182273
  • Zsoltika 007
    Az a5-nek sajátos a légköre.
  • Kit--Kat
    és ez még igaz is mondjuk
  • ÁjjLe BoBBi
    ÚRISTEN :D::D:D:DD
  • dav1d
    Na még egy utolsót ezt nem bírom kihagyni annyira tetszik: :P

Amugy Kimi nem érdemelte volna meg a 3.ik helyet!!! de már mind 1!! ha versenybiro lettem vona nem attam volna meg neki a 3.at!!! na a kis ***fej Alonsonak se az 1-ö helyet!!!! csicska mind a 2-ö!!!ű Schumacherék a Ferrari F2005-el kettös gyözelmet aratnak Monacoban!!! csak nézzétek meg!! aztán szopni fogtok mint atom Hajrá Michael Hajrá Michael Hajrá Michael Hajrá Michael Hajrá Michael Hajrá Michael Hajrá Michael
  • dav1d
    ez is durva hsz
  • dav1d
    """A Ferrari hallhatatlan.Ez nem egy Lola,Lotus,March,Tyrell,McLaren csapat................sz.............. """ :P
  • ÁjjLe BoBBi
    sok a hozzáértő...:D:D:DD
  • dav1d
    Az a5-ön mindig érdekes hozzászólásokat lehet olvasni :D:D:D
  • ÁjjLe BoBBi
    hát azért ez enyhén szólva is naív kijelentés :D:D
  • dav1d
    Elolvastam az a5-ön a hozzászólásokat de majdnem agyvérzét kaptam annyira leírják őket pedig most csak eltaktikázták magukat és eddig mindig a dobogón végeztek Monacon kívül :)))

idézek:"A Renaultnak itt a vége. Ezután a ferrari és a meki küzd a vb címért. Nagyszájú alonso mehet bikákat "bökdösni":-) Hajrá Schumi" lol :D
  • dav1d
    A BAR istálló már alig várja a hétvégét
    Már én is alig várom őket
  • Punker
    Óvatos lett a Renault
  • Punker
    Williams-Lexus?
  • Bandee1987
    én is
  • dav1d
    Úgy gondolom ez a következő futam az Europa Nagydíj majd jobban megmutatja az erőviszonyokat mert az egyik csapatnak sem kimondottan "kedvenc" pályája és ha jól tudom nem is gumi gyilkos pálya.
    Már nagyon várom
  • petyka2
    Szerintem az egy verseny,egy szett gumi hatott ilyen jótékonyan...
  • Punkerwork
    de csak 1 csapat stabilan pontszerző/dobogós
  • Bandee1987
    ez így nem igaz, hisz most mind a Mclaren mind a Renault jó. Sőt a Toyota is nagyon jó, de a Red Bull is egész jó lett az idén a Jaguarhoz képest. Idén többen megtalálták végre a megoldást(vagy vmi ahhoz közelit)
  • G_ArchAngel #20467
    Haug, Berger és Danner nem érti Ralfot

Írta: Zuzmara [2005.05.24. 14:35]

Mindhárman Michaelnek adnak igazat az utolsó métereken történtek kapcsán.
    A Monacói Nagydíj egyik sokat vitatott jelenete volt, amikor Michael Schumacher az utolsó métereken „mellbedobással” próbálta megelőzni öccsét. A manőver majdnem sikerült is, hiszen a befutóban mindössze 0.046 másodperc előnyt mutatott ki az óra Ralf javára. A kisebbik Schumacher azonban nem volt elragadtatva bátyja agresszivitásától és a futamot követően meglehetősen dühösen támadt neki egy televíziós nyilatkozatában. A „kis Schumi” még olyat is talált mondani, hogy „egyikünk meghalhatott volna”.

Norbert Haug, a Mercedes motorsportfőnöke nem ért egyet Ralf kritikájával. Szerinte az agresszivitás az autóversenyzés természetes része: „Világos, hogy Michael mindent megpróbál. A lehetetlen helyzetekben is. Én mindig azt mondom a versenyzőimnek: ha egy piros autó egy piros bukósisakkal feltűnik a visszapillantó tükrödben, akkor a réseket a lehető legkisebbre kell zárni, mert Michael mindent megpróbál kihasználni.” – idézi a sváb szakembert a kölni ’Express’.

Gerhard Berger ugyancsak nem érti Ralf felháborodását: „Ralf azt mondta nekem, hogy problémája volt a visszapillantó tükörrel és nem látta Michaelt. Lehetséges, de akkor nem kell így felháborodnia.” – mondta az osztrákok egykori kiválósága.

