182114
  • Lteebee
    Ja, ez stimmel.
    Szerencsére a sauberesekre lehet számítani!

• Kit--Kat
    olyan mintha csak tényleg 25-30. kör környékén kezdene működni a gumi
  • Bandee1987
    mai versenyről: ahhoz képest, hogy állandóan szoptuk a faszt, ez a 7-8. hely elfogadható...
  • ÁjjLe BoBBi
    szerintem amúgy a guminak nincs is annyira baja...másként nem ment volna leggyorsabb kört...
    vagy nemtom
  • Kit--Kat
    hát jahh, ha nem karamnbolozik akkor a bünti veszi el, még ezzel a rothadós gány Bridgestonnal tarthatná magát valamennyire
  • ÁjjLe BoBBi
    vagy ha ő fejedelemsége jobban figyel...
    lehet hogy jó lett volna ha minden jól alakul számára...
    meg kellett volna büntetni azért hogy ráhajtott a vonalra és úgy már a 3-4 hely közelében sem lett volna
  • Kit--Kat
    np
  • Kit--Kat
    Amúgy szerény véleményem szerint Sumák testvérünk jó lett volna egy 3-4. helyre, ha az rakásszerencsétlenség Albers nem pördül meg a kanyarban
  • ÁjjLe BoBBi
  • b-type
    kiütötted a hsz-ét :)))
  • ÁjjLe BoBBi
    sry :))
  • ÁjjLe BoBBi
    kit?:))
  • Kit--Kat
    wháááááááááááááááá most kezdthetem újra:o
  • ÁjjLe BoBBi
    télleg hogy elfelejtette mindenki MR. MS-t! hát ráment arra a kibaszott vonalra! ja hogy ő MS! értem
    vilnövön meg akkorát röhögtem...:)))
  • ÁjjLe BoBBi
    [egyetért]
  • Ramore
    Räikkönen autója olyan jónak tűnik, mint az utóbbi évek Ferrarija, ha íg folytatja fixen nyeri a vb-t. Alonso megdöbbentően pofátlan volt, nagyon ostobán viselkedett.
  • Kit--Kat
    Alonso már jobban figyelt az 1. beégetés után, én nemértem, hogy 1esek, hogy akarnák már pont Webbert megbüntetni amikor ő rajta látszott mindíg bepróbálta a kanyart jó indulattal még sikerültek neki, Alonso amikor láttam meg jobbra fordította a kormányt és padlóval kigyorsított szánalom az ember!!!
    Amúgy én a legjobban Trullit sajnálom megérdemelte volna a pontjait nagy bevállalás volt:)
  • petesilver
    Azt még had említsem meg, hogy ma nagyot tévedtem!! Meg voltam győződve, hogy a tökös Webber először Nicket előzi meg, aztán alonsot, miközben Nick végigalussza az egészet. Ezt lehetett volna elvárni Webber nyilatkozata után, aki ugye döngette a mellét, hogy ő az igazi legény, míg Nick csak autókázik egy jót a futamokon. Na ehez képest Nick hibátlanul megelőzte alonsot, míg Webber azért szenvedett egy sort!!!
  • b-type
    Heidfeld nevű 'szürkeegérről' :) megint kevés szó esik, pedig hibátlan volt amit csinált.
    Grat Raikkonen-nek, Heidfeld-nek..stb, jó verseny volt.
    Alonso sztem is verve volt, előrébb volt Webber kereke teljes terjedelmével, innen szvsz jogtalan poziciószerzés volt a kanyarlevágása.
    Monty-tól nagyon vártam hogy ő is bepróbálkozik Alonso-nal, de gondolom a nagy trappolásban elkoppott a gumija..
    jó futam volt...szegény Fisichella..ühh :)
  • G_ArchAngel #20308
    Most értem gép közelbe, összefoglalnám:)

1., Nem ért RBR autó célba, ez nem fodult idén elő
    2., Alonso leírta magát, mivel abszolút figyelmen kívűl hagyta a fair play szellemét
    2., Alonso gumijai annyira elkoptak, hogy Ő is megérdemelné az idő-büntetést, mint Ralf(?)
    4., MS ráhajtott a sárga vonalra, elfelejtették megbüntetni?
    5., Jacques Villeneuve szerintem végleg elköszönhet az F1-től, hacsak Irvine-nal társulva nem veszik meg a Jordant, kijelölve magukat pilótáknak...
    6., Minardi fejlődik, de még sok a konstrukciós hiba - ha a Sauber nem szedi össze magát, akkor nem csak a Jordan lesz veszélyben...
    7. Most bánom igazán Kimi Imolai kiesését...

