182273
  • DJ Bee18
    ,,A McLaren alakulata már a versenyen döntést hozott arról, nem engedik egymásnak pilótáikat, és Juan Pablo kezére játsszák a győzelmet, ám a kolumbiai pilóta nem értette a csapat rádión továbbított kódolt üzenetét, így nem vett vissza tempójából…" (teljes cikk: F1hirek.hu) ---> Na a feltevésem téves volt (nem mondtam, hogy tuti), de fordítva úgy látszik igaz :) Akkor viszont valamit nagyon elbasztak a csapatnál. De verseny közben úgy látszik a McLarennél is van beleszólása a versenybe a csapatnak, mint minden másik csapatnál, ami helyén is való, anélkül néha túltengene a versenyszellem :))

• DJ Bee18
    mondjuk ebbe van valami, a múltkor ezt vagy 6x sütötte egymás után (ordítva): ,,Nagyon rossz állapotban vannak Kimi Raikkönen jobb első kereke[nagy]i"
  • Lteebee
    A dührohammal kapcsolatban azokkal értek egyet, akik szerint a csodakommentátor hangyafaszányit túldimenzionálta a dolgot.
  • petesilver
    Megnéztem a versenyen futott leggyorsabb körök listáját, és majd leestem a székről!! Villeneuve jobbat ment, mint Massa!! Azt hiszem erre idén még nem volt példa!!! Na, csak nem magára talál végre? Jo lenne valami jó eredmény Indianapolisban tőle!!!
  • Magic Boy
    Az a versenyző aki dürohamot kap,mert nem hagyják előzni és ordibálni kezd a boxal majd,mert nem teljesítik a kívánságát(pont,mint egy kisgyerek)mégjobban begurul és fölkeni a kocsit a falra!
    Az a versenyző még az F1-be se való nemhogy világbajnoknak!
  • DJ Bee18
  • Magic Boy
    Alonso bebizonyította ezen a versenyen,hogy még nem elég értett ahoz,hogy világbajnok legyen!
  • ÁjjLe BoBBi
    semmit sem szeretnénk jobban.:)
  • DJ Bee18
    Azt hiszem érveltem már eleget az utóbbi kb. 80 hsz között :DDD, és szerintem a többség veled ellentétben azt szeretné, hogy végre befejezzem :)
  • ÁjjLe BoBBi
    látom a rettegést a szemedben! nem tévesztessz meg!
  • rezsofiz
    Már már sokkoloak
  • Lteebee
    A fenyegetőzéseid nagyon durvák!

:))
  • Lteebee
    Finomabban!
  • GregSB
    Semmi sem biztos, az sem hogy neked van agyad. Hogy lehet ennyi baromságot kérdezni... ahelyett hogy érvelnél.
  • rezsofiz
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • ÁjjLe BoBBi
    kezdem unni ezt az alaptalan süketelést. mindjárt hívom Felfedezőt! majd ő helyrerakja a társaságot...
  • DJ Bee18
    rengeteg hozzászólás tartalmazza a szerintem szót, ami elsősorban nem a bizonyítékok jelenlétét érzékelteti :DD, de ez nem baj, mert ez azért egy fórum, hogy véleményeket osszunk meg egymással. Csak nem értem, hogy bizonyítékok hiányában miért csak engem piszkálnak, amikor 10 ből 9 embernek sincs semminemű bizonyíték a kezében
  • DJ Bee18
    ,,Fisichellat visszahívhatják de Montoya és Raikönnen nem hinném, hogy ilyenbe belemenne...." ---> a pszichológusuk vagy??? ennyit az alátámasztásról. Szerinted ennek nincs feltevés szaga? hagyjuk már ezt, konkrét bizonyítékokkal mit tudunk mi földi halandók kijelenteni a mai Forma1-ben???
  • ÁjjLe BoBBi
    meg én is meg a szomszéd pista bácsi is.
  • CHEAPBOY
    Szerintem semmi koze nem volt hozza a csapathoz, tiszta korulmenyek kozott hibazott, ennyi. Ez van ez is elfordul ez is benne van a pakliban. NEm is remelheti senki se azt vegig hogy vki mindig 100%ot nyujt.
  • rezsofiz
    Miért is pontosan?
  • dav1d
    A csapat is..
  • CHEAPBOY
    Miert lenne gaz? Illik megkerdezni mi legyen mielott nekiesik vagy mogotte marad. Nem egyertelmu hogy azert kerdezte meg hogy jajj mar engedje elore. Csak a rosszindulat vezerel ilyen gondlatot azonnal, egybol. En is megkerdeztem volna hogy mi legyen, mert lehet nem orulnek odabent neki ha nekiesnek:) Az meg hogy kiabalt vagy orjongott megint csak vicc, mert ha 320al tep (mert abban az egyenesben volt a radiozas) s uvolt a motor en sem suttogva mondtam volna hogy mi van. Ezt az egesz idegbeteg volt Alonso dolgot a kommentatorok raktak bele az emberek fejebe, szo nem volt utana egy ronyos nyilatkozatban hogy Nandonak le kell higgadnia, meg hogy orjongott a versenyen (mert Flavio az megmondja a medianak is nem szokott ezen vacakolni).

