182114
  • oneal1
    remélem veled együtt!!
  • Big Daddy
    Nem a pénzre mondtam hogy igaza van hanem az asztalra tételre.
  • Zsoltika 007
    Igen szerintem is.
  • Laffite
    szerintem egyenlő részben kellene felosztani, mert vesztesek nélkül nincsenek nyertesek sem, középmezőny nélkül nincs élmezőny, így a ferrari is csak úgy tud nagy lenni, hogy (még) van kik között nagynak lenni... meg kellene becsülni a többieket is, akkor is ha néha csak potenciális ellenfelek tudnak lenni.
  • rezsofiz
  • Punkerwork
    A Williamsnél elégedettek Heidfelddel
  • Big Daddy
    Szerintem börni papa megbeszélte az asszonnyal előtte.A többi csapat biztos nem ment volna bele,ahogy utálják a ferrarit.
  • Lteebee
    Kérdés, hogy ez szubjektív döntés eredménye-e, vagy van esetleg megállapodás.
  • Big Daddy
    Börni papa megmonta:Azért kap többet a ferrari,mert többet tett le az asztalra mint a többi csapat.Valahol olvastam,sztem igaza van.
  • Punkerwork
    "Az autógyártók már nagyobb szerepet vállalnak a sorozatban, a versenyzés költségei pedig folyamatosan emelkednek. Nincs még egy olyan sport, amelyben megfosztanák a résztvevőket a három legnagyobb bevételi forrás közül kettőtől - a pálya melletti reklámoktól és a jegyeladásoktól - miközben a TV-s jogokból származó résznek is csupán 47 százalékát osztják szét."
  • Laffite
    Na igen, de a hivatalos és teljes bevételt szabályozza-e ez a megállapodás, vagy csak a Börniapó által belevett morzsákat? Ez lehet itt a gubanc tárgya. Bár ki tudja hol itt az igazság...
  • Lteebee
    De akkor honnan tudjuk, hogy a ferrari többet kap?

Illetve ha mások teljesítettek volna éveken át úgy, ahogy a ferrari tette, akkor ők kapnák a nagy lóvét?
  • Punkerwork
    47%-ot kapnak a csapatok a tv jogdíjakból aszem
  • Laffite
    Szerintem ezekről az összegekről mi soha az életben nem fogunk hiteles képet kapni...
  • Punkerwork
    Concorde Agreement 2007-ig érvényes abban van megszabva elméletileg
  • Lteebee
    Tehát ami érdekel: hogyan részesednek az 1es csapatok.

Mert ha tudjuk, hogy többet hap a ferrari, tudhatjuk, hogy mennyivel.
  • Punkerwork
    az arányokkal van a baj, mert tény hogy az öreg kiépítette a rendszert stb, de akkor se 80% lenne az övé aszem régen annyit kapott.
  • Laffite
    ilyen alapon az öreg börninek is ott kellene tekerni a biciklit a mezőny mögött, hogy ha lefilmezik akkor kapjon a zséből, nem-e?
  • Punkerwork
    Berni papa lenyúlja a nagyrészét, az aprót szétszórja a csapatoknak, mivel a Ferrari az egyik legtöbbet mutatott csapat gondolom nekik több jár.
  • Lteebee
    Nem látok bele a bevételek elosztásába.

Mennyit kap a ferrari?
    Mennyit kapnak az egyes csapatok?
  • Punkerwork
    a Red Bull siránkozás azért érdekes, "kirúgják" a gyereket de tesztelni azért kéne.....
  • NuCLEARScoRp
    Itt nem a Ferrari utálatáról van szó, hanem arról, hogy a többi csapat nem elégedett a bevételek elosztásával.. A Ferrari jóhogy nem "lázad", mert nekik nincs okuk az elégedettlenségre.
  • Lteebee
    Szokásos hételeji nagypofájú, visszhangotkelteni vágyó, hatásvadász szösszenetek...
  • Punkerwork
    Button kirohanása ösztönözte a csapatot, véli Fry
  • Punkerwork
    A Red Bull módosítana a pénteki edzések szabályain
  • Laffite
    hínye
  • Punkerwork
    akkor bajban vagy :)
  • Laffite
    ne idegesíjjé, nekem is piros verdám van...
  • Punkerwork
    ja bocs elfelejtettem hogy ő a te rajongód lett
  • Punkerwork
    Alonso átmehetne a..... nem tom hova nincs értelmes csapat aminek lehetne drukkolni. :(
  • Lteebee
    Na!

Ezt így ne!
  • Punkerwork
    szerintem túl feltünő a piros festése és az összes értelmi fogyatékos őket szidja ha valami nem tetszik neki :)
  • Lteebee
    Igen, de a rönó tök fasza, kemény csapat, mert a többi nyolccal együtt bátor és nem megy el a találkozóra.

Izé... tökpengék!
  • Lteebee
    Mi is a baj a ferarival?
  • Punkerwork
    ezt fejtsd már ki plz jobban, mi bajotok a ferrarival? mert hogy sz@r volt a többi csapat és kikaptak csúnyán az még ok valakire fogni kell, de most mit ártott nektek? miért nem szidja senki Alonso-t hiszen idén még csak ők nyertek tök uncsi az egész.....
  • b-type
    off:
    Téged biztos érdekel. :)
    kis összefoglaló a hétvégi Jerez-i MotoGp futamról..
    on:
  • Felfedező
    A FIA találkozót nem halasztják el

Remélem 2008-ban a ferrari és Ecclestone is végleg a történelem szemétdombjára kerül..
  • MaSzKa
    Williams Team igazán összecsinálhatna egy futamgyőzelmet
    nagyon sajnálom őkez mert az elöző futamon eldobták 3. 4. helyet!
  • Felfedező
    Ekkora baromságot is régen halottam, ugy csinálnak mintha egy 15 éves kiskamasz lenne Raikkönen..
  • G_ArchAngel #18721
    én mikor nézegettem interior fotókat, akkor azon gondolkodtam, hogy ezt, hogy tudja vezetni: a pedál is messze lehet neki, hátmég az ülésmagasság:)