182114
  • Shaman
    Én nagyon szerettem Montoyát,mert anno én néztem a Kart-ot is mikor még ott versenyzett,s nagyon tetszett a dolog,s vártam,hogy mit fog F1-ben alakítani. Az elején nagyon tetszett. Párszor jól berakta magát az akkoriban szinte verhetetlen Suminak. Sajnos úgy érzem,nem tudom miért,hogy eltünt belőle a tűz,vagy csak nagyon peches,ráadásaul valóban,ahogy többen mondják,kissé nagypofájúak voltak a nyilatkozatai. Ennek ellenére még szorítok neki,de már messze nem ő a favoritom.Vártam,hogy idén hülyére veri Kimit,de ez nem történt meg.Most talán lett volna esély,de mind1...
  • Punkerwork
    nem lökte ki, inkább felhergelte magát a semmin :(
    dehát fiatal még majd csak tanul :)
  • dav1d
    De ha kilöki Fisichellát akkor meg ő a hibás...
  • Punkerwork
    hát ja ott b@szta el hogy bizonytalan volt.
  • Random work
    Szerintem ez úgy lenne normális, hogy elkezd próbálkozni legalábbis odamegy a seggébe és keresi a helyet, ha nem megy az előzés több körön keresztül se akkor visszahúzódik lásd Trulli-Ralf egyszer.
    Mindenesetre addig mennek el amíg nem kockáztatják egymás épségét azaz ha már Alonso kanyarba előrébb kerül nem kezd el Fisicho küzdeni ellene hanem elengedi. Ehhez viszont ott kell lennie Alonsonak nem beszólni a rádióba, hogy gyorsabb mit tegyen.
  • DJ Bee18
    De ezt nem Alonso dönti el, hanem a csapat, ha a csapat úgy dönt, hogy nincs elengedés, akkor ne üvöltözzön a kenyéradójával.
  • DJ Bee18
    Talán volt egy Monacoi eset nemrég, korábban egy Indianapolisi futam (első kanyar, két BMW minusz :D) stb. :)))
  • Punker
    miért? mert Alonso a VB címért küzd, számomra az a logikus hogy az esélyest támogatom.
  • DJ Bee18
    De Alonso miért hitte azt, hogy őt kötelező elengedni??? Ezt szerintem a csapatnak kell eldöntenie, ha a csapat úgy dönt, hogy engedjék előre Alonsot, akkor a két pilótának így kell tennie, de nem kéne ezt a csapaton számonkérnie Alonsonak.
  • Punker
    Montoya elismeri a hibát
  • Random work
    Van más helyzet amikor lehet segíteni a másikat.
  • Punker
    azért csapat hogy segítsék egymást nem? :)
  • Random work
    Szerintem jó volt, hogy nem engedték előre Alonso-t. Nem azért mert nem kedvelem, csak ez is egy helyzet amit meg kell oldani és ha kiakat és elkezdt idegeskedni nem lesz jobb ott volt a lehetőség meg kellett volna oldania. Na meg én versenyért nézem nem azért, hogy egymást engedik elfele.
  • Punker
    engem nem zavarna, a Renault ha esze van most már Alonso-t nyomja, aztán ha jövőre Fisicho jobban nyomja akkor meg őt kell támogatni.
  • Bucser
    Ja és Szerintem az fogja megölni a F-1-et ha a verseny csapatversenylesz hogy elengedgetik azt akinek több pontja van... Rühelltem a lábhoz visszahívó stílust a Ferrarinál is és a renaultnak sem bocsatanam meg soha egyszer megteszi.. mert így születnek a barrichello féle "idén megverem Schumit" pilóták....
  • Bucser
    miért akkor kmin megalonson kivül ki mutaott többet??? Villeneuve a jó szezonja óta esik kel.... A többieknek meg schumacheren kívül csak arca meg felduszzasztott bankszámlája van nagy... nem igen mire... de egyikük sem könyvelhet el többet mint pár néhány futamgyőzelmet végtére is egyikük semvolt világbajnok ugye....
  • oneal1
    allonso nemvolt annyi jobb a Giancarlo nál hogy elkelljen engednie.
    egyszer ért oda igazán de akkor meg elbaszta a 2. kanyarban
  • dav1d
    Ezt a Biatore gyereket páros lábbbal kellene kirugni a csapatból...
  • Kit--Kat
    azért mert nagyképű bunkó
  • Bandee1987
    Nemtom, én egyszerűen túl nagyképűnek tartom. Emléxem, amikor idejött 2001-ben, akkor is elég nagy arca volt csak azért mert azt hitte, hogy mivel ő cart bajnok, ezért ő lesz majd itt a Jani. Aztán pár futamgyőzelmet elkönyvelt ugyan, de ez édeskevés, szóval nem sok mindent mutatott eddig...
