182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Micsoda izgalom!
Jaja ...én is kíváncsivagyok az eredményhírdetésre ... meg a riportokra. Nem tudom mit mondanék Schumi helyében ... buta Mislen. -
kozuk nem volt egymashoz. Bari tulparazta, ennyi. -
Pezsgő helyett majd sósavval locsolják egymást :DDD -
Nyiri #22179 A FIA dontott igy... A FIA szarik szavazasokra. Ez nem demokracia. Fogd mar fel hogy nem a Ferrari a hibas!!! Kezd a tokom kilenni a ezzel. -
kontar #22178 Az egész balhét ráverném azokra, akik kitalálták ezt a gumiszabályt! -
hát muszály:) -
Nagyon várom a finálét -
szánalom. 
-
Itt nagy lesz a vizsály kettejük között. -
Képzeljétek el, amikor kihívják Sumit, hogy hajtson át a boxon :) Hehe -
Barichello
Schumacher
-
IGy kapaszkodni sunyiba a VBben?:) Okos.... de igazabol mas valasztasuk nem volt. Szamukra nem volt akadalya resztvenni ezen a GPn. -
Schumi kilökte Barit :) -
Ja, Ferrári csinálja a műsort ;) -
-
micsoda harc vooolt!!!:)) -
R9 #22166 igaza volt a ferrarinak! -
bunyó lesz. -
hm,ezt nem tudtam,köszi -
Cseréljétek le a topikbannert... 6 autót akarok látni :) -
Ha nem teljesitenek bizonyos %ot a versenyen nem kapnak pontot. Egyebkent Trulli s Raikonnen. -
A világ megváltó tervről annyit, hogy a ferrarin kivűl mindeki hozzá járult ahhoz,hogy megépítsék a a lassító sikánt... rendben ferrarinak így jó erről most nem beszéljünk, de ezekszerint azért nem volt ez olyan halva születet ötlet ami a másik mondták, hogy ők hoznak más gumi garnitúrát, erre az FIA lazán mondott egy nemet ami azért már szerintem pofátlanság. -
R9 #22160 alonso meg raikkonen?:S -
index.hu -n így kezdődik a hír: "A Michelin megtiltotta csapatainak az indulást, autóik csak a felvezető kört tették meg."
"megtiltotta" ... he?! -
Hat azt olvastam hogy a Michelin a csapatoknak megtilthatja az indulast, van egy ilyen joga... nagy itt a kavaras meg a szarkeveres, en minel hamarabbb el akarom ezt felejteni... Look foward to next GP:) Remelem ott Nando nyer:) -
Erről van itt szo. Növelhették volna simán a biztonságot, csak lassabbak lettek volna. De nem, ők inkább megsértődtek, vagy beijedtek, mint a hülye ovisok.. tiszta szánalom -
már tudom,hogy az utolsó két kieső,de az ki volt?:-D -
en meg te:D -
7-8. helyért ki kapja a pontot?:-D -
Jah, de gondolom a Michleinnel egyeztettek ezügyben. Vagy ez teljesen önálloan a csapatok döntése volt hogy elutasítják? -
Nem tudom mit sír a Mislen ... Britsztónnal szaraxik már egész évben a Ferrári ... nekik egy szavuk nincs ... aztán a Mislenesek meg verik a nyáluk, mert nem akarnak kicsit nagyobb nyomáson meni (persze kicsit leegyszerűsítettem a dolgot) - ilyen megoldással egy ovis is elő tudott volna rukkolni.
Lassító? Én se járultam volna hozzá ... épp az előbbiek miatt. Ha a Ferrári akart volna ilyesmit, akkor mindenki fel lenne háborodva.
Kerékcsere-szabály? Biztonság 1000el ... hol van itt biztonság ? Hülye szabály, ami csak arra jó, hogy növelje a kockázatot.
Szomorú ami itt folyik -
uccso tiuz korben beszáll a repulő is a meccsbe?:) (s ezzel nem 09.11et figurazom ki). -
Hat ez mar a csapatvezetok dontese.... :(( -
Lehet ebben is a CIA keze van benne, vagy bin Laden-é?
-
mier mi a baj vele? Attool meg hogy utaljatok, nem kell minden mondatat gondolatat gyulolni..:( -
Hát jah.. emelett még az FIA azt is megengedte nekik hogy kicseréljék a gumit verseny közben.. De természetesen ezt is elutasították... bláh. -
Palikot vágja pofán valaki.... -
Nem para szamomra 1el kevesebb futam s marad 22 elony Nándoonáá:) -

-
Igazuk van. Kokemeny bukas ez az allamokban. Kokemeny atbaszas ez.....