182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#18760 remélem veled együtt!! -
#18759 Nem a pénzre mondtam hogy igaza van hanem az asztalra tételre. -
#18758 Igen szerintem is. -
#18757 szerintem egyenlő részben kellene felosztani, mert vesztesek nélkül nincsenek nyertesek sem, középmezőny nélkül nincs élmezőny, így a ferrari is csak úgy tud nagy lenni, hogy (még) van kik között nagynak lenni... meg kellene becsülni a többieket is, akkor is ha néha csak potenciális ellenfelek tudnak lenni. -
#18756 -
#18755 A Williamsnél elégedettek Heidfelddel -
#18754 Szerintem börni papa megbeszélte az asszonnyal előtte.A többi csapat biztos nem ment volna bele,ahogy utálják a ferrarit. -
#18753 Kérdés, hogy ez szubjektív döntés eredménye-e, vagy van esetleg megállapodás. -
#18752 Börni papa megmonta:Azért kap többet a ferrari,mert többet tett le az asztalra mint a többi csapat.Valahol olvastam,sztem igaza van. -
#18751 "Az autógyártók már nagyobb szerepet vállalnak a sorozatban, a versenyzés költségei pedig folyamatosan emelkednek. Nincs még egy olyan sport, amelyben megfosztanák a résztvevőket a három legnagyobb bevételi forrás közül kettőtől - a pálya melletti reklámoktól és a jegyeladásoktól - miközben a TV-s jogokból származó résznek is csupán 47 százalékát osztják szét." -
#18750 Na igen, de a hivatalos és teljes bevételt szabályozza-e ez a megállapodás, vagy csak a Börniapó által belevett morzsákat? Ez lehet itt a gubanc tárgya. Bár ki tudja hol itt az igazság... -
#18749 De akkor honnan tudjuk, hogy a ferrari többet kap?
Illetve ha mások teljesítettek volna éveken át úgy, ahogy a ferrari tette, akkor ők kapnák a nagy lóvét? -
#18748 47%-ot kapnak a csapatok a tv jogdíjakból aszem -
#18747 Szerintem ezekről az összegekről mi soha az életben nem fogunk hiteles képet kapni... -
#18746 Concorde Agreement 2007-ig érvényes abban van megszabva elméletileg -
#18745 Tehát ami érdekel: hogyan részesednek az 1es csapatok.
Mert ha tudjuk, hogy többet hap a ferrari, tudhatjuk, hogy mennyivel. -
#18744 az arányokkal van a baj, mert tény hogy az öreg kiépítette a rendszert stb, de akkor se 80% lenne az övé aszem régen annyit kapott. -
#18743 ilyen alapon az öreg börninek is ott kellene tekerni a biciklit a mezőny mögött, hogy ha lefilmezik akkor kapjon a zséből, nem-e? -
#18742 Berni papa lenyúlja a nagyrészét, az aprót szétszórja a csapatoknak, mivel a Ferrari az egyik legtöbbet mutatott csapat gondolom nekik több jár. -
#18741 Nem látok bele a bevételek elosztásába.
Mennyit kap a ferrari?
Mennyit kapnak az egyes csapatok? -
#18740 a Red Bull siránkozás azért érdekes, "kirúgják" a gyereket de tesztelni azért kéne..... -
#18739 Itt nem a Ferrari utálatáról van szó, hanem arról, hogy a többi csapat nem elégedett a bevételek elosztásával.. A Ferrari jóhogy nem "lázad", mert nekik nincs okuk az elégedettlenségre. -
#18738 Szokásos hételeji nagypofájú, visszhangotkelteni vágyó, hatásvadász szösszenetek... -
#18737 Button kirohanása ösztönözte a csapatot, véli Fry -
#18736 A Red Bull módosítana a pénteki edzések szabályain -
#18735 hínye -
#18734 akkor bajban vagy :) -
#18733 ne idegesíjjé, nekem is piros verdám van... -
#18732 ja bocs elfelejtettem hogy ő a te rajongód lett -
#18731 Alonso átmehetne a..... nem tom hova nincs értelmes csapat aminek lehetne drukkolni. :( -
#18730 Na!
Ezt így ne! -
#18729 szerintem túl feltünő a piros festése és az összes értelmi fogyatékos őket szidja ha valami nem tetszik neki :) -
#18728 Igen, de a rönó tök fasza, kemény csapat, mert a többi nyolccal együtt bátor és nem megy el a találkozóra.
Izé... tökpengék! -
#18727 Mi is a baj a ferarival? -
#18726 ezt fejtsd már ki plz jobban, mi bajotok a ferrarival? mert hogy sz@r volt a többi csapat és kikaptak csúnyán az még ok valakire fogni kell, de most mit ártott nektek? miért nem szidja senki Alonso-t hiszen idén még csak ők nyertek tök uncsi az egész..... -
#18725 off:
Téged biztos érdekel. :)
kis összefoglaló a hétvégi Jerez-i MotoGp futamról..
on: -
#18724 A FIA találkozót nem halasztják el
Remélem 2008-ban a ferrari és Ecclestone is végleg a történelem szemétdombjára kerül.. -
#18723 Williams Team igazán összecsinálhatna egy futamgyőzelmet
nagyon sajnálom őkez mert az elöző futamon eldobták 3. 4. helyet!
-
#18722 Ekkora baromságot is régen halottam, ugy csinálnak mintha egy 15 éves kiskamasz lenne Raikkönen.. -
G_ArchAngel #18721 én mikor nézegettem interior fotókat, akkor azon gondolkodtam, hogy ezt, hogy tudja vezetni: a pedál is messze lehet neki, hátmég az ülésmagasság:)