az ótójuk.ők így gondolkodnak. Schumacher retteghet. Megjött A nagy Baumgártner. :) -
#7054 Akárki akármit mond!Tálcán kinált lehetőségért foggal-körömmel harconék én is az utolsó pillanatig!!!!Ekkora lehetőség nem lesz mostanában MAGYARnak!!!Ezt kéne +érteni!Sokan igy kezdték,miért baj ez??A KESJÁR CSABA óta került már valaki ilyen közel a nagyokhoz??NEM!!Hát ennyi..... -
#7053 Az egy másik topic!
-
#7052 bár neki jobb orra van az üzlethez -
#7051 csak ne az én pénzemen pókerezzen, hanem pl. a Görögével :) -
#7050 Kiküldték az üléskészítésre úgy, hogy még nincs meg a teljes lóvé. Mi ez, ha nem blöff? Megint pókerezik a Baromcsalád Magyarországgal, már nem először. -
#7049 hát ha ez a cél....akkor eléggé igénytelen a stáb zsóti felé :) -
#7048 Takagi effekt?? :))) felmászik a mercire és legalább bekerül az újságba :) -
#7047 pontosan, de remélem időnk is lesz drukkolni, nem pedig mire megmelegedik a karosszékem addigra már kifüstölte a kocsit.
Szóval én is drukkolni fogok neki, és álljunk optimistán a dolgokhoz mert lehet belőle valami, sajna az eddigi karrierje nem egy szépség, de ő se az. ;)
Igaz kicsit savanyú, de magyar. ;)
Szóval én reménykedek hátha felmutat valami! -
#7046 NA egyszer írtam valami dícséreteset és az SG nem engedte beírni:))) Nya szal rőviden annyi volt a lényeg, hogy Zsófikát fikázhatjuk akárhogy én azért szurkolok neki, mert a forma 1-hez nem elég a tehetség, hanem nem kevés pénz is kell hozzá. Neki kicsit súlytalanabbul jön ki a dolog, de örülök, hogy végre egy magyar is ott lesz. A Cinikusságomat megtartom és azért nagyon reménykedem, hogy nem jut Kesiár Csaba sorsára. Szal támogassuk.:)) Ja egyébként az állami kölcsönre megvan a fedezet a többi pedig vissza nem térítendő Szponzorpénz:))) Reméljük többször ér célba idén a Minardi mint tavaly...
NAh peace all és figyeljük Zsófika munkáswságát hisz kicsi sárga keserű, de a mienk:))) -
#7045 még jó hogy már nincs 107%os szabály -
K.András #7044 Ha nem öli meg magát :) vagy valaki mást...
Na de mi van ha most kell és jövöre azt mondják neki hogy na ilyen ember nem kell nekünk???Akkor mi a rákbol fogja visszafizetni a lovét???Megy az adosok börtönébe, vagy pedig lenullázta a családot??? -
#7043 Szerinted véletlenül írtam így? -
#7042 De azon az 5 futamon születik egy nemzeti hős! És a magyarázat a következő: ezzel a kocsival más tudna többet teljesíteni?
lehetséges nem egyenlő tehetséges -
#7041 Ha befut... Ismerve a Minardit:)))) De ne legyünk rosszmájúak:)) Végre van lehetséges pilóta aki magyar:))))
Vagy nem? Mert ugye azért tehetségesnek nem mondhatjuk.:))) -
#7040 18 meccsből 5-ön befut utolsónak -
#7039 na akkor hajrá zsolti -
#7038 Baumgartner mégis indul az F1-ben csütörtökön fizetnek a Minardinak
http://www.a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikkf1&table=hirek&ID=6311¶m=2 -
#7037 Megvette a Minardit a papa! :D
(Nem igaz!)