182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
G_ArchAngel #21824 Elfogulatlan nézõi szemmel a Kanadai Nagydíj maga lehetett a tökély. Az örök vesztes, a kedves drága Fisico gyõzelmi reményei elfüstöltek csodálatos masinájával együtt, a gonosz varázsló, Alfonso pedig nem tudta kihasználni a Sötét Oldal erejét, és végtelen nagy haragjában beletörte varázspálcáját a falba. Az istenek kedvenc célpontjukkal, a Montoyátorral játszadozva gondoskodtak a Deus ex Machina megjelenésérõl, Kimike, a jó óriástörpe viszont elnyerte méltó jutalmát, amiért az elõzõ részben szenvednie kellett Alfonso hatalma miatt. Még Piroska (aki szegény így vesztesen szinte már szeretetreméltónak tûnik) is megkapta színes nyalókáját a mostanában megszokott kétoldali nyakleves helyett. Ettõl már bármelyik forgatókönyvíró elalélna örömében, és sietve kimászna hollywoodi úszómedencéjébõl, hogy sürgõsen toll és papír után nézzen.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#21823 "Azon persze már el lehet gondolkodni, hogy kié a felelősség. Az eset idején Montoya nyilvánvalóan fel volt paprikázva, mert másfél perccel korábban elmulasztották kihívni a boxutcába, amivel szinte biztosan elvesztette a győzelmet. Ebben a helyzetben tökéletesen érthető lenne, hogy nem figyelt holmi jelzőlámpákra. A vicc azonban az, hogy igenis odafigyelt rá - sőt, még a piros mellett villogó kék fényt is észrevette, és lelassított. "Kicsit meglepődtem, hogy ég a piros jelzés, mellette pedig villog a kék, ezért valamelyest csökkentettem a sebességet" - ismerte el. - "Megkérdeztem a csapatot, nem furcsa-e, hogy meg kellene állnom a boxutcában, és inkább továbbmentem."
bazzeeee :))))))))))) -
#21822 Montreali Görbe Tükör -
#21821 oopps lemaradtam -
G_ArchAngel #21820 vótmá...:P -
#21819 Ismét hölgy Forma-1-es autóban -
G_ArchAngel #21818 pedig annak tartják a boxutcában...
én egyébként talán csak a RBR főnökét tartom jó arcank, a többi csapatvezetőt nem kedvelem... -
#21817 lol, Dennis-ről sok mindne jutna eszembe csak az úriember nem :) -
G_ArchAngel #21816 azt hogy elhiszem, mert Dennisnek fontosabb, hogy megmutassa Todtnak, hogy Ő még úriember és a csapata is az... -
#21815 erre mit mondasz?
Dennis: Nem engedtük volna versenyezni Kimit -
#21814 Jordan-be jó volt, akkor még jobban csíptem azóta kiégett. -
dav1d #21813 Érdekes hogy ilyenkor milyen hamar téma váltás következik... -
G_ArchAngel #21812 Ralf Schumacher: a Ferrari szét fog hullani
Írta: Schneider Andrea (München) [2005.06.15. 11:59]
"Ha Michael megy, más is távozik..."
Michael Schumacher jelenleg a legidősebb versenyző a Formula-1-ben, akinek szerződése a 2006-os esztendő végén jár le a Ferrari alakulatánál. A pilóta testvére, Ralf Schumacher úgy véli, hogy már csak idő kérdése és a hétszeres világbajnok visszavonul.
"Nem hiszem, hogy Michael még túl sokáig versenyezni fog." - nyilatkozta a Toyota versenyzője a 'Sport Bild' munkatársának. "Addig marad, amíg kedve van hozzá. A tavalyi siker tetszett neki. Jelenleg nincs minek örülnie. Kíváncsi vagyok mi történik, ha ez az évad végéig így marad."
"Ha Michael megy, mások is távozni fognak. Ezt követően nagyon nehéz dolga lesz a Ferrarinak visszatérni az élre. Nem vagyok benne biztos, hogy ez egyáltalán sikerülhet-e." - folytatta a 29 esztendős versenyző, aki semmiképpen nem igazolna a Scuderia alakultához. "Nem sportszerű a Ferraritól, hogy a Bridgestonet hibáztatják. Más területen is hibáztak. A csapat gyengélkedéséről árulkodik, hogy az új autót is ilyen későn vetették be. A korábbi években remekül dolgoztak. Most már nem."
