182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#6956 holnap uj sauber -
#6955 Mol Rulez! :)) -
#6954 kicsit furcsa hogy a Mol-nál csak ennyi idő után reagáltak, és ne hivatkozzatok az ünnepekre..... -
#6953 Mindenkinek hamarabb kellett volna kapcsolnia és a Jordanbe benyomni a drácot amíg lehetett. Annak tényleg nem sok reklámértéke van, hogy a Minardival kergeti a mezőnyt és lekörözésnél vagy műszaki hibánál mutatják 10mp-ig. Bár a Jordanben sem SOKKAL lett volna másabb a helyzet, de azért egy rangosabb csapat.
Bár a MOLnál nem gondolkodtak, a fehéren sokkal szebben mutat a logojuk, mint a sárgán. -
#6952 Lol, Baromgartner család pókerezik az országgal, folyamatosan blöffölt, hogy már megvan a pénz, ismét pofára estek, el kéne már adni a papának a céget, ha F1-ben szeretné látni a kislányát, nem pedig kuncsorogni az adófizetőktől! -
#6951 Elintézték a srácot ... :(
"Veszélyben Baumgartner indulása?
NSZ • 2004. január 10.
380 millió helyett 60 millió – így lehet összefoglalni azt a váratlan fordulatot, amellyel Baumgartner Zsoltnak és menedzserének kell szembenéznie – a Mol Rt. ugyanis korábbi szándéknyilatkozatát felülbírálva úgy ítéli meg, hogy a „feltételek változása miatt” csak jóval kevesebb pénzzel, 60 millió forint körüli összeggel tudja támogatni az autóversenyző Forma–1-es indulását.
Lapunk úgy tudja: az, hogy a jóval rangosabb Jordan-istálló helyett a Minardi-csapatban szerepelne Baumgartner, a Mol számára nem ugyanazzal a reklámértékkel bír. Azzal viszont, hogy az olajipari cég nagyságrendekkel kisebb összeget akar „befektetni” az autóversenyző rajthoz állásába, gyakorlatilag megkérdőjeleződik Forma–1-es indulása is.
A Gyermek-, Ifjúsági- és Sportminisztériumban hangsúlyozták ugyanis, hogy a 844 millió forintos állami szerepvállalás az újonnan létrejövő cégben csak a többi feltétel maradéktalan megléte esetén érvényes. Újabb támogatók felkutatására pedig meglehetősen kevés az idő, mivel a Minardinak a jövő héten kell átutalni a szerződésben szereplő összeget, hozzávetőlegesen nyolcmillió dollárt."
A kormány is kiszállhat belőle "stílusosan", miután a MOL rájött, hogy a Minardiba nem érdemes befektetni. Pedig jókora LOGO lett volna az auto hátulján. Ők tudják!
Gondolom a MOLnak is volt némi hátszele. Vsz ugy gondolkodtak, hogyha a népnek tetszik, hogy a kormány támogat, az jó, ha nem, akkor meg ilyen picit "apróbetű" miatt meg visszavonhatják később ...
Gyurcsányin látszik, hogy nem ma kezdte! :)
A Sport meg a Népszabadság meg rögtön azzal indít, hogy:
" Gyermek-, Ifjúsági- és Sportminisztériumban hangsúlyozták ugyanis, hogy a 844 millió forintos állami szerepvállalás az újonnan létrejövő cégben csak a többi feltétel maradéktalan megléte esetén érvényes." :)
Hehe. Ez előre el volt tervezve. Vagy politikai tőke kovácsolódik belőle, vagy szopi lesz. Szopi lett, de az apróbetű miatt "simán volt ejtőernyő a gépen" a befektetőknek. Zsoltikának már nem jutott. :( Vsz lezuhan. Hacsak egy orosz cég vagy egy gazdag apuka nem száll be. Akkor csak "kényszerleszáll". De jövőre új géppel talán nagyobb sikere lesz, HACSAk nem cserélik le a "Boeingeket Airbusra" a pénzszűkében lévő F1es csapatoknál, magyarul nem hoznak oda gazdag orosz srácot, vagy brit, francia, olasz vagy más Cart tehetséget.
-
#6950 dobozt cserélek cigányra mottóval? -
#6949 holnap után jön elvileg a 2004es Sauber :P -
#6948 WOW, micsoda csere, kockát montiért?
