182114
  • G_ArchAngel #21784
    nem tehetek róla - sokkal szebbek, mint a többi autó:PPP
  • dav1d
    Te mondom hogy ne csak a Mclareneket nézd...
  • G_ArchAngel #21782
    sok a ha... mivan ha Kimi autója kibírja azt a két futamot, ahol vezető helyről esett ki - felajánlanám érte Alonsonak a kanadai győzelmet, hidd el...
  • G_ArchAngel #21781
    Monacoban mikor volt közük a McLarenhez? a paddockban?:PPP
  • dav1d
    Monaco ahol megpróbáltak egy taktiát ha az bejön...
    (ha te észjárásoddal veszük)

Ezért mondom hogy hülyeség nincs olyan hogy valaki szerencsével nyer...
  • G_ArchAngel #21779
    az uccsót mákkal, de melyik lenne a másik?
  • PeeTeR
    milyen szerencse? neked az szerencse amikor rajt-cel gyozelmet csinal ugy hogy 35-38secs elonye vegig a verseny alatt es a boxkiallas utan is lazan vezet plussz a vegen is 15-18secs elonnyel megy be mert a vegen mar biztonsagra autozik?
  • dav1d
    Az utóbi négy versenyből 3-mat nyert Kimi ha a te észjárásod szerint vesszük 2-őt mákkal...
  • dav1d
    Te nem nézed a versenyeket?
    Hány futamról eset ki eddig Fisichella? Picit gyanus hogy mindig az ő kocsija romlik el...
  • G_ArchAngel #21775
    ???
    Hát nem a technikai fölényükkel nyertek az utóbbi 4 versenyből 2-t, hanem a szerencséjükkel...
    Persze jó csapatnak abból is kell lennie egy adaggal...
  • rezsofiz
    És ezért nyeri mostanában mindig a Renault a versenyeket? Milyen romlásrol is beszélsz?
  • rezsofiz
    Hát lehet naivság, de benne van a pakliban hogy nem működött rendesen a rádio vagy mittudomén. Sztem is ideges volt, de ez nem azt jelenti hogy az volt.....
  • oneal1
    meg a Naomi val:DD
  • dav1d
    nem is :D
  • G_ArchAngel #21770
    jééé, vmiben 1etértünk :)))
  • dav1d
    Biatore egy ezt mondtam már lejebb is de akkor leugatatok...
    Mondom szívem szerint úgy kirugnám a Renault-tól hogy lába sem érné a földet, ez az ember csak a pénzével meg a reklámmal törödik ami a csapat romlásához vezet...
  • G_ArchAngel #21768
    „Ez egy nagyon kemény időszak a pályafutásomban. Nagyon, de nagyon szomorú vagyok.” – mondta Giancarlo a verseny után adott nyilatkozatában. „És ezzel még nincs vége a történetnek, hiszen a hétvégén megrendezésre kerülő Amerikai Nagydíjon még nehezebb helyzetbe kerülők, mivel korán kell már kihajtanom az időmérő edzésen.”

Versenyzője nyilatkozata után a csapatfőnök – és egyben az olasz pilóta márkatársának, Alonsonak a menedzsere – Flavio Briatore nemtetszésének adott hangot, és semmiféle sajnálatot nem érzett Fisichella iránt.

„Azért fizetünk neki, hogy versenyezzen, nem azért, hogy megsértődjön és felkapja a vizet, majd bedobja a durcást.” – magyarázta Briatore az olasz Gazetta dello Sportnak adott interjújában. „Ha nem szereti ezt a helyzetet neki, akkor szabad a választása: más csapat után kezdhet el nézelődni.”

Biatore akkora paraszt, hogy Torgyánt simán válthaná a néha kisgazda párt élén...
    Azt hiszi, hogy ez a szerencsétlen olasz azért ment a Renaulthoz, mindig szétmenjen alatta ez a szar talicska?
  • G_ArchAngel #21767
    már tavaly is volt, ebből is annyi lesz igaz, mint a J.Walker-McLaren-Mercedesből...
  • IMYke2.0.0.0
    Képek Danica Patrick-ről... a lehetséges Forma 1-es pilótanőről.
    Több, mint mutatós.

