182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#7197 Aha. Hűha. Komoly fórum.
Én úgy látom, hogy ami itthon előjön vele szemben, az olyan írigységfélének tűnik? Van lóvéja és még autóversenyző is. Jó nőket kaphat(na) - ha nem lenne ennyire komoly és visszafogott (egyesek szerint "buzi" - mondják a "szakértők" (ugye), akiknek naponta új "pina" jön össze ...) -, izgalom, száguldás, valamint azt csinálja, amit igazából szeret. Ki ne vágyna ugyanerre a szürke hétköznapok helyett? (...)
HSW-vel kapcsolatban: mintha olyannak tűnne a dolog, hogy Baumgartner igazi F1-es autót vezet, ők meg maradnak a szimulátornál? Lehet, hogy rosszul látom? De minha az ellendrukkerség eléggé "rulez" lenne manapság ...
Más. (Hétvége.)
Nem jutott a srácnak minden emberre ideje. Hűűű!
Ha egy F1-es versenyhétvégén, az edzések szünetében - vagy egyfolytában - mindenkinek autógrammot osztogatnának a versenyzők, akkor elmaradna a futam. mert ugye azok is rajongók, támogatók, hisz megveszik a jegyeket, amivel támogatják a F1-et, vagy annak valamiféle működtetését és persze a rendező országot és kedvencüket (vagy csak úgy akárkit). Ennek ellenére nincs fika, hogy Schumacher egyszercsak fogja magát és lelép.
Itt is szinte ue. volt. Csak kicsiben. Volt kint bámészkodó, és volt kint olyan is, aki támogatta. Megesik, hogy az embernek nincs ideje 10000x leírni valamit. Jelen esetben a nevét. Tegyük fel, hogy legjobb esetben is 5 másodperc egy rajongó. Az 10000 rajongó esetében 50000 másodperc~833 perc~14 óra. :)
(Azonkívül ugye hétfőn már Imolában kellett lenniük ...)
Ráadásul az a 30 perc nem is volt rossz idő. Szerintem egy hideg vasárnapi délután-este során nem is rossz. Durván 360 rajongónak adott is autogrammot. :)
(Ált. suliban a "100x leírod, hogy nem verekszel" is ledöbbentette az embert és "örömében" szétunta az életét a tábla előtt ... :)
Kordon.
Rally versenynél is mondják: oké, lépd át a kordont, de akkor ne csodálkozz, ha bekrepálsz. Ott ráadásul tényleg szigorú intézkedéseket is hoznak, hogy a kordon, mettől-meddig terjedjen.
Ez egy septében összedobott bemutató volt. Ha hátrább teszik a kordont, akkor meg azért rinyál a magyar, hogy nem látja. Amúgy tisztán lehet látni a felvételeknél, hogy sokan "okosan" elhagyták a kordont (és a járdát is).
Mellesleg azért érdemes a másik oldalt is meghallgatni ilyenkor:
"'Számomra is új volt ez az autó, de nagyon tetszett, biztosan fogom élvezni a mostanihoz hasonló programokat – folytatta Zsolt, aki nemsokára Dél-Afrikában fuvarozza majd a 'kiválasztottakat' az 1999-es Tyrellből átépített autóval, amelynek eddig már több mint 1300 utasa volt. – Nagyon különös érzés volt, hogy ült mögöttem valaki az autóban, ráadásul aki egy kicsit magasabb volt az átlagosnál, annak a térdébe mindig beleütöttem a könyökömet. Sokszor a kormányt sem tudtam rendesen tartani emiatt. A szurkolókra is nagyon oda kellett figyelni, mert egyre közelebb és közelebb jöttek, egyre jobban lelkesedtek, és a végén már amiatt aggódtam, nehogy valaki berohanjon elém.'"
...
"'Nem hittem volna, hogy ilyen sokan eljönnek – lelkendezett Baumgartner. – Nagyon jó érzés volt látni, hogy ennyien szeretnek, ennyien mellettem állnak. A program végén autogramosztás következett, és már egy órája tartott, de még mindig nem fogyott a tömeg. A végén úgy kellett kimenekíteniük a biztonsági embereknek. Nagyon furcsa érzés volt…'"
NSO:
"Az első kör nem sikerült tökéletesen, mert a fordulókban akkora volt a tömeg, hogy a pilóta nem akart kockáztatni, inkább lelassított. Stoddart is azt mondta neki: inkább fulladjon le az autó, de nehogy valakinek baja essen. Zsolt pedig szót fogadott. Minden kör után körülbelül negyedórát vett igénybe, hogy beszálljon a következő utas, ezalatt a közönség majdnem szétszedte a Minardi-sátrat, Stoddart elárulta: ilyet még életében nem látott. A magyar pilóta eközben nyugodtan ült az autóban, mosolygott, integetett, ám egyszer csak megakadt valakin a tekintete. Egy tisztes őszes úr ácsorgott a kordon mögött, kalappal a fején, reklámszatyorral a kezében. A pilóta intett, hogy engedjék be. Az öregúr tétova léptekkel közeledett, majd amikor Zsolt kezet fogott vele, megölelgette és bemutatta a csapatfőnökének, bizony eleredtek a könnyei meghatottságában. Ángyási András volt az, Zsolt első szerelője, még a gokartos korszakból ..."
