182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
R9 #22222 miért? -
Gondoltam, ha hazaérünk, megnézem a versenyt. De így, hogy mind a 6 autó megvan, nem látom értelmét. -
Barichello mekkora egy csicska istenem... a Ferrari meg még mélyebre ásta magát a szemembe... -
És miért is kellen őket megbüntetni, mert nem voltak hajlandóak meghalni? -
hat autó :P -
Bocs, valakinek kiütöttem az üzenetét. =) -
A Michelin gumis autók nem indultak el, mert az edzésen kiderült, hogy életveszélyesek a gumijaik, ennek ellenére a FIA nem járult hozzá, hogy új gumikat hozassanak, vagy beiktassanak egy lassítót a pályára. -
Lesz ez még így se -
www.index.hu , www.origo.hu - fincsin le van írva minden -
R9 #22213 remélem jól megbüntetik a michelin gumisokat! -
Valaki leírná röviden, hogy mi a franc folyik itt, hogy csak 2 autó versenyzik, és tök üres az egész nézőtér? -
Na igen, ez is elég valószínű. =) -
Ferrari nos igen neki ez így jó, rendben ...
FIA szvsz nem okos döntés hozott hanem nyakas döntést, de az ő dolguk amúgy meg elgondolkoztál már azon hogy a csapatoknak nem a michlein dirigál szal ha a csapatok akartak volna vszeg ki is mennek de ezekszerint tényleg nem akartak komolyabb balesetet... -
nem biztos -
R9 #22208 bff -
Most mit sajnáljátok a Ferraritól a győzelmet... idén ugy se nyernek többet .. 

-
Ja, nem, már látom :D -
Most értem haza. A négy lófasz kiesett? -
Addig versenyzik a két Ferrari, amég el nem durrannak. -
Szerintem teljesen jogos a döntés, hiába sírnak Palikék.. a szezon előtt lefektették a szabályokat, a Bridgestone képes volt olyan gumit (jó szart persze =)) összehozni, ami végigbír egy versenyt ilyen feltételekkel.
A békazabálóknak meg már bőven érett ez a pofon, ld. Raikönnen balesete, Alonso kis híján felniig kopó gumijai.. arról meg ne álmodjanak a többiek, hogy a Ferrari lemond a versenyelőnyéről, amit ezen az egyetlen nagydíjon tudtak megszerezni a gumijaikkal.
Egyébként Schumi drukker vagyok, de ezzel együtt hosszú évek óta ez a legjobb szezon, szóval nagyon sajnálom a dolgot. Michelin, tessék nem életveszélyes gumit csinálni! -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
En is igy ennek:) Mer geci vagyok:D -
De ha még vki odaérne időben, vagy leszaladna vki a lelátoról, futna egy kört, akkor az ő neve is felkerülne a ponttáblázatba 2 ponttal ? :) Aztán ingyen utazhatna Európába ;) -
Ugy ereztem, talan nem is lesz meg a gyozelem... kemenyen hajtottam, kuzdottunk, mindenk kiadtunk magunkbol, koszonet a csapatnak, mindenkinek... ezért a csodálatos gyozelemért:) -
Kellene egy sztárbox gálát csinálni: Schumi vs. Bari -
jaja ... nem csinálnak segget a szájukból ... érthető. Meg ki a Mislen, hogy szabályokat változtasson? Itt a Mislen hozott buta döntést. Szvsz. -
:DDDDDDDDDDD -
Ezt a gumiszabályt meg fogják szüntetni, remélhetőleg -
A Ferrarinak igaza volt.
Az FIA meg nem pofátlan volt, csak betartotta az általa hozott szabályokat. Hülyét csinált volna magábol ha megengedi hogy hozzanak garniturát. -
Nyiri #22193 Sumi nyilatkozat: Kemeny verseny volt :P -
Lehet vki nagyon meggazdagodik. -
Elképzelem, ahogy egy mislenes gyorsan még beszáll a mérkőzésbe, és épp a befutó előtt megy egy kört, így szerezvén 2 pontot magának :)) LOLLER -
Bari nagyon rástartolt -
Miert nem fogadtam vmi kokemeny befutora....?:))) -
Sport1 Mexiko-Brazil 0-0.Szevasztok -
De meg tartanak:) -
Albers az 5. -
Igazad van, az FIA a rákfenéje ennek a sportnak. A ferka sem volt kedves hogy nem engedte a sikán beepiteset, de ez van... ugyse a Ferrari a VB eselyes... eddig, most mar onekik is lesz sanszuk:) -
és a gumik csak kopnak -
KI beszélt most a ferrariról épp mondtam hogy hagyjuk a ferrarit békében nekem az FIA-val van a bajom töbnyire...