De szep verseny volt nekem nagyon tetszett, most ugyanaz a helyzet mint Monaco utan. Nem olyan veszes, s 2 versennyel kevesebb van mar:)
  • Bucser
    Szerintem is ilyesmi lehet, nem előzgetni kezdett, hanem nem tudta, hogy végülis hova álljon...
  • Lteebee
    Szerintem úgy ítélte meg, hogy a visszaérkezéskor kocka előtt volt, ezért akart elé bemenni.
  • Punkerwork
    még ha el is számolták, miért kezdett el előzgetni, tudja jól hogy nem lehet, nem?
  • Bucser
    Azzal van a gond, hogy csak elképzelésed van és semmivel sem támasztod alá... mások támasztják alá a te handabandázásodat....

Az én elképzelésem meg az hogy monty-t a SAfety Car elé akarták viszahozni, hogy ne kapjon kört hanem adjon egyet a többeieknek és biztos legyen a kiállása csak elszámolták a kiállást.. ennyi.... De tényekkel nem tudom bizonyítani.. ugyanúgy ahogy te mégsem vitatkozom rajta x hsz-en kereesztül hogy ez így van mert én így képzeltem el... Mellesleg ha egy csapatban 2 klasszis van nem fogja hagyni az egójuk , hogy a csapat megmondja, hogy mit csináljanak... Fizethetnek akármilyen jól... Fisichellat visszahívhatják de Montoya és Raikönnen nem hinném, hogy ilyenbe belemenne.... Ez nem csak csapaton múlik, hanem versenyzőn is hisz őt kell meggyőzni ha ő nem akarja elengedni akkor nem fogja... A szerződés meg évre szól szal elég szépen tejelnie kell a csapatnak ha idő előtt kirúg alakit.. azért a versenyzők menedzsereit se nézd hülyének...
  • rezsofiz
    jah
  • ÁjjLe BoBBi
    jah 4-5 mp-re...
  • ÁjjLe BoBBi
    vagy mert montoya már elhaladt a box előtt?
  • AnuluWork #21672
    Azt, hogy ő azt hiszi, hogy gyorsabb, mert pl. Giancarlo leköröz, attól még nem feltétlenül az is. (Mint ahogy utána Fisco futott is egy leggyorsabb kört ...)
  • Zsoltika 007
    Háát akkor sokminden úgy lehetett ahogy nem volt.
  • AnuluWork #21670
    Azt mondta a Zollner Gyula, tehát így is volt ... :)
  • AnuluWork #21669
    Mikor is? Támaszd már alá! Max. Ausztráliában ...
  • AnuluWork #21668
    Tudtam, hogy ezzel jössz. 1998ban 1x volt ilyen (Ausztrália, mert hibásan hívták be Mikát), 99-ben nem emlékszem egyre sem, max. olyanokra, amire a Palik azt mondta: "Ez elengedés volt!", de ilyen alapon akkor is igazat adnak neki páran, ha Montoyara azt mondja Kimi, illetve előadja a baromságait, hogy ez most vezetői hiba, meg motorhiba, holott többnyire fékproblémák, ill váltóprobléma a valós ok ...
  • AnuluWork #21667
    Ennyit arról, hogy mennyire van VB helyzetben csapatsorrend a McLarennél. Ott valahogy nem arról szól a dolgog, hogy ők (McLaren) döntsék el, ki legyen a bajnok. Az lesz, aki lesz, max nem lesz senki. (ls 2000)
  • Zsoltika 007
  • rezsofiz
    De ebben nem a csapat a hibás könyörgöm.. Alonso ment neki a falnak, ne kenjük a csapatra... Ha felhuzza magát, ideges és neki megy a falnak az az ő baja.
  • rezsofiz
    Egyébként az nagyon lol volt hogy Sato visszajött körözgetni.
  • AnuluWork #21663
    Csekkold már meg, hogy ki nyerte ezt a versenyt. Aztán azt, hogy ebben az évben ki lett a világbajnok, és mennyivel ...