182273
  • R9
    miért?
  • RelakSfromhome
    Gondoltam, ha hazaérünk, megnézem a versenyt. De így, hogy mind a 6 autó megvan, nem látom értelmét.
  • Felfedező
    Barichello mekkora egy csicska istenem... a Ferrari meg még mélyebre ásta magát a szemembe...
  • Skynet85
    És miért is kellen őket megbüntetni, mert nem voltak hajlandóak meghalni?
  • RelakSfromhome
    hat autó :P
  • Petyus_
    Bocs, valakinek kiütöttem az üzenetét. =)
  • Petyus_
    A Michelin gumis autók nem indultak el, mert az edzésen kiderült, hogy életveszélyesek a gumijaik, ennek ellenére a FIA nem járult hozzá, hogy új gumikat hozassanak, vagy beiktassanak egy lassítót a pályára.
  • Eugen2
    Lesz ez még így se
  • ZsZso
    www.index.hu , www.origo.hu - fincsin le van írva minden
  • R9
    remélem jól megbüntetik a michelin gumisokat!
  • I.C.ram
    Valaki leírná röviden, hogy mi a franc folyik itt, hogy csak 2 autó versenyzik, és tök üres az egész nézőtér?
  • Petyus_
    Na igen, ez is elég valószínű. =)
  • Skynet85
    Ferrari nos igen neki ez így jó, rendben ...
    FIA szvsz nem okos döntés hozott hanem nyakas döntést, de az ő dolguk amúgy meg elgondolkoztál már azon hogy a csapatoknak nem a michlein dirigál szal ha a csapatok akartak volna vszeg ki is mennek de ezekszerint tényleg nem akartak komolyabb balesetet...
  • Eugen2
    nem biztos
  • R9
    bff
  • Felfedező
    Most mit sajnáljátok a Ferraritól a győzelmet... idén ugy se nyernek többet ..
  • RelakSfromhome
    Ja, nem, már látom :D
  • RelakSfromhome
    Most értem haza. A négy lófasz kiesett?
  • Eugen2
    Addig versenyzik a két Ferrari, amég el nem durrannak.
  • Petyus_
    Szerintem teljesen jogos a döntés, hiába sírnak Palikék.. a szezon előtt lefektették a szabályokat, a Bridgestone képes volt olyan gumit (jó szart persze =)) összehozni, ami végigbír egy versenyt ilyen feltételekkel.

A békazabálóknak meg már bőven érett ez a pofon, ld. Raikönnen balesete, Alonso kis híján felniig kopó gumijai.. arról meg ne álmodjanak a többiek, hogy a Ferrari lemond a versenyelőnyéről, amit ezen az egyetlen nagydíjon tudtak megszerezni a gumijaikkal.

Egyébként Schumi drukker vagyok, de ezzel együtt hosszú évek óta ez a legjobb szezon, szóval nagyon sajnálom a dolgot. Michelin, tessék nem életveszélyes gumit csinálni!
  • CHEAPBOY
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • CHEAPBOY
    En is igy ennek:) Mer geci vagyok:D
  • ZsZso
    De ha még vki odaérne időben, vagy leszaladna vki a lelátoról, futna egy kört, akkor az ő neve is felkerülne a ponttáblázatba 2 ponttal ? :) Aztán ingyen utazhatna Európába ;)
  • CHEAPBOY
    Ugy ereztem, talan nem is lesz meg a gyozelem... kemenyen hajtottam, kuzdottunk, mindenk kiadtunk magunkbol, koszonet a csapatnak, mindenkinek... ezért a csodálatos gyozelemért:)
  • Eugen2
    Kellene egy sztárbox gálát csinálni: Schumi vs. Bari
  • ZsZso
    jaja ... nem csinálnak segget a szájukból ... érthető. Meg ki a Mislen, hogy szabályokat változtasson? Itt a Mislen hozott buta döntést. Szvsz.
  • rezsofiz
    :DDDDDDDDDDD
  • Eugen2
    Ezt a gumiszabályt meg fogják szüntetni, remélhetőleg
  • rezsofiz
    A Ferrarinak igaza volt.
    Az FIA meg nem pofátlan volt, csak betartotta az általa hozott szabályokat. Hülyét csinált volna magábol ha megengedi hogy hozzanak garniturát.
  • Nyiri
    Sumi nyilatkozat: Kemeny verseny volt :P
  • Eugen2
    Lehet vki nagyon meggazdagodik.
  • ZsZso
    Elképzelem, ahogy egy mislenes gyorsan még beszáll a mérkőzésbe, és épp a befutó előtt megy egy kört, így szerezvén 2 pontot magának :)) LOLLER
  • Eugen2
    Bari nagyon rástartolt
  • CHEAPBOY
    Miert nem fogadtam vmi kokemeny befutora....?:)))
  • osho
    Sport1 Mexiko-Brazil 0-0.Szevasztok
  • CHEAPBOY
    De meg tartanak:)
  • Eugen2
    Albers az 5.
  • CHEAPBOY
    Igazad van, az FIA a rákfenéje ennek a sportnak. A ferka sem volt kedves hogy nem engedte a sikán beepiteset, de ez van... ugyse a Ferrari a VB eselyes... eddig, most mar onekik is lesz sanszuk:)
  • Eugen2
    és a gumik csak kopnak
  • Skynet85
    KI beszélt most a ferrariról épp mondtam hogy hagyjuk a ferrarit békében nekem az FIA-val van a bajom töbnyire...