-
#7196 Hungarian Simulation World -
#7195 Mi az a HSW? -
#7194 HSW:
"Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis, de számunkra annál fontosabb közép-európai ország, amelynek volt egy fõvárosa és egy újdonsült Formula 1-es versenyzõje. Nem más, mint Baumgartner Zsolt, aki a Minardi színeiben próbálja majd bizonyítani rátermettségét a fél világ, no meg azok számára akik (leginkább anyagi) támogatásukkal igyekeztek elsõsegíteni szereplését az autósport egyik elitkategóriájában. Nekik mintegy megköszönve érkezett a Minardi csapat vezetõje Paul Stoddart, Gianmaria Bruni és Baumgertner Zsolt Budapestre, ahol egy nem mindennapi bemutatót tartott a csapat különlegesnek számító 2 üléses versenyutójukkal a Kós Károly sétányon. Zsolt támogatói közül kisorsolt szerencséseket fuvarozott körbe, a meghívott vendég, Farkas Bertalan nem vett részt az eseményen. A száguldozás után, mely során Zsolt többször sikeresen lefullasztotta az autót a rajongók a Minardi sátra elõtt sokasodtak, várva a "beígért" autogramot. Frank Tamás diktatórikus szavai után ("Ha nem mennek kicsit hátrébb Zsolt egyetlen autogramot sem fog adni") kissé nevetségesnek ható eseményen a tömeg, mely a magyar médiumok által emlegetett 10000 (!!!) fõs létszámot meg sem közelítette tapssal majd ujjongással üdvözölte Zsoltot aki kb 30 percen keresztül osztogatta aláírását, majd mintegy "szembeköpvén" faképnél hagyta a tömeget és egyszerûen lelépett. Személy szerint mindent elvártam a rendezvénytõl, csak ezt nem, pláne, hogy barátaimmal együtt a fél országot átutaztuk azért, hogy mi is ott lehessünk az eseményen. Nem volt méltó leginkább azokkal a rajongókkal szemben, akik önként, 1 emberként álltak a srác mögé, akik nélkül most lehet, hogy nem üldögélne vigyorogva az autóban. Rossz reklám ez és rossz arc mutogatása, ami mögött megint nem az van, aminek látszik.
Egy szóval köszönjük Zsolti és sok sikert kívánunk!" ;)
ViDEó
-
#7193 Persze, elfűrészeli a hátsó szárnyat, 1x már megtette.... -
#7192 :DDDDDD -
K.András #7191 Baumgartner szerint a Jordan legyõzhetõ a Minardival
Ez azért már kezd szánalmas lenni. -
#7190 BZS és a Minardi -
#7189 Schumacher elütött egy futót? -
#7188 -
#7187 igaza van :)) -
K.András #7186 Paul Stoddart a csapaton belüli versenyről csak annyit jegyzett meg, hogy "versenyezhetnek, de ha összeütköznek, akkor inkább vissza se jöjjenek a boxba".
LOL -
#7185 sok sikert a zsoltinak :) -
#7184 ÁZ! -
#7183 LOL ezt akartam írni!!!!!!!!!!!
Esküszöm!!!!!!!!!!!!!!! -
#7182 Aki kötni akar az úgyis fog kötni.... -
K.András #7181 Kár ezen vitázni,sok szerencsét zsotinak aztén kész... -
K.András #7180 Na hát mutatták ezt a lefulladást,itt bizony az ö hibájábol állt le a verda... -
#7179 Melyik teniszező lánynál? A világelsőnél???? -
#7178 MÉT? -
K.András #7177 LOL -
K.András #7176 "Tudod a támogatás és a szponzoráció nem úgy működik, hogy odamennek, hozzád, hogy hé Lóri akarnálak szponzorálni"
Érdekes a teniszezö lánynál pontosan igy történt.Odamentek hogy szeretnénk adni 50 millio dollárt!!! -
#7175 Igy van! És eddig én sem voltam Baumgartner hívő és most se vagyok az, de az osztrákok azt mondták: hogyha az ő színeikben versenyez akkor állják a támogatást! Elfogadta??? Nem... :)))) Mondhatjuk, hogy ő tényleg miattunk versenyez! Ennek örülni kell nem??? -
#7174 Azt meg ne mond már, hogy nem fogod, hogy egy világbajnok autó nem garancia semmire.... Technikai Sport.... Világbajnok autó.... Ilyen nincs... Colin Mcrae is vilagbajnok lett a Focussal igaz az rally mégsem ért el köv évben semmit. hanem Sainz meg MAkkinen hülyére verte Mcrae meg az autóját.... -
#7173 Igen eredmény! :) -
