182273
  • bodesz
    ez csonka verseny lesz sztem.20-30 kör kellene és utána gokartozhatnának a pályán a nézők vagy valami más is lehetne csak történne vmi
  • intzs
    jogos:D
  • M@TriX
    [b]Szerintem azt kellett volna, hogy megkérik a Bridgestone-t, hogy adjon már nekik egy garniturát :)))
  • osho
    És most nincs ott a mi Zsoltink,,,
  • DONGUBA
    láááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááál
  • bodesz
    sztem mindenki aki beér a 73.körben annak a pontjai annyival szorzódjon meg amennyien nem versenyeznek :D
  • Nyiri
    Tipikus sertodos hozzaszolas! HAHAHAHAHAHAHAHAA Szanalmas vagy... ugyanugy mint az osszes michelines gyoker... Nehogymar mert 10 csapat azt a szart valaszotta mar azonnal essunk hasra, mert szart hoztak :D
  • R9
    michelin-esek nemtudom mit szórakoznak!komentátor is jol mondta hogy eddig a ferrari szenvedett
  • intzs
    de kivi vagyok ki vesz ezután az Usa-ban Michaelin gumit...mert én sem
  • Felfedező
    Remélem a 2 Ferrari "elpusztul" !!!! Hajrá Minardi!!!
  • bodesz
    minnyá repkednek a petárdák,rakáéták,wc-k,mozdók,emberek(meztelenek,hitet hirdetve,bár senki se venné észre őket),esetleg futhatnának a nem versenyző emberek :D , 1 palack de.mennyi lesz itt még?
  • intzs
    ekkora botrányt bassza meg:
  • MrSpock
    Teljesen igazad van!
    Ha én lennék ott,széttépném a belépőt,bár ha ottlennék amcsiban akkor inkább Michiganben lennék ebben a pillanatban ott lesz verseny!
  • Felfedező
    Teljesen egyetértek a Michelin-el a F1-ben 10 csapat van és nem 1.... nem tudom minek ugatsz örülj meglesz a Ferrari győzelem!!
  • ibronk
    Asszem a Michelin ezzel elrendezte ki fog menni az F1-ből ha bevezetik az egy fajta gumis szabályt.
  • MikX
    Ez nemsemmi ami ma megy, vicces....
  • ibronk
    Talán normális gumit kéne gyártani, nem?
  • marsu
    hy, már dobálózik a közönség.
  • DanielT
    Jah, akkor legyen ilyen a futam. Értem.
    Volt egy komoly baleset és elismerték, hogy elcseszték, szar a gumi, nem kellene kockáztatni a versenyzők életét.
  • báttyó02
    jaja.......
  • bodesz
    mekkorát szívnak azok akik jegyed vettek erre a Sz@r ra.bár legalább izgibb lesz a többi verseny mivel sumi feljön(kicsit,sőt nagyon kicsit)
  • osho
    Kidobálják őket !Beszarok:)Ez az!
  • intzs
    Gyerekek ezek szétcseszik az egész F-1 et:(((
  • Tuvok #21997
    pedig de, a makacskodása miatt van az egész
  • R9
    schumoi felzárkozik
  • nyeksek
    nem az a pancser aki most a pályán van hanem az aki nincs...
  • R9
    jaja
  • a.carkey
    Zsóti csúcsa megdöl a Minardinál? Már van pár pontjuk ... :)
  • Skynet85
    Ez az egész LOL ja nem a michelineseket kell meglincselni hanem az FIA-t
  • Nyiri
    "Nézhetik ezt a hat pancsert." ???

Mind pontszerzo lesz!!! :D
  • M@TriX
  • mukika
    most akik megvették a drága jegyet azoknak is tetszik vajon? sztem ebből kibaszott nagy botrány is lehetne... szurkolói részről.
  • R9
    de nembaj,mert legalább Schumacher nyer!
  • gabber_saviola
    tuti hogy büszkék most a ferárisok ..... szánalmas

• ibronk
    Nehogy már az Ő hibája legyen.
  • M@TriX
    nem kellett volna, a Bridgestone is sokat bénázott, voltak gyenge idei mégsem nyavajogtak. A michelinnek jobban kellett volna tesztelni, ezt elcseszték!
  • R9
    nemtom hogy a faszláma michlen gumisok miért sírnak...amikor a brigstone eldurran az nem gáz persze
  • Tuvok #21984
    no comment

charile whiting, anyád jól van ?
  • N1ggA
    sajnos lemaradtam az elejéről, most kapcsolódtam be. miért vannak 6-an, vki részletesen írja le legyenszíves!
  • M@TriX
    ezaz, ráadásul aki most oda kimennt, x összegért vettek jegyet erre nézhetik ezt a hat pancsert.
    Nagyot esett a szemembe ez a bagázs, ezt megcsinálni. Menjenek a jó édes anyjukba én versenyt akartam látni erre ugrott. [b]PANCSEREK!!!