Cikk a hétvégi próbaköreiről...
  • Random_
    Persze nem azt jelenti. :D Hát akkor mit jelent? Vagy fél vagy ideges.
  • dav1d
    Nem hiszem különben elengedte volna Alonsot...
  • dav1d
    Alonso csapatrádióban elmondott mondatai:
    1. Gyorsabbnak érzem magam.

2. Gyorsabb vagyok nála mit csináljak?

Hm hol van itt követelőzés?]
  • Magic Boy
    először ordibált pár körrel később pedig szinte követelőzött(mint 1 gyerek),hogy mikor szolnak már a csapattársának,hogy engedje el!
  • rezsofiz
    Istenem, az hogy ordibált, nem biztos hogy azt jelentette hogy ideges volt..
  • Magic Boy
    Tény,hogy ordibált(más beszélgetését is beadták már a box-al és az normális hangerejü volt)és nem viseli jól a feszültséget(lásd a multkori és a mostani versenyt)!
  • rezsofiz
    Hát a 3.ra annyit tok mondani hogy akkor Fisichellanak már gondjai voltak az autoval..
  • Lteebee
    Hagyd már!

Most alonso az ügyeletes szemétállat, mert vezet.
    Ja, hogy vezet?
    Akkor miért is jobb fisicho?
  • CHEAPBOY
    Osszessegeben is jobban teljesitett Alonso a meghibasodasok ellenere, en is sajnalom Fotocellat, de hat ez van sajnos, nem en rontom el a Renaultjat, elhiheted:)
  • ÁjjLe BoBBi
    hát végülis igaz. spanyolviasz olyan sok nagydíjról volt kénytelen kiállni különböző meghibásodási gondok miatt...igazad lehet.
    bár ha az 1. versenyt nézzük akkor meg biztos mákja volt fisichellának...
  • CHEAPBOY
    S ki jott fel a 3ik helyre a 13rol s futotta a verseny leggyorsab koret?:)

Utana ne is beszeljunk Malajziarol, ahol FIsico kesobb jott ki mint Alonso korozni s megis ki lett a Pole, s a versenyben amikor meg mindket renault jol ment, ki huzott el kitol? Alonso talán? lehet rosszul emlekszek:...:)
  • Random work
    Ki nyerte az év első futamát? Szerintem arról meg nem tehet, hogy szétmegy alatta a gép.
  • Random work
    Akkor egy dologra gondoltunk.
  • CHEAPBOY
    Meg az eszedbe se jut hogy lehet Nando sem gyilkolt s ugy volt gyorsabb? A veget mar sohasm tudjuk meg, nah ez a lenyeg. Majd Indianapolisban lehet vagizni:)
  • CHEAPBOY
    Jajj:D Hagyjuk mar, iden Fisico messze Alonso mogott teljesit, akarmerrol is nezzuk nah. Ez va ezt kell szeretni, Fisico is jo Pilota de Nando jobbnak bizonyul. S most ha vki azzal jon hogy mert Alonsonak jobb az autoja o vele kedveznek, az jobb ha nem is ervel vele, mert 1 hulyeseg, 2 nem erdekel egyaltalan a fiktiv felvetes.:)
  • G_ArchAngel #21750
    Giancarlo Fisichella: "Nyilvánvalóan nagyon csalódott vagyok. Fantasztikus volt a rajtom, aztán csak annyira nyomtam, hogy vigyázzak a fékekre és a gumikra. Amikor tankoltam, sok üzemanyagot kaptam, ez volt a legjobb taktika számunkra.
  • Random work
    A nyilatkoztában is ez olvasható az A5.hu-n.
  • G_ArchAngel #21748
    van egy renault-s nyilatkozat valamelyik F1 portálon, Fisico alapból visszavolt fogva: tartalékolta a gumikat, fékeket...
  • CHEAPBOY
    Pontosan, kinek ez, kinek az.
  • CHEAPBOY
    Fisico azt mondta a boxkiallasaig nem volt semmi problema, utana par korrel lepett fel, de addig azt mondta minden rendben volt. Szoval neki sem voltak problemai. Most mondjam azt hogy Alonsonak meg ahogy radion hallhattuk visszavettek a motorjabol, s ugy tudta tartani Fisicot?:)
  • dav1d
    Ott volt a szmájli :D