  • rezsofiz
    Én személy szerint nem utálom, viszont tavaly soxor szerepelt kamerák előtt, és meglehetősen beképzelt volt, ami asszem senkinek sem tul szimpatikus.
  • Bandee1987
    No, a versenyről: Én úgy gondolom, hogy Fisichellának el kellett volna engednie Alonsót. Jó, most lehet azt mondani, hogy de hát az nem vmi szép dolog, de inkább számoljunk utána:
    Most Alonso 59 pontos. Räikönnen 37 pontos. Fisichella 17 pontos. Attól függetlenül, hogy még jópár verseny van hátra, látszik, hogy kinek is kéne inkább a több pont a Renaultnál. Itt kemény csata folyik kérem Alonso és Räikönnen között, ha valaki nem vette volna észre. Fisichellának jópár futam kéne ahhoz, hogy feljöjjön, és az utóbbi idők versenyeiből ítélve ez azért nem annyira valószínű. Tehát: Támogatnia kéne Alonsót, hisz ha évvégén 1 ponttal Räikönnen nyer(bármi előfordulhat) akkor főhet a fejük, hogy ha ezt itt így csinálják, akkor lehet, hogy másképp alakultak volna a dolgok.
    Montoya megbüntetése jogos, bár lehet, hogy egy picit szigorú ítélet született. A Ferrari jó szereplésének örülök.(Persze most lehet mondani, hogy azért lettek ilyen jók, mert jópáran kiestek előlük, de akkor én erre azt mondom, hogy Kimi is azért lett első, mert a Renaultok kiestek előle)
  • GregSB
    Valaki magyarázza már el nekem, hogy a miért útálja Monty-t a topicot látogatók 2/3-ad?
  • oneal1
  • oneal1
    a senior huan pablo a helyére került:DD
    + allonso is.... nemnormális amit csinált!!
    1x volt előzési pozícióban többször nem aztán hogy kiakadt:DDD

király volt!!!
  • Jhon Balu
    hát őbaszta el ez igy van....
  • rezsofiz
    Na király verseny volt:DD az én szememben évek ota az egyik legjobb. annál a résznél majd beszartam a röhögéstől amikor Montoyát kizárták, utána meg mutatták ott a boxban a WET feliratu gumit:DDD
    jo verseny volt. Alonso meg megérdemelte.. nagypofáju barom, ideje volt már. végre nem mutogatott verseny végén ^^
  • Breki33
    kitore? :-)
  • Jhon Balu
    nagyon jo verseny volt már megint!
    éljen a merci és kimi!!!!
  • Felfedező
    nyehehheh
  • Bucser
    JA és le a Kalappal Bratore előtt, hogy nem hívta vissza Fisichot.... HAnem azt mondták Alonsonak, "Ha gyorsabb vagy előzd meg" ÉS bevállalta, hogy elcseszhetik... az Alonso hibája, hogy nem tudta az egóját kicsit féken tartani...
  • Bucser
    Az a szabály nem arra vonatkozik, hogy amíg a Pit kijáratnál nem jön el a mezőny addig nem lehet kijönni?? ha az SC elé vissza tud jönni akkor kijöhet??? mert szerintem ezt próbálták meg Montyék.. az más kérdés, hogy elszámolták magukat... ÉS SC alatt is van verseny különben nem mehetnének ki tankolni..... A 305 km alatt van verseny végig...

Gratulálok minden versenyzőnek aki végiment szép volt Schumacher és Barrichello végső eredménye kellemes meglepetés bár minden látványos elemet nélkülözött a körözésük. Alonso pedig hülye volt...
  • ÁjjLe BoBBi
    na végre!!!
    nem vagyok egy kárörvendő, de hiányzott flavio meg alonso arcára ez a mai pofon.
    egyedül fisichelát sajnálom :\
    monty sajna elnézte kissé, neki sem volt szerencséje, pedig ma végre ő is szárnyalt!
    kiminek kellett már ez a győzelem nagyon...vb szempontjából is jobb így meg nekem is :)
    örülök hogy végre a ferrari/suhamér is odaért a dobogóra!
  • Nyiri
    Bari a boxbol indult es 3. SZEP!!!
  • Skynet85
    YEHAAA:D
  • RelakSfromhome
    Mi a faxnak integetnek a népek? Nem mintha a másik látná...
  • Punker
    jóóóóóóóóóóóó futam :)
  • PeeTeR
    Trulli is kipotty vazze
  • Skynet85
    na ha colner rászól akkor megkeresem
  • Punker
    bazzee Trulli :(