#7172 Tudod a támogatás és a szponzoráció nem úgy működik, hogy odamennek, hozzád, hogy hé Lóri akarnálak szponzorálni... Itt van 200 millió.....A Szponzorációért mindig is kunyerálni kellett. Ha voltál aktív hivatásos sportoló akkor tudod, hogy így működik... Egyesületeknél is így van és egyéneknél is. És lehet, hogy nem jó pilóta, de elért valamit... -
#7171 "Ugyanmár,itt kuncsorgott országosan hogy be tudjon jutni..." ez nagyon nem igaz!!! -
K.András #7170 Ott van forma 3000-ben 18 futambol 5x ért be a tizbe mindezt egy világbajnok autoval,ez nektek eredmény??? -
K.András #7169 Ugyanmár,itt kuncsorgott országosan hogy be tudjon jutni...A tehetségeket nem onnan ismered meg hogy tartják a markukat hanem onnan hogy hivják öket...Meg szerintem attol nem lesz valaki jo versenyzö mert sikerült egy világbajnok autoval egy nagy nullát elérni.Nem jo pilota és ezt mindenki tudja,hogy nálam jobb az nem jelent semmit :))) -
#7168 Akkor te is Írd már le ide, hogy te mit nyertél meg eddig pályafutásod alatt:)) Ja és össze tudnál e szedni 8 millió dollárt:)))) Vagy esetleg más össze szedett volna ennyit azért, hogy Forma 1-ben induljon.... Nem vagyok elhasalva az eredményeitől de az okostóniktól akik csak pfujjolni tudnak hányok..... Ő elérte a célját... Forma 1-es autóban ül... Ennyi a szólnivalóm Baumgartnerrel kapcsolatban... Nekem sem szimpatikus a feje, de megtette amit tud.... Ennyi anyagilag is letett az asztalra, meg valamiért csak közelébe került a tűzhelynek még, ha nem is egy No.1. -
K.András #7167 Hát ez egyenlö a nullával...
Föleg ha belevesszük hogy apuka vásárolta be idáig mindehova... -
#7166 Eddigi pályafutás:
1994-1997: Gokart-Tony Kart
1997: Formula Ons Renault -Dark Dog Lechne R.T
1998: Formula Renault - La Filiére
1999: Formula Renault 2000-Cram Competition
2000: Formula-3-GM Motorsport
2001: Formula-3 - Trella Motorsport
2001: Formula 3000 - Prost Junior Team
2001-2002: Formula 3000 - Nordic Racing Team
2002-: Coloni Motorsport
2003 F1 pilóta, tesztpilóta (Jordan Ford)
2003: Tesztpilótai, majd ideiglenes pilótai szerződés a Jordan F' csapattal, 11. hely Monzában
2004: A Minardi szerződtetett Forma-1-es pilótája, az első olyan Kelet-Európai pilóta, aki egész éves szerződéssel rendelkezik az F-1-ben
Eredmények:
Gokart magyar bajnoki II. helyezett az Intercontinental-A junior ketegóriában (1994)
Gokart magyar bajnoki II. helyezett az Intercontinental-A junior kategóriában (1995) Formula Ons
Renault Német-bajnokság II. helyezett (1997)
Évfolyam III. helyezett La Filiére (Prost) iskola (1998)
Formula Renault 2000 Európa-bajnokság összetett III. helyezett (1999)
Formula Renault 2000 Német-bajnokság, 6 futamgyőzelem (1999)
Forma-3 Német-bajnokság 13. helyezett, junior kategóriában 5. helyezett (2000)
F-3000-es bajnokság, 2002-es idény:
9. hely: Imola
8. hely: Hockenheim
7. hely: Hungaroring
8. hely: Spa
6 . hely: Monza
2003 F3000 Monte Carlo 5. hely
2003 F1 Jordan Ford tesztpilóta (legjobb újonc, Hockenheim)
2003 F1 Jordan Ford Magyar Nagydíj (motorhiba miatt kiesett)
2003 F1 Jordan Ford Olasz Nagydíj (11 hely)
-
K.András #7165 Hja, tényleg valaki irja már be idáig mit is nyert a pályafutása során ez a baumgartner gyerek...LOL -
K.András #7164 Ami azt illet ö egy világbajnok autoval sem tudta megmutatni, szoval olyan nagyon nem lehetek messze töle :))) -
#7163 LOÁL! :D -
#7162 Nem, de mondta is, hogy, idézem: "De jó lenne, ha itt lenne most K.András és megmutatná itt a népnek, hogy is kell tulajdonképpen versenyautót vezetni, mert ő az IGAZI faszagyerek!" -
#7161 NÁM! ÉS mé lenne béna??? szerintem nem az! -
K.András #7160 Nem ütött el senkit ez a béna állat?LOL -
#7159 bizzztttosssssssss :) -
#7158 tom, nem is azért mondtam, csak érdekes volt, és a legelső lefulladás az 1 rendes egyenes megtétele után volt!!! Ugyhogy ez nem igaz...