182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#7277 nem 5? -
#7276 már csak 4 nap!!! -
#7275 Nekem már az is jó, hogy van ott valaki innen. -
#7274 Zsolti nyer simán ;-) max a BMW-k tudják megszorongatni O.o -
#7273 Én meg a Renault-t, a Toyotát és a Ferrarit várom.
Meg a Zsoltit. -
#7272 5 nap 12 óra 30 perc
Már várom!!! -
#7271 én a baleseteket várom :))) -
#7270 jajj de jó,már alig várom,hogy anyázzuk egymás szeretett pilótáit!!:-pp -
#7269 Há ném is mindégy! Kérem álássán ... :) -
#7268 A kreol bőrűeknek mindegy, hogy merci, audi vagy bmw. -
#7267 nem csak ő nem tud rajtolni.... -
#7266 Nem lesz rajtautomatika? Szegény Schumacher... -
#7265 Stoddart betiltathatja a kipörgésgátlót be nem tartott ígéretek...http://www.a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikkf1&table=hirek&ID=6605¶m=2
-
#7264 vasárnap ilyenkor már vége lesz a futamnak :)))) -
#7263 Ne is mondjad! :( Jövő hét szintén meló. Hogy fogok így felkelni hétfőn? -
#7262 a héten F1 !!!!!!!!!! -
#7261 -
#7260 Számoljunk vissza óránként! -
#7259 még 1 hét -
#7258 csak nem egy bizonyos kolumbiaira asszociáltatsz itt minket;) -
#7257 FERRARI!!! -
#7256 Bár szerintem a FERRARI még csak jobb lehet mint mutatták, a többiek meg... -
#7255 Már alig várom!!! Majd akkor kiderül hogy mi volt igaz a teszteredményekből!!! -
#7254 Még 9.... -
#7253 Még 10 NAP !!! -
#7252 Láttam itt az előbb egy kreol bőrű fickót és a kocsija elején mercedes jel volt.
Hasonló, nem?
:DDD -
#7251 Láttam a MédiaMárkban egy fényképezőgépet, piros volt és ferrari embélma volt rajta. Hogy miket kitalálnak, csak hogy több pénzhez jussanak.... -
#7250 Akkor ezért nyert csak ennyivel a ferrari. -
#7249 -1 beírás .. -
#7248 Zöldségesek? -
#7247 különösen hogy a hivatalos időmérő volt a Merci egyik szponzora.... -
#7246 Persze.
Hát nyilvánvaló, hogy azért nem nyertek sem a zöldségesek, sem a hiperpigmentált gyerek, mert bernie és a ferrari csaltak az időkkel.
(a paranoiás, akit valóban üldöznek...)
-
#7245 csalni? -
#7244 lehet csalni is az időkkel, jobb is ha jön vmi uj -
#7243 Időmérő nélkül maradt a Forma-1 a TAG Heuer kilép:
http://www.a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikkf1&table=hirek&ID=6569¶m=2 -
#7242 Nem igaz, hogy nem tudnak végre egy megbízható új autót összerakni. A tavalyi egész megbízható volt de már 3 éves modell... -
#7241 Baumgartnerről írták ...
"Egy balatoni nyaralás meghatározó élmény volt Zsolt számára. Megismerkedett a gokartozással, csakhogy annyiszor ment szüleihez pénzt kérni, hogy kénytelen volt más megoldás után nézni. Besegített a tulajdonosnak, cserébe körözhetett a ringen. Akkor még csak hobbi volt az autókázás, 1992-ben azonban, amikor a Magyar Nagydíj előtt Riccardo Patrese, a Williams-Renault pilótája nyitotta meg a család autószalonját, beleszerett a Forma-1-be. Az utolsó lökést az adta meg, amikor 12 évesen, a család amerikai vakációján 80 mérföldön át ő vezetett egy bérautót. Nem sokkal később már a magyar gokartbajnokságban próbálgatta tudását. Három évig volt tagja a hazai és az európai gokartmezőnynek, összetett második helyezésig vitte. Egyik ellenfele is sokra vitte: Benik Balázs, a hazai raliélet egyik kimagasló egyénisége, tavaly bajnok lett.
- Eleinte úgy tűnt, csak hobbinak tartja a versenyzést. Erre - apjával együtt - úgy beleszerettek a buliba, hogy a külföldi versenyekre is elutaztak - emlékezett vissza a ralis.
- Zsolti mindig kitartó, ambiciózus volt,
ez egyébként nélkülözhetetlen ebben a sportban. Hiába van megfelelő családi vagy szponzori háttér, akaraterő nélkül sehová sem juthat el az ember.
Zsolt karrierje egyébként kis híján kettétört, ugyanis az egyik versenye előtt valaki megbabrálta a gokartjának a fékét, Zsolt nagyot bukott, eltörte a csuklóját és a sarokcsontját. Két hónapig tolókocsiba kényszerült, édesanyja érthetően nem örült, hogy folytatni akarta az autóversenyzést. Ám nemcsak visszatért, hanem 1997-től már a pályaautósok között nyomta a gázt." -
#7240 sajnos magyarországon a kamerákért (a közvetitésért) az osztákok felelnek, ugyhogy erről letehetsz -
#7239 Baz ...
Szólni kéne neki, hogy NEM célba érni kell, hanem nyerni!
Lásd Giancarlot tavaly Braziliában! -
#7238 Szólni kéne neki, hogy célba érni kell, hanem nyerni!
Lásd Giancarlot tavaly Braziliában!