182114
  • G_ArchAngel #21744
    copy+paste a formula.hu-ról, nem én hagytam le...:P
  • dav1d
    Én csak nem hagyok figyelmen kivűl olyan dolgokat mint a 'tények'...
  • Zsoltika 007
    Nicsak ki beszél...
  • dav1d
    Hm Montoyánál hogy hogy le maradt az hogy kiesett?
    Te kis elfogult :DDDDD
  • Zsoltika 007
    Volt, csak nem versenyen. Idény előtti teszteken még nem volt, de most nemrég megint füstölt azt hiszem 2x. Persze gondolom meg akarták nézni meddig bírják. Amíg nem versenyen füstölnek el addig nem számít szerintem.
  • dav1d
    sok ilyen van.
    De ez olyan mint Shumi jelegzetes felugrása nem tudom mi a kivetni való ebben...
  • dav1d
    Pontossan :D
  • G_ArchAngel #21737
    Minardikat? :PPP
  • dav1d
    Lol nem csak azt a két Fekete autót kellene nézni akkor lehet észre is vennéd
  • G_ArchAngel #21735
    hol, a rajtnál? :DDD

lehet egy renaultosnak igaza, mert nekem is Renault-m van...:P
    amúgy korábban már írtam, hogy Fisico az egyik kedvencem, így védeni fogom, mint Kimit vagy Trullit..:)
  • dav1d
    Csak hogy véleltlenül se lehessen egy Renaultosnak igaza
    Te aztán biztos tudod mert komunikáltál vele a boxból...
  • dav1d
    Én láttam előzési kisérletet igaz nem jött be...
  • G_ArchAngel #21732
    arról nem is beszélve, hogy Fisico hidraulikai hiba miatt esett ki, ami pedig nem olyan, hogy hirtelen jön, hanem vannak előzményei, tehát ha nem is látványossan, de kissé vesztett az erejéből a gépe - és így is tudott hasonlo köröket autózni...
  • dav1d
    Nem egyszer láthattúk a 'profi' pilótáknál is hogy mutogatnak a lekörözöttnek ha feltartják...
  • G_ArchAngel #21730
    Támadni akkor szoktak, mikor az idő 0.5 és 0.8 között van, ilyenre egyszer sem emlékszem...
  • CHEAPBOY
    az beteeeeg:) Meg iriiigy:)
  • CHEAPBOY
    De lehetseges, nem csak fastest lapok repkednek verseny kozben:)
  • Lteebee
    Egyébként meg akit már az is zavar, ha valaki az ujjaival mutatja futamgyőzelmeinek számát...
  • CHEAPBOY
    Alonso hibazott ez van, masokkal is megesik, vagy meg fog esni, nem Istenek ezek hanem emberek.
  • Lteebee
    De akkor hogy érte utol?
    És ha van egymás után pár kör, ami egyiküknek sem a leggyorsabb köre, de alonsoé mégiscsak gyorsabb fisichellaénál?
    agy ez nem lehetséges?
  • CHEAPBOY
    "ráadásul Alonso egyszer sem volt támadási helyzetben... "

Akkor nem egy es ugyanazon futamot neztuk...:D Sokszor volt kozel hozza csak Klien is feltartotta 3-4MPt bukott vele, a boxban is bukott 3 Mpet mert nem indult az uzemanyag (azert volt bennt 12MPig, nem pedig a teletankolas miatt). S mindig felment Fisico popsijaba. De nem volt gyorsabb, áhh, s nem csoda hogy ha mar behozol vkit a masik gyorsabb tud lenni, mert szelarnyekban nem akkora a tapadas peldanak okaert.
  • G_ArchAngel #21723
    amikor Alonso ment egy gyors kört, akkor Fisichella miért tudott gyorsabbat menni?

1. Kimi Räikkönen FIN McLaren-Mercedes M 1:14.384 211.062 23
    2. Juan-Pablo Montoya COL McLaren-Mercedes M 1:14.576 210.518 0.192 0.192 24
    3. Fernando Alonso SPA Renault M 1:14.727 210.093 0.343 0.151 38
    4. Michael Schumacher GER Ferrari B 1:14.868 209.697 0.484 0.141 32
    5. Giancarlo Fisichella ITA Renault M 1:14.890 209.635 0.506 0.022 24

Alonso a 38. körben futotta a leggyorsabb körét, mikor Fisicella már kiállt, addig Fisico folyamatosan válaszolt Alonso gyors köreire - ráadásul Alonso egyszer sem volt támadási helyzetben...