Nagy arc a srác, ha nem ilyen managere lenne, akkor max a Jordan-ne nyomhatná a gázt... -
G_ArchAngel #21811 "Utálom, mikor a versenyzőket korábbi nagy nevekhez hasonlítják! Tipikus sajtóökörség! Schumacher utálta, ha Fangio-hoz hasonlították, ha (annak idején) Senna-hoz! Ezt a versenyzők is utálják és semmi értelme! Raikkönen is azt nyilatkozta nem rég, hogy ő nem Senna, hanem Raikkönen (legalább is ez jött le belőle)! A sajtónak értelmesebb témával kéne foglalkoznia. Chevrer is inkább a Renault-on dolgozzon, ha tényleg világbajnokot akar csinálni Alonso-ból és ne hülyeségeket dumáljon. Ha a Mercinél dolgozna, akkor Raikkönen ről mondaná ugyanezt, ha a Ferrearinál, akkor Schumacherről, ha a Wlliamsnél, akkor meg Heidfeldről (Webbert szándékosan hagytam ki)! Értelmetlen dolgok ezek!"
Berry -
#21810 Na és a technika alattuk se ugyanaz volt. -
G_ArchAngel #21809 Alonso-t és MS-t Sennához hasonlítani annyira értelmetlen, mint hozzám Brad Pittet...:)
Más korszak, más autókkal; míg Alonsonak van Kimi, Michaelnek volt Mika, addig Senna korszakában egyszerre több olyan név is volt, akik bármikor tudtak versenyt nyerni... -
#21808 A szerénységet csak a szülők és a pedagógusok erőltetik, hogy kezelhetőbb gyerekeket kapjanak. -
#21807 Pontossan:) -
#21806 Huuh, ha te ezeknek a habzo szaju hozza nem erto embereknek a velemenyere adsz.. hat szived lelked rajta... Megneznem hogy azok kozul ugyanmar hanyan ismerik szemelyesen Alonsot, s hanyan tudnak tobbet a kanadai tortentekrol, mint maga a Renault csapat? De biztos jancsikanak aki sok felkialtojellel megmondta... o az Isten. Alonso meg nem bekepzelt csak van onbizalma, s nem szerenykedik (amit hozzateszem senki sem uz az F1ben olyan surun, kiveve MSCt, node o mar megnyert mindent). A nyilatkozatai oszintek, s megmondja ha szarban vannak azt is ha nem.
S ha velemenyek hozzaszolasok bemasolasa:
"Nem tudom menyi igaz abból a cikkből, amit a múltkor olvastam.Azt írták Alonsórol, hogy szédületesen szorgalmas nem jár sehova.Szabad idejében a versenypályák rajzait bújja .Csak és kizárólag a verseny érdekli.Állandóan kérdezgeti a technikusokat és hasznosítja a válaszokat.Szóval azt nem lehet mondani rá, hogy nemtörődöm lenne.Sőt egy nagyon jó képességű pilóta és nagyon fiatal még.Ezt elismerem úgy, hogy nem Renault drukker vagyok.Sőt a rivális csapatnak szurkolok.Ezt a sok rosszat amit olvasok itt róla nem érdemli."
Ennyit errol. S ez egy csoppet kuturaltabb comment, nem pedig egy olyasvalaki sározása akit az eletben nem is ismert, s nem is fog. -
G_ArchAngel #21805 érdemes utána a hozzászólásokat is elolvasni...
"Alonso soha nem lesz olyan, mint Senna vagy Schumacher! Alonso felelőtlen, beképzelt és nem érdemli meg a világbajnoki címet! Ha már válhaszthatok inkább Kimi legyen a világbajnok ő sokkal jobb pilóta és fele olyan belépzelt sincs, mint Alonso!
Hajrá Michael Schumacher!!!!!!!!!!!!!!!"
-
dav1d #21804 Na tessék azoknak akik eddig nem hittek nekem , vagy más futamot néztek...
Hol is követelőzik Alonso mi???
És mi az hogy Klien nem tartotta fel???
És mi az hogy nem volt nem volt előzési kisérlete Alonsonak???
