182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Szerintem engedni kellett volna a gumicserét. -
Nyiri #21980 Arra vagyok kivancsi, hogy aki kifizette a zset a belepore. Remelem a futam vegen meglincselik a michelineseket :D -
lefosom a gatyám szárát... :DDDDDDDD -
nem kevés ember szórakozását baszták el, de a gumival játszani életveszéj+lassulni eggyik csapat se akar : ) -
Nyiri #21977 Inkabb arra lehet buszke, hogy nem gyokerek :P -
jáj de juh :DDDD -
ezdeszar........... -
dashed_ #21974 Hihetetlen baz -
Nyiri #21973 Ha azt kepzelik hogy a vegen kijonnek es azert a par pontert mennek 5-6 kort, akkor en szetszopatnam a FIA helyeben oket. Kicsit el vannak ajulva maguktol. -
A Ferrari büszke lehet így legalább tudnak nyerni.... 
-
F1 recseg-ropog mint az EU -
botrány -
Ez nevetséges!
Nincs jelző erre..! -
remélem Albers behozza a 3. helyre -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Nyiri #21967 Undorito, amint a Michelines csapatok csinaltak. Ezzel basszak szet az f1-t... -
:DDDDDDDDDDDd -
Minardinak drukkolok :) -
Nyiri #21964 Orom volt nezni ahogy felalltak :P -
lol :)))))))))))))) -
Nyiri #21962 HAHAHA!!! FERRARI! -
nekem a TV mellett van a monitor kb 50 centi :) -
Na meek én is nézni kiváncsi vok a fejleményekre -
Nyiri #21959 Nah akkor fák jú McLaren es a tobbi gyoker. -
Na, én megyek nézni a tv-t, futam után még talán benézek, kiváncsi vagyok mi lesz. Ja, és hajrá Ferrari! -
19.30: Még nincs döntés, milyen pályán és hány autó indul el. Michael Schumacher és egy Jordan már a pályára ment, hogy elfoglalja helyét a rajtrácson. Mindkettő Bridgestone-gumit használ. A kilenc istálló által követelt sikán nincs at aszfalton, michelines kocsi még nem hagyta el a boxutcát.
19.35: A két Renault és Red Bull, egy Toyota és egy Williams is a pályán, mind michelines. Lehet, hogy megállapodtak az indulásról, de hivatalosan még nem tudni semmit.
19.42: Fernando Alonso spanyolul azt nyilatkozta, a sikán felállítását nem engedték, és így ők nem indulnak. A Michelin megtiltotta az indulást a csapatainak.
19.45: Bernie Ecclestone: "Nem tudom, mennyi ideig mennek a michelinesek, de sikánt nem építünk. A csapatoknak a cég megtiltotta az indulást, rajtuk múlik, mihez kezdenek a versenyen". Minden autó felsorakozott a rajtrácson.
19.47: Norbert Haug, a Mercedes sportigazgatója: "A biztonság érdekében nem versenyezhetünk. Megpróbáltunk kompromisszumot kötni, de nem sikerült. A felvezető kör végén autóink valószínűleg a visszamennek a boxba. -
Nyiri #21956 Amugy van megoldas a gumi problemara ami nem szabalytalan. Akik fosnak vegyel el a gazt a 13. kanyarnal
-
"Néhány perccel az előtt, hogy lejárt volna az idő, a Formula-1-es amerikai GP-n részt vevő autók kijöttek az indianapolisi verseypályára, így minden bizonnyal 20 órakor mégis sikerült "ellőni a rajtot" a szezon kilencedik futamán." (nso)
-
Abban igazad van, hogy a többi csapat nem szar.
Abban viszont nincs igazad, hogy a Michelin nem szar, mert most igenis az, és már nem egyszer volt rá példa arra, hogy ő is szar néha. -
A többi csapat nem szar... és a Michelin se az... most melléfogtak van ez igy -
Nyiri #21952 Ugy nem nagy szam jo gumit kifejleszteni hogy kb. 4-5x tobb a teszt adat all rendelkezesre. Mint tudjuk osszesen a Ferrari es a Minardi hasznal Bridgestone-t, mig a tobbi csapat mind Michelin-t. Korabban azt sem ertettem, miert szidjak a ferrarit, mert tobbet tesztel. -
-
nem kell a parasztvakítás
a népnek cirkusz kell !
versenyezzenek! kiderül ki a tökös legény. ennyi pénzért meg főleg....
legfeljebb nem nyomják annyira -
Nyiri #21949 Eddig mindenki istenitette a Michelin-t es a Ferrari csak kuszkodott a Brigestone-al. Most hogy szar gumit hoztak a franciak mar egybol adjanak engedmenyt a Bridgestonos csapatok? Amikor Ok voltak szarba, minden masik csapat nagyivben leszarta. Nem ertem a logikadat. -
badoer #21948 errol a gumigyarto tehett nem a ferrari. -
lol, szánalmas vagy azért mert a többi csapat sz@r ők a hibásak? -
Teljesen igazuk van most,eddig őkvoltak hátrányban.Nem védem a Ferrarit,mert nemszeretem,csak ez ha ígymegy tovább..Minden pályán lesz extrakérés?
Hungaroringen majd a célegyenesből egy szlalomot csináljanak,hogy a minardi is ynerhessen,vagy hogygondolják?
Adott egy páyla,azon kell menni,oldják meg a lehetőségeken belül.Sajnálom hogy Indianapolis iylen,legendás páyla,de a F1-nek túl gyors,és veszélyes:-))LOL
Nemtudták milyen az a kanyar?Indy 500-on hányan elszálltak-nak,és...megy minden tovább vele jár,ismerik a pályát.
Na mindegy majd nézek mást,mert ez így már nemannyiraérdekel. -
na idefigyelj, te hülyegyerek: Szerintem te se örülnél annak, hogyha egy olyan lassítót építenének be a pályára, ami a te csapatodat hátrányba szoríthatja. Úgyhogy ne anyázzál. -
Index: Nem biztos az Amerikai GP rajtja!
Tízből kilenc csapat megállapodott, hogy átmeneti lassítót építenek a 13-as kanyarba, így biztonságossá téve a Michelin gumikat. A Ferrari nem egyezik bele, az Amerikai GP-t vb-n kívüli futamnak minősíthetik.
A jó édes anyját a Ferrarinak!!
-
Na, azért ti sem voltatok mindig rendben, gondoljunk csak Räikönnenre az Európa-Nagydíjról...