arról nem is beszélve, hogy mindössze 0.163-mal volt gyorsabb, ami Kimihez képest viszonyítva kicsit sovány...
  • Lteebee
    Ettől még nem látom indokolhatónak az idegességét.
    Egy profi pilóta nem csapkod és nem idegeskedik.
  • dav1d
    Na akkor tisztázzuk:
    1 Alonso szemell láthatóan volt gyorsabb a rajt után mint Fisichella
    2 A lekörözésnél +3-4 mp-et vesztett Klien miatt.(Valahogy ezt elfelejtettétek megemlíteni nem?)
    3 Viszont a kerékcseréket követően ismét Fisichella mögé érkezett meg a közvetlen közelébe!

És ha ezek nem történek meg Alonso nem ideges dehát nem hibázik...csakhát nincs ha...

Dehát NEM azt mondom hogy NEM Alonso hibája csak hát azért tessék ezeket is figyelembe venni...
  • G_ArchAngel #21720
    az nem fog, a McLaren-nek idén még nem volt motorproblémája...
  • Lteebee
    Szerintem ezt a motorspórolósdit sikerült összehozni a gyártóknak.
    Emiatt nem is nagyon aggódnak.
  • GregSB
    Csak nehogy elfüstöljön Kimi motorja...
  • G_ArchAngel #21717
    Új vagy nem új a motor Indianapolisban...

Ferrari
    Michael Schumacher: igen
    Rubens Barrichello: igen

Renault:
    Fernando Alonso: igen (kiesett)
    Giancarlo Fisichella: igen (kiesett)

BAR-Honda:
    Takuma Sato: igen (kiesett)
    Jenson Button: igen (kiesett)

BMW-WilliamsF1:
    Mark Webber: igen
    Nick Heidfeld: igen (kiesett)

Red Bull Racing:
    David Coulthard: igen
    Christian Klien: igen

Jordan-Toyota:
    Tiago Monteiro: igen
    Narain Karthikeyan: igen (kiesett)

McLaren-Mercedes:
    Kimi Räikkönen: nem
    Juan-Pablo Montoya: igen

Toyota:
    Ralf Schumacher: nem
    Jarno Trulli: igen (kiesett)

Minardi:
    Patrick Friesacher: igen (kiesett)
    Christijan Albers: nem

Sauber-Petronas:
    Jacques Villeneuve: nem
    Felipe Massa: nem
  • rezsofiz
  • GregSB
    Szkuzi
  • Random work
    Ja azt nem tudtam.
  • b-type
    ígya van, detto én is így láttam, Monty bírókat ment hajigálni..:))
  • G_ArchAngel #21712
    tévedés, egy McLaren technikus dobta el...
  • Random work
    Monty is eldobta a kesztyűt mikor kzárták látszódott a kamerában, hogy repül a falnak. :D

Alonsot is lehetne basztatni mert ő is elcseszte sőt ő verseny közben borult ki ami rosszabb.
  • G_ArchAngel #21710
    A Ferrarinál örülnek Räikkönen győzelmének
  • G_ArchAngel #21709
    "Alonso saját hibájából esett ki, amikor a falnak csapódott az autójával, Giancarlo Fisichella viszont váltóproblémák miatt kényszerült a verseny feladására, s a boxban azzal nyilvánította ki az indulatait, hogy földhöz vágta a kesztyûjét. Ez nem tett mély benyomást Briatoréra.

"Azért fizetjük, hogy versenyezzen, nem azért, hogy valamin kiboruljon. Ha ez nem tetszik neki, csapatot válthat" - mondta."

rendes gyerek ez a Flavio: Alonsonak a seggét is kinyalja, Fisico meg húzhat a búsba...
  • Punker
    az mindig őszinte.
  • G_ArchAngel #21707
    "A csapatfõnök Flavio Briatore szerint nem történt tragédia. "Senki nem halt meg, sõt, (Juan-Pablo) Montoya kiesése enyhített is a vasárnap keserûségén" - mondta a Gazzetta dello Sport címû olasz sportnapilapnak."

legszebb öröm, a káröröm...
  • a.carkey
    az utolsót Michele nyerte ...
  • a.carkey
    "Flavio Briatore szerint a Formula–1 hamarosan visszatér Las Vegasba, ahol legutóbb 1982-ben rendeztek versenyt. A nevadai város küldöttjei Montrealban terepfelmérésen vettek részt, mert Bernie Ecclestone mindenképpen szeretné, ha még egy versenyt kapna az Egyesült Államok – méghozzá Las Vegas utcáin."