Oda lehetne figyelni a futamokra is mint hogy ilyen baromságokat írjatok...
videó -
#21803 Csak hogy nehany embert szejjelverjen az ideg:
Formula.hu
"Chevrier: Alonso hasonlít a legjobban Sennára
A világbajnoki tabella éllovasát, Fernando Alonsot sokan a jövő világbajnokának tekintik. A Renault mérnöke, Denis Chevrier úgy véli, hogy a 23 esztendős pilóta kimagasló tehetséggel rendelkezik. "Senna volt a legjobb autóversenyző. De azon pilóták közül, akikkel együtt dolgoztam Fernando hasonlít rá a legjobban. Annak ellenére, hogy fiatal, a jövő világbajnokát látom benne." - nyilatkozta a francia úriember a 'Motorsport Aktuell' munkatársának.
"Számos kérdést intéz a technikusok felé. A válaszokat megjegyzi, és még három futam múlva is emlékszik rá, használni tudja az információkat. Fernando különleges tehetség. Szeretem a hozzáállását. Olyan ember, aki soha nem adja fel. A legjobbat tudja kihozni a munkatársaiból. Soha nem fejelt el köszönetet mondani a hétvégéket követően. Az ilyen gesztusokat nagyra értékelik." "
Meghogy agressziv beteg allat, meg hoy uvoltozik a csapattal... nagyon csunyan elhallotta ezt a Gyulám, az okosok meg ugrottak rá:) Nem hiszem hogyha nezetelteres lett volna nyomnak egy ilyen nyilatkozatot utána... már elnézést.
:) -
#21802 #21799: Lehet, csak a körülmények miatt (szabályváltoztatás a Williams visszafogása érdekében) lett 2* vb, de akkor legalább izgalmas futamok voltak.
Most is izgalmasok, csak teljesen "gazdálkodj okosan" szaga van az egésznek.
#21798: Tavaly asszem Monzában törte össze a Rönóját, idén Monacóban jól ment, de talán a gumi miatt elcseszte a versenyt.
#21797: Akkor Zsolti pontja részben neki is köszönhető :D
-
#21801 Jó autója volt, lehet, hogy jó pilóta.
Nem tudom, sosem szurkoltam neki.
Olyan semmilyen csávó. -
G_ArchAngel #21800 MS pont olyan, hogy hagyjon nyerni akárkit is...pfff...
Megérdemelte persze, és érdekes módom talán ők voltak MS-sel, akik tisztelték is egymást... -
#21799 Légyszives ennél azért bővebben mondjátok el a véleményeteket arrol,hogy szerintetek Mika Hakkinen milyen F1-es versenyző vol és szerintetek megérdemelte-e a 2 világbajnoki címet vagy csak a külső körülmények(kocsi,MiSchu engedte nyerni,stb...)hatására lett kétszeres világbajnok? -
#21798 Monza vagy monaco?
Nem ő volt a hibás, nem igaz? -
G_ArchAngel #21797 Alonso meg a berendezést bontotta le Indianapolisban, az a tábla idén is ott lesz...:DDD -
#21796 Tavaly nem Monzában ment falnak?
Utána ki is tették szépen... -
#21795 Trulli szépen falnakment monacoban.
Geci Briatore(korábban geci todt)! -
#21794 Picit??
Érdekes módon tavaly is ezt játszotta Trullival az a köcsög Briatore.
Remélem, jövőre átigazol, mert egy jó pilóta, de most fontosabb, hogy időmérőn tisztogassa a pályát a sztárjelölt (?) Alonso előtt. -
dav1d #21793 Én megértem hogy finn (és teljessen érthető hogy kimásnak szurkolna mint Kiminek), de azért már túlzás hogy vagonszámra lehet gyüjteni az olyan cikkeket ahol Kimit isteníti az összes többi versenyzőt pedig fikázza... -
G_ArchAngel #21792 hiányzik...:( -
#21791 nem volt rossz. -
#21790 Szóval mégegyszer:
Mi a véleményetek Mika Hakkinen-röl,mint F1-es versenyzőröl? -
#21789 Bocsi elírtam! -
dav1d #21788 Már akinek, nekem inkább debilnek tűnik a két szarv :) -
dav1d #21787 Ezért tettem zárójelbe ezt a mondatot (ha te észjárásoddal veszük)
Én tudom hogy a Forma 1 ben nincs olyan hogy 'ha'...
És azt is hogy nincs olyan hogy valaki szerencsével győz... -
G_ArchAngel #21786 Ő Mika húga lehet?
:PPP -
#21785 Mi a véleményetek Mia Hakkinen-röl,mint F1-es versenyzőröl?