Szerintem azért még Frank Williamset sem ejtették a fejére... -
#6947 MNO
"Meglepő kijelentést tett Sir Frank Williams a Daily Telegraph hasábjain: a csapatfőnök a lapnak azt állította, a McLaren megkörnyékezte az ügyben, hogy Juan Pablo Montoya már idén Wokingba költözhessen (ismeretes, a kolumbiai 2005-től mindenképpen ott versenyez). Ron Dennis cserét ajánlott, odaadta volna Coulthardot Montoyáért." -
#6946 Jordan, Williams & Co. (Magyar Hírlap, Jan. 6.)
-
#6945 Megarace 2. stílusban kéne nyomni, az tetszene. -
#6944 Érdekesség képpen így készül a modell: ;)
-
#6943 Ez nem is állna annyira távol Montoya stílusától -
#6942 Most már csak a lövegtornyot lopják le, aztán övék a VB! -
#6941 gyönyörű:) -
#6940 A Williams is lopott volna? :)
-
#6939 1976!
Jody Scheckter, Patrick Depailler -
#6938 Na, a hullámos első szárnyat máris lenyúlták a meg nem jelent mekiről... -
#6937 -
#6936 A hatkerekű csoda a '86-os Tyrell kocsi. Mondjuk tényleg érdekes volt a maga nemében :)) -
#6935 Találtam egy kicsit más szemszögből fényképezett 2004-es BMW-t.
Sztem nem annyira csúnya, csak olyan érdekes arcú. ;)
Majd mozgóképen meglátjuk hogy mutat, sztem nem baj, hogy újítanak egy kicsit a fiúk...
Mondjuk a Ferrari 2003-as újjításai szebben sikerültek.
(Nem Ferrari drukker vagyok.) Csak sima F1 drukker. ;)
Majd most B-Zs. Drukker leszek, ha már a lakáshitelekből összespóroltunk neki 900 millát. ;)
Na a kép:
-
#6934 hu de klafa ez :P -
#6933 Íme! (Némelyik picit nagy ...:)
-
#6932 jaj neee, akkor hazajon és o fogja kozvetiteni a dakart :)))
már elore látom ahogy barna már megy nyalni a kis nek, ma este már nem is alszik ugy aggodik majd érte... -
#6931 a hatkerekű csodáról nincs képed? -
#6930 annyira nem gáz az új BMW csak azon a lenti képen van direkt úgy beállítva, hogy idétlenül mutat. De kit érdekel, ha Monty lesöpri vele a mezőnyt:) -
#6929 Nekem is tetszik az új BMW, nem az a szokásos. Mondjuk nekem az MP-18 (igen, amit sosem vetettek be) is nagyon tetszett a hullámos szárnyaival együtt, pedig mindenki szerint gáz volt. -
#6927 lol Palikék elszálltak és eltörte a kezét, ennyit a dakarról...... -
#6926 egyébként akármelyikre nézek elfog a rohogés, de még szép hisz ezek elég régi dizájnok, szoval nem ezzekkel kéne hasonlitani az uj bmw-t :) -
#6925 MNO
"Baumgartner soha nem lesz olyan jelképe az országnak, mint például a Ferrari az olaszoknak. A tűzpiros istállónál azonban már évek óta nem alkalmaznak olasz versenyzőt, inkább egy németet és egy brazilt. Előbbit az általa garantált rendkívül erős reklám- és médiapiac miatt, utóbbit meg azért, mert a dél-amerikai ország előkelő helyen áll a Ferrari eladási listáján… Ennyit az országimázsról." -
#6924 Az utolsó két kéményes meki télleg gáz, de a 95-ös nekem kifejezetten tetszett annak idején. -
#6923 Különösen az utolsó két kéményes McLaren. :) -
#6922 uj bmw viszont érdekes, de lehet hogy vmi ujat találtak, hátha igy egy picit jobbak lesznek -
#6921 sztem ezek szépek :P -
#6920 Meg egy kis rally:
:)
-
#6919 Nagyon csúnya F1 autók:
Tyrrell (1978?)
Tyrrell (1990)
McLaren (1980)
Renault (1981)
McLaren (1995)
BMS Dallara (1988)
McLaren (1974)