Ha értékelnem kellene a pilótákat, akkor:

1. Kimi Räikkönen - 10
    2. Nick Heidfeld - 8
    3. Mark Webber - 8
    4. Fernando Alonso - 4
    5. Juan-Pablo Montoya - 6
    6. Ralf Schumacher - 6
    7. Michael Schumacher - 5
    8. Rubens Barrichello - 5
    9. Felipe Massa - 5
    10. Jarno Trulli - 7
    11. Jacques Villeneuve - 2
    12. Giancarlo Fisichella - 5
    13. Tiago Monteiro - 2
    14. Christijan Albers - 2

Liuzzi - 3
    Friesacher - 5 (az egész hétvége miatt)
    Coulthard - 6 (az egész hétvége miatt)
    Karthikeyan - 2

• Punker
    amúgy nyilatkozat elött arra gondoltam mikor cseréli már le a retek klub a ferrari (voda) reklámot. :)
  • oneal1
    de aljas volt az Allanzo jézusom.....
  • rezsofiz
    Én ugy emléxem hogy mind2 kereke már belül volt, de azért nem árt visszanézni
  • rezsofiz
    Hát igen, amellett hogy visszaesett egy helyezést, simán meg kéne büntetni.. ilyet..
  • petesilver
    Aki felvette nézze már vissza pleese!! Szerintem a másodiknál webber bal oldali kerekei végig a pályán maradtak, csak a williams jobb oldala vágta le a sikánt.
  • Random_
    Alonso hibásabb volt hiszen tudta mire számíthat Nick előzése után és mikor már Webber megelőzte lett volna esélye íven menni, de legalább megpróbálni. Második alkalommal megkérdőjelezhetetlen volt elrántotta a kormányt és levágta a kanyart. Én büntetném vagy idővel vagy helyezéssel mert ez így nem korrekt legyen az akárki is.
  • ÁjjLe BoBBi
    ahogy elnézem ez igen jó vb lesz :))
  • rezsofiz
  • petesilver
    Igen, azt azért nem emeltem ki külön, az szimplán undorító volt. Ott nem volt verve féktávon, azt egyszerűen be sem akarta venni. Az elsőnél még lehetett zavarban, de akkor sem volt fair a dolog, tisztán kifékezték. Elég csalódott lennék, ha nem büntetnék meg, bár lehet a gumi miatt amúgy is kap majd büntit, ha nagyon elkopott.
  • rezsofiz
    o.O
    Milyen sértegetés?
  • Zsoltika 007
    #20292 Erre ment.
  • rezsofiz
    A nap előzése az Trullié volt
  • Zsoltika 007
    Nem hát!
  • torrente
    Szerencse, hogy vannak különböző focicsapatok, Forma1-es csapatok, mert ezek nélkül hogyan tudnátok egymást sértegetni, baszogatni?
  • rezsofiz
    Mondjuk sztem a másodiknál annyira nem csalt Webber. Kicsit rosszul mérte fel a féktávot, és továbbcsuszott, igaz levágta, de egyből megprobált visszamenni a pályára
  • Lteebee
    A legjobb autóval már tett ilyet más is, csakhát az illető mint tudjuk nem tud előzni
  • Random_
    Csak azt nem értem minek erőlködött annyira mikor nem volt tapadása úgyse bírta volna sokkal tovább tartani.

Trulli előzése volt szerintem a legjobb és nem azért mert Toyota.
  • Lteebee
    A másodiknál szerintem azt gondolta, hogy ha webber csalhat, én is.
    De az elsőnél gáz volt.
  • petesilver
    Megjegyzem az se pite, hogy Montoya a végéről indulva majdnem negyedik lett!!! Sajna kedvencem ki a legény a gátont játszott, és hát nem ő lett az:(
  • Lteebee
    Az elsőnél nem volt igaza alonsonak.
    Ez tény.