„A versenynek akkor van vége, amikor leintik a kockás zászlóval – ezt Ralfnak is be kell látnia.” – mondta Christian Danner, egykori versenyző, a német RTL szakkommentátora – „A legutolsó pillanatig oda kell figyelned. Számomra Michael manővere teljesen szabályos volt, sőt tulajdonképpen még csak feltűnést sem keltett.”
  • Punkerwork
    úgylátszik minden évben csak 1 csapat tud kocsit csinálni rögtön, ez eddig a ferrari volt most változott :)
  • G_ArchAngel #20465
    igen, de én jobban örültem volna ha egyforma erősségű csapatok küzdenek az év elejétől, mert így mindenki loholhat a Renault után...
  • Bandee1987
    Egyik pillanatban Alonsó a legjobb, másik pillanatban Räikönnen, bárki feljöhet még...így a Ferrari is, bármikor megtalálhatják a Bridgestone mérnökei a megoldást a gumiproblémákra, és akkor kezdődik csak el igazán a küzdelem (ami persze már most is zajlik)
  • Bandee1987
    nem is!

Addig kell küzdeni, amíg van rá esély, és ne feledjük, hogy a világbajnoki sorozat 1/3-ánál tartunk még csak...
  • MaSzKa
    Hát igen végre mutatott valamit a BMW!!!
    ha év végéig így csinálják vb-ok lesznek
  • Kit--Kat
    értsd úgy, hogy a verseny bizonyos szakaszában amikor a többiek már csak a levegőt kabdossák
  • b-type
    Hát ezt nagyon bírom....ehhh
    Bulvárszemlélet.
    Mert mit mondott Todt?
    "A Monte Carlo-i Nagydíj egyes szakaszaiban akár három másodperccel is gyorsabb köröket futottunk, mint ellenfeleink."
    mi a kiemelt cím?
    "A tiszta pályán akár 3 másodpercet is verünk a többiekre"
    Ez az, így kell ezt csinálni
    Ez csúsztatás.

• rezsofiz
    :D
  • rezsofiz
    Hopp, hát igen ez valoban változtat a helyzeten
  • G_ArchAngel #20457
    A BAR szerint több nagy csapat kiszedette az övékéhez hasonló üzemanyag rendszert mikor Ők lebuktak:
    ha jól emlékszem azóta a Renault, Toyota lassult, míg a Williams és McLaren gyorsult akkori Önmagához képest...:)
    Szegény Ferrari-ról nem lehet feltételezni gyorsulást...
  • rezsofiz
    Liuzzi és ellenfélnek számít, nem?
  • Punkerwork
    #20410 alapján max abban volt hibás hogy nem engedtel a levágás után.
  • rezsofiz
    ezaz
  • rezsofiz
    Hát jo de sztem ebben az évben a BARokon kívűl még senki se próbált ilyen aljas modon csalni, mint alonso
  • G_ArchAngel #20452
    nem tudom, hogy ez hülye milyen ellenfelekről beszél - 3 mp-en kívül a Liuzzival kezdődő sor ment lassabban...
  • G_ArchAngel #20451
    „A Monte Carlo-i Nagydíj egyes szakaszaiban akár három másodperccel is gyorsabb köröket futottunk, mint ellenfeleink. Ha tiszta előttünk a pálya, akkor nagyon gyorsak vagyunk. Azonban jelenleg az a probléma, hogy a gyenge rajthelyeink miatt nem tudtunk kihozni mindent magunkból.”

[URL=http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=11021]"Tiszta pályán akár 3 másodpercet is verhetünk a többiekre"[/URL]

Leggyorsabb körök - Monaco
  • dav1d
    Te most csak egy versenyről beszélsz!!Vannak emberkék az F1 -ben akik egész évben ilyen agreszívan hajtanak és jó párszor nem fair playel. Láthatad hogy most kivételessen Shuminak is elborult az agya és az utolsó körben milyen manővere volt , előfordul.
    Lehetőleg most ne egy verseny miatt itéld el..
  • Punkerwork
    ha a japcsik nem csinálnak tisztességes abroncsokat hétvégére, a sörissza árják tuti legyilkolják őket :)
  • Punkerwork
    Schumacher: Nem vagyok összetörve
  • rezsofiz
    Személy szerint én magamrol beszéltem, amit most csinált az sportszerűtlen, és undorito volt. Előttem és sztem sok más ember előtt leirta magát, tökmind1 hogy előtte ki mit gondolt, megmutatta az igazi énjét.
  • G_ArchAngel #20446
    Abban bízhatsz, hogy a Ferrari összeszedi magát, mert ha 3 pilóta fog osztozni az első helyeken, akkor Kiminek nincs esélye lefaragni a 22